FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

FC National - Steaua 0 - 3

«156789»
Miaus13.05.2007 22:05
Eu nu m-am simtit umilit de Jiji sau de locul 2 din acest sezon,dar raman la parerea ca locul 2 nu este de noi iar Jiji incearca sa ne convinga ca noi suntem fraieri iar locul 2 e bun ca vin banii din CL.

Sunt de acord cu Miaus ca Olaroiu nu e singurul vinovat,dar fiind antrenor este principalul vinovat.

Peste tot in lume pleaca antrenorul,nu pleaca echipa. Chiar daca a avut si ghinion,sa nu-l facem victima pe Olaroiu,are destule hibe d-l Olaroiu,principala fiind nu a reusit sa implementeze un sistem de joc,juma din jucatorii nici nu stiu pe ce post joaca,cel mai bun exemplu fiind Nicolita.

Da,am jucat pe lia manoliu,da,au fost multe accidentari,da,ne-au furat si arbitrii insa ce explicatie ai pentru faptul ca Steaua la un moment dat nu mai castigase in deplasare de nspe meciuri

Dupa cum spun marii antrenori,cat priveste partea ofensiva a jocului,un antrenor trebuie sa creeze un sistem de joc cu care sa aduca mingea in ultimii 16m cat mai repede si de cat mai multe ori ca sa iasa faze de gol. Steaua nu iese cu mingea,ci o bubuie in fata,la plesneala. Si asta nu de un meci,doua ci de la inceputul campionatului.

Asa cum Oli se pare ca are cele mai bune rezultate la Steaua dupa revolutie(statistic vorbind),asa el are si destule contraperformante in acest al doilea mandat,si ele se stiu f bine. La inceputul sezonului,obiectivele Stelei erau oficial asa titlul,calificarea in Cl si neoficial si cupa Romaniei.

Din 3 obiective 2 au fost ratate si calificarea in CL si ea scrasnita doar ne-a aratat cat de departe suntem.Ca sa nu mai vorbesc ca in fata sevillei nici macar nu am miscat,era greu sa ne calificam dar abia daca am avut o faza acasa in Ghencea. Ideea este urmatoare:Steaua si suporterii ei,au avut f putine motive de bucurie iar asta se datoreaza in mare masura si d-lui Olaroiu

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

Ba eu m-am simtit UMILIT ca suporter al Stelei sa vad ce a facut Jiji.imi este imposibil sa il vad pe moratti cersind pe la Milan ceva sau pe Sensi la Delio Rossi ca tot suntem mai latini si mai aproape de macaronari.

Referitor la ce ai spus referitor la Oli nimic mai adevarat si foarte frumos spus si argumentat.Si eu doresc demisia domnului Olaroiu dar o vreau intr-un mod civilizat pentru ca spre deosebire de Piti (1 titlu in 5 ani) , Protasov - ZERO performante Olaroiu a facut CEVA pentru Steaua.A lasat si bune si rele in istoria Stelei.

Pentru lustruitorii de serviciului Protasov cu fotbalul spectacol, tocmai ce se face tam-tam ca Olaroiu nu a reusit sa castige cu Dinamo.Acum intrebarea este Protasov de ce nu a facut-o avand 2-0 si meciul in mana si fiind si pe Ghencea si avand si ascendent moral? Pai mergand pe firul "logic" din cauza ca e Protasov praf si nu i-a "motivat" pe jucatori si am fost egalati.

Nici nu vreau sa ma gandesc ce ar fi patit Oli in aceleasi conditii...

Miaus13.05.2007 22:10
Taie titlul ?i semifinala UEFA, n-are nicio treab? ol?ric? cu ele.

Supercupa aia de care b?nuiesc eu c? vorbe?ti e fix pix, dac? în?elegi ce vreau s? spun...

O singur? supercup? e de luat în seam? în istoria Stelei, aia de la Monte Carlo.

Cât despre grupele CL, s? joci fotbal un meci ?i jum?tate din ?ase nu mi se pare o performan??.

Deja sunte?i penibili cu scula asta a voastr? de antrenor, n-a?i obosit ?

Leynad ma scuzi dar esti chiar penibil.Titi Dumitriu nu are nicio treaba cu titlul luat de Zenga,dar cand iei echipa de pe LOCUL 2 si o duci pe LOCUL 1 se cheama ca ai CASTIGAT.

