Eu nu m-am simtit umilit de Jiji sau de locul 2 din acest sezon,dar raman la parerea ca locul 2 nu este de noi iar Jiji incearca sa ne convinga ca noi suntem fraieri iar locul 2 e bun ca vin banii din CL.Sunt de acord cu Miaus ca Olaroiu nu e singurul vinovat,dar fiind antrenor este principalul vinovat.
Peste tot in lume pleaca antrenorul,nu pleaca echipa. Chiar daca a avut si ghinion,sa nu-l facem victima pe Olaroiu,are destule hibe d-l Olaroiu,principala fiind nu a reusit sa implementeze un sistem de joc,juma din jucatorii nici nu stiu pe ce post joaca,cel mai bun exemplu fiind Nicolita.
Da,am jucat pe lia manoliu,da,au fost multe accidentari,da,ne-au furat si arbitrii insa ce explicatie ai pentru faptul ca Steaua la un moment dat nu mai castigase in deplasare de nspe meciuri
Dupa cum spun marii antrenori,cat priveste partea ofensiva a jocului,un antrenor trebuie sa creeze un sistem de joc cu care sa aduca mingea in ultimii 16m cat mai repede si de cat mai multe ori ca sa iasa faze de gol. Steaua nu iese cu mingea,ci o bubuie in fata,la plesneala. Si asta nu de un meci,doua ci de la inceputul campionatului.
Asa cum Oli se pare ca are cele mai bune rezultate la Steaua dupa revolutie(statistic vorbind),asa el are si destule contraperformante in acest al doilea mandat,si ele se stiu f bine. La inceputul sezonului,obiectivele Stelei erau oficial asa titlul,calificarea in Cl si neoficial si cupa Romaniei.
Din 3 obiective 2 au fost ratate si calificarea in CL si ea scrasnita doar ne-a aratat cat de departe suntem.Ca sa nu mai vorbesc ca in fata sevillei nici macar nu am miscat,era greu sa ne calificam dar abia daca am avut o faza acasa in Ghencea. Ideea este urmatoare:Steaua si suporterii ei,au avut f putine motive de bucurie iar asta se datoreaza in mare masura si d-lui Olaroiu
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori.
Ba eu m-am simtit UMILIT ca suporter al Stelei sa vad ce a facut Jiji.imi este imposibil sa il vad pe moratti cersind pe la Milan ceva sau pe Sensi la Delio Rossi ca tot suntem mai latini si mai aproape de macaronari.
Referitor la ce ai spus referitor la Oli nimic mai adevarat si foarte frumos spus si argumentat.Si eu doresc demisia domnului Olaroiu dar o vreau intr-un mod civilizat pentru ca spre deosebire de Piti (1 titlu in 5 ani) , Protasov - ZERO performante Olaroiu a facut CEVA pentru Steaua.A lasat si bune si rele in istoria Stelei.
Pentru lustruitorii de serviciului Protasov cu fotbalul spectacol, tocmai ce se face tam-tam ca Olaroiu nu a reusit sa castige cu Dinamo.Acum intrebarea este Protasov de ce nu a facut-o avand 2-0 si meciul in mana si fiind si pe Ghencea si avand si ascendent moral? Pai mergand pe firul "logic" din cauza ca e Protasov praf si nu i-a "motivat" pe jucatori si am fost egalati.
Nici nu vreau sa ma gandesc ce ar fi patit Oli in aceleasi conditii...