Da si suporterii cauta scandal!
Singurul lucru cu care nu sunt de acord este sa dea bani la Dinamo, chiar daca Dinamo a ajuns sa se prostitueze pe banii Stelei!
Restul, ca a facut ca toti dracii pe acolo si s-a umilit e treaba lui!
Chiar daca ne convine sau nu, sau suntem sau nu impotriva principelui sau razboinicului sau cum s-o chema azi, ca maine se cheama altfel, trebuie sa admitem ca omul a facut tot ce a depins de el, cum a stiut sa aduca Steaua mai aproape de Liga, acolo unde ESTE LOCUL Stelei: PRINTRE STELE!
Unde Dinamo oricum nu ajunge anul asta!
Eu cred ca reactia de injuraturi este mult prea dura si cred ca omul a indurat umilinta cand a fost pe Dinamo!
Nu a-ti vazut ca javrele de la Dinamo erau pe blat, da' clujul a fost atat de slab ca nici gol n-a dat?????
Deci nu sunt de acord sa le dea atatia bani, ca doar nu am ajuns noi sa facem echipa tare lu' Dinamo! Asta nu accept! Aaahhhhhhhhhhhh, daca il da pe Gigel Coman, Lovin si Baciu GRATIS la Dinamo, atunci da!
Ce am fi facut noi cu mandria noastra daca jungea Dinamo in Liga si noi nu??????????? A procedat corect si a gresit! Sa plateasca, dar a facut ce trebuia sa faca pentru ca Steaua sa se apropie de obiective! Si a facut-o pentru echipa, nu pentru el! Sau ma rog, o crede ca daca ajunge Steaua in Liga si se fac alegeri in toamna va primi mai multe voturi, dar na ca a dat gres!
In concluzie, bine ca am ajuns pe 2 si acum sa nu ne impiedicam ca tiganu de sub pod la mal!
Apropo de pod si mal, ce-mi place Apoula Bete sau Edel! E supeeeeeeeeeeer portar! Ce mai rad cand ma uit cum apara!