Nu inteleg!!!
Avem 3-0 de ce nu intra Elton...? Esti un nesimtit Oli...
Nu inteleg!!!
Avem 3-0 de ce nu intra Elton...? Esti un nesimtit Oli...
goool Steaua!!!!!!3-0.e bine ![]()
Iacob RULZ !!!!!!!1
sunteti multumiti?a intrat Elton.
se cam exagereaza parerea mea cu Elton si eu il vreau in echipa dar imaginati-va cum se simt ceilalti jucatori mai ales Iacob de exemplu ce gol a dat si nu s-a auzit deloc sa-i fi strigat cnv numele.
se cam exagereaza parerea mea cu Elton si eu il vreau in echipa dar imaginati-va cum se simt ceilalti jucatori mai ales Iacob de exemplu ce gol a dat si nu s-a auzit deloc sa-i fi strigat cnv numele.
lasai pe restu cum se simt ca pe teren mai totzi il ignora pe pitic
ai dreptate
lasa-til pe Oli in pace
Bay baiatule fara suparare dar... Ori esti chior nu esti la curent cu ce se intampla la Steaua, sau esti familie cu "imputitu"ala. Olaroiu a stricat toata echipa si mai vrea sustinerea suporterilor hm.. :roll:
Forzza Steaua, Zenga inapoi ![]()
super.a venit si Dica
ce-aveti mah? vad ca nimic nu va place, auzi si la ala, bulan de gol nemeritat... nu cumva ai incurcat forumul? exista ceva pe lumea asta sa va multumeasca, sau sa va faca sa taceti odata ca m-ati adus la disperare cu incapatanarea voastra, o fi si perseverenta asta buna la ceva, dar cand exagerezi sa ma scuzati, e semn de prostie... vi s-a pus pata pe Olaroiu, cred ca si daca trecem de grupele CL o sa spuneti ca e meritul lui Gigi si Oli sa-si dea demisia...
Bay baiatule fara suparare dar... Ori esti chior nu esti la curent cu ce se intampla la Steaua, sau esti familie cu "imputitu"ala. Olaroiu a stricat toata echipa si mai vrea sustinerea suporterilor hm.. :roll:Forzza Steaua, Zenga inapoi
din cate imi dau eu seama Steaua si-a revenit fara sa plece Olaroiu
doamne cu Dica si Elton in teren cine ne poate opri??
Ca si statistica :
In sezonul '94-95 Steaua a invins FC National cu 6-0 in Ghencea si cu 3-0 in Cotroceni ,si atunci FC National nu era echipa care sa se bata la retrogradare...
DE CE NU E TITULAR Elton ? DOAR IN PROSTIA DIN Liga 1 SE PUTEA INTAMPLA ASA CEVA .
DACA TOT CIK NU FACE FAZA DEFENSIVA (CHIT CA E O SCUZA PUERILA) ATUNCI PUNE-L PE UN POST IN ATAC .
Exces de caps lock.Contravine regulamentului.Atentie ! Moderatorii
ce-aveti mah? vad ca nimic nu va place, auzi si la ala, bulan de gol nemeritat... nu cumva ai incurcat forumul? exista ceva pe lumea asta sa va multumeasca, sau sa va faca sa taceti odata ca m-ati adus la disperare cu incapatanarea voastra, o fi si perseverenta asta buna la ceva, dar cand exagerezi sa ma scuzati, e semn de prostie... vi s-a pus pata pe Olaroiu, cred ca si daca trecem de grupele CL o sa spuneti ca e meritul lui Gigi si Oli sa-si dea demisia...
bineinteles ca e si meritu lu Becali!!!ca el nu a prea vandut jucatorii ca inainte desi el are altceva in gand
dar ce vrei sa zici ca Oli e bun antrenor
inseamna ca habar nai pe ce lume traiesti
in plus eu cred ca tu ai intrat pe alt forum incat vrei ca Oli sa continue si sa slabeasca Steaua in continuare
USO
ce sperctacol.....![]()
din cate imi dau eu seama Steaua si-a revenit fara sa plece Olaroiu
asta ti se pare tie revenire?ca terimnam meciurile cu cele mai slabe echipe cu 7-8 oameni defensivi pe teren? dak ne calificam in grupe ce facem? ne dau aia de nu putem duce
Hai sa fim seriosi. Olaroiu chiar e antrenor de locurile 3-4. Campionatul castigat cu Steaua anul trecut e exceptia care confirma regula.
Si golul lui Iacob.... steagsimplu
Doamne ce frumos joaca Steluta cu Dica & Elton! S-a vazut asta si la meciul cu Ceahlaul. steag2
Ca si statistica :
Ca informatie: niciodata nu se scrie "ca si" in loc de "ca" daca semnificatia este 'pe post de', 'in calitate de'.
Aviz valabil pentru toti forumistii si editorialistii care vor sa respecte limba romana.
doamne cu Dica si Elton in teren cine ne poate opri??
Le face Elton mucii cravata la toti(scuzati cuvantul)dar asta e adevarul...face pereche buna cu Dica...nu vedeti ca e faultat de imitatia aia de fotbalist pe nume Ghindeanu...bine Elton
Elton, CE JUCATOR ARE Steaua IN CURTE SI VREA SA SCAPE DE EL,Becali DACA DA JUCATORUL ASTA DOVEDESTE GANDIREA AIA DE OIER.FORZZA Steaua
Elton si Dica joaca bine, dar....acum sincer Elton nu va putea sa faca fata in CL.Fizicul nu il avantajeaza deloc.
De observat ca, cu Elton si Dica in echipa jocul nostru este altul. Eu cel putin asa am observat in ultimele 2 meciuri cand cei doi au fost introdusi pe final.
Minunati,pur si simplu minunati!!!Asta este adevarata Steaua,pe care o stiam noi.Fara indoiala e cea mai in forma echipa din campionat si va ajunge cu siguranta in Liga Campionilor.Cat despre Dinamo,n-o sa ajunga in veci :twisted: .Jiji s-a umilit degeaba.In loc sa incurajeze echipa care akuma joaca extraordinar,s-a umilit in ultimu hal si isi merita fiecare injuratura care o primeste akuma.Elton si Dica,nota 20.Forza Steauaaa steagcruce2
fular-campionii steagcruce2
steagsahmic steagsimplu
Despre M. Stoica... chiar daca a plecat si se cam uita ...eu ma uit la Steaua, la jucatori, si sunt de parere ca el a avut cea mai mare contributie in aducerea unor jucatori de exceptie care daca Steaua va juca cu tot efectivul nu vad cine din camionatul nostru ar putea pune probleme Stelei (batalia cea mare o sa fie in europa) ....Forzza Steaua Bravo Iacob, Elton, Dica, Ochirosii, V Badea(un mare fotbalist) steagcruce2 steagcruce2 steagcruce2
Multumim MM si sper sa revii dar mai putin increzut si mai la locul tau