Bai deci eu nu mai pot de nervi la adresa acestui cioban. Du-te ciobane naibii imputitule ce esti!!!
Auzi ce zice la tvsport,ca taie abonamentele si pune bilete scumpe ca sa nu intre cei care-l injura. A mai zis oligofrenu ca pune camere pe stadion si ca aresteaza pe cei ce il injura pe el. De asemena a spus ca trebuie sa tinem pancarte cu scuze ca sa bage abonamentele la loc si sa putem sa cumparam bilete ieftine.
Ieri am spus ca ar trebui un ton mai moderat la adresa ciobanului,dar azi trebuie sa zic: MUUIIIEEEEE Jiji,nu mai pot sa ma abtin la adresa imputitului. Auzi ce zice "suporterii Stelei nu au apreciat jertfa mea,sunt niste derbedei si vaganbonzi".Ciobane ma pis pe jertfa ta panaramo. A zis din nou ca Steaua e numai a lui,si ca el decide cine intra in "casa lui".FMM ciobane Ghencea e casa noastra,cand noi sarbatoream acolo,tu pasteai oile boule.
Jiji e tipul clasic de dictator,si din pacate a pus mana pe Steaua. Zicea de jean pavel ca nu o sa mai intre in Ghencea si ca vrea ca jean sa intre la inchisoare,ca el a instigat stadionul sa-l injure de la inceput. Doamne cat de prost este,un om sa instige 20.000 de oameni sa strige impotriva lui 90 min,noi toti suntem prosti numai el este destept.
Traim vremuri incredibil de negre,mai ales acum ca ciobanul si-a dat arama pe fata si sper ca si ultimii lui sustinatori sa vina de partea noastra. La un club civilizat,patronul nu iese in fata,pentru ca nu el conteaza,conteaza jucatorii si suporterii,dar mai ales suporterii. Suporterii sunt sufletul unei echipe.
Doamne inca ma intreb cum o sa scapam de oligofrenul de Jiji,oricum protestul trebuie sa continue.Cel mai mult m-a enervat faza aia cum ca "liderii de galerie trebuie la mine sa vina sa-si ceara scuze si o sa-i las pe stadion,altfel nu".Panarama dracu...
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori.