FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

A Innebunit Ciobanu!

«167891016»
AmuntBoy06.06.2007 09:15

nu vrea nici curvasaraie la Steaua :)))

FinalaUEFA06.06.2007 10:09

http://www.youtube.com/watch?v=63LbqSP0Zno

Vede-ti la 2:50 the best de la omul nostru religios, inocent, pur, perfect.

gone06.06.2007 10:49

Unul din putinele momente bune ale lui Tolo:

FinalaUEFA06.06.2007 13:25

Frate, tampitul asta are atat de multe certuri si maimutareli zilnice ca nimenea nici nu mai stie de ele. MARS LA STANA! ACUM! :x

w3bmaster06.06.2007 13:48

Ba voi nu vedeti ce caterinca face Gigi asta e ii place sa fie pe TV in presa si ca sa ramana acolo in fiecare zi declara/face ceva

Eu nici nu mai ascult incerc sa citesc printre randuri si sa ma cobor la mintea lui sa inteleg ce vrea sa faca / da e greu tre sa scoatem un dictionar roman-becalian si becaliano-roman

ceai de tei06.06.2007 14:53

Pentru presa dl Becali a ajuns o sursa de venituri, pentru mine a ajuns un saltimbanc. In afara caracterului execrabil si a nonsalantei cu care minte, acest personaj fara moralitate nu iese cu nimic in plus din tiparele ingamfatului penibil si asa cum anumite persoane sunt victimele modei si culturii orientale tot asa sunt victime ale modei Becali - vedeti cativa asa zisi suporteri ascunsi in spatele tastaturii. Il stimeaza, il adora, i-ar face si bocancii daca acesta i-ar "blagostovi" cu o privire cat de mica, pentru ei nu Steaua conteaza ci moda.

Ca vechi suporter al Stelei ma simt profund jignit de acest personaj, epoca Becali chiar daca a adus cateva rezultate bune, a adus infinit mai mult rau imaginii. Moral Steaua a fost acaparata de la suporteri si a fost folosita in alte interese decat cele normale. Suporterii sunt pusi in situatia nefireasca sa ii faca imagine dlui Becali doar sustinandu-si echipa favorita. Decat sa fiu injosit de catre acest patron cand i se pune lui voalul pe cerebel, prefer sa iau o pauza mai indelungata prin absenta de pe stadion - nu este mare pierdere pentru el si nici pentru jucatori caci chiar ei i-au trecut pe sustinatori in planul secund.

Becali nu se schimba, se "transforma" si transforma orice atinge.

razvy irr.06.06.2007 15:26

Doamneee... incredibil... Stelisti de pretitundeni... trecem prin momente grele. Ce vrea acest incult sa faca cu noi? Cu Steaua noastra... ce a mai ramas din Steaua noastra? Mai este Steaua a noastra, a TUTUROR?

Pe zi ce trece ne face numele de ras. Imi vine sa plang de nervi. Nu-l mai suport. Isi bate joc de toti... Nu realizati? Ba mai mult... in curand si de un oras intreg si o echipa de traditie(U Cluj)! Oare mai exista oameni cu coloana vertebrala... oameni care sa nu fie cumparati? Vrea sa cumpere tot fotbalul romanesc? V-ar conveni sa vedem meciuri de tot rasul cu U Cluj, Buzau sau Rm. Valcea? Ne face de ras... si pe noi si istoria noastra, emblema noastra, jucatorii nostri legendari si tot ce vreti voi.

Sper ca macar Adi Ilie sa-i mai deschida ochii... nu cred ca va avea viata usoara... si va ceda ca MM!

Stelisti... UNITI-VA!

Pana nu e prea tarziu... deja e tarziu!

El traieste din Steaua... NOI TRAIM PENTRU Steaua! steagcruce2

victor07.06.2007 13:40

Cred ca esti prea ingrijorat! Pana una alta Steaua a fost echipa care a trebuit sa lupte contra aranjamentelor, asa ca istericalele par deplasate! Voi nu intelegeti ca Dinamo are sahul facut, la fel ca si anul trecut in toamna? Vreti iar ca la sfarsitul turului sa ii vedem ca au 15 victorii glorioase?

In ritmul asta nici Barcelona nu poate castiga campionatul in Romania?!

Becali pare a intelege ca nu poti castiga campionate in Romania doar pe teren! Asta e situatia in tara asta si daca nu ne adaptam murim! Adevarata valoare ti-o dau nu meciurile din Romania ci jocurile europene! Acolo vezi exact unde te gasesti.

