Cantecul cu augh augh era de fapt: M**e Gigi, augh augh augh! A fos cantat la SUD, pentru ca, dupa cum se observa si aici, lumea de la Nord n-a inteles ce se striga.
Oricum, si SUDul si Nordul au dat dovada de verticalitate azi si s-a scandat impotriva lui Becali. La sfarsitul meciului, noi cei de la SUD am iesit pe la tribuna oficiala sperand intr-o "intalnire fericita", insa cand a vazut ce se striga si cam cum sta treaba, Becali a sters-o repede. Respect inca o data tuturor celor care au scandat anti Becali. Si respect celor de la oficiala, care l-au huiduit inainte de meci!
Tribuna a doua...o imensa dezamagire! In afara de maxim 100 de insi (si aia rasfirati) nimeni n-a strigat NIMIC! La m*** Dinamo, repede toata lumea, de Becali nimic. Suporterii de la tribuna a doua sunt niste tristi.
Si eu am stat tot la a 2-a, deci sunt un trist. Nu am scandat impotriva lui Dinamo...daca? Pentru ca aseara, vrem nu vrem, ne-a facut un favor...chiar si daca nu vroiau sa-l faca. Cat despre Gigi, da, i-am dat m**, l-am trimis la masa, la stana, peste tot...dar cu scandarea "Afara din Ghencea" nu sunt de acord. De ce? Pentru simplul motiv ca nu mai e alt nebun care sa bage bani in echipa. Atat cat baga, baga. Ca e el cioban si nu stie sa aprecieze Steaua si suporterii, asta e altceva. Dar decat un Copos care vorbeste numai prostii si nu da un leu, sau 20 de actionari care nu stiu cum sa-si ia banii inapoi, prefer un ciban care baga 2-3 mil. in echi, si-si ia banii inapoi din CL. Caz petrecut doar anul trecut, ca in rest a bagat fara profit. Asa ca va intreb: "Afara din Ghencea cu Gigi, dar cine mai baga bani in echipa"? Sau fac ultrasii cheta si iau clubul? Daca peluzele sunt asa ultras, de ce nu se intelege nimic din ce se striga? De ce nu se undesc? De ce nu se striga la unison, ca la marile cluburi din Europa? Pentru ca, la fel ca ciobanul, si grupurile din peluze alearga dupa ceva...dupa "sefie"...care-i mai mare si mai tare. Asa ca pana sa acuzati cibanul, scapati de ciobanii din propria curte.
Inca ceva, legat de meci, de echipa. Am observat la final ca nici un jucator nu l-a bagat in seama pe Elton, nu l-a imbratisat, nu l-a felicitat. NICI UNUL! Sa nu vorbesc de cineva din staff. A plecat primul la vestiare, a iesit primul din vestiar. Baiatul e marginalizat, imi pare rau pentru el, si pentru Steaua. Face spectacol, se uita unde trebuie sa dea mingea. Cu Dica in teren, ar face ravagii. Dar repet, jucatorii nu l-au integrat in echipa. Rusine lor!
P.S.: ma scarbeste Gigi cu tot ceea ce face, toata propaganda lui. Pentru ca toata admiratia pentru Rapid sau Dinamu e propaganda electorala. Cu gestul de marti cauta sa-si aduca votanti. Asa e el, asa crede ca e bine, ciobanul tot cioban ramane. Dar pentru Steaua, mai bine e sa bage ciobanul banii. Numai bine.
P.S.S.: Sper sa nu ma injure nimeni, daca are cineva ceva de obiectat, si vrea sa ma contrazica, sa o faca frumos, sa nu injure sau sa devieze de la subiect, cu chestii de genul "cati ani ai", "du-te la culcare", etc., pentru ca nu am 2 ani si nu m-am nascut ieri.