FUNDASII nostri SUNT BETI ?
FUNDASII nostri SUNT BETI ?
Acelasi joc plictisitor facut de Steaua in deplasareBaga-l ma olita pe Elton sa limpezeasca jocul asta incalcit steagcruce2
Sa ne rugam sa facem 2-0, si apoi poate poate.. il vedem si pe Elton...
Sper sa joace si Elton ..
gg Cernea ![]()
ce plm fotbal e asta
c.a.ca nimic nu joaca astia
nu sunt de CL
sunt bulangii arogantii
jucatorii sunt vagabondzii adevarati
Baciule, ia-te de manuta cu Lovin si lasati-ne amandoi ... Doamneee .... l-am trimis pe Panait inapoi si l-am pastrat in schimb pe Baciu ....
A, si sa nu uit sa-l felicit pe marele antrenor Cosmin Turcaloiu ... dupa 1-0 gata, ne-am si retras ... Nu uita sa-l bagi si pe petarda aia de Ovidiu Petre dupa pauza, stim ca tu traiesti un fel de orgasm cu atat mai intens cu cat ai mai multi jucatori defensivi pe teren. Acum inteleg ce-ai vrut sa zici cand ne-ai zis ca ramai "sa suferim impreuna". Cu tine pe banca, 97 de meciuri din 100 cam asta sunt. Nervi si suferinta.
Am jucat practic de la egal la egal cu o echipa retrogradata, care a avut mai multe suturi pe spatiul portii !! Si noi vrem in grupele CL !! :shock: :shock:
pana acuma nu a jucat nimik.....noroc cu Cernea ..un portar de mare valoare......sper sa joace mai bn a doua repriza si sa ii vedem pe Dica SI Elton.......Forza Steaua!!!!
nu meritam LOCUL 2.
suntem ajunsi fals pe locul 2.
mi-e rusine.
cu acest joc vom fi eliminati din turul 2 preliminar.
Decat sa incerce sa cumpere inimi de suporteri,
mai bine ar cumpara un antrenor.
e penibil sa iei cu japca un loc 2 si sa ai cel mai prost joc din istoria Stelei.
RUSINE !
Ma firar sa fie.. daca si cu ultima clasata noi jucam cu 2 mijlocasi la inchidere...
Foarte slab jucam
nu stiu ce face Oli asta pe banca; poate la pauza se mai trezeste
Oricum.. intr-un meci cu ultima clasata cel mai bun om al primei reprize sa fie portarul... asta spune multe
Aceiasi tactica enervanta a lui Oli,dupa 1-0 ne-au dominat retrogradatii!Sa fie clar,cand avem rezultate si jucam bine,e doar din "cauza"jucatorilor,ca de-ar fi dupa Oli,am termina toate meciurile 0-0 sau 1-1.Du-te antrenoru' lui peste cat vezi cu ochii!
ce plm fotbal e astac.a.ca nimic nu joaca astia
nu sunt de CL
sunt bulangii arogantii
jucatorii sunt vagabondzii adevarati
A cui e vina ca se joaca cu inchizatori?....Intelegeti jocul si pe urma vorbiti
noroc cu Cernea...ca era gata sa ne egaleze astya....vai de noi.....duamne scapa-ne de Olaroiu....macar batem acuma cu 1-0, cu Pandurii si Jiul la fel, ne vedem cu sacii in caruta...si apoi sa plece asta ca mi-a distrus nervii
S-a terminat prima repriza si am vazut din nou de ce Olaroiu trebuie sa plece de la Steaua,si poate cu putin noroc il ia si pe Jiji. Ma bucur ca protestul continua,dar ma asteptam la ceva mai original, "ue augh augh" s-a strigat saptamana trecuta,acum parca trebuia ceva nou.
Oli e tacticianul lui peste,jucam cu doi inchizatori acasa practic,cu penultima clasata daca nu ma insel. Trebuie sa mai zic altceva? Am mai zis-o de atatea ori de mi s-a racit gura:de ce dracu bubuim mingile in fata,mai ales acum in conditiile in care in afara de Herea,nationalul e o echipa si ea de lungani,nu de mingicari. Avem si noi mingicarii nostri,Cristocea,Bostina,Elton,Croitoru,Dica si chiar Ochirosii. Nu inteleg ce se intampla cu fundasii nostri,parca sunt beti,ce face antrenorul cu ei la antrenamente? Nu stiu sa iasa dintr-un pressing? Faza aia cu Goian cand intoarce fundasul si aluneca nu se face cand esti ultimul aparator si in zona aia,e regula de baza. Oare jucatorii nostri stiu sa iasa cu mingea la picior,sa treaca de mijloc tinand mingea jos si aruncand-o in aer doar dupa ce au ajuns pe margine ca sa centreze? Eu nu prea cred. Fara Dica si Elton,jocul ofensiv e aproape nul. Goian fara Ghionea pare pierdut.
Lui Oli stiu ca-i place eficienta,e statistician omul,pentru el conteaza ca Elton nu are aport defensiv,pentru Oli conteaza cate mingi a pierdut,nu daca a facut spectacol.
Hai sa-i dau eu statistica pe aceasta prima repriza: ocazii de gol Steaua-National 1-3. Era sa luam 3 goluri de la penultima clasata. Va place? Cu Olaroiu pe banca,more will come. Stiu ca sunt multi accidentati si ca nu sunt cei mai buni jucatori disponibili,dar omul este varza cand e vorba de motivare si de conceperea unui sistem de joc in care jucatorii sa se simta bine. Banel era mijlocas,acum e fundas,Croitoru e mijlocas de creatie,acum trebuie sa-l acopere pe Banel pe dreapta. Iar exemplele pot continua. Cel mai bun exemplu de titular care nu are rezerva e Vali Badea. Mi se pare cu vreo 2 viteze prea incet fata de ce se intampla pe teren,desi a marcat in ultima vreme,dar tine prea mult de minge. Inca un lucru a devenit clar pentru mine: pentru anul viitor trebuie sa luam jucatori din care nu sare mingea ca din coltul mesei. E greu sa dezvolti o faza de atac cand stai 20 sec ca sa preiei mingea.
Singurul lucru pozitiv pana acum mi se pare faptul ca totusi conducem,si ne va trebui noroc si inspiratia vreunui jucator ca sa castigam,pentru ca faza elaborate rar am vazut in acest an.
Oli,IL VREM PE Elton IN TEREN!!!
Si pe Dica,daca este apt.
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori.
bun...1-0. Hai Oli!! sa ne aparam!. baga si pe Andrey sa avem 2 portari in poarta ca doar jucam cu FC nationala de bere.Lovin ar merita un loc in conducerea administrativa,avand in vedere ca este una dintre valorile noastre.S-au facut ceva proteste la meci?? ca eu nu vad meciul
( si nu stiu.
m**e ciobanu AUGH AUGH AUGH!!
nu e vina lui Olaroiu de evolutia slaba a echipei din ultima vreme
Haide frate.. e vina martienilor nu? Cum boala cu o echipa ce are 4 victorii si 2 egaluri in tot campionatul noi jucam asa de prost si sunt tinuti pe banca jucatori la Elton ![]()
Ba da.Pentru ca el observa jocul slab al unui jucator si el decide inlocuirea lui in urmatorul meci cu un alt jucator de pe banca.
Hai ca suntem buni ! ![]()
Poate intra si Elton acum.
strigati jos Oli
bulan la gol - oricum nemeritat
sa vina Zenga
Bravo Oli !! Bravo !! Iese Cristocea, si intra Ov. Petre !! Ai destui fundasi si inchizatori pe teren, panarama ce esti ??? :rosu: :rosu: Mai cauta, scoate-l si pe Badea si pe Iacob ca sa mai poti baga vreo 2 !
DEMISIA ! DEMISIA ! Macar la vara, daca nu acum, penibilule !!
E clar, Olaroiu e sluga lui Becali... Nu are nici un pic de bun-simt sau onoare. orice debita Becali la TV, curva de Oli executa...
Joooooooooooooooooooooooos Oli
esti cel mai prost antrenor ever
esti incredibil demn de guiness book
conduci cu 2-0 la lanterna rosie si schimbi un jucator ofensiv cu unu defensiv
ce dracu fotbal mai e si asta e ANTIFOtbal
nu ti se baga Becali in echipa o faci tu singur, fraiere
nu da vina pe altu
nu ai ce cauta la Steaua
Ajutoooooooooooooooooooor
unde e Zenga
Bravo Oli !! Bravo !! Iese Cristocea, si intra Ov. Petre !! Ai destui fundasi si inchizatori pe teren, panarama ce esti ??? :rosu: :rosu: Mai cauta, scoate-l si pe Badea si pe Iacob ca sa mai poti baga vreo 2 !
DEMISIA ! DEMISIA ! Macar la vara, daca nu acum, penibilule !!
lasa-til pe Oli in pace
Oli am auzit ca se cauta antrenori la FC National .
Iti urez drum bun !
Poate prindem totusi CL , cu mare noroc.
BRAVO Iacob !!
steag1
GOOOOOLLLLLL!!!
SUPERB!
bravo Lovin.