Oricum, eu nu cred ca echipele mentionate ca apropiate pentru Steaua vor ridica mana in fata noastra (vezi exemplul Pandurilor, care in tur ne-au obligat la egal chiar cand ne ardea buza de victorie). Mai degraba GG vrea sa ridice obstacole cat de cat reale in fata lui Dinamo care astfel sa nu mai treaca la pas peste multe meciuri! Pana la urma orice meci care se joaca pe teren este dificil!

razvy irr.07.06.2007 15:03

Victor... si preferi 6 victorii, unele chiar foarte "glorioase" ale noastre la final de campionat? Eu prefer sa vad cum jucam cu sufletul chiar daca luam bataie... si un fotbal curat. Decat fel si fel de aranjamente... sau sa intidem mana si sa plecam capul si sa ne milogim in fata lor. Nu uita Vaslui anul trecut, sau poate chiar Fulgeru' acum 2 ani... asta ma doare pe mine cel mai mult... ce a ajuns Steluta noastra sa faca sub comanda acestui semi-anaflabet cu bani multi si minte putina.

JDERUL07.06.2007 15:18

Hai sa fim seriosi! Aceste echipe si multe altele nu puteau emite pretentii in fata noastra la timpul respectiv! Daca jucatorii joaca ce stiu ei, nu tin cont de indicatiile stupide ale O(l)isorului de pe banca si tin la onoarea tricoului pe care il imbraca, nu avem adversar in Liga lui Mitica!

razvy irr.07.06.2007 17:47

"DIN CAUZA PATRONULUI, Steaua NU MAI ESTE CASA MEA"

Fosta glorie din Ghencea, Ilie Savu, a trimis o sageata spre patronul din Ghencea, Gigi Becali, in cadrul festivitatii organizate cu ocazia implinirii a 60 de ani de la infintarea FC Steaua. Acesta a dezvaluit faptul ca Steaua a incetat sa mai fie casa sa de acum doi ani, cind a avut unele divergente cu Becali.

"Ma gindesc la cit timp am petrecut aici si Steaua ar fi trebuit sa fie casa mea. Insa, de doi ani acest lucru nu mai este valabil. Timp in care eu nu am mai calcat pe aici in urma unor divergente avute cu actualul patron. Mi s-au mai oferit bilete de catre Valeriu (n.r. Argaseala), dar le-am refuzat. De altfel, ma gindesc la Valeriu ca si la copilul meu. Imi aduc aminte cum stateam pe santurile de aici cind se construia stadionul. Eu am fost de la inceput aici, dar repet, de doi ani nu mai simt ca este casa mea aici", a declarat Ilie Savu .

(conform fanatik.ro)

Vezi de ce spun ca isi bate joc de Steaua si de istoria ei acest jeg?

victor08.06.2007 12:29

Chestia asta cu aranjamentele facute de Steaua este o "gaselnita" a presei. Adica cum noi cu 8 etape inainte de final eram la 8 puncte de CFR si la 3 de Rapid, si dintr-o data am inceput sa aranjem si ne-am scos? Nu era mai simplu si mai ieftin daca faceam asta inainte, precum Dinamo?

Revenirea din finalul campionatului a fost senzationala si trebuie sa fim onesti sa recunoastem ca nimeni nu mai credea ca putem! Numai GG a fost singurul care trambita sus si tare ca nimic nu este incheiat! Sigur ca s-au dat multi bani, dar s-au dat nu ca sa castigam noi neaparat niste meciuri, cat ca adversarii lui CFR si Rapid sa nu se dea la o parte. Caci asta e fotbalul nostru si vad ca nici un jurnalist nu face caz de o situatie inacceptabila: daca nu dai bani, echipele nu joaca cinstit! De regula cu bani se cumpara necinstea, numai in Romania fotbalistica e nevoie sa platesti cinstea si onoarea unora (ex. Dinamo, Pitesti, Vaslui, Bistrita). Si sa nu uite nimeni ca in ultimele etape am jucat cu adversarele directe chiar pe terenurile lor si le-am invins destul de clar. Asa ca autocompatimirea unor suporteri si "lehamitea" afisata chiar nu-si au rostul!

Acum dupa razboi sigur ca e usor sa spui ca locul II nu este o mare performanta si ca mai bine nu jucam in Europa! Pentru Steaua locul II nu este o performanta (cum de altfel nici chiar titlul de campioana nu ar trebui sa fie un prilej de tumbe pentru o echipa de talia Stelei), dar modul eroic cum am ajuns pana la urma pe aceasta pozitie merita remarcat si denota forta unui grup! Orice s-ar spune, fara Becali performanta nu era posibila, caci restul conducerii parea resemnata!

Cat despre cei care tot fac referiri la [...] de cioban si alte alea in relatie cu fostele glorii, cred ca sunt oarecum in confuzie de intelegere si sigur in eroare de civilizatie. In mod normal de fostele glorii sportive are trebui sa aiba grija cu prioritate MAPN, caci in afara de perceperea chiriei la stadion tot nu face nimic altceva pentru Steaua. Cum observ ca actualul patron al echipei de fotbal nu este nici macar invitat la evenimentele oficiale organizate de club, este incorect sa-i ceri lui atunci sa se ocupe de aniversari si sa aduca omagii vechilor jucatori. Intai ar trebui respectat si el si apoi sa-i ceri contributii generoase pentru serbari galante. Oricum, ministerul are datoria si morala si materiala de a se ocupa de trecutul unui mare club. De mai bine de 10-12 ani toti ministrii care s-au succedat nu au facut insa nimic pentru culorile ros-albastre!

Cat despre Ilie Savu sa nu uitam ca are 85 ani si ca vrem nu vrem timpul lui a trecut. Batranii din pacate nu sesizeaza ridicolul unor situatii si isi doresc sa conduca ca in trecut. Dupa cate imi aduc aminte diferendul Ilie Savu - clubul de fotbal Steaua a plecat acum vreo 2-3 ani, cand MM a refuzat sa-l puna pe Savu coordonatorul centrului de copii si juniori. Acesta a reclamat la GG, care l-a cam repezit tinand partea lui MM. Asta a fost! Un conflict pur personal, transformat acum de presa intr-o divergenta de opinie?! Cu Ilie Savu nu ai ce sa faci acum decat sa stai la povesti, ori viata azi este cumplit tensionata si nimeni nu mai are timp!

c.ronaldo1708.06.2007 14:01
Chestia asta cu aranjamentele facute de Steaua este o "gaselnita" a presei. Adica cum noi cu 8 etape inainte de final eram la 8 puncte de CFR si la 3 de Rapid, si dintr-o data am inceput sa aranjam si ne-am scos? Nu era mai simplu si mai ieftin daca faceam asta inainte, precum Dinamo?!

Spune-i asta si lui Wally.

Bogdan4Steaua10.06.2007 20:45
Cred ca esti prea ingrijorat! Pana una alta Steaua a fost echipa care a trebuit sa lupte contra aranjamentelor, asa ca istericalele par deplasate! Voi nu intelegeti ca Dinamo are sahul facut, la fel ca si anul trecut in toamna? Vreti iar ca la sfarsitul turului sa ii vedem ca au 15 victorii glorioase?

In ritmul asta nici Barcelona nu poate castiga campionatul in Romania?!

Hai sa fim seriosi. Spui ca in ritmul asta nici Barcelona nu poate castiga campionatul in Romania. Vin si iti spun eu altceva: Barcelona nu ar fi cedat 6 puncte lui Dinamo in acest campionat. Referindu-ne la meciul tur, da, Corpodean ne-a furat, dar adevarul este ca nu am mers in Stefan cel Mare pentru a obtine mai mult de un punct, lucru care se vede din analiza meciului(numarati suturile noastre pe spatiul portii, chiar si atunci cand jucam 11 vs. 11). In retur, victoria a fost clara ba mai mult, scorul putea fi si mai mare. Cand Dinamo ia 12 puncte in confruntarile cu Steaua si Rapid, orice alte comentarii sunt de prisos.

Becali pare a intelege ca nu poti castiga campionate in Romania doar pe teren! Asta e situatia in tara asta si daca nu ne adaptam murim! Adevarata valoare ti-o dau nu meciurile din Romania ci jocurile europene! Acolo vezi exact unde te gasesti.

In loc sa se "afilieze" caracatitei blaturilor, Becali ar fi trebuit sa bage adanc mana in buzunar pentru a achizitiona jucatori. A vazut ca Dinamo a luat un avans considerabil in tur, iar in pauza competitionala in loc sa intarim benzile, am preferat sa mergem in continuare pe un jucator slab precum Stancu.

Am observat un lucru ingrijorator: pentru Becali(implicit si pentru Oli), exista un singur lucru care conteaza: Liga Campionilor. Nu mai conteaza campionatul, nu mai conteaza meciurile directe cu echipele rivale... daca locul 2 ne duce in UCL, e bun si locul 2. Mai grav e faptul ca aceasta mentalitