FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Ceahlaul 2 - 0

«123456»
AdrianUltras2509.05.2007 20:18

nu mai rezist

vreau ciobanul mort!

ovi66609.05.2007 20:20

s-a vazut ca jucam altceva cu Elton in teren. bine, era deja 2-0... dar totusi!

Oli a facut schimbarile la presiunea publicului! si bine a facut! :)

fularultras steagcruce2

Dulah09.05.2007 20:21
Pana una-alta la masa voastra oile isi mananca ciobanul...:)

"Miorita" rescrisa..

Purecosule sunteti in turul 3 preliminar ,nu va mai bucurati atat ca nu ajungeti in grupe. Noi vom fi in fata voastra ,ca deobicei .Iar faptul ca sunteti pe 1 in tara te bucura foarte mult fiindca e un loc unde ajungeti rar :)) .

AdrianUltras2509.05.2007 20:24

Bullzeye are dreptate.

trebuie sa facem ceva.

daca iubim Steaua e datoria noastra sa mergem la vot si sa gandim cand votam.Trebuie ales cel mai bun nu cel cu gura mai mare.

Daca becalii a vandut Steaua ca sa castige bani si a trecut la Dinamo un - doi, ganditi-va numai ce va face daca ajunge presedinte. E IN STARE SA VANDA TARA LA PROSTIA SI LACOMIA LUI

redbluer

nu se poate o formula asa de ofensiva

2 atacanti Badea-Thereau

si in spatele lor un trio Cristocea-Elton-Dica poate

dar nu se poate cu 4 jucatori de constructie ot ca s-ar calca pe picioare

tica09.05.2007 20:33
Oare ce cauta Jean Pavel pe acolo :-?

Du-te tare Blue_mika ! Nici eu nu te votez George Becali !

predatorpulse709.05.2007 20:33

bullzeye, Lovin a muncit doar in ultimele meciuri,si ce? Banel munceste de la inceputul sezonului si multe nu reuseste. Un jucator trebuie judecat dupa evolutiile sale pe parcursul unui sezon. Lovin a fost praf,ca si Stancu,Coman, si altii. Ca sa nu mai vorbesc de varza de antrenor. Starea aceasta de iritare dupa fapta lui Jiji de ieri,vad ca nu este inteleasa de multi care ne indeamna la calm.

Eu sunt un om calm. Majoritatea oamenilor de pe Ghencea au fost oameni calmi,rabdatori,timp de un an si jumatate cu Olaroiu,cu anumiti jucatori si cu tampeniile lui Jiji. Gestul care a umplut paharul a fost prostitutia lui Jiji la pechinezi acasa,in care Steaua era injurata si el zambea,ba mai mult a dat si bani la javre.

Suporterii stelisti au indurat un an in care echipa lor nu a castigat in deplasare timp de vreo7 luni,a luat bataie in Ghencea dupa 18 ani,au platit preturi exorbitante in CL ca sa vada cum echipa intra infranta in teren in meciurile de acasa,chiar si cu Kiev-ul. Au mai suportat penibilitatile patronului,acuze de blat,arbitri imputiti si accidentari pe banda rulanta. Au suportat un antrenor fara idee tactica ofensiva,cu jucatori preferati si care sta pres in fata patronului de balaceanca.

Toate aceste lucruri la un moment dat trebuiau sa iasa la suprafata si acest lucru s-a intamplat in aceasta seara in Ghencea.Cred ca si anumite factiuni cumparate de cioban l-au injurat in seara asta.

Cea mai mare tampenie pe stadion este sa injuri in loc sa incurajezi,dar ciobanul a meritat-o in seara asta.

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

AndyQ09.05.2007 20:35
Am vazut fotbal adevarat in Ghencea....si fotbal. Punct

You got mail... :)

w3bmaster09.05.2007 20:39

Cu Dica si Elton am jucat FOTBAL chiar mia placut meciu

Felicitari Lovin in ultimu timp chiar joaca

Forza Steaua la anul vad "spartani" ce inseamna fotbal

VaSsY09.05.2007 20:39

Imi pare rau ca aceste note nu se dau pe merit..:D Ma refer la cazul Lui Dica, care a lut notele cadou :)) si la Elton, care desi il simpatizez cel mai mult de la Steaua, nu a jucat astazi pest restul jucatorilor !!!

Oricum respect, si felicitari de victorie !!!

Kerber09.05.2007 20:41
Purecosule sunteti in turul 3 preliminar ,nu va mai bucurati atat ca nu ajungeti in grupe. Noi vom fi in fata voastra ,ca deobicei .Iar faptul ca sunteti pe 1 in tara te bucura foarte mult fiindca e un loc unde ajungeti rar :)) .

