FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Ceahlaul 2 - 0

«13456»
AdrianUltras2509.05.2007 21:49

poate ca avem noroc

poate are Gigi o revelatie

un vis

si pleaca de la Steaua

si se duce la Dinamo

si o sa fim iarasi fericiti

si chiar daca retrogradam

poate ca nu acum sau in 2 ani sau in 5 ani

dar tot ne vom reveni si vom fi iarasi pe primul loc in campionat si vom face iarasi furori in Europa

doar sa plece becalii

cryu09.05.2007 21:52

Cateva aspecte

1.Becali a primit ce a meritat.Acum nu mai sunt cativa derbedei care striga era cam juma de stadion..

2.Lovin parerea mea a fost omul meciului

3.G Coman nu are nici o treba cu fotbalul ar trebuie sa se retraga in plina glorie..

4.Daca am juca fiecare meci cu Elton Dica Badea si Banel am castiga cu 4-3 sau ceva de genu asta.

pentru sezonu urmator ar fi cam asa

Portar???

Fundas dreapta Goian Ghionea Nesu/P Marin

Radoi

Banel/sau altu Dica Elton

Badea

FORZA Steaua

predatorpulse709.05.2007 22:08

Olaroiu nu este antrenor de fotbal. Tot stadionul i-a cerut din min 40 si ceva introducerea lui Elton,el nimic. Marcheza veteranul nostru(respect batrane,la varsta ta dai clasa multora de la echipa),Oli nimic. Publicul scandeaza in continuare "Elton,Elton",Oli nimic. Marcheaza Victoras Iacob si se face 2-0 pentru noi. E min 70,si Elton tot nu intra,iar Olaroiu fiind impins de la spate de 20.000 de oameni il introduce in sfarsit,iar probabil maine va fi certat de proaspat injuratul Jiji.

Va dati seama ce antrenor avem? Era o miscare atat de evidenta,cea cu Elton si nu voria sa o faca,bag pariu ca daca nu scanda nimeni pustiu nu mai intra in teren. Daca trebuie 20.000 de oaeni sa strige timp de un sfert de ora ca sa intre un jucator care se vede ca este iubit de public,inseamna ca antrenorului nu-i pasa de spectatori,de suporteri. Cred ca el gandeste cam asa: "da-i in mama lor,eu incerc sa castig aici si ei tot imi striga sa-l bag pe unul sau pe altul".

Oli,la primul mandat poate ai fost ghinionist sau nepregatit,iar in al doilea ai dovedit "valoarea" ta adevarata,plus ca ne-a urmarit si ghinionul in acest sezon cu tine pe banca si cu ciobandante in postura de "spartan". Asteptam continuarea protestulu impotriva ciobanului,si poate acum pe un ton mai civilizat,pentru ca s-a vazut pe fata lui cat de speriat era cand il injurau toti oamenii aceia. Exact ca nea Nicu arata...dragi tovarasi,stati linistiti ca am vorbit cu agenturile de la Dinamo si o sa prindem locul 2 si o sa ne fie bine... ;-)

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

refresh09.05.2007 22:22
Cantecul cu augh augh era de fapt: M**e Gigi, augh augh augh! A fos cantat la SUD, pentru ca, dupa cum se observa si aici, lumea de la Nord n-a inteles ce se striga.

Oricum, si SUDul si Nordul au dat dovada de verticalitate azi si s-a scandat impotriva lui Becali. La sfarsitul meciului, noi cei de la SUD am iesit pe la tribuna oficiala sperand intr-o "intalnire fericita", insa cand a vazut ce se striga si cam cum sta treaba, Becali a sters-o repede. Respect inca o data tuturor celor care au scandat anti Becali. Si respect celor de la oficiala, care l-au huiduit inainte de meci!

Tribuna a doua...o imensa dezamagire! In afara de maxim 100 de insi (si aia rasfirati) nimeni n-a strigat NIMIC! La m*** Dinamo, repede toata lumea, de Becali nimic. Suporterii de la tribuna a doua sunt niste tristi.

Si eu am stat tot la a 2-a, deci sunt un trist. Nu am scandat impotriva lui Dinamo...daca? Pentru ca aseara, vrem nu vrem, ne-a facut un favor...chiar si daca nu vroiau sa-l faca. Cat despre Gigi, da, i-am dat m**, l-am trimis la masa, la stana, peste tot...dar cu scandarea "Afara din Ghencea" nu sunt de acord. De ce? Pentru simplul motiv ca nu mai e alt nebun care sa bage bani in echipa. Atat cat baga, baga. Ca e el cioban si nu stie sa aprecieze Steaua si suporterii, asta e altceva. Dar decat un Copos care vorbeste numai prostii si nu da un leu, sau 20 de actionari care nu stiu cum sa-si ia banii inapoi, prefer un ciban care baga 2-3 mil. in echi, si-si ia banii inapoi din CL. Caz petrecut doar anul trecut, ca in rest a bagat fara profit. Asa ca va intreb: "Afara din Ghencea cu Gigi, dar cine mai baga bani in echipa"? Sau fac ultrasii cheta si iau clubul? Daca peluzele sunt asa ultras, de ce nu se intelege nimic din ce se striga? De ce nu se undesc? De ce nu se striga la unison, ca la marile cluburi din Europa? Pentru ca, la fel ca ciobanul, si grupurile din peluze alearga dupa ceva...dupa "sefie"...care-i mai mare si mai tare. Asa ca pana sa acuzati cibanul, scapati de ciobanii din propria curte.

Inca ceva, legat de meci, de echipa. Am observat la final ca nici un jucator nu l-a bagat in seama pe Elton, nu l-a imbratisat, nu l-a felicitat. NICI UNUL! Sa nu vorbesc de cineva din staff. A plecat primul la vestiare, a iesit primul din vestiar. Baiatul e marginalizat, imi pare rau pentru el, si pentru Steaua. Face spectacol, se uita unde trebuie sa dea mingea. Cu Dica in teren, ar face ravagii. Dar repet, jucatorii nu l-au integrat in echipa. Rusine lor!

P.S.: ma scarbeste Gigi cu tot ceea ce face, toata propaganda lui. Pentru ca toata admiratia pentru Rapid sau Dinamu e propaganda electorala. Cu gestul de marti cauta sa-si aduca votanti. Asa e el, asa crede ca e bine, ciobanul tot cioban ramane. Dar pentru Steaua, mai bine e sa bage ciobanul banii. Numai bine.

P.S.S.: Sper sa nu ma injure nimeni, daca are cineva ceva de obiectat, si vrea sa ma contrazica, sa o faca frumos, sa nu injure sau sa devieze de la subiect, cu chestii de genul "cati ani ai", "du-te la culcare", etc., pentru ca nu am 2 ani si nu m-am nascut ieri.

fedora09.05.2007 22:25

Copos a bagat in transferuri anul asta mai mult decat Becali in toti anii la Steaua.

Ca ale lui nu prea au fost reusite iar ale noastre da e meritul lui Meme.

Si stai tu calm: asa cum nu se intrezarea Gigi pe vremea lui Paunescu, asa poate exista un patron care poate prelua Steaua de maine. Chiar suntem puerili: s-au gasit investitori pentru Vaslui, Piatra Neamt, etc si nu vine nimeni la Steaua care este cea mai sigura sursa de profit din fotbalul romanesc?

Leon_ktp09.05.2007 22:26

salut toata suflarea stelista,tocmai ce am ajuns acasa din templu din Bucuresti,mare mi-a mirarea sa sa vad cei ce-l denigrau pe Lovin,azi ii ridica osanale,deh asta-i viata...sunt un suporter care a stat la tribuna a2a,poate in primul rand sunt un membru AISS in devenire...insa nu e nimic de laudat sa strigi m...e 2ji si altele,intr-adevar il detest pecioban dar parca unii se cred mai suporteri decat altii...nu stiu,poate ma insel....sper ca ciobanul si sleahta lui sa plece sa plece si si sa se adevereasca lozinca 'Steaua suntem NOI'

va salut si va respect....numai bine

fedora09.05.2007 22:28
nu e nimic de laudat sa strigi m...e 2ji si altele,intr-adevar il detest pecioban dar parca unii se cred mai suporteri decat altii...

Pai daca tu consideri asta nu faci decat sa demonstrezi ca intr-adevar unii sunt mai suporteri decat altii.

diego_cj09.05.2007 22:28
rusine sa le fie celor din adlimistratia Stelei

cate bilete au pus oare in vanzare pentru acest meci?

am ramas pe afara o gramada de oameni si peluza 1 era goala

rusine,rusine rusine

oare ne era mai bine sa se joace cu un stadion plin? am ramas afara oameni care venim si incurajam Steaua de 12 ani (cel putin eu)

cu Steaua pana la moarte si administratiei :RUSINE,RUSINE,RUSINE

Bagami-as picioru in toata organizarea de cacao.. s-au termjinat biletele.. dau 150.000 pe un bilet de 30.000 la peluza, iar cand ajung in stadion peluza 1 aproape goala, tribuna 2 o gramada de locuri libere si mii de stelisti (fara exagerare mii) au ramas pe dinafara... iar au luat bulangii aia de bisnitari toate biletele.. traiasca politia romana ... traiasca conducerea Stelei..

despre meci: cu Dica si Elton apare soarele si pe ulita noastra...

"ciobanu pentru noi este ceausescu doi" NU TE VOTAM FRAIERE!!!!!!!

Steaua TE-A DUS SUS, TOT Steaua O SA TE DOBOARE!!!!

abbys10.05.2007 01:32

este incredibil sa vezi asa ceva...jucatorii de la Steaua nu-l baga in seama pe Elton ..rusine pentru ei....de la inceput de cind a aparut Elton la Steaua ,micutul a fost ignorat pe teren mai tot timpul...sunt individiosi pe el si asta se vede de la o posta ...rusine sa le fie...invidia strica fratia si victoria ...

ce am vazut astazi demonstreaza un viitor in teren cu Elton si Dica impreuna ..sunt mai mult ca sigur ca acesti doi vor face spectacol pe teren...si bineinteles sa nu uitam si de Badea ...

cu acesti 3 in atac prevad o echipa care va pune mari probleme echipelor mari in Liga Campionilor...

doamne ajuta ....

costy_k1_G.10.05.2007 06:36

Ce atac are Steaua cu Dica Elton Badea Iacob Thereau !!!!!!! Sper ca Oli sa faca un nou sistem de joc in care sa-i includa pe cei cinci si o sa aiba cel mai frumos atac nu numai din Romania dar si din Europa. Prevad o schimbare frumoasa la Steaua. N-ul mai injurati pe Becali ca daca nu era el acum eram pe locul 3.

costy_k1_G.10.05.2007 06:43
poate ca avem noroc

poate are Gigi o revelatie

un vis

si pleaca de la Steaua

si se duce la Dinamo

si o sa fim iarasi fericiti

si chiar daca retrogradam

poate ca nu acum sau in 2 ani sau in 5 ani

dar tot ne vom reveni si vom fi iarasi pe primul loc in campionat si vom face iarasi furori in Europa

doar sa plece becalii

Fara Becali o sa faci furori pe maidan...nu zic ca Becali e perfect dar dami nume care sa-l inlocuiasca pe Jiji

AnduSteaua10.05.2007 06:50
fular-campionii Forza Steaua!!!!!!!!!!!!!
Guevara10.05.2007 06:56

meci bun, in ambele reprize

avem totusi si minusuri, destul de mari

Coman a pierdut absolut toate duelurile cu adversarii e clar un jucator care trebuie sa plece

Nicolita daca nu va pleca macar sa i se gaseasca un inlocuitor, sa mai stea si el pe banca poate a obosit

ar fi o mare greseala sa plece Elton, e un jucator fantastic din punctul meu de vedere si ar fi un adevarat plus in meciurile cu echipe mici cele care se baricadeaza in aparare mai ales ca anul asta am pierdut multe puncte cu astfel de echipe

Olaroiu trebuie si el sa plece iar ciobanul daca vrea sa mai stea trebuie sa taca din gura ca pana una alta pana sa vina la Steaua era un nimeni nu ca acum ar fi progresat prea mult

Azazello10.05.2007 07:32

Meci multumitor, deci ne-am chinuit pana la gol pentru ca Ceahlaul a jucat anti-fotbal, a venit sa sa apere si ce-o iesi. Dupa 2-0 - joc spectaculos cu ocazii cu o mare contributie a lui Elton, care avand spatii, a putut sa-si faca jocul. Nu stiu daca, intrand la 0-0 ar fi avut acelasi succes, tinand cont de apararea aglomerata a adeversarilor Ramane oricum un jucator foarte bun.

Bravo baieti - spre C L.

cat despre atitudinea anti Becali - char daca acesta nerita o atentionare, ar fi trebuit facuta civilizat. Nu suntem grobieni si ne pretindem a fi civilizati. din pacate nu toti.

Important e ca suntem pe doi, cel mai bun lucru pentru echipa acum.

asalt7310.05.2007 07:46
Ce atac are Steaua cu Dica Elton Badea Iacob Thereau !!!!!!! Sper ca Oli sa faca un nou sistem de joc in care sa-i includa pe cei cinci si o sa aiba cel mai frumos atac nu numai din Romania dar si din Europa. Prevad o schimbare frumoasa la Steaua. N-ul mai injurati pe Becali ca daca nu era el acum eram pe locul 3.

La cat de fricos e Oli nu o sa joaca niciodata cu atatia oameni da atac

asalt7310.05.2007 07:51
imi doresc sa vad o forumula ultraofesinva cu Cristocea-Dica-Elton-Croitoru-Badea-Thereau simultan in teren!

Ai o dorinta prea mare. Cat Oli va fi la Steaua nu vor juca niciodata atatia oameni de atac

1.4 Fara "Spamming": Va rugam sa nu postati mesaje consecutive in acelasi thread sau acelasi mesaj cu copy/paste pe mai multe threaduri/forumuri, numai de dragul de a va creste numarul de posturi. Pentru a adauga ceva unui mesaj pe care tocmai l-ati scris, folositi butonul Edit Post. Nu creati threaduri pe banda rulanta, unele sub altele, doar pentru a va vedea numele scris pe Forum. Va rugam nu postati acelasi mesaj sau thread de mai multe ori, daca vedeti ca acesta a fost sters de moderator. Un astfel de gest poate duce la suspendarea temporara sau permanenta a contului dv. Moderatorii

Bodanel10.05.2007 07:59

Cred ca Elton ar fi jucat bine si la 0-0 dar nu prea il joaca colegii. Am vazut ca se intelege bine cu Dica si la incalzire i-am vazut razand amandoi si stand cate putin de vorba. Cum a mai spus cineva intr-un post la alt articol poate o sa contribuie si Dica astfel incat sa nu plece de la vara la Steaua pentru ca cred ca poate deveni un jucator util. Lovin e in crestere de forma de cateva meciuri si aseara a avut si cateva dribliguri(ceva rar la el) lucru care ma face sa ma intreb de ce abia acum incepe sa se apropie de nivelul din era Protasov. Ar fi bun ca rezerva daca ar juca asa mereu.

bubylycy10.05.2007 08:00

inca o victorie.asa trebuie so tinem pan la sfars camp.

locul 2 e al nostru.. nu mai avem cum sal pierdem...

steagsimplu steagsimplu steagsimplu steagsimplu steagsimplu

onlySteaua10.05.2007 08:08

ceea ce s-a intamplat aseara a fost ceva normal. exact, NORMAL. mai bine spus ciobanul a primit ceea ce merita.

aseara gunoiul asta a fost adus cu picioarele pe pamant. de ceva vreme el traia in lumea lui si era mentinut acolo de anturajul sau plin de lingai. s-a vazut clar stupoarea de pe fata lui, chiar nu se astepta la asa ceva. nu pot sa cred! sa ai un comportament intr-atat de abject si te astepti sa mai fi ... hai sa zic, inteles. de iubit nu cred ca s-a pus vreodata problema.

sigur, datorita gandirii infantile se va "razbuna" pe noi (si pe Elton de altfel), dar asta tot impotriva lui se va intoarce.

trebuie sa recunosc ca nu ma asteptam ca si nordul sa strige impotriva fecalului. mea culpa!

respect sud, respect nord, respect tuturor care ati strigat impotriva Jegului!

joc excelent facut de Petre Marin. din punctul meu de vedere este cel mai constant jucator de la Steaua. desi l-am criticat, de cateva ori in termeni destul de duri (sorry), trebuie sa recunosc ca Lovin parca a inceput sa-si dea drumul. parca si Nicolita incepe sa miste. nu vreau sa minimalizez rolul celorlalti, dar parca cu Dica (bine ai revenit Dica!) si Elton in teren e altceva.

aaa, era sa uit: Coman ca de obicei, un 0.

forza Steaua!

mandru ca sunt stelist!

n_am_kef10.05.2007 08:25

Ma bucur ca au strigat toti pentru Elton si impotriva ciobanelului. Cu Dica si Elton in spatele lui Thereau si Badea avem si noi echipa. Ca m-am saturat de 3 mijlocasi defensivi care sa-i centreze la cap lui Iacob...

LUPTA Steaua !!!

Guevara10.05.2007 09:13

Rog urgent moderatorii, administratorii etc sa deschida pe prima pagina un subiect cu arestarea lui Jean Pavel, un o stelist mai mare decat toata conducerea actuala a Stelei la un loc

Va rog frumos, trebuie sa discutam si sa vedem ce s-a intamplat de fapt

danutdinica10.05.2007 10:00

Tribuna a doua...o imensa dezamagire! In afara de maxim 100 de insi (si aia rasfirati) nimeni n-a strigat NIMIC! La m*** Dinamo, repede toata lumea, de Becali nimic. Suporterii de la tribuna a doua sunt niste tristi.

Cu tot respectul pentru tine, aici te inseli. Eu am fost pe undeva pe la sec. 21 cam prin mijloc, si iti spun ca l-am ospatat pe cioban cu prisosinta. Poate nu toata tribuna, dar cel putin in jurul meu suporterii adevarati l-au servit din suflet.

Nu suntem tristi, poate mai moderati, dar nu inseamna ca nu suntem STELISTI.

steag2

godfather8610.05.2007 10:55

Cu tot respectul pentru tine, aici te inseli. Eu am fost pe undeva pe la sec. 21 cam prin mijloc, si iti spun ca l-am ospatat pe cioban cu prisosinta. Poate nu toata tribuna, dar cel putin in jurul meu suporterii adevarati l-au servit din suflet.

Nu suntem tristi, poate mai moderati, dar nu inseamna ca nu suntem STELISTI.

steag2

Da ce e oblogaotoriu sa-l injure lumea pe Gigi????

Are drepatate cand spunde ca sunt niste derbedei.

dodo10.05.2007 11:01

bravo Steaua . ma bucur ca am prins locul 2 dar mai sunt inca etape pana la sfarsit .sper sa nil mentinem . ma bucur si pentru revenire lui Dica ,sa speram ca in va reveni la forma ca la facut faimos.

mas bucura daca Olaroiu nu am mai juca cu 2 mijlocasi defensivi pentru ca asa sufera atacul sa incerce sa joace doar cu 1 sau fara mijlocasi defensivi sa incerce sa schimbe tactica italiana sa adopte una ofensiva ca pe vremea lui Protasov

bad_joke10.05.2007 11:20

Bravo baietii.Aseara chiar mi-a facut placere sa vad un meci al Stelei,asta e Steaua pe care o stiu eu si suporteri,mi-a placut extraordinar Elton ca defapt intregii suflari steliste,sper sa nu plece,nu poate face gafa asta imensa ,sa-l de-a la Dinamo,asa cum sa zvonit prin presa,acuam dak ciobanul va face si gestul asta,impotriva suporterilor,impotriva vointei lor ,si il va da pe Elton la Dinamo sau la oricare echipa,chiar va merita o atmosfera ostila .Io personal desi spre rusinea mea nu prea vin la meciuri doar le urmaresc la TV,voi veni cu toti stelisti din orasul meu si voi striga impreuna cu galeria scandari act se poate de dure la adresa ''finantatorului''.Nu cultiv violenta dar ar fi un gest incredibil,un gest de dicatator,adik ce gandeste el s aprimeze si suporteri s anul conteze,pai atunci sa strige el pe stadion in locul suporterilor,cu ce vrae el s afaca echipa,cu Bogdam Stancu (Urziceni),Vatca,Paraschiv,Sechely,si alti,ei nu sunt cum a spus el ''ce Hagi nu a fost roman,ce Mutu nu a fost roman?''pai nu ba,aia nu sunt Hagi si Mutu,nu ati observat ca noi nu am ami dat niciun jucator in afara si acum la nationala inafa de aparatori Steaua numai are golgeteri la Nationala,asta ce demonstreaza cand spun avem doar aparatori,asta spune tot despre ce joaca Steaua de ani buni de tot,numai am avut un golgeter al Romaniei de pe vremea lui Claudiu Raducanu.Asta dupa parerea mea da de gandit

Dar aseara am vazut ac se poate uca si ofensiv la Steaua,e un inceput sper sa se continue tot asa jocuul Stelei macar in Ghencea

«13456»