FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Becali ameninta suporterii stelisti

«123456»
fedora09.05.2007 21:44
Impusca-i d-le Becali! Pune mitraliera pe ei! Sunt vinovati, criminali, "bagabonti" cu 2 mari defecte: sunt stelisti adevarati și "e" cam multi.

Si eu sunt "bagabont".

Si eu sunt "golan".

Asta imi aminteste de o propunere facuta de cineva pentru imn, ceva legat de imnul golanilor.

Poate pana la meciul cu FC National facem o mica scandare gen "Mai bine golan... decat..."

Il Soldatino09.05.2007 21:46
Voi chiar nu realizati ca Becalitropul are toti asii in mana?!

Nu puteti sa-i faceti nimic, cel putin nu in modul asta si, apoi, totul se poate intoarce impotriva voastra. Va gasi o modalitate sa va dea afara din stadion. Permanent! Nu veti ramane decat cu mandria de a fi fost contra lui.

Nu uitati ca, prietenii lui fac legile in fotbal!

tu ai dreptate dar oare de ce s-a scandalizat atat de tare d-l Becali? Nu cumva acum vede ca nu este chiar atat de iubit? Una este sa te huiduie 20 de persoane si alta este sa te huiduie cateva mii.

nemilosul09.05.2007 21:46
Cum adica " o gramada de cocalari,tarani si labagii care vin cu gagicile la meci cu un popcorn,cola si 1 samanta".? Tu pentru ce te duci la stadion? Din cate vad doar ca sa injuri !!! Ai vazut ceva din meciul asta sau ai fost ocupat sa injuri?

Ai idee ce inseamna sa fi CIVILIZAT ? daca. nu sti arunca o privire in DEX sau intreaba-i pe cei care au fost la tribune. Care e problema ca a venit cu prietenul, copilul sau mai stiu eu cine sa se uite la meci? Pe undeva are dreptate Gigi cand va face huligani .

chiar te rugam sa nu mai stai langa huligani

sa te duci langa civilizatu` si "invatatu" Gigi in loja

SSK09.05.2007 21:48

Cantecul cu augh augh era de fapt: M**e Gigi, augh augh augh! A fos cantat la SUD, pentru ca, dupa cum se observa si aici, lumea de la Nord n-a inteles ce se striga.

Oricum, si SUDul si Nordul au dat dovada de verticalitate azi si s-a scandat impotriva lui Becali. La sfarsitul meciului, noi cei de la SUD am iesit pe la tribuna oficiala sperand intr-o "intalnire fericita", insa cand a vazut ce se striga si cam cum sta treaba, Becali a sters-o repede. Respect inca o data tuturor celor care au scandat anti Becali. Si respect celor de la oficiala, care l-au huiduit inainte de meci!

Tribuna a doua...o imensa dezamagire! In afara de maxim 100 de insi (si aia rasfirati) nimeni n-a strigat NIMIC! La m*** Dinamo, repede toata lumea, de Becali nimic. Suporterii de la tribuna a doua sunt niste tristi.

gigi2509.05.2007 21:50

Am fost la meci si sunt unul dintre "cocalarii care au baut suc si au mancat seminte". Care e problema ta mosu ca unii vin sa vada meciu si sa-si incurajeze echipa in mod civilizat. Bineinteles ca am strigat impotriva javrelor, dar am refuzat sa il injur pe Jiji desi il urasc acum pentru ceea ce a facut in groapa. Mai bagati-va si voi mintile in cap (unii dintre voi). Nu mai faceti atat scandal, pute-ti sa protestati dar fara sa va bateti cu jandarmi sau cu altcineva ca d-aia avem stadionu suspendat si nu putem sa mergem la meciuri. Si inca ceva unii vin la meci pentru spectacol si sa-si incurajeze echipa in mod CIVILIZAT, altii vin sa urle sa le iasa plamanii din piept. Fiecare incurajeaza in felul lui.

FORZA Steaua!!!!!

steagcruce2 steagcruce2 steagcruce2 steagcruce2 steagcruce2 steagcruce2 steagcruce2

AmuntBoy09.05.2007 21:51

Mai bine golan decat un cioban !!!

