FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

FC National - Steaua 0 - 3

«1234569»
x-man270213.05.2007 19:31

fular-campionii

Elton EL MAGNIFICO !!!!!!!!!!!!!!

P.S. mi-a placut galeria din aceasta seara BV lor

sindrom13.05.2007 19:31

pentru. cei ce se ocupa de sectziunea Torrent: Am inregistrat eu meciul. Daca nu ati reusit sa-l inregistratzi contactatzi-ma pentru al pune pe Tracker...

strezahuzum13.05.2007 19:32

Diferenta ca de la cer la pamant in jocul Stelei dupa intrarile lui Dica si Elton .... a, si sa controleze cineva ce-a patit Lovin .. parca nu mai e el :D

Cand ma gandesc ca am putea avea la anul in atac o tripleta Elton - Dica - Neaga fular-campionii fular-campionii ... titlul 24 ar fi 80% asigurat !!

predatorpulse713.05.2007 19:35

Vad ca exista cativa baieti rataciti pe forum care nu stiu cum naibii il lauda pe Olaroiu,probabil ca fotbalul pentru ei inseamna sa te aperi cu penultima clasata.

E batjocura ce fac cu Elton Oli si Becali. Il pun doar la 3-0 pentru noi,de parca e un circar,doar ca sa distreze "derbedeii" din tribune. Pustiu mai exagereaza cu driblingurile dar scoate usor 2 jucatori din joc,iar la 3-0 joaca si el mai la misto pentru ca este constient ca trebuie sa mai joace si pentru spectatori. Geniul de Olaroiu pe care voi il laudati a spus ca vrea sa bazeze jocul Stelei din sezonul viitor pe Elton. Parca am mai avut noi jocul bazat pe un jucator,Dica se numeste. S-a accidentat si s-a dus dracul totul,iar acum ne bazam pe Elton care este firav si se intra marlaneste la el in Liga lui mitica. Eu sunt fan Elton,dar trebuie inceput cu el titular si nu trebuie sa devina superstar,desi e clar ca este iubit pentru ca aduce aminte de traditia Stelei prin jocul sau. Echipele mari din lume nu se bazeaza mai ales pe un singur jucator,ci pe mai multi si aceia de valoare. Asta imi arata cat fotbal stie Oli,cat se lamenta ca daca avea doi Dica trecea de grupele CL. Geniule nu poti sa treci de grupe stand cu fundul in poarta,nici sa te avanti ca nebunul ci cu un joc echilibrat,dar nu unul de contratac mereu,contratac peste contraatac. Steaua in CL a avut posesia cea mai slaba si asta spune tot.Cum sa dam gol cand noi tot fugeam dupa minge,nu cu mingea.

Azi echipa a jucat slab in prima repriza,iar in repriza a 2-a executiile individuale superbe ne-au scos,exact cum Cernea ne-a salvat in prima. Tactica lui Oli a fost penibila,ma intreb ce facea daca era 3-1 la pauza pentru National? Cel mai grav lucru la Steaua,in afara tacticii lui Oli, este ca jucatorii nu pot sa combine cat de cat bine doar dupa ce este 3-0,la 0-0 bubuie mingile ,stau 20 sec sa preia mingea etc.

JUcatori remarcati in acest meci:Cernea,Croitoru,Iacob,Lovin,Petre Marin si chiar Elton pe sfarsit.

Sper sa terminam pe 2 anul asta,sa scapam de lepadaturile din club(de Becali nu mai sper),sa ne luam antrenor si sa luam 24.

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

White_R13.05.2007 19:35

AS PARIA CA Elton NU VA STA MAI MULT DE UN AN LA Steaua. IL REZOLVA Jiji . NU SE INCADREAZA IN TIPARUL JUCATORULUI RETARDAT SI POCAIT . POATE AREE SI ALTA RELIGIE. DACA 3 MILIOANE DE STELISIT STRANG CATE 5 EURO II POT DA BANII LU Jiji SA SE CARE DIN GHECEA . :)

alexandruta13.05.2007 19:36

mai nu va mai luati nici de Becali nici de Olaroiu....cu ei echipa a ajuns departe! au avut momente dificile dar acum si`au revenit, daca suntem suporteri adevarati trebuie sa`i sprijinim pana la capat si sa fim cu ei la bine si la rau!!! bravo Elton si Dica...dar si Thereau joaca bine...HAI Steaua fular-campionii

UltrasInter13.05.2007 19:36

steagcruce2 oleee olee olee oleee.. Elton.. Elton !! steagcruce2 s-a schimbat tot jocu` Stelei dupa intrarea lui Elton... iar mai tarziu a lui Dica... asta mai seamana cu Steaua.. pacat ca doar vreo 20 d min pe meci... oricum... Oli doar un sclav... al unui cioban care vrea sa ne inchida gura.. dar4 nu va reusi.. Bv Elton !!