As dori sa vad "antrenorul preferat" al tribunei ce ar fi facut in grupa aia foarte dificila (se pare ca a M.ORTII e cuvant banat) in care TACTICA a adus alea 5 puncte.

razvan_sacu13.05.2007 22:11
ªi tu ești sado-masochist ?

Observ cã-ți place chinul, nu de altceva...

Nici nu s-a încheiat sezonul ãsta si vad ca deja ți-e dor de încã unul cel puțin la fel de prost.

Cã decât sã aștepți un sezon bun de la olãroiu, mai repede aștepți sã aterizeze extratereștrii în Herãstrãu...

Chiar ma intrebam pe unde umblii de nu ai aparut cu lozincile tale .......incepuse sa mi se faca dor .

"Vere !" lasand deoparte varietatea epitetelor si a metaforelor din limbajul tau , vreau sa iti spun ca nici mie nici lui Miaus nici lui Daffy nu ne place cand Steaua joaca slab , defensiv cum ii spuneti voi . Si noi vrem un antrenor cu rezultate si "de spectacol" dar pana atunci hai sa discutam obiectiv , realistic pe ceea ce vedem in fiecare seara pe stadion sau la TV , nu cum faci tu , streza , chaos si de multe ori etc etc etc , si anume : "Opa A avut Steaua meci , hai pe forum , Turcaroiule lasa-ne , execrabil jucam cu tactica posteriorului , jenant de urat jucam , si asta dupa ce echipa pe langa meciuri slabe a avut si meciuri bune .

Nu iti imaginezi cat imi doresc sa vina alt antrenor si sa vad atunci comentariile voastre , comentariile neadresate lui Oli .

Dar pana atunci mai avem 3 meciuri dupa care stam pe forum si citim JOS DEMISIA TURCALOIU ZEROLI TACTICA CURULUI ETC....

As mai sta sa iti mai zic cate ceva dar acum ma duc sa biciuiesc niste extraterestrii prin Herastrau

leoc98013.05.2007 22:16
Mie de la tribuna a II-a mi se parea ca de cate ori atingea Petre mingea era fluierat.Nu mai insist,poate m-am inselat eu...

M-a mai deranjat si faptul ca la schimbarea lui Iacob(care tocmai marcase un super gol) s-a scandat numele lui Elton si abia apoi al lui Iacob.Eu as fi vazut ordinea exact invers.In rest un mare + pentru suporterii Stelei care au demonstrat ca au orgoliu si se pare ca l-au adus(pentru moment) pe cioban cu picioarele pe pamant.

Din pacate, Ov. Petre a fost fluierat pe nedrept. Isi are locul lui in echipa, nu el e de vina ca a intrat in teren cand nu trebuia.

Suporterii Stelei au orgoliu. DIN PACATE, SEFII DE GALERIE DE LA NORD: JOHN, Gica, SAMD SE FACEAU CA PLOUA CAND SE STRIGA ANTIBECALI. BA UNUL DIN EI, CU MAIOU PORTOCALIU CU 3 DUNGI ADIDAS VERTICALE PE SPATE, CHIAR M-A ADMONESTAT CAND URLAM "DEMISIA"!!!!! PROBLEMA NOASTRA ACUM ESTE CA Jiji II ARE LA MANA PE SEFII DE GALERIE. IAR PUTEREA EXEMPLULUI MUSTATA ESTE DEVASTATOARE PRINTRE EI. Nici nu mai zic nimic despre cei aprox 20 de "baieti" solizi si rasi in cap pe care i-am vazut la intrarea in stadion. Acum problema Becali s-a extins detul de mult si in sanul suporterilor.

