RESPECT SUD.RESPECT NORD.
A iesit strigarea de la "ce drog ciudat...." intr-un mare fel....mi s-a facut pielea de gaina.....cu un sud plin....s-ar auzi pur si simplu demential !
APLAUZE BAIETI !!!
RESPECT SUD.RESPECT NORD.
A iesit strigarea de la "ce drog ciudat...." intr-un mare fel....mi s-a facut pielea de gaina.....cu un sud plin....s-ar auzi pur si simplu demential !
APLAUZE BAIETI !!!
De ce cand ii avem pe Elton si pe Croi, Oli ii tine pe banca? Oli a avut mult de pierdut pentru ca nu stie cum sa si foloseasca resursele. In momentul in care ai asemenea jucatori , e cea mai mare greseala sa nu ii bagi. Chit ca nu il bagi pe Iacob. LA ce bun doua varfuri daca unul e mana moarta tot meciul:? Propunerea mea pentru jucatorii disponibili acum :
Petre Marin Goian Baciu) Nesu
Banel Croitoru Paraschiv Cristocea
Elton
Vali Badea
poate ca sunt nebuna eu dar mi se pare ca fara Radoi echipa joaca bine , degajata, neincrancenata...nu cumva Radoi strica treburile in teren?!.. si nici macar nu mai impresioneaza prin joc; nu-i doresc raul, a avut momentele lui de glorie si de joc bun si eficient, dar daca echipa joaca mai bine decat el , atunci sa ne lase in pace...si cred ca si lui Paraschiv ii merge jocul mai bine decat lui Mirel ...
cat despre Elton cea mai mare prostie s-ar face daca l-ar da din vara...cand intra el jocul capata stralucire , spectacol, chiar daca nu-i ies toate pasele...ar tb. ca in vara echipa sa-i invete stilul sa se obisnuiasca cu el si din noul campionat sa se joace cu el regulat...
de-abia asteapta Rednic sa se schiteze vreo miscare ca-i cu ochii pe el...
si tare nu mi-ar place sa-l vad pe Elton stralucind in tricoul lui Dinamo pentru. ca lui Becali nu-i place ca l-a adus la echipa MM...
in rest...sper sa fie pauza de vara un sfetnic bun pentru. toata lumea...sa vina Neaga inapoi..sa nu plece jucatori(exceptie Gigel); daca li se da credit eu cred ca toti jucatorii de la Steaua sunt valorosi, toti il critica pe Baciu-eu zic ca nu e de criticat, baiatul joaca cand si cand, nu are nici jocuri suficiente in picioare, iar faptul ca esti numai rezerva iti afecteaza si moralul, si increderea in fortele proprii; alt jucator considerat ''ratat''este Lovin care mie mi-a placut aseara si nu numai; dar la el este aceeasi problema -lipsa de jocuri, faptul ca nu i se da sansa sa joace decat daca sunt accidentati altii; iar despre Iacob , e adev ca nu mai joaca mai nimic mai nou darsa ne aducem aminte ca era marcatorul nr.1 cand a venit la Steaua...e greu sa revii dupa atata pauza si sincer as vrea sa i se mai dea si lui op sansa
cred ca o solutie in aparare ar putea fii fratele lui Goian, mi-a placut si aseara si intr-un meci al lui Dinamo cu totenham daca nu ma insel, baiatul e valabil...
ca o concluzie: de e sa vanda pe cineva macar sa nu vanda in tara, mi-ar fii necaz sa vad ca acesti jucatori marcheaza sau joaca impotriva Stelei...
sper ca echipa din campionatul viitor sa ne aduca mai multe bucurii, sa nu ami ajungem la infarct ca anul asta si sa ne luam inapoi locul 1 ca acolo ne sade bine
Si eu m-am gandit la faza cu Radoi.
Mi se pare ca jucatorii se simt stingheri cu Mirel prin preajma.
MIROASE A Liga!! spre cl
srry de off...da` plss heeelp...pana la urma cand e meciu cu FC National..pentru ca pe siteuri scrie ba ca pe 12 ba ca pe 13...plzz help:(
![]()
E duminica, 13 ![]()
E duminica, 13![]()
ah..ok..ms mult
RESPECT Elton steagcruce2
spre cl
!!!!
Cu Jiji la puscarieeeee... la puscarriieee.... Eu as propune unu, sa se hotarasca o zi sa ne strangem toti in Ghencea, din toate colturile sa protestam fata de cioban, poate pleaca odata cu tot cu gorilele lui de kkt.La cati suporteri suntem si daca dam 1 ron pe luna avem buget mai mare
steaua_ro steagcruce2