Kekea13.05.2007 19:36
Diferenta ca de la cer la pamant in jocul Stelei dupa intrarile lui Dica si Elton .... a, si sa controleze cineva ce-a patit Lovin .. parca nu mai e el :D

Cand ma gandesc ca am putea avea la anul in atac o tripleta Elton - Dica - Neaga fular-campionii fular-campionii ... titlul 24 ar fi 80% asigurat !!

Neaga mai intai sa demonstreze ca poate sa joace mai bine ca Cyril.Nu mi se pare corect fata de ceilalti ca el sa fie bagat din prima.Presupun ca asta se va si intampla avand in vedere ca Becali il aduce numai ca sa nu il injure suporterii.

stelista2313.05.2007 19:40

in prima repriza NU am jucat bine...in a doua repriza in schimb ma bucur ca ne-am revenit....ma bucur ca Iacob a reusit dubla,ca Cernea a demonstrat ca e un portar bun,ca Elton si Dica impreuna pe teren sunt de neoprit!! inca o data in meciul asta s-a vazut ce jcuatori nu au fatza de Steaua si ar trebui sa plece.... fularsteaua2fular-campionii

Nicul13.05.2007 19:41

Un joc foarte frumos, ma bucur pentru Iacob, m-au impresionat combinatiile elegante dintre Elton si Dica.

In sezon Urmator nu vad cine ar putea sa ne opreasca !

White_R13.05.2007 19:42

CANDVA Steaua CASTIGA CU REZERVELE TITLUL IAR TITULARII FACEA PERFORMANTA IN Liga CAMPIONIILOR . CANDVA LA Steaua JUCAU FOTBALISTI CA Hagi . CANDVA LOCUL 2 ERA O RUSINE pentru Steaua . Jiji IN 2007 ADUCE PREISTORIA SA INTELECTUALA LA Steaua MILOGINDU-SE LA JAVRE pentru LOCUL 2 . Jiji E O PROSTITUATA .

baby_stelista13.05.2007 19:45

da...se pare ca trebuie sa asteptam mereu 70 de min pentru ca apoi sa o vedem pe adevarata Steaua...mie nu mi se pare normal asa ceva..dar avand in vedere ca il avem ca antrenor pe Olaroiu..ne`am obsinuit

RESPECT Elton si Dica

aa..inca ceva..retrogradatzii astia aproape ca l`au rupt pe piticutz..si de ce?ca orkm conduceam cu 3-0..ei sunt retrogradatzi..si domnu` comentator cica 'numai asa il pot oprii'..bine-bine..nu mai aveau de ce..da` sa zicem

si bravo suporterilor care au fost pe stadion..frumos..ne`am simtit ca acasa

FORZZA Steaua

f0tball13.05.2007 19:45

olee oleee olee oleee Elton Elton !!! printu Stelei ..... cu Elton si Dica Steaua face spectacol mai vine si Neaga spre cl steag2

Dyablo13.05.2007 19:46

numai sunt cuvinte atunci cand ii vezi pe Dica si pe Elton ........SENZATIONAL!!!!!! (si sa il mai lasam pe Gigi in pace ca poate la vara il vinde pe Elton:)))) Forza Steaua steagcruce2 steaua_ro

w3bmaster13.05.2007 19:49

Oli Oli Lasa-ne Lasa-ne ca mie scarba de tine mare antrenor ce esti cu apararea ta cu tot

Nu are rost sa mai zic nimic ati zis voi tot

valentin2day13.05.2007 19:51
mai nu va mai luati nici de Becali nici de Olaroiu....cu ei echipa a ajuns departe! au avut momente dificile dar acum si`au revenit, daca suntem suporteri adevarati trebuie sa`i sprijinim pana la capat si sa fim cu ei la bine si la rau!!! bravo Elton si Dica...dar si Thereau joaca bine...HAI Steaua fular-campionii

Alexandra da echipa a ajuns departe.Inainte se batea cu marile echipe ale Europei si umilea Dinamo meci de meci acu se bate de la egal la egal cu o echipa retrogradata.

Intr-adevar e un "progres" imens care i se datoreaza "marelui" antrenor Oli si a ciobanului care "pregateste" fiecare meci.

Noroc ca Elton si Dica au salvat imaginea Stelei si asa sifonata.

onlySteaua13.05.2007 19:51

sper sa-ti crape idolul! IN CHINURI.

dax4713.05.2007 19:53

Neaga sigur joaca mai bine ca Cyril. Marcheaza si mult mai des si din orice pozitie.