PS. Jiji, te lauzi ca nu esti comunist. Atunci de ce procedezi in cel mai pur stil leninist atunci cand cenzurezi vocea suporterilor!? Oare de ce cred ca nu ai fost strain de muzica data la maxim in pauza, cand adevaratii suporteri ti-o dadeau la m@#$ !!??

audiopixel13.05.2007 22:26
Suporterii Stelei au orgoliu. DIN PACATE, SEFII DE GALERIE DE LA NORD: JOHN, Gica, SAMD SE FACEAU CA PLOUA CAND SE STRIGA ANTIBECALI. BA UNUL DIN EI, CU MAIOU PORTOCALIU CU 3 DUNGI ADIDAS VERTICALE PE SPATE, CHIAR M-A ADMONESTAT CAND URLAM "DEMISIA"!!!!! PROBLEMA NOASTRA ACUM ESTE CA Jiji II ARE LA MANA PE SEFII DE GALERIE. IAR PUTEREA EXEMPLULUI MUSTATA ESTE DEVASTATOARE PRINTRE EI. Nici nu mai zic nimic despre cei aprox 20 de "baieti" solizi si rasi in cap pe care i-am vazut la intrarea in stadion. Acum problema Becali s-a extins detul de mult si in sanul suporterilor.

Baietii rasi i-am observat si eu.Cat despre Becali si suporteri era de asteptat ca oierul sa recurga la diverse manevre de aplanare a situatiei.Sa vedem cum vor decurge lucrurile in continuare.Sau mai bine zis din toamna.

Astristul13.05.2007 23:06

Daca a ajuns sa vrea sa cumpere toate biletele de pe stadionul Cotroceni in speranta ca nu va veni nimeni sa-l injure, va dati seama cat de "democratic" si "liberal" se comporta si gandeste ciobanul. Si zicea ca el lupta impotriva comunismului..... :roll:

Kiti18413.05.2007 23:46

Thoamnneeeee sa le ia cineva mingea lui Elton si lu Dica!Ce ultime 20 de minute am avut astazi!Ce Iacob precis,ce Lovin sigur,Cernea fenomenal..si ca sa nu mai vorbim de super spectacolul oferit de Elton si Dica...spectacol care i a incurajat si pe ceilalti sa isi arat cadentele tehnice de care nu duc lipsa.Ce driblinguri , ce pase si ce preluari..Elton..fantastic,ce bine se intelege SuperDicanu cu el!Fara cuvinte!Bravo pentru suporterii care s au tinut de cuvand si au aratat inca odata ca Steaua e a noastra a tuturor!Spre CL baieti,spre cl!Forta Elton,Forta Dica,Forta MM,Forta Steaua! steagcruce2

bog_militaru13.05.2007 23:54

Salve si Forza Steaua!!vreau sa incep prin a spune ca revenirea Stelei se datoreaza jucatorilor cat si suporterilor pentru ca am fost alaturi de ei si ei ne-au inteles.nici lor nu le convenea un loc mai jos de cel pe care se afla si asta s-a vazut prin orgoliul de pana acum cel putin de la 3 partide incoace,cat despre meciul din aceasta seara cu nationalul nu am ce sa spun decat ca baietii si-au facut treaba si s-a vazut rezultatul...Despre Jiji nu mai are rost sa comentez decat ca este un om care nu are ce cauta la conducerea unui club ca Steaua,dupa cum s-a vazut si in seara asta ignoranta de care da dovada da de inteles ca doar imaginea il intereseaza si nu Steaua.Asta sa o creada el ,cat despre campania impotriva lui ar trebui intarita si continuata la universitate,haideti sa facem ceva ca acest om sa nu mai fie la un club asa mare,el avand impresia ca Steaua e al lui si el face ce vrea cu ea,nu e chiar asa haidetzi sa facem ceva si sa luam masuri,fiecare victorie a Stelei se datoreaza jucatorilor si nu lui Jiji.As vrea sa mai comentez putin pe seama suporterilor care il huiduiau si dupa asta la pauza s-au dus langa el si s-au fotografiat sau au mai cerut autografe....deci,unde ne este caracterul?,poate unul dintre voi va gasi raspunsul,om trai si-om vedea ce se mai intampla,Forza Steaua,ne auzim pe viitor steagcruce2

Il Soldatino14.05.2007 05:20
Din ciclul sa vedem doar ce vrem noi.

Sa le luam pe rand.

Dinamo -Steaua 1 - 0 . Corpodean show.Steaua a jucat din minutul 30 in 10 jucatori dupa ce jucase si in ultimele meciuri tot in 1 jucatori.Apoi a fost eliminat Nicolita si am luat gol in minutul 90+3

Steaua - Dinamo 2 - 4. Cel mai bun meci facut de Steaua.Goluri incredibile ale lui Munteanu, Danciulescu si greseala INCREDIBILA a lui Radoi la golul 4 cand incepusem sa ii calarim.As adauga ziua de gratie a lui Lobont.

Steaua - UTA 0 - 0 .De fapt a fost 2 - 0 pentru noi dar deh ce sa facem, unii arbitrii luasera deja banii.

Poli Iasi - Steaua 1 - 1.Meci de Kung -fu intr-o deplasare foarte grea.Poate imi spui ultimele rezultate spectacol obtinute de Steaua in Copou ca tot esti de acolo.Gol in minutul 90+4 venit de pe partea de unde Nesu lipsea ca tocmai ce fusese cosit de ciobanul ala care nici macar galben nu a vazut.

Craiova - Steaua .Intr-adevar un meci prost dar in Banie in afara de victoria obtinuta atunci cand am luat titlul prin golul lui Dica nu mai batusem de mult timp.

Infrangere cu Vaslui .Meci jucat in 10 din minutul 8 pe tapsanul de la Vaslui.Ratari imense a lui Paraschiv si greseala imensa Goian.

Infrangere la Bistrita - Ceva nou? Sa inteleg ca pana acum castigam doar cu 3-0 la Bistrita si ne-am poticnit tocmai acum.Doar de curiozitate posteaza ultimele rezultate ale Stelei la Bistrita in ultimii 5 ani.

UEFA - Sevilla a fost pur si simplu prea buna pentru noi.

Pierderea Cupei Romaniei - Meciul care i-a semnat practic DEMISIA lui Olaroiu de la Steaua.Un meci execrabil fara orizont.Cred ca trebuia sa isi fi dat demisia atunci.Este nevoie sa isi dea demisia in vara.

Care sunt jucatorii aia adusi "pe milioane" bune si sa nu ma luati iar Cu Ov. Petre 1 milion ca v-am mai zis ca a venit gratis.

Apropo transferurile le-a cam facut cu MM nu singur.

Te rog Catalin continua.

Numai bine,

Alex

Prietene, eu nu vad doar ce vreau. Eu am fost invatat sa analizez prin prisma rezultatelor. Tu poti sa iti bati capul si sa rupi tastatura in doua cu argumente si scuze, dar cifrele si clasamentul arata altceva. In trecut Iordanescu, Dumitriu, Stoichita si Ienei au fost evaluati pe fondul rezultatelor. Din pacate Olaroiu este analizat in functie de scuze. Iata cum s-a schimbat metoda de evaluare. In viitor o sa ne bucuram ca vom ocupa locul 2 la numai 3 puncte de Dinamo sau ca vom reusi sa prindem UEFA in conditiile in care pe parcursul intregului sezon fotbalistic a plouat mai mult decat era media...bleah, mi-e greata. Asa am ajuns?

In alta ordine de idei trebuie sa te avertizez ca ai comis unele greseli (din punctul meu de vedere, desigur) in analiza de mai sus....pot sa-ti aduc si argumente daca o sa le soliciti.

Tupac Amaru14.05.2007 05:59

Pentru suporterii aflati in extaz: am invins la scor de forfait o divizionara B - probabil aceste echipe sunt singurele cu care ne distram si noi.

Totusi, este clar ca suntem a doua echipa din divizie ca valoare. Departe de noi si Clujul si Rapidul.

Daca voi numiti aceasta drept o performanta, va doresc succes. Legati-va cate un fular ros-alb la gat si multumiti-i lui Dinamo pentru ca au jucat corect meciul cu Clujul.

Mai mult, daca finantatorul alb-rosu-albastru va accepta blesfemia ca FC Militia sa joace in Templu, duceti-va sa ii incurajati si voi, ca doar si ei sunt romani, nu-i asa?

Pentru Miaus: asa e, meciul pierdut cu Dinamo in Ghencea cu 2-4 este cel mai bun din acest sezon!

Abia astept ca echipa sa imi faca asemenea bucurii si la anul! Tu esti stelist, Miaus?

ibadarau14.05.2007 06:17

Cred ca toata lumea s-a simtit umilita de gestul lui Becali. E normal, acesta e spiritul Stelei.

Nu cred ca e prima data cand constatam acest lucru, ins atrebuie sa avem grija ca tensiunea pe care o facem la meciuri nu e chiar buna pentru echipa. Acum Steaua, condusa de Oli, joaca altceva. Degeaba il criticam pe Oli, dar Steaua are nevoie de un joc cerebral. Sa nu uitam ca dincolo de meciurile de campionat, noi vom avea si meciuri cu echipe foarte tari. Ori daca tu imprimi un stil de joc echipei de a se arunca in atac, fara o armonizare buna a compartimentelor, nu vei avea cum sa faci fata in Europa. Fotbalul s-a schimbat mult, chiar fata de era Hagi. Sa invatam de la Milan si Liverpool. Chira daca nu au un joc cu multre artificii, o buna organizare in teren le-a adus la un pas de castigarea marelui trofeu. Fotbalul se joaca mult mai tacticizat si se joaca in 11. De aceea, cred ca Oli procedeaza bine ca "responsabilizeza" echipa. Trebuie sa recunoastem ca Oli este cel care a readus Steaua pe drumul cel bun.

P.S

Tot respectul pentru Laca, dar rezultatele nu-l recomanda la Steaua.

Situatia e similara si la Hagi.

Oli are mult mai multa experienta, iar faptul ca a adus Steaua pe 2, intr-un sezon cu 7-8 titulari accidentati pe meci si cu doar cateva meciuri pe teren propriu, e mai mult decat elocvent...

costy_k1_G.14.05.2007 06:22

Suntem echipa momentului care face spectacol trebuie sa fim fericiti ca suntem pe 2 si asa o sa ramanem, avem jucatori de valoare care pot face diferenta in orce minut...se pare ca a iesit soarele si pe strada noastra si nu va mai apune niciodata steagcruce2 Forza Steaua steagcruce2

ibadarau14.05.2007 06:26
Suntem echipa momentului care face spectacol trebuie sa fim fericiti ca suntem pe 2 si asa o sa ramanem, avem jucatori de valoare care pot face diferenta in orce minut...se pare ca a iesit soarele si pe strada noastra si nu va mai apune niciodata steagcruce2 Forza Steaua steagcruce2

Ai perfecta dreptate! Suntem pe val, iar echipe merge foarte bine.... daca nici acum nu ne mai bucuram, atunci cand?....

ibadarau14.05.2007 06:36
Mie de la tribuna a II-a mi se parea ca de cate ori atingea Petre mingea era fluierat.Nu mai insist,poate m-am inselat eu...

M-a mai deranjat si faptul ca la schimbarea lui Iacob(care tocmai marcase un super gol) s-a scandat numele lui Elton si abia apoi al lui Iacob.Eu as fi vazut ordinea exact invers.In rest un mare + pentru suporterii Stelei care au demonstrat ca au orgoliu si se pare ca l-au adus(pentru moment) pe cioban cu picioarele pe pamant.

Nici eu nu am agreat introducerea lui Ov. Petre. Dar daca analizam de ce face Oli acest lucru, nu-l vom mai huidui pentru aceasta miscare...

Nationala are nevoie disperata de un inchizator. Iar daca Ov. Petre nu jaoca, nu are nci o sansa de a juca la nationala. E visul oricarui jucator e sa ajunga la nationala.

esi14.05.2007 06:45
Din pacate, Ov. Petre a fost fluierat pe nedrept. Isi are locul lui in echipa, nu el e de vina ca a intrat in teren cand nu trebuia.

PS. Jiji, te lauzi ca nu esti comunist. Atunci de ce procedezi in cel mai pur stil leninist atunci cand cenzurezi vocea suporterilor!? Oare de ce cred ca nu ai fost strain de muzica data la maxim in pauza, cand adevaratii suporteri ti-o dadeau la m@#$ !!??

Buna!...Am fost ieri in cotroceni si am fost foarte dezamagit ; nu de echipa , de o mare parte a "stelistilor" din tribuna.Trecand peste partea ca am stat langa un individ care tot injura echipa ca sa joace mai bine ; marea greseala s-a facut cand a venit Jiji , care a fost sfatuit bine de consilieri sa vina sa ne salute frumos sa zambeasca iar noi am reactionat cu M**E...din toate astea el o sa iasa invingator daca avem o asemena atitudine , trebuie sa dem ca suntem mai destepti decat el (lucru care nu e greu).Si inca ceva in timpul pauzei Gigi a sta langa galerie a zambit sa facut cu mana in timp ce pe oficiala 3 oameni cu camere mici portabile filmau galeria(pentru a vedea Jiji cine-l injura)...din pct meu de vedere Jiji a avut castig de cauza ieri nu NOI.

PS: As dori galeria sa vina la stadion sa strige Steaua nu Dinamo sau rapid!

Miaus14.05.2007 06:56
Pentru suporterii aflati in extaz: am invins la scor de forfait o divizionara B - probabil aceste echipe sunt singurele cu care ne distram si noi.

Totusi, este clar ca suntem a doua echipa din divizie ca valoare. Departe de noi si Clujul si Rapidul.

Daca voi numiti aceasta drept o performanta, va doresc succes. Legati-va cate un fular ros-alb la gat si multumiti-i lui Dinamo pentru ca au jucat corect meciul cu Clujul.

Mai mult, daca finantatorul alb-rosu-albastru va accepta blesfemia ca FC Militia sa joace in Templu, duceti-va sa ii incurajati si voi, ca doar si ei sunt romani, nu-i asa?

Pentru Miaus: asa e, meciul pierdut cu Dinamo in Ghencea cu 2-4 este cel mai bun din acest sezon!

Abia astept ca echipa sa imi faca asemenea bucurii si la anul! Tu esti stelist, Miaus?

Pai Tupac nu erati voi mah aia cu fotbalul spectacol indiferent de rezultat? Eu sunt ala mai fraier cu pragmatism si victorii cu 1-0.Voi vreti spectacol indiferent de rezultat, iar 2-4 a fost super spectaculos.Imi aduc aminte repede de vreo 8-10 okzii MARI ratate de noi si de niste goluri superbe marcate de ei.

Si da Tupac oricat de diferite ar fi parerile noastre incasule iubim ,suferim si traim pentru doua culori. ROS-ALBASTRU!

@Il Soldatino

Exact asta cer si eu sa fie evaluat Oli dupa rezultate.Anul trecut am luat titlul am mers in CL , mah rog se stie si nici macar atunci nu era respectat.

Anul asta a ratat obiectivele si va fi demis indiferent de accidentari,ghinion,arbitrii.Nici pe mine nu ma incalzesc cu nimic aceste motive chiar daca ele exista.De aceea la sfarsitul sezonului astept demisia lui Olaroiu si vreau ca urmatorul sezon sa inceapa cu un nou antrenor pe banca.

DAR(si acesta este un mare DAR), vreau sa vad si un LOT NOU de jucatori.Sa ii vanda pe aia blazati si incompetenti si sa cumpere jucatori capabili de preferinta STELISTI.

sebi14.05.2007 07:10

Off topic.

Moderatorii

ionel314.05.2007 07:25
CANDVA Steaua CASTIGA CU REZERVELE TITLUL IAR TITULARII FACEA PERFORMANTA IN Liga CAMPIONIILOR . CANDVA LA Steaua JUCAU FOTBALISTI CA Hagi . CANDVA LOCUL 2 ERA O RUSINE pentru Steaua . Jiji IN 2007 ADUCE PREISTORIA SA INTELECTUALA LA Steaua MILOGINDU-SE LA JAVRE pentru LOCUL 2 . Jiji E O PROSTITUATA .
Tu esti in dezacord cu orice,chiar si cu lb.Romana!(iar titularii facea)
costy_k1_G.14.05.2007 07:36
Ai perfecta dreptate! Suntem pe val, iar echipe merge foarte bine.... daca nici acum nu ne mai bucuram, atunci cand?....

Pai vezi...acum e momentul...dedicat acesta bere care o beau pentru toti cei care au fost alaturi de echipa...Forza Steaua steagcruce2 sa lasam injuraturile pentru Jiji si sa ne bucuram cu Steaua si tot ce inseamna ea.

neli14.05.2007 07:50

SHOW , INCANTARE, SPECTACOL = Steaua, nimic de zis, cine zice ceva e ne....bun, cand o sa aiba si altii rezultatele Stelei in europa atunci sa vb, pana atunci "ciocu mic"

sorineatza14.05.2007 08:10

are dreptate sebi, bravo!

si pe mine ma enerveaza acei suporteri care injura si protesteaza chiar si in conditiile in care Steaua castiga meci de meci. ce importanta are ce face patronul? sunt banii lui, face ce vrea. important este ca suporterii sa-si sustina echipa si antrenorul indiferent de rezultate. vezi suporterii lui Liverpool ca exemplu.

ma asteptam ca suporterii echipei Steaua sa fie cu mult peste suporterii celorlalte echipe, calitativ vorbind. din pacate, pe masura ce timpul trece, constat ca nu exista nici o deosebire.

forzateaua

zipper14.05.2007 08:13

Meci frumos aseara, mai ales dupa intrararile lui Elton si Dica. Eu nu fac parte nici din grupul suporterilor care aseara luau autografe, nici din grupul celor care-l injurau pe Gigi sau pe Oli; eu prefer sa merg la stadion sa cant tot timpul meciului. Am urmarit aseara reactiile jucatorilor si am vazut cum toti au facut front comun cu Becali si au incercat sa-l scuze. Si eu am strigat aseara "Oli baga-l pe Elton..." dar nu l-am fluierat pe Ov. Petre, nu l-am injurat pe Oli; antrenorul stie mai bine ce face si a dovedit-o de atatea ori (cu Elton titular am mai si pierdut...). Oli nu trebuie sa plece, iar daca noi il vom face sa plece o sa suportam consecintele. Cu ce e Oli de vina ca a avut cei mai buni jucatori accidentati? Cu ce e Oli de vina ca a trebuit sa joace meciurile de acasa fara spectatori sau pe la Oradea sau Craiova???

Astept injuraturi pentru ca am vazut ca toti cei care-l contesta pe Becali au un comportament identic cu acesta...culmea!

steagcruce2

Encipi14.05.2007 08:26

Un meci bun..dar sa tinem cont ca totusi am jucat cu FC National...o echipa moarta.

Ce e de neinteles...e faptul ca Elton sta pe banca.Insa stiti cum se zice "mintile luminate gandesc la fel" Oli a ajuns o simpla curva..care de teama sa nu-si piarda postu..face tot ce zice sefu.

Daca tot se agita cu performantele lui...ei bine eu cred ca aceste performante ar fi trebuit sa ii intareasca caracterul..si sa fie putin mai orgolios..nu sa cada in genunchi si sa fie dispus la orice ora sa ii faca un blowjob lu GG.

Daca Dica e de inteles..ca trebuie sa-si revina..Elton trebuie sa fie titular meci de meci.

La cum joaca echipa cand e Elton in teren...pana la pauza se face sigur 2-3 la 0...si dupa aia poate Oli sa-si bage fundasii si toti mijlocasii la inchidere in locul lu Elton.."ca sa nu riste sfarasitul campionatului"

Un episod ffff grav...un nou episod...s-a desfasurat aseara cu liderii galeriei.Sunt o rusine!!!!

Eu unu sunt de parere ca milogii si javrele sunt peste noi.Desi venim multi la stadion..cantam ca niste curci bete...in timp ce 1000 de milogi canta mai tare si mai clar ca 5000 de stelisti.Suntem o rusine!!!! Mie unul mi-e tare rusine cu astfel de sefi de galerie.pentru cei care au fost la meci..stiu despre ce vorbesc.NIste burtosi drogati...cu cefe de porc...care merg spre 30 de ani...pur si simplu se manifestau ca niste copilasi.Au luat sapca unui paznic si au aruncat-o in teren...au scos cablul de le un microfon...se injurau la misto cu prietenii lor din tribuna....

in total..cred ca doar 10 minute au privit meciul..au stat tot timpul cu spatele la meci...insa cu fata la galerie.Degeaba...nu dadeau tonul la nimic...ba chiar mai cantau uneori si la misto.."Dinamo si rapid..va iubesc la infinit"

pentru cei care nu au fost la meci...am si un filmuletz de aproape 2 minute..sa vedeti cu ce se ocupa liderii galeriei.

pentru admini sitului interesati...va rog sa ma contactati...ca sa va trimit filmul sa-l puneti pe site!

audiopixel14.05.2007 08:29
STIMATI SUPORTERI,

SUNTETI PENIBILI DAR PENIBILI DE TOT .....CE MAMA DRACULUI MERGETI LA MECIURI CA SA INJURATI ECHIPA FAVORITA...SUNTETI NEMULTUMITI DE LOCUL 2 SUNTETI NEMULTUMITI DE JUCATORI DE ANTRENORI ...NU MAI MERGETI LA STADION ....INJURATIVA NEVASTA FETITA COPILUL MAMA SAU TATA...DAR VA ROG NU MAI INJURATI CIND SUNT MECIURI...

ESTE PENIBIL SUNT STELIST DE MIC IAR FIUL MEU LA FEL ..NU IMI PLACE Oli DAR PAREREA MEA PERSONALA ESTE CA NU ESTE UN ANTRENOR RAU ...II URASC PE DINAMOVISTI SI NU SUNT SUPORTERUL LUI BECALII...DAR DE AICI PINA AV AUZI IN FUNDALUL SONOR RAGNIND CA NISTE VITE LUCRURI OBSCENE ASTFEL INCIT FIUL MEU SA RENUNTE SA SE MAI UITE LA MECI ..ESTE CALE LUNGA...

SUNTETI CE ISI DORESTE BECALII SA FITI O MASA MANIPULATA SI PROASTA

SUNTETI PENIBILI ....EU VA URASC DIN TOT SUFLETUL ...SI STITI DE CE DECITE ORI MA UIT PE ACEST SITE VAD ACELEASI COMENTARI TIMPITE ...CA OIERUL IN SUS OIERUL IN JOS DAR NU VA VAD SA DATI BANI LA ECHIPA....CIND ERA MM ATI TOT COMENTAT CA ATUNCI CIND SEMINTARUL IMBECIL CARE IL INJURA PE Dica A FOST LOVIT DE MM ...DAR ACUM SUNTETI GATA SA IL PUPATI IN fund PE Dica..

VA VAD LA TELEVIZOR CU MUTRELE VOASTRE DE milogi MITICI DESFIGURATI DE URA SI BAUTURA SI TE APUCA GREATA ....

SUNT ARDELEAN SI UN SUSTINATOR AL Stelei ....AM AVUT CONFLICTE CU DINAMOVISTII

DAR VOI SUNTETI PENIBILI

AM FOST PE ANFIELD SI AM ASCULTAT CUM FANII CINTA INDIFERENT DE REZULTAT CIND O SA AJUNGETI SI VOI CA EI

DE CE MAMA DRACULUI SUNT OBLIGAT SA MA UIT LA MECIURI FARA SPECATATORI CINE SUNTETI VOI CA SA VA PERMITETI ASA CEVA...IN CURIND TOATA LUMEA VA VA URII CA PE Dinamo

ASCULTATI PE YOU TUBE

You'll Never Walk Alone

CU URA

UN ADEVARAT SUPORTER STELIST

CARE NU VA MAI SUPORTA

Daca tot ne indemni la civilizatie poate ca ar fi o idee sa scrii si tu mai civilizat.In alta ordine de idei,eu spun ca suporterii Stelei au fost prea toleranti pentru cate s-au intamplat in ultimul timp.La acest meci e adevarat ca si pe mine m-au deranjat fluieraturile la adresa lui Ov Petre,chiar daca erau cu bataie lunga(vezi Olaroiu).Iar problemele vin in general dinspre razboinicul ce "vrea sa dea un mesaj de pace".Si inca o chestie:stiu ca e trendy sa scrii despre Liverpool si ce suporteri extraordinari sunt acolo;vin cu contraexemple ca Milan(suporterii au protestat vehement in turul campionatului),Barcelona(dupa meciul din cupa cu Getafe),Leeds(au ajuns in Liga a treia) si pot continua.Eu nu sunt chiar atat de trendy si am pomenit niste cazuri care nu prea au legatura cu serile de marti si miercuri.

the_ace14.05.2007 08:40

sm si yo o intrebare....pana la urma ce plm face ciobanul??? o sa mai puna abonamente si pentru la anul sau nu? sper ca nu ne lasa fara abonamente.....nu am nevoie de cozi si ingramadeala......S.R.F.(Steaua'S REAL FANATIKS)

«156789»