Fiti sigur ca in 10 minute s-ar gasi cineva sa investeasca la Steaua daca oierul al pleca.
am spus-o si o mai repet: Steaua are potential sa se finanteze singura, dar cu un management si un departament de marketing foarte bun!
Fiti sigur ca in 10 minute s-ar gasi cineva sa investeasca la Steaua daca oierul al pleca.
am spus-o si o mai repet: Steaua are potential sa se finanteze singura, dar cu un management si un departament de marketing foarte bun!
sa fim obiectivi, care avem minte sa vedem asta...
daca n-ar fi fost Gigi, probabil ca ar fii fost altul sa investeasca...poate ca nu;dar inainte lui Gigi au fost si altii ...si ce-au facut?! si la alte echipe sunt altii si ce fac?!asteapta bani de la Gigi pe diverse motive...NIMENI NU BAGA BANI IN FOTBAL DE DRAGUL SPORTULUI SI MAI ALES SA NU AIBA NICI O SATISFACTIE, ORICARE AR FII EA-FINANCIARA SAU PROFESIONALA; deocamdata lui Gigi nu-i pasa neaparat de cea financiara si asta ar tb. sa fie o chestie de apreciat, s-a vazut ce inseamna o echipa omogena care joaca in aceeasi componenta mai mult timp;dar ii pasa de rezultate , ceea ce e si normal;nu vreau sa-i iau apararea dar nici nu cred ca e singurul vinovat de ceea ce s-a intamplat in ultimele zile...a facut ce a crezut el ca tb facut ca echipa sa joace in CL...daca echipa ar fii avut rezultate prin jocul prestat, n-ar fii recurs nimeni la jocuri de culise, la fratii cu cainii...si la tot ce a urmat...cine sa fie atunci vinovat?>!
1-jucatorii
2-antrenorul
3-conducerea tehnica
4-suporterii
5-medicul si preparatorii tehnici
fiecare are partea lui de vina, si nu mai detaliez ca se stie f bine ce si cum
acum ne este f usor sa dam vina pe Becali, ca el a dres(asa cum s-a priceput) ce au stricat altii...
dar, parerea mea este ca nu se va da nici un ban la Dinamo, e aceeasi schema ca si cu transferurile de jucatori de la adversarele directe sau indirecte...nu se va intampla nimic din toate astea...
toate insa vor trece si totul va fii bine cand vom juca din nou in grupele CL si mai ales cand echipa ne va umple sufletele de bucurie prin jocul prestat ...
asa speram sa se intample cat mai curand...
Nu e normal ce se intampla. Nu e normal ca 25 de gabori sa il umileasca pe Jean Pavel si sa-l puna la pamant si sa il lege cu catuse,sa-l tarasca prin sectii si asamai departe.
Jean Pavel are defectele lui dar a facut multe pentru Steaua...s-a batutu cu multi pentru Steaua si merita mai mult respect.
Da,Becali a bagat bani in Steaua e drept,dar a manjit imaginea clubului cu tataea scandaluri,a jignit suporterii Stelei,a scandat cu galeria lui Dinamo si cu toate prostiile care le face...se da moral si credincios. Prea isi bate joc de multi oameni...Dumnezeu o sa ii rasplateasca pentru tot ce a facut si atunci o sa aiba el parte de umilinte si de regrete pana in strafundul inimii.
deocamdata lui Gigi nu-i pasa neaparat de cea financiara si asta ar tb. sa fie o chestie de apreciat,
Pai fix de asta ii pasa lui Gigi... De bani si de imaginea lui.
a facut ce a crezut el ca tb facut ca echipa sa joace in CL...
Ca sa joace in UCL trebuia sa cumpere FOTBALISTI, nu amatori (vezi G. Coman) si mai ales un ANTRENOR DE FOTBAL
daca echipa ar fii avut rezultate prin jocul prestat
Daca echipa nu este in stare sa castige pe teren, nu avem nevoie de participare in UCL
toate insa vor trece si totul va fii bine cand vom juca din nou in grupele CL si mai ales cand echipa ne va umple sufletele de bucurie prin jocul prestat ...
Toate bune si frumoase nu? Pana data viitoare cel putin...
Daca nu era "ciobanu" de Becali Steaua nu ajungea nicaieri sa stii.Nici nu prindea a mirosi UEFA sau Champion League.Nu crezi?
nepoate de Becali, Steaua a mai jucat de 3 ori in UCL pana sa vine beeeeecali, INTELEGI ?
Pana unde poate sa il duca mintea pasta uitati aici declaratie ca Jean Pavel le-a zis suporterilor sa il insulte si ca el ii manipuleaza pe toti:
pana nu pun pancarte cu scuze si nu vin sefii de galerie ss-si ceara scuze, nu au pace cu mine. Era Jean Pavel acolo si i-a manipulat. Derbedeului asta îi dau interzis în Ghencea, a declarat Becali.
steagsimplu Sunt suporter infocat al Stelei,dar ceea ce vad la televizor pe stadion nu sunt suporteri ci sunt niste vagabonti,majoritatea milogi care nu au ce face acasa si vin si provoaca scandal pe stadion si mai rau construiesc o imagine care nu ne reprezinta blazonul.Voi care il criticati,v-ati stresat cum s-a stresat el,ca voi sa vedeti Steaua in CL?Stati prin boscheti si cand vine vorba de scandal,gata sariti sa atacati:ba antrenorul,ba echipa,ba pe Gigi...eu sincer m-am saturat de voi....nu de Gigi....
Mi a spus cineva ieri ca a citit un ziar si ca Elton ar fii deja vandut si ca din vara e pa!Stie cineva ceva?
Mai bine haimana,
Decit tradator,
Mai bine huligan,
Decit dictator,
Mai bine golan,
Decit activist,
Mai bine mort,
Decit comunïst.
numa banii conteaza pentru beeeeeeeeecali. este un om fara minte !!!!!!!!!!!!!!! mai bine sa nujucam in grupe decat sa ajungem la mila spurcatilor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
4EVERSTEAUA!!!!!!!!!!!!!!!1
CU fularsteau2 PANA LA MOARTE ![]()
Steaua a jucat bine si introducerea lui Elton si Dica au adus un plus de viteza jocului nostru foarte greoi! Sper sa nu il fi introdus Zer0li pe Elton la insistentele publicului, ca daca e asa, in meciul cu FC National nu il mai baga deloc.
Ciobanul zice ca l-au injurat niste derbedei si vagabonzi. Aia stiu ca sunt pe la dinamu, betrolul, aia chiar sunt derbedei si vagabonzi. Insa el poate e chior si nu a vazut ca TOT STADIONUL il injura, chiar si cei de la tribuna 1 si 2. Ce naiba doar am fost si eu pe stadion. Cum isi permite el sa zica ca noi suntem vagabonzi si derbedei, si ca actiunea asta a fost facuta de cineva, ca am fost platiti sa facem asta etc. Ba din contra, nu m-a platit nimeni sa vin de la Ploiesti si sa incurajez Steaua, si sa-l injur pe ciobanul asta prost ca ne umileste de fiecare data. Eu am platit pentru asta. Pacat ca nu putem scapa de licheaua asta de 2 bani!
FORZA Steaua, MEREU SUPERIORI !!! steagcruce2