Jij du-te la groapa !!!

Ce penal este

In curs de o saptamana

1.Niste golani aia 20-30 ii stiu eu .... o sa trimit nordul peste sud

azi 2.Niste golani astia cateva mii =))))

fedora09.05.2007 21:51

gigi25: esti naiv, prinde-te si tu ca multe suspendari au fost comandate chiar de ciobandante...

bogdy_a09.05.2007 21:52
chiar te rugam sa nu mai stai langa huligani

sa te duci langa civilizatu` si "invatatu" Gigi in loja

Nu-l apar pe Becali. nu e nici invatat nici civilizat. Dar voi dovediti ca nu sunteti cu nimic mai buni decat el....chiar mai rau. O sa ajungeti sa va bateti iar cu jandarmii si sa aveti interdictie pe viata pe stadioane ( ca in tarile civilizate) .

Axu09.05.2007 21:53

Nu cred ca doar O PARTE a suporterilor l-au injurat p Gigi..... cine a fost pe stadion poate sa confirme ....TOTI au injurat .... s-a injurat si de la peluze si de la tribuna a2 a si de la tribuna 1 si chiar si de la tribuna 0 .... pentru ca merita ... ;)

Derbedeu09.05.2007 21:53
Cum adica " o gramada de cocalari,tarani si labagii care vin cu gagicile la meci cu un popcorn,cola si 1 samanta".? Tu pentru ce te duci la stadion? Din cate vad doar ca sa injuri !!! Ai vazut ceva din meciul asta sau ai fost ocupat sa injuri?

Ai idee ce inseamna sa fi CIVILIZAT ? daca. nu sti arunca o privire in DEX sau intreaba-i pe cei care au fost la tribune. Care e problema ca a venit cu prietenul, copilul sau mai stiu eu cine sa se uite la meci? Pe undeva are dreptate Gigi cand va face huligani .

Eu cred ca tu nu stii ce inseamna CIVILIZAT!daca tie ti se pare civilizat sa mananci seminte ca boul la meci si sa faci un covor de coji in jurul tau,daca tie ti se pare civilizat ca un taran care duhneste a transpiratie si flutura un steag sa stea lanaga tine si sa te umple cu cadoarea lui inseaman ca ai o problema,ia mai bine tu DEX-ul si vezi ce si cum!Exemplele pot contiunua.Si oricum nu stiu cate din femeile care vin la meci in Tribuna a II a inteleg ceva din ce se intampla.

Huligani?sa fim seriosi.....Arunca o privire in alte tari si fa distinctia intre HOOLIGANS si ULTRAS,numai amesteca borcanele.pentru ca vii la meci si iti sustii echipa intr-un mod aparte,te implici,te superi,suferi esti partas la ce se intampla nu inseamna a fii bagabont,huligan,prost crescut,mare infractor etc!

De ce trebuie sa cantam toti cand se aude scooter-maria?Chiar asa ne-a dresat o melodie?

Cam aici se vede diferenta intre cei ce gandesc si nu se lasa manipulati si cei care mananca seminte(si nu numai)!

Lui Gigi i se pare anormal si nefiresc aceste fenomen,normal provine dintr-un mediu unde nu prea avea ce invata.Sa fim seriosi la stana abia avea radio dar sa mai aiba si o carte...de unde atata educatie?

Peluza Sud INDEPENDENTA FATA DE CLUB!'

steagsimplu

danielcristian09.05.2007 21:54
Am fost la meci si sunt unul dintre "cocalarii care au baut suc si au mancat seminte". Care e problema ta mosu ca unii vin sa vada meciu si sa-si incurajeze echipa in mod civilizat. Bineinteles ca am strigat impotriva javrelor, dar am refuzat sa il injur pe Jiji desi il urasc acum pentru ceea ce a facut in groapa. Mai bagati-va si voi mintile in cap (unii dintre voi). Nu mai faceti atat scandal, pute-ti sa protestati dar fara sa va bateti cu jandarmi sau cu altcineva ca d-aia avem stadionu suspendat si nu putem sa mergem la meciuri. Si inca ceva unii vin la meci pentru spectacol si sa-si incurajeze echipa in mod CIVILIZAT, altii vin sa urle sa le iasa plamanii din piept. Fiecare incurajeaza in felul lui.

FORZA Steaua!!!!!

steagcruce2 steagcruce2 steagcruce2 steagcruce2 steagcruce2 steagcruce2 steagcruce2

Din cauza astora ca tine au succes dictatorii... trebuia sa te ridici in picioare si sa strigi lozinci de sustinere pentru cioban...

akebono09.05.2007 21:54
Nu-l apar pe Becali. nu e nici invatat nici civilizat. Dar voi dovediti ca nu sunteti cu nimic mai buni decat el....chiar mai rau. O sa ajungeti sa va bateti iar cu jandarmii si sa aveti interdictie pe viata pe stadioane ( ca in tarile civilizate) .

la FC National cu totii

mai bine golan decat taran

mai bine STELIST decat dinamovist

trance_tactics09.05.2007 21:54

Pa panaramelor care tot o dati ca nordul mai ales in partea dinspre tribuna 2 a incercat sa acopera sacandarile antigigi. uitati ba ca e ziua lui Dica, uitati ca joaca Steaua ? s-a protestat inversunat impotriva lui Becali ce plm. uitati ca Dorin in prima repriza chiar s-a dus in centru incercand sa uneasca toata peluza. cat despre fata oierului hahah,, l-am prins pe la iesire era.... alb ca varu :)) nah ca ti-ai gasit nasu bai tarane. derbederii " nu te mai vrea "

ddc85b09.05.2007 21:55

RESPECT SUD SE VEDE CA NU SUNTETI CUMPARATI SI ATI PROTESTAT TOT MECIUL LA NORD CAND VOI PROTESTATI UNI SE UITAU LA STLE SI INCERCAU SA CANTE ALT CEVA DIN SEZONUL VIITOR ABONAMENT LA SUD CA NU VREAU SA STAU LANGA NISTE LIDERI PUSI DE CIOBAN RUSINE RUSINE RESPECT SUD RESPECT SUD steagcruce2

HadesStar09.05.2007 21:56

O INTREBARE NUMAI... INCEARCA JEAN PAVEL SA REVINA IN FRUNTEA GALERIEI?

care aveti ceva info va rog postati si poate se face si un post pe pagina principala cu tema asta

bogdy_a09.05.2007 21:57

FORZA Steaua!!!!!

De acord cu tine GIGI25 . Eu nu sunt din Brasov si incerc de cev atimp sa-mi aduc nepotul la meci dar nu pot din cauza huliganilor care injura si se bat cu jandarmii. Unde o sa se ajunga?

Irinna09.05.2007 21:58

eu spun ca toata treaba asta a ajuns muuuuuuuuult prea departe!!! suporterii trebuie sa-i sustina pe baieti nu sa le cauzeze tot felul de probleme!! iar Becali cu toate defectele lui...trebuie sa recunoastem ca a dus Steaua in Liga. deci pastrand proportiile, e cam (poate exagerez) la fel de important pentru Steaua ca Radoi sau Dica sau etc...scuzati-mi naivitatea sau ma rog dar suporterii ar trebui sa mergem sa sustinem echipa si sa intelegem ca tot ce-a facut Gigi la Dinamo a fost ca sa ajungem noi in Liga...vrem sau nu recunoastem. Steaua are nevoie de pace si liniste...

Danntes09.05.2007 21:58

Sa-ti explic: du-te-n [...] tu si panarama de cioban!

