Cum adica " o gramada de cocalari,tarani si labagii care vin cu gagicile la meci cu un popcorn,cola si 1 samanta".? Tu pentru ce te duci la stadion? Din cate vad doar ca sa injuri !!! Ai vazut ceva din meciul asta sau ai fost ocupat sa injuri?
Ai idee ce inseamna sa fi CIVILIZAT ? daca. nu sti arunca o privire in DEX sau intreaba-i pe cei care au fost la tribune. Care e problema ca a venit cu prietenul, copilul sau mai stiu eu cine sa se uite la meci? Pe undeva are dreptate Gigi cand va face huligani .
Eu cred ca tu nu stii ce inseamna CIVILIZAT!daca tie ti se pare civilizat sa mananci seminte ca boul la meci si sa faci un covor de coji in jurul tau,daca tie ti se pare civilizat ca un taran care duhneste a transpiratie si flutura un steag sa stea lanaga tine si sa te umple cu cadoarea lui inseaman ca ai o problema,ia mai bine tu DEX-ul si vezi ce si cum!Exemplele pot contiunua.Si oricum nu stiu cate din femeile care vin la meci in Tribuna a II a inteleg ceva din ce se intampla.
Huligani?sa fim seriosi.....Arunca o privire in alte tari si fa distinctia intre HOOLIGANS si ULTRAS,numai amesteca borcanele.pentru ca vii la meci si iti sustii echipa intr-un mod aparte,te implici,te superi,suferi esti partas la ce se intampla nu inseamna a fii bagabont,huligan,prost crescut,mare infractor etc!
De ce trebuie sa cantam toti cand se aude scooter-maria?Chiar asa ne-a dresat o melodie?
Cam aici se vede diferenta intre cei ce gandesc si nu se lasa manipulati si cei care mananca seminte(si nu numai)!
Lui Gigi i se pare anormal si nefiresc aceste fenomen,normal provine dintr-un mediu unde nu prea avea ce invata.Sa fim seriosi la stana abia avea radio dar sa mai aiba si o carte...de unde atata educatie?
Peluza Sud INDEPENDENTA FATA DE CLUB!'
steagsimplu