In genunchi oite obraznice! :)

predatorpulse709.05.2007 20:42

Rog moderatorii sa scoata pechinezi gen kerber de site,dati-le ban permanent securistilor.

MARY_radoi09.05.2007 20:43

Un singur lucru am de zis...LA MULTI ANI Nicolae Dica!!!

Heart_For_Steaua09.05.2007 20:46
De ce darcu striga galeria ue augh eu augh ue augh? Asa indirect popularizam schelalaitul javrelor!

Sper sa nu mai aud asa ceva in Ghencea vreodata.

Acest strigat este ironizat .... Sa strigat in felul urmator : Augh augh augh M**E! Augh augh augh M**E! Augh augh augh M**E!

predatorpulse709.05.2007 20:49
Acest strigat este ironizat .... Sa strigat in felul urmator : Augh augh augh M**E! Augh augh augh M**E! Augh augh augh M**E!

Da stiu ca este ironie,dar m-am saturat de schelaitul asta chiar daca este ironizat.

bullzeye09.05.2007 20:54
bullzeye, Lovin a muncit doar in ultimele meciuri,si ce?

Si a avut rezultate! Recupereaza f. bine, paseaza, sta cu fata la poarta, e mai incisiv, cu alte cuvinte...citeste situl/forumul steagsahmic

Sau tu esti dintre cei care vor 10 de Elton pe teren ? (poate un Elton si in poarta?)

capone09.05.2007 21:00

"Hauu, Hauu, Hauu . . . uieee . . . Hauu, Hauu, Hauu . . . uieee . . . Hauu, Hauu, Hauu . . . uieeee

Anti Gigi - Anti Oli, Anti Gigi - Anti Oli uiecasaaa "

Gigi, caine spurcat ce ai imbracat haina stelisa, lasa-ne, du-te la javre si dale milioanele tale ca noi nu mai avem nevoie de tine, ne-ai patat istoria, ne-ai stricat imaginea si ne-ai distrus echipa, esti un penibil, tu nu stii ce inseamna Steaua, tu nu esti un razboinic, tu esti un sclav, da Gigi asta esti, un sclav al javrelor. Poti scumpi bilete cu cat vrei, noi tot vom fi acolo, nu cumva sa crezi ca nu ne putem permite un bilet in templu, IUBESC Steaua NECONDITIONAT SI INDIFERENT DE CONSECINTE. Te urasc Gigi, esti o javra ordinara, acum ti-ai arata adevarata ta fata. Gigi EU NU TE VOTEZ!!!

leynad7209.05.2007 21:05

Sper cã dupã modul în care s-a schimbat jocul dupã efectuarea schimbãrilor, v-ați dat seama și cei care pânã acum nu ați realizat, de faptul cã NU AVEM ANTRENOR !

Ce frumos e fotbalul când nu te mai chinui sã-l înșeli !

Când nu te mai chinui sã nu primești gol și te aperi atacând !

Jucãtorii ãștia au fost terorizați de tacticile lui boulãroiu, se citește pe fețele lor Dorința de a se descãtușa pe teren, de a mai uita de teoriile idioate ale omului "cu suflet de copil"...

Pãcat de sezonul ãsta, pãcat de un an pierdut fãrã rost !

Yoyoyoi09.05.2007 21:06

Bravo suporterilor pentru spectacolul de dupa meci la adresa lui GG. E totusi prea putin. Sper ca e doar inceputul manifestarilor de acest gen. Trebuie sa vada ca nu suntem supusii lui.

Meci bun, la inceput mai slabut, dar in repriza secunda spectaculos. Totusi, nu am jucat cu o echipa de top, deci nu trebuie sa ne imbatam cu apa rece. Am ajuns pe 2, sper sa ne mentinem acolo. E mai usor sa ajungi sus, decat sa te mentii acolo, asa ca am speranta ca jucatorii nu o lasa mai moale, acum ca s-au vazut cu sacii in caruta.

Jucatorul meciului P Marin. Cei care il voteaza pe Elton fac o mare greseala. II fura lui P Marin un mare merit. Elton n-a jucat decat 15 minute si nu a facut mare branza ca sa fie declarat jucatorul meciului. Votati-i pe cei care joaca un meci intreg nu pe cei care evolueaza cateva minute fara sa faca ceva notabil ;)

bullzeye09.05.2007 21:06

capone, te inseli! El nu e nici stelist, nici dinamuist nici...nimic! El e doar un "om" (hai sa-i spunem cu indulgenta), un sclav- daca vrei- al lumii moderne care e orbit de imagine, popularitate, bani si combinatii!

Atat!

AdrianUltras2509.05.2007 21:09
Sper cã dupã modul în care s-a schimbat jocul dupã efectuarea schimbãrilor, v-ați dat seama și cei care pânã acum nu ați realizat, de faptul cã NU AVEM ANTRENOR !

Ce frumos e fotbalul când nu te mai chinui sã-l înșeli !

Când nu te mai chinui sã nu primești gol și te aperi atacând !

Jucãtorii ãștia au fost terorizați de tacticile lui boulãroiu, se citește pe fețele lor Dorința de a se descãtușa pe teren, de a mai uita de teoriile idioate ale omului "cu suflet de copil"...

Pãcat de sezonul ãsta, pãcat de un an pierdut fãrã rost !

leynad72

imi pare bine ca te vad

de mult vroiam sa imi cer scuze fata de tine

ai avut dreptate tot timpul

Olaroiu nu mai are ce cauta la Steaua

mi-a demosntrat si mie acest lucru in momentul in care a facut pe tariceanu

inca odata

imi pare rau

ai avut dreptate

sper ca Olaroiu sa plece la vara si sa il ia si pe oier cu el

leynad7209.05.2007 21:24
leynad72

imi pare bine ca te vad

de mult vroiam sa imi cer scuze fata de tine

ai avut dreptate tot timpul

Olaroiu nu mai are ce cauta la Steaua

mi-a demosntrat si mie acest lucru in momentul in care a facut pe tariceanu

inca odata

imi pare rau

ai avut dreptate

sper ca Olaroiu sa plece la vara si sa il ia si pe oier cu el

N-ai de ce sã-ți ceri scuze.

Chiar nu ai.

Nici eu nu sunt ușã de bisericã...

ªi nu sunt nici Nostradamus.

În privința lui olã-ROIU n-aveam însã cum sã mã înșel.

Dacã voi putea, am sã vã spun și de ce.

Aș putea sã vã spun mai multe, poate la varã...

Oricum, un lucru sã știți : Oli e out la varã.

SIGUR !

ªi cine vine, cred cã bãnuiți deja...(nu comentez încã)

Sã nu pierdeți vara asta, se vor întâmpla mai multe.

Mai vorbim.

PS : Dumnezeu e stelist, nu uitați asta !

AdrianUltras2509.05.2007 21:25

oare Balint nu ar fi bun ca antrenor la Steaua?

SSK09.05.2007 21:30

Cantecul cu augh augh era de fapt: M**e Gigi, augh augh augh! A fos cantat la SUD, pentru ca, dupa cum se observa si aici, lumea de la Nord n-a inteles ce se striga.

Oricum, si SUDul si Nordul au dat dovada de verticalitate azi si s-a scandat impotriva lui Becali. La sfarsitul meciului, noi cei de la SUD am iesit pe la tribuna oficiala sperand intr-o "intalnire fericita", insa cand a vazut ce se striga si cam cum sta treaba, Becali a sters-o repede. Respect inca o data tuturor celor care au scandat anti Becali. Si respect celor de la oficiala, care l-au huiduit inainte de meci!

Tribuna a doua...o imensa dezamagire! In afara de maxim 100 de insi (si aia rasfirati) nimeni n-a strigat NIMIC! La m*** Dinamo, repede toata lumea, de Becali nimic. Suporterii de la tribuna a doua sunt niste tristi.

fedora09.05.2007 21:30

Lovin, Baciu si Petre Marin au avut o determinare impresionanta.

Vali Badea a alergat kilometri buni. Respect, in ciuda ratarilor.

In schimb Elton si Dica au fotbalul in sange.

Fricosul de Oli ar trebui sa-i bage pe cei 2 si a rezolvat cu atacul...

In rest poate baga 8 fundasi, dupa placul lui...

WOW... deci nu am mai vazut pe viu un om care sa vada asa bine jocul ca Elton.

La tribuna a II-a au fost 4 tipuri de actiuni motorii:

- miscarea punga-gura

- palmele departate la Dinamo...M*** Dinamo

- Elton! Elton!

- bucuria la gol cand au zburat pungile...

leynad7209.05.2007 21:35
oare Balint nu ar fi bun ca antrenor la Steaua?

E și Balint într-una din ecuații...

Dar nu pentru cã-l vrea ciobanu', ci Hagi.

Aici e una din dilemele oierului : Hagi pune prea multe condiții.

Cu unele e de acord, cu altele nu...

«123456»