FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

FC National - Steaua 0 - 3

«1345679»
alice4steauaBUC13.05.2007 20:15

@soryn4steaua'

Tu crezi ca aia 2 mai au inca sustinatori? :roll:

Eu nu prea cred...da' dk stii tu vreo unu spune-mi-l si mie :-D

Jony_stelist13.05.2007 20:15
Baciule, ia-te de manuta cu Lovin si lasati-ne amandoi ... Doamneee .... l-am trimis pe Panait inapoi si l-am pastrat in schimb pe Baciu ....

A, si sa nu uit sa-l felicit pe marele antrenor Cosmin Turcaloiu ... dupa 1-0 gata, ne-am si retras ... Nu uita sa-l bagi si pe petarda aia de Ovidiu Petre dupa pauza, stim ca tu traiesti un fel de orgasm cu atat mai intens cu cat ai mai multi jucatori defensivi pe teren. Acum inteleg ce-ai vrut sa zici cand ne-ai zis ca ramai "sa suferim impreuna". Cu tine pe banca, 97 de meciuri din 100 cam asta sunt. Nervi si suferinta.

Am jucat practic de la egal la egal cu o echipa retrogradata, care a avut mai multe suturi pe spatiul portii !! Si noi vrem in grupele CL !! :shock: :shock:

bai frate tu ai vazut cum a jucat Lovin>????????????????daca nu,nu mai vb,daca da,pune-ti ochelari!!!!!!!!!!!!!!

SteauaToronto13.05.2007 20:19

Uitati-va ce zice Iacob:

Iacob e in mare revenire de forma, iar in meciul cu FC National a marcat o dubla. Dupa partida, el a declarat: "Nu ma mai opresc acum. Am luat 3 punte importante sa mergem in Liga. Nu ar trebui ca suporterii sa strige <demisia>. Gigi Becali a facut ce a crezut ca e cel mai bine pentru Steaua. Foarte bine ca a purtat fularul lui Dinamo.", a declarat Iacob.

Kekea13.05.2007 20:19
Neaga sigur joaca mai bine ca Cyril. Marcheaza si mult mai des si din orice pozitie.

Bravos Elton ! Ne oferi fotbal spectacol. In sfarsit avem si noi pe cineva care sa ne incante ochiul ! Yeee !

Eu sunt cam sceptic in privinta lu Neaga.Dar cine stie...poate ma insel.

negoita_mircea_marian13.05.2007 20:19

super Elton,foarte bine Dica,bravo Iacob,Olaroiu o curva sclava lu Becali si a suporterilor(in mod normal dak un antrenor are pic de caracter nu baga un jucator ca asa vor suporterii,dak el e convins ca acel jucator merita sa fie rezerva)....afara din Ghencea Oli,ca risti linsaju....si pana la urma raul facut de Becali la Steaua nu se compara cu binele facut...va provoc pe toti care il criticati in halul asta pe becal sa faceti o lista cu lucrurile bune si rele facute de Becali la Steaua....incep eu.....

RELE:

1.s-a injosit in fata lu Dinamo,injosindo si pe Steaua in fata lu Dinamo

2.se cintreaza cu mii de suporteri stelisti,facand-usi multi dusmani si contestatari

3.nu-l baga pe Elton(pentru ca el face echipa,nu sclavu de Olaroiu)

4.aducerea lui Oli(dar ca sa fim sinceri pe cine putea sa aduk)

BUNE:

1.super stadion,cu gazon si tabela de UCL si in curand capacitate dubla a stadoniului

2.l-a angajat pe MM Stoica,care a creat echipa de acu a Stelei

3.i-a adus pe Zenga si Protasov care au facut ca valorile aduse pe bani putini de MM sa joace fotbal

4.cu el a intrat dupa 10 ani de absenta Steaua in UCL

5.3 calificari consecutive in primavara europeana,performanta nereusita timp de circa 10 ani

6.aducerea lui Elton,primul fotbalist strain adevarat,un fenomen,un brazilian,unul din putini fotbalisti in Liga 1

si este oricum cu 2 clase cel putin peste toti din Romania

7.2 titluri consecutive

8.inceperea hegemoniei Stelei cu o pauza din pakte de un an,hegemonie care insa va continua la anul

9.revenirea de la vara a lui Rica Neaga

ULTRASSICK13.05.2007 20:22
Neaga sigur joaca mai bine ca Cyril. Marcheaza si mult mai des si din orice pozitie.

Bravos Elton ! Ne oferi fotbal spectacol. In sfarsit avem si noi pe cineva care sa ne incante ochiul ! Yeee !

rectific ce ai spus tu....Neaga JUCA sa zicem la fel ca Thereau ...acum sa vedem dak vine sa speram ca nu s-a prostit doamne ajuta..iar Becali si ZEROli au vaz ca Elton e un mare jucator si ca merita in 1 11 in locul lui Lovin cel || cu fotbalul..ma rog sper sa il tina si sa il foloseasca cat mai des...FORTA Steaua steagcruce2

soryn4steaua13.05.2007 20:23
@soryn4steaua'

Tu crezi ca aia 2 mai au inca sustinatori? :roll:

Eu nu prea cred...da' dk stii tu vreo unu spune-mi-l si mie :-D

Nu ai vazut pe forum ca mai sunt nebuni care inca ii mai sustin.

Bineinteles astia sunt suporteri de televizor ca nu ii lasa mamica sa mearga pe stadion ca sunt multi "bagabonti" :P

zloty13.05.2007 20:23
super Elton,foarte bine Dica,bravo Iacob,Olaroiu o curva sclava lu Becali si a suporterilor(in mod normal dak un antrenor are pic de caracter nu baga un jucator ca asa vor suporterii,dak el e convins ca acel jucator merita sa fie rezerva)....afara din Ghencea Oli,ca risti linsaju....si pana la urma raul facut de Becali la Steaua nu se compara cu binele facut...va provoc pe toti care il criticati in halul asta pe becal sa faceti o lista cu lucrurile bune si rele facute de Becali la Steaua....incep eu.....

RELE:

1.s-a injosit in fata lu Dinamo,injosindo si pe Steaua in fata lu Dinamo

2.se cintreaza cu mii de suporteri stelisti,facand-usi multi dusmani si contestatari

3.nu-l baga pe Elton(pentru ca el face echipa,nu sclavu de Olaroiu)

4.aducerea lui Oli(dar ca sa fim sinceri pe cine putea sa aduk)

BUNE:

1.super stadion,cu gazon si tabela de UCL si in curand capacitate dubla a stadoniului

2.l-a angajat pe MM Stoica,care a creat echipa de acu a Stelei

3.i-a adus pe Zenga si Protasov care au facut ca valorile aduse pe bani putini de MM sa joace fotbal

4.cu el a intrat dupa 10 ani de absenta Steaua in UCL

5.3 calificari consecutive in primavara europeana,performanta nereusita timp de circa 10 ani

6.aducerea lui Elton,primul fotbalist strain adevarat,un fenomen,un brazilian,unul din putini fotbalisti in Liga 1

si este oricum cu 2 clase cel putin peste toti din Romania

7.2 titluri consecutive

8.inceperea hegemoniei Stelei cu o pauza din pakte de un an,hegemonie care insa va continua la anul

9.revenirea de la vara a lui Rica Neaga

de unde ai scoso si paia cu dublarea capacitatzi stadionului ?:)) tu chiar ai crezuto?? :))) si la cele bune vreo patru se situeaza la aducerea lu Meme care el ia adus pe Elton ,Protasov ,Zenga nu ciobaninhio

Miaus13.05.2007 20:27
bai frate tu ai vazut cum a jucat Lovin>????????????????daca nu,nu mai vb,daca da,pune-ti ochelari!!!!!!!!!!!!!!

Fi linisitit Jony asa sunt unii pe aici.Gandesc cateodata fix cat gandeste si Jiji.Deci streza stie el de acasa ca Lovin joaca prost, ca Ov Petre e al lui Oli si inca vreo doua trei din astea si nici nu are nevoie sa se uite la meci ca el comenteaza din inertie.

Lovin este jucatorul care NU IMI PLACE de la Steaua, dar pentru ultimele meciuri jos palaria.A jucat baiatul foarte bine.Daca ar invata sa dea si pase in fata...

Nu inteleg insa cum se poate sa fie crucificat Olaroiu la 2-0, la 3-0.Auzi tu gol din bulan, mama ce prostie.Inseamna ca Petrica la Liege tot din prostie l-a dat nu? Sau Cristocea anul trecut cu Dinamo in groapa? cine era atunci in poarta alora? imi spune careva?

Daca Steaua a marcat 3 goluri asta se numeste ca Steaua a jucat OFENSIV nu defensiv.Referitor la prima repriza si "greselile" lui Oli.Deci Oli e vinovat ca :

1.A alunecat Lovin si au scapat aia

2.A alunecat Goian.

3.A alunecat Baciu

Ce-i drept la antrenament Oli asta nu exerseaza fazele in care Goian dribleaza ca ULTIM APARATOR!!!!!!! si pierde mingea.

Aveti careva INLOCUITORI pentru Baciu in aparare acum?

Inainte sa dati cu piatra mai ganditi si voi CU MINTEA VOASTRA nu a TURMEI, ganditi-va ca asa "prost" cum jucam avem 6 victorii consecutive si avem timp la sfarsitul sezonului sa vedem ce va face viitorul antrenor.

Pana una alta RESPECTATI-L pe Oli pentru ce a facut pentru Steaua NOASTRA!

ULTRASSICK13.05.2007 20:32
Fi linisitit Jony asa sunt unii pe aici.Gandesc cateodata fix cat gandeste si Jiji.Deci streza stie el de acasa ca Lovin joaca prost, ca Ov Petre e al lui Oli si inca vreo doua trei din astea si nici nu are nevoie sa se uite la meci ca el comenteaza din inertie.

Lovin este jucatorul care NU IMI PLACE de la Steaua, dar pentru ultimele meciuri jos palaria.A jucat baiatul foarte bine.Daca ar invata sa dea si pase in fata...

Nu inteleg insa cum se poate sa fie crucificat Olaroiu la 2-0, la 3-0.Auzi tu gol din bulan, mama ce prostie.Inseamna ca Petrica la Liege tot din prostie l-a dat nu? Sau Cristocea anul trecut cu Dinamo in groapa? cine era atunci in poarta alora? imi spune careva?

Daca Steaua a marcat 3 goluri asta se numeste ca Steaua a jucat OFENSIV nu defensiv.Referitor la prima repriza si "greselile" lui Oli.Deci Oli e vinovat ca :

2.A alunecat Goian.

3.A alunecat Baciu

Ce-i drept la antrenament Oli asta nu exerseaza fazele in care Goian dribleaza ca ULTIM APARATOR!!!!!!! si pierde mingea.

Inainte sa dati cu piatra mai ganditi si voi CU MINTEA VOASTRA nu a TURMEI, ganditi-va ca asa "prost" cum jucam avem 6 victorii consecutive si avem timp la sfarsitul sezonului sa vedem ce va face viitorul antrenor.

a facut Oli un mare kkt pentru Steaua doar zicea da pasa lunga si retragere in aparare...atat....Lovin e || adik paralel PARALEL lasa ma cu kkturi ca a jucat bn Lovin e jucator de divizia c...Elton e jucator de Champions League!

Theo@Steaua13.05.2007 20:35

Ce articol mizerabil: http://www.prosport.ro/index.php?section=a...ex&id=40129 !!!

Nu imi vine sa cred cata invidie!

Meci frumos prestat in primele si ultimele minute de Steaua. Pragmatismul a adus goluri (implicit puncte) si spectacolul ne-a lasat cu o impresie excelenta de ansamblu asupra meciului.

Elton si cu Dica sunt extraterestri.

Lovin continua seria buna spre foarte buna.

Banel singurul minus pe ziua de azi.

zloty13.05.2007 20:36

sincer acuma Banel si Lovin nu sunt jucatori cu care sa abordam cl , ce naiba chiar daca Lovin joaca mai bine acuma ,tot nul vad jucator de Steaua e prea slab , si nustiu de ce pe postul pe care evolueaza el nu se cauta optziuni , ramanem mereu in nicolitza

RedStar13.05.2007 20:36

Elton e un jucator bun, dar nu este momentul sa intre titular. Spectacol 100% cu el, goluri 0. Incep sa innebunesc cand aud de spetacol, spectacol. Acum Oli are jucatori in forma sa faca spectacol, nu e nebun sa nu joace echipa frumos, dar numai cand pot si jucatorii...

x-man270213.05.2007 20:37

steagcruce2 steagcruce

TANDEMUL Oli & Jiji au mai pierdut un sustinator -je

un jucator magnific ca Elton joaca rezerva PENIBIL Oli, PLEACA !!

cica tre sa schimbe sistemul de joc ca sa-l poata folosi VRAJA OLIIIIIIII

FOLOSESTE-L PE BENZI ce draq nu se vede ce bine joaca acolo AFARA!!!

Elton,Cernea,Thereau,Dica,Iacob,Nicolita,Cristocea,Petre Marin BV VOUA

zloty13.05.2007 20:39
Elton e un jucator bun, dar nu este momentul sa intre titular. Spectacol 100% cu el, goluri 0. Incep sa innebunesc cand aud de spetacol, spectacol. Acum Oli are jucatori in forma sa faca spectacol, nu e nebun sa nu joace echipa frumos, dar numai cand pot si jucatorii...

apropo ai vzt meciu cu ceahlau ?? e vina lu Elton ca colegi nui fructifica pasele?? ca nicolitza rateaza din toate pozitziile? si ce ziceai ca tre sa mai poata si jucatorii?? pai cand il ai pe Paraschiv , Lovin ,nicolitza te asteptzi sa iasa altceva ??decat haos

Il Soldatino13.05.2007 20:39

2.A alunecat Goian.

3.A alunecat Baciu

Golaveraj de 2 la 5 cu Dinamo si doua infrangeri in acelasi an impotriva cainilor, fapt nemaintalnit din 1974. Infrangeri cu Bistrita si Vaslui, egaluri chinuite cu UTA, Craiova si Iasi. Pierderea campionatului inca de la finele turului, pierderea Cupei Romaniei, eliminarea vremelnica din UEFA. O gashca de jucatori adusi pe milioane bune si un joc absolut jalnic pana acum trei etape. Sa mai continui?

Chaos13.05.2007 20:40

2.A alunecat Goian.

3.A alunecat Baciu

uite ba cum rasar sustinatorii marelui antrenor .Ca ciupercile dupa ploaie.mai uitati-va dreq la fotbal si invatati cum se joaca si dupa aceea dati-va cu parerea

Danntes13.05.2007 20:41

2.A alunecat Goian.

3.A alunecat Baciu

Iar ai prins tupeu nesimtit miezule?

Daca ramanem cu olita iar se panicheaza in Europa, iar va veni un moment de cumpana in echipa cand olita nu va sti ce sa faca.

Pararea mea: Oli nu este antrenor de Steaua. Punct!

danielcristian13.05.2007 20:41

Pai eu cred ca ar aparea si golurile daca ar juca cu Dica si Elton titulari.Ce vrei sa faca pe sfarsit de meci,in afara de spectacol?Totusi,cred ca Dica nu e complet refacut,altfel nu inteleg de ce nu e titular...

predatorpulse713.05.2007 20:41

Miaus,partial sunt de acord de tine in legatura de spiritul de turma al romanilor,dar te intreb eu ce fac ei la antrenamente? Jucatorii Stelei mi-au aratat in acest sezon ca foarte rar stiu sa iasa din presing cu pase pe jos,iar fundasii nostri cand sunt presati au ajuns sa gresesca simplu,faza cu Goian e exemplu de manual de ce nu trebuie sa faca un fundas central,in pozitie de ultim aparator. Greseala lui nu a fost ca a alunecat,ci ca s-a intors cu mingea,trebuia sa o dea in aut sau inapoi rapid la Cernea,s-a complicat iar cei mai buni fundasi sunt cei care au un joc simplist.

Nu ma dau expert tactic,dar as vrea sa stiu ce face Oli la antrenamente,de ce jucatorii nostri au o problema cu tinerea mingii la nivelul solului,de ce e mai mereu in aer sau la semi-inaltime.

mof_man4steaua13.05.2007 20:42

mi-a placut golul lui Goian

Forza Steaua steagcruce2

RedStar13.05.2007 20:42
apropo ai vzt meciu cu ceahlau ?? e vina lu Elton ca colegi nui fructifica pasele?? ca nicolitza rateaza din toate pozitziile? si ce ziceai ca tre sa mai poata si jucatorii?? pai cand il ai pe Paraschiv , Lovin ,nicolitza te asteptzi sa iasa altceva ??decat haos

Si eu ce spun. Daca cu Elton in teren ai 60% sanse sa inscrii, iar fara Elton ai 80% sanse sa inscrii, il bagi in teren de la inceput sau nu? Problema e ca nu e timp de facut ecperimente, baietii si-au revenit, stiu cum sa joace, iar cu Elton e nevoie de timp ca sa se invete echipa cu el.

danielcristian13.05.2007 20:45
mi-a placut golul lui Goian

Forza Steaua steagcruce2

Te-ai trezit si tu vorbind... :mrgreen:

Chaos13.05.2007 20:46
Golaveraj de 2 la 5 cu Dinamo si doua infrangeri in acelasi an impotriva cainilor, fapt nemaintalnit din 1974. Infrangeri cu Bistrita si Vaslui, egaluri chinuite cu UTA, Craiova si Iasi. Pierderea campionatului inca de la finele turului, pierderea Cupei Romaniei, eliminarea vremelnica din UEFA. O gashca de jucatori adusi pe milioane bune si un joc absolut jalnic pana acum trei etape. Sa mai continui?

nu are rost ca nu ai cu cine vorbi.Ei n-o sa inteleaga niciodata ce inseamna imensa diferenta de puncte dintre noi si Dinamo,ce inseamna umilirea de care am avut parte datorita jocului stralucit practicat de Olaroiu sau rusinea de care am avut parte cand ciobanul a sustinut rivalele.

alexmk1713.05.2007 20:48

Baieti si Fete!

Supermeci mai ales pe final! Il asteptam si pe Gigel Coman -"CEL MAI MARE STELIST DIN ISTORIE SI CEL MAI BUN JUCATOR CARE A IMBRACAT TRICOUL Stelei"! Nu stiu de ce dar, as paria 1 milion de parai, daca as avea, ca G.Coman va intra in urmatorul meci de pe Ghencea! Oare se va juca cu spectatori si Oli va fi fluierat pentru asta??? Deci, Gigele fara tine nu mai putem, noi stelisti in general!

BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHH, Gigele? Tu chiar nu vrei sa te accidentezi? Ca am suferi mult ca nu vei putea juca! Si daca accidentarea ar tine vreo 10 ani, ca Oli te-ar baga si nerefacut!

In rest pana si Banel "Recuperez ca sa o pierd imediat" merita aplaudat pentru efort!Pacat ca nu stie jocul mai bine ca er fi chiar un jucator foarte bun!

Abia astept sa vad o tripleta Elton-Dica-Neaga cu influente de Badea si Thereau! Atunci chiar ca nu ar mai vedea adversarii mingea! Decat noi suporterii, in poarta adversa! Dar in fotbalul modern se cere, si asa zice si Hagi (Oli al doilea ca antrenor) ca trebuie sa ai cel putin 7-8 inchizatori care nu stiu cu mingea in teren! Deci formula visata mai sus va face furori pe banca de rezerve si la pauza! Yeeeees, Elton-Dica-Neaga vor fi super pe banca si sa vezi spectacol acolo!

Janta de la Prosport cica a fost blat!

Deci Steaua nu are cum sa bata Lanterna Campionatului!

Ce Elton? Ce Dica? Ce Iacob,Badea,Paraschiv sau Cernea???

A fost blat mai baieti!

Nenea Janta de la Prosport(Marius Janta nici macar nu este dinamovist care va vedea din nou Steaua in Liga si Dinamo,ba) este acelasi care ne-a spus noua ce morala este Dinamo ca a jucat "corect" cu Cluj! Pai mai Janta, Dinamo a fost pe BLAT cu Cluj, gol din intamplare, dar daca aia au fost prosti si nu au bagat-o in poarta, cred ca batea la ochi daca Dinamo dadea 2-3 autogoluri sa bata Clujul!

Alti dinamovisti vestiti(batozarul ala de la Realitatea cu tot cu Jambasu cu tot + Greguar E-crivan (grigore cartianu)(nici nu merita o franceza corecta, atat de catastrofal e) + decebal "spaga" radulescu de la GSP (vezi articole mai vechi pe fcsteaua.ro)!

Nu vi se pare ciudata coincidenta cum apar dinamovistii si ne vorbesc de moralitate si de blaturile(toate) ale Stelei, chiar si cu FC National, cea mai slaba echipa din ultimii 5 ani din Liga1?????

Faptul ca bancarii nu au pus piciorul pe minge vreo 4 minute si ca dupa ce i-a luat Elton si Dica la 'shto nu stia cum sa-l mai termine pe Elton prin faulturi grosolane de cata umilinta indurau?? Cred ca si asta era pe blat!

Sa nu-l uitam pe Stucan de la TV Sport(si nu sport.ro ca nu am chef eu) care in fiecare emisiune da de inteles ca Steaua face blat si cand nu joaca si vorbeste de corectitudini si nu stiu mai ce!

Este acelasi Stucan care in ultima etapa din campionatul trecut avea venele sparte de nervi si mai ca vroia sa bata pe cineva ca a luat Steaua capionatul!

Mentionam si pe Filoti care e rapidist sadea si avem acum o imagine "CORECTA" a presei despre Steaua!

Apropo, daca ar putea sa-mi spuna in articolele lor OBIECTIVE SI NEdinamoviste in ce Liga joaca Dinamo, ca in aia a CAmpionilor nu are loc si tocmai de aia UEFA a facut blat sa fie finala Milan-Liverpool! Si Milan a intrat in Liga cu derogare in ultima clipa (vezi scandalul din Italia) deci blatul se stia de mult!

«1345679»