Editat de moderatori!

trance_tactics09.05.2007 21:58

puneti botu ca prostii la ce zic aia de la tvspor. Apropo un pic offtopic... vai ce bine a iesit ce drog ciudat cantat impreuna cu Sudu :D macar tribuna a tacut ca sa ne auzim doar noi la faza asta.

akebono09.05.2007 22:00
Din cauza astora ca tine au succes dictatorii... trebuia sa te ridici in picioare si sa strigi lozinci de sustinere pentru cioban...

poate tu "pute-ti" la tribuna

la peluza unde sunt golani e puteti

cam a avut dreptate cel care a scis asa de cei ce populeaza tribunele

si eu am ajuns la o varsta la care populez mai degraba tribuna decat peluza; dar nu ai nici un drept "superiorule "pute-ti" " sa dai verdicte. In principiu tu esti suporter care probabil la 0-1 deja huidui. In peluze sunt adevaratii sustinatori ai echipei..

...dar sa nu generalizam...

la madrid am fost o suflare stelista- nu conta ca eram la tribuna cocotati in peluza sau mai stiu eu pe la oficiala cu banner cu **** Dinamo

asa ar trebui sa fim peste tot: si in Ghencea si in deplasari

despre faza cu jandaarmii e o discutie mai lunga iar tu se pare ca esti pe din-afara complet

steagcruce2 steagcruce2 steagcruce2 steagcruce2 steagcruce2 steagcruce2 steagcruce2 steagcruce2

fedora09.05.2007 22:00

Mai bine "golan", mai bine "haimana"

Decat ca Becali, c*rva lui Borcea

Mai bine "golan", mai bine "bagabont"

Ciobane sa stii: de la noi n-ai nici un vot

pda09.05.2007 22:01
De acord cu tine GIGI25 . Eu nu sunt din Brasov si incerc de cev atimp sa-mi aduc nepotul la meci dar nu pot din cauza huliganilor care injura si se bat cu jandarmii. Unde o sa se ajunga?

Am fost la meci si erau destui bunici cu nepotii la meci, am stat in Peluza Sud si langa mine era un pusti care cred ca avea 11-12 ani si nu era tigan sa ne intelegem. Cred ca se formeaza o imagine gresita, se asociaza mereu Ultras cu Hooligans, una e sa fii golan sa te bati pe strada sa devastezi ca hooligan si alta e sa incurajezi echipa frenetic sa canti tot meciul, sa ai coregrafii etc. ca si ultras.

ddc85b09.05.2007 22:03

ASTA CARE VB CA VINE SA BEA SUC SI SA MANANCE SEMINTE EU TE CRED DECAT SA TE DUCI IN CLUB SA DAI 30 DE RON PE INTRARE 10 RON SUCUL SI 5 RON ALUNELE CA SEMINTE NU EXISTA TE CRED CA TE SCOTI 3 RON INTRAREA 4 RON SUCUL SI 1 RON SEMINTELE AUZI MA TARANE CINE FACE MA CURAT MA COJILE PE CARE LE ARUNCI U PE GURA AIA SPURCATA SI VB CE DE CIVILIZATIE

bogdy_a09.05.2007 22:04
Sa-ti explic: du-te-n [...] tu si panarama de cioban!

Editat de moderatori!

Nici nu ai merita sa-ti raspund pentru ca sunt convins ca ai IQ-ul subunitar dupa raspunsul dat.Ce spuneam .... multi de aici nu sunt in stare sa poarte un dialog sau sa-si sustina cauza. O sa fiti surprinsi sa aflati ca muuulti suporteri va dezaproba. Ar trebui sa faceti un sondaj

Ayrton09.05.2007 22:05
tu ai dreptate dar oare de ce s-a scandalizat atat de tare d-l Becali? Nu cumva acum vede ca nu este chiar atat de iubit? Una este sa te huiduie 20 de persoane si alta este sa te huiduie cateva mii.

Poate el credea ca totul e sub control...

Eu nu spun sa nu se protesteze, dar sa nu se faca doar asa, spontan, "studenteste"...

Divide et impera... E atat de usor pentru Becali sa faca asta in acest moment... Poate pe el nu-l duce capul, dar are consilieri suficient de versati sa puna cap la cap un plan.

In acest moment sunt foarte usor de izolat "radicalii" de "moderati", iar cei din urma sunt foarte impresionabili. O mutare inspirata la vara si totul se termina.

«123456»