FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Becali ameninta suporterii stelisti

«123456»
bogdy_a09.05.2007 22:07
Am fost la meci si erau destui bunici cu nepotii la meci, am stat in Peluza Sud si langa mine era un pusti care cred ca avea 11-12 ani si nu era tigan sa ne intelegem. Cred ca se formeaza o imagine gresita, se asociaza mereu Ultras cu Hooligans, una e sa fii golan sa te bati pe strada sa devastezi ca hooligan si alta e sa incurajezi echipa frenetic sa canti tot meciul, sa ai coregrafii etc. ca si ultras.

pai asta zic si eu. Sa inurajezi echipa nu sa-ti petreci 90 minute injurandu-l pe Gigi. De ce nu organizati un miting legal in afara meciurilor ? Intrebarea e: Injuraturile de cine au fost adresate : hooligans sau ultras?

audiopixel09.05.2007 22:07

Apropo de amenintarile lui Becali:la iesirea din stadion,undeva langa statia de tramvai si-a facut aparitia si "celebrul" Maybach.Toti cei din zona au inceput sa huiduie iar ciobanul facea manevre cu masina ca si cand ar fi vrut sa-i calce...

Jos palaria pentru peluze si sper ca protestul sa mearga mai departe,ciobanul se simtit incoltit.

ultras_seed09.05.2007 22:07

esti o mizerie Becali esti o mizerie.......esti o mizerie Becali esti o mizerie....asa ca nu ne vorbi tu de demnitate si onoare....noi suporteri avem asa ceva...venim meci de meci la stadion...si tu ce faci iti bati joc de noi?....asa ceva nu se poate...faci pactul cu dusmanul... susti alte culori... bani tai nu pot cumpara adevarata fata a Stelei...Suporterii SUNT Steaua....

Irinna09.05.2007 22:07
Nu-l apar pe Becali. nu e nici invatat nici civilizat. Dar voi dovediti ca nu sunteti cu nimic mai buni decat el....chiar mai rau. O sa ajungeti sa va bateti iar cu jandarmii si sa aveti interdictie pe viata pe stadioane ( ca in tarile civilizate) .

ideea e ca cei care in seara asta au ajuns safaca asa ceva, ca suporteri nu se pot numi, au actionat nu impotriva lui Becali si impotriva Stelei!!!!!! baietii aia pe teren de atata timp joaca si pentru suprteri, nu?? e urat si e lamentabil....trebuie sa recunoastem ca Gigi cu toate defectele lui e cu sufletul pentru Steaua si, pastrand proportiile, e pentru echipa cam la fel de important ca Radoi sau Dica sau Badea....ganditi-va macar putin la consecintele faptelor celor de pe stadion. si oricum...Steaua e Steaua si inseamna , pe langa legendele ei, Radoi, Dica,Badea,Thereau, Elton < Banel si toti baietii si suporterii dar trebuie sa recunoastem ca inseamna si Zenga< Becali< Oli...

escape09.05.2007 22:09
De acord cu tine GIGI25 . Eu nu sunt din Brasov si incerc de cev atimp sa-mi aduc nepotul la meci dar nu pot din cauza huliganilor care injura si se bat cu jandarmii. Unde o sa se ajunga?

la moarte :evil:

nemilosul09.05.2007 22:09
Nu-l apar pe Becali. nu e nici invatat nici civilizat. Dar voi dovediti ca nu sunteti cu nimic mai buni decat el....chiar mai rau. O sa ajungeti sa va bateti iar cu jandarmii si sa aveti interdictie pe viata pe stadioane ( ca in tarile civilizate) .

daca l-am injurat pe Becali o sa ne suspende terenul???poate esti mama omida si prezici viitorul

daca se va protesta la fiecare meci impotriva ciobanului intr-un mod neviolent poate sa se dea cu capu de pereti ca tot nu are ce sa ne faca

de fapt recunoaste acum pe tine nu te deranjeaza ca ne suspenda terenul te deranjeaza ca l-am injurat pe idolu` tau

iar pentru gigi25

cum iti sustii tu echipa civilizat ???mancand seminte si pozandu`te cu tabela si maybachul oierului???

gata e ultimu mesaj sunt prea bine dispus dupa ce i-am vazut fata oierului sa discut cu niste tristi ca voi

ultras_seed09.05.2007 22:09
Hopa...L-am vazut pe Jean Pavel arestat acolo....oare are vreo legatura cu toata povestea asta?...MUEEEEEE Gigi AUH AUH AUH!!!!

nu are nici un fel de legatura jean pavel...cumva jean pavel mai e la vreo peluza... e cu grupul lui la tribuna 1....

Makaveli Tha Don09.05.2007 22:10

Ideea e ca Gigi a facut ce a crezut el ca este mai bine (fularul lui Dinamo) si si-a urmat interesul , ATAT. Nu cred ca trebuie facut atata caz pe asta.Umilinta este pentru cei de la Dinamo In sensul ca pentru un concert cu Shakira ei au decis sa joace "corect" si nu pentru a-si apara onoarea ,Gigi ia umilit pe dinamovisti si nu invers .....parerea mea .

neaalecu09.05.2007 22:18

respect celor care iau atitudine impotriva represiunii de orice fel!

stie cineva site-uri de la sud actualizate ?

danciu1909.05.2007 22:18

Respect Jean Pavel,dovedesti din nou ca esti un mare stelist,nu ca actualii din PN care dau bir cu fugitii pe motiv ca ei sunt pasnici si nu vor scandal:))rusine pentru ce se intampla in PN,RESPECT SUD.CUVINTE DURE ,DAR ADEVARATE!

MOARTE CIOBANULUI!

fedora09.05.2007 22:19
pai asta zic si eu. Sa inurajezi echipa nu sa-ti petreci 90 minute injurandu-l pe Gigi.

Stati voi linistiti, echipa nu a dus lipsa de incurajari. Au fost cam 90% incurajari si printre ele scandari anti-Becali. Si cred ca jucatorii au inteles mesajul pentru ca oricum au jucat foarte determinat in repriza a doua... in ciuda voastra, a celora care spuneati ca nu stiu cum ii va marca pe jucatori dezicerea noastra de Becali.

bogdy_a09.05.2007 22:20
Eu cred ca tu nu stii ce inseamna CIVILIZAT!daca tie ti se pare civilizat sa mananci seminte ca boul la meci si sa faci un covor de coji in jurul tau,daca tie ti se pare civilizat ca un taran care duhneste a transpiratie si flutura un steag sa stea lanaga tine si sa te umple cu cadoarea lui inseaman ca ai o problema,ia mai bine tu DEX-ul si vezi ce si cum!Exemplele pot contiunua.Si oricum nu stiu cate din femeile care vin la meci in Tribuna a II a inteleg ceva din ce se intampla.

Huligani?sa fim seriosi.....Arunca o privire in alte tari si fa distinctia intre HOOLIGANS si ULTRAS,numai amesteca borcanele.pentru ca vii la meci si iti sustii echipa intr-un mod aparte,te implici,te superi,suferi esti partas la ce se intampla nu inseamna a fii bagabont,huligan,prost crescut,mare infractor etc!

De ce trebuie sa cantam toti cand se aude scooter-maria?Chiar asa ne-a dresat o melodie?

Cam aici se vede diferenta intre cei ce gandesc si nu se lasa manipulati si cei care mananca seminte(si nu numai)!

Lui Gigi i se pare anormal si nefiresc aceste fenomen,normal provine dintr-un mediu unde nu prea avea ce invata.Sa fim seriosi la stana abia avea radio dar sa mai aiba si o carte...de unde atata educatie?

Peluza Sud INDEPENDENTA FATA DE CLUB!'

steagsimplu

Inteleg foarte bine. daca aveai inteligenta sa citesti atent ce am scris vedeai ca nu am amintit nimic de seminte.Oricum sunt convins ca se mananca si la peluza seminte asa ca...... Si cu femeile care e problema ta? De ce crezi ca nu inteleg nimic ? La meciul cu Dinamo cine s-a batut cu jandarmii? Hoologans sau Ultras ?

tziry198409.05.2007 22:22

o singura intrebare...stie cineva mai exact pentru ce a fost retinut jean pavel???

bogdy_a09.05.2007 22:25
daca l-am injurat pe Becali o sa ne suspende terenul???poate esti mama omida si prezici viitorul

daca se va protesta la fiecare meci impotriva ciobanului intr-un mod neviolent poate sa se dea cu capu de pereti ca tot nu are ce sa ne faca

de fapt recunoaste acum pe tine nu te deranjeaza ca ne suspenda terenul te deranjeaza ca l-am injurat pe idolu` tau

iar pentru gigi25

cum iti sustii tu echipa civilizat ???mancand seminte si pozandu`te cu tabela si maybachul oierului???

gata e ultimu mesaj sunt prea bine dispus dupa ce i-am vazut fata oierului sa discut cu niste tristi ca voi

Cum zici tu. Oricum nu cred ca ai o ocupatie mai buna decat sa stai sa-l vezi pe Becali suparat.

Gigi nu a fost si NU va fi idolul meu. Nu stiu de unde ai dedus tu aia. O sa va suspende iar terenul si no sa mai aveti unde sa strigati. Tot Steaua pierde

neaalecu09.05.2007 22:32
o singura intrebare...stie cineva mai exact pentru ce a fost retinut jean pavel???

exces de zel al jandarmeriei...de ce crezi?!

presa si jandarmeria denigreaza Romania!

impotriva abuzurilor de orice fel!

Gezets09.05.2007 22:48
Respect Jean Pavel,dovedesti din nou ca esti un mare stelist,nu ca actualii din PN care dau bir cu fugitii pe motiv ca ei sunt pasnici si nu vor scandal:))rusine pentru ce se intampla in PN,RESPECT SUD.CUVINTE DURE ,DAR ADEVARATE!

MOARTE CIOBANULUI!

ce pasnici ma senilule???iar vorbiti din auzite???spune mi si mie ce se intampla la pn,poate ma mut si eu...

Matteo09.05.2007 23:02
Ideea e ca Gigi a facut ce a crezut el ca este mai bine (fularul lui Dinamo) si si-a urmat interesul , ATAT. Nu cred ca trebuie facut atata caz pe asta.Umilinta este pentru cei de la Dinamo In sensul ca pentru un concert cu Shakira ei au decis sa joace "corect" si nu pentru a-si apara onoarea ,Gigi ia umilit pe dinamovisti si nu invers .....parerea mea .

ba distrusule tu habar n-ai pe ce lume traiesti, fecali a fost chemat la un moment dat de pch sa dea m__e Stelei si el s-a dus avand si fularu spurcatilor la gat !

danielcristian09.05.2007 23:25

Jiji a cumparat "onoarea" dinamovista cu 2 milioane de euro.Intelegerea a fost asa:"bateti clujul,si va dau 2 mil. daca Steaua intra in grupe".Si cu asta basta.In asta consta moralitatea dinamovistilor.Iar pe langa asta,Jiji s-a mai si umilit ca o prosituata,dand motiv dusmanilor sa spuna ca Steaua s-a rugat de Dinamo sa bata,samd.Eu unul preferam sa nu spuna Jiji nimic,ca clujul tot se impiedica in 4 meciuri,si nici nu mai iesea haosul asta.

vlad_cj09.05.2007 23:27

Cioban spurcat pleaca din Ghencea! Steaua curata, Steaua non'becalizata!!! Nu te mai suportam!!!

calinu09.05.2007 23:36

steagsim

jos branzaru !!!!!!!!!!
plu

chiar nu observa nimeni ca acest oier se comporta ca un dictator?!! nici nu imi imaginez cum ar fi acest analfabet(are asemanarile lui ceausescu) conducator al Romaniei

jos tiranu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

forza Steluta

danielcristian09.05.2007 23:43
steagsim
jos branzaru !!!!!!!!!!
plu

chiar nu observa nimeni ca acest oier se comporta ca un dictator?!! nici nu imi imaginez cum ar fi acest analfabet(are asemanarile lui ceausescu) conducator al Romaniei

jos tiranu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

forza Steluta

Daca ar fi asta presedinte, cred ca am plange cu totii dupa Ceausescu... :mrgreen:

Serios vorbind, sper ca poporul roman e destul de inteligent incat sa nu se lase condus de un bisnitar!(ca sa nu-i mai pomenesc celelalte calitati...)

andr3y09.05.2007 23:52

felicitari pentru atitudine! nu trebuie sa ne oprim... trebuie sa insistam pana il terminam pe taran.

"Mai bine haimana,

Decat Jiji,

Mai bine huligan,

Decat Becali,

Mai bine golan,

Decat Jiji,

Mai bine mort,

Decat Becali."

afara cu tine oierule!

leoc98010.05.2007 00:01

A mai pus unul preturi mari la bilete. Si a reusit sa duca si echipa in B. Da, si tot Gigel se numeste. Netoiu. Gigi, fii spartan adevarat si ia-te la tranta cu un suporter, dar ca spartanii, cu bratele goale. Ca Spartanii nu aveau bodyguarzi pe de langa. Pun pariu ca si o pustoaica de a 11a te bate. Ma bucuram cand il vedeam pe Giovanni la Dinamo si Rapid. Acum le-a venit si lor randul sa ii doreasca domnie lunga lui Jiji in Ghencea.

[...] Becaliiiii...

Nume de rahat.

Editat de moderatori!

steven_gerrard10.05.2007 04:37

RESPECT JAN PAVEL

ESTI STELIST 200% DAK AI avut 2peu sa te apropii d Jiji la 1 metru dupa ce ti-a facut in 2001 macar de il paleai in **** pe Jiji sper sa nu fi patit nik grav ca Jiji ii in stare sa plateask jandarmi sa bata oameni FRATILOR TREZIREA Jiji E 1 DICTATOR,sa nu-l voteze nimeni

steagcruce2 fular-campioniifularsteaua2fularultras steagsahmic forzateaua steagsimplu steaua_ro

steven_gerrard10.05.2007 04:50
E tipic Becali

In fine acel cantat a lu ham ham de ce e cantat de noi sau cum sa strigat ?

In fine Becali e penal in ultima vreme si cred ca se arde

Acel cantec era MUUUUUIE Gigi HAU HAU HAU,adik cu referire la augh si hau de la javre

«123456»