Bravos Elton ! Ne oferi fotbal spectacol. In sfarsit avem si noi pe cineva care sa ne incante ochiul ! Yeee !

baby_stelista13.05.2007 19:56

da...a ajuns atat de departe..incat ne domina o retrogradata (vezi prima repriza din meciu asta)

si Olaroiu a zis ca nu o sa strice nimic din ce a facut Protasov ( parca asa zicea la inceput)

si campionatu trecut inca nu apucase sa ii strice pe jucatori..la fel sin in CL..

asa ca..Oli multumim pentru ce ai facut (?!?) akm ar fi momentu sa ai bun`simtz si sa ne lasi sa incercam si altceva

Forza Steaua

alice4steauaBUC13.05.2007 20:02

Din x motive nu am reusit sa vad tot meciul...am vazut o mare parte din el..

Am sa va spun parerea mea, de fata, :oops: cum am vazut eu jocul din aceasta seara...

Nu inteleg de ce nu-l avem pe Elton titualr?poate imi spuneti voi si mie...

M-am bucurat pentru Iacob ca a reusit dubla, am vazut un Cernea mai increzator, un Lovin care astazi dupa parerea mea, a fost exceptional, o revenire de forma neasteptata...

M-am intrebat si cred camulti dintre voi aveti aceiasi curiozitate,daca i-am fi avut pe Dica si pe Elton tot returul in teren ne-am mai fi situat acum pe locul 2?

Oare Oli nu vede ca Elton e cel care poate face diferenta in teren?

De ce a trebuit sa ajungem la un moment dat pe locul 4 ca sa ne putem reveni?

Imi place "setea" cu care Dica a revenit..se pare ca uneori este nevoie din pacate de o accidentare ca sa se revina la o forma mult mai buna...

Mi-a placut si Croitoru, se vede pofta cu care vrea sa joace, sa se afirme...cred ca-si merita locul de titular...

Un joc bun facut de Steaua, un rezultat care zic eu era de asteptat....

P.S:Comentatori de rahat...

P.S2:Asta e Steaua pe care as vrea s-o vad meci de meci...

daniel.steaua13.05.2007 20:05
Ca informatie: niciodata nu se scrie "ca si" in loc de "ca" daca semnificatia este 'pe post de', 'in calitate de'.

Aviz valabil pentru toti forumistii si editorialistii care vor sa respecte limba romana.

te-ai spart

silvianu13.05.2007 20:07

asta e Steaua pe care o vrem toti,asta e echipa de mult asteptata.Cu Dica si Elton nu avem ce pierde.Hai sa vedem inca o data cum e in Champions League.SI NEA Gigi NU VINDE NIMIC MAI IA JUCATORI PRECUM Neaga,Gurita SI INCA UN PORTAR TOT CA Cernea. spre cl

ginistu13.05.2007 20:07

Nu sunt de acord cu ce a facut Becali in groapa. Nu sunt fan Oli. Dar totusi mi se pare absurd sa vad cum atentia suporterilor se indreapta prea mult inspre injurii la adresa patronului, injurii catre alte echipe si prea putin catre echipa. Nu cred ca era corect ca la 2-0 pentru noi, desi Oli nu avea de gand sa il bage pe Elton, sa i se ceara demisia. Personal, Becali este un cioban care nu prea realizeaza ce inseamna sa fii suporter, asa ca nu il bag prea mult in seama; dar cred ca echipa merita mai mult bagata in seama de catre noi. Asta inseamna sa fii suporter: sa iti sustii echipa si la bine si la rau(vezi Anfield pentru detalii). Ati asuma un gest pe care il face un om din prostie(Becali cu fularul) nu inseamna sa fii suporterul Stelei neaparat.

mury_radu13.05.2007 20:11

steagcruce2 spre cl

Intradevar in seara asta am vazut o Steaua senzationala mai ales in a doua repriza, in care Elton a facut spectacol impreuna cu Dica, dar nu trebuie uitat nici Cernea care ar trebui sa raman la Steaua in continuare. Bravo Steaua, sunt madru de voi, iar anul viitor campionatul este al nostru. Forza Steaua.

soryn4steaua13.05.2007 20:12

Mda. Cam asa juca Steaua in era Protasov, cum a facut mai ales in a doua repriza. Totusi a jucat cu deja retrogradata FC National, dar important e ca jucatorii se simt intre ei si nu mai joaca ca bezmeticii. A 6a victorie consecutiva si diferenta de 5 pct fata de Cluj (un meci mai putin) arata ca am fi pe drumul cel bun. Felicitari Cernea, Lovin(din nou), Elton si restul echipei. Becali si Oli plecati pana nu incep sa va urasca si putinii sustinatori pe care ii mai aveti.

Mandru ca sunt stelist!!! spre cl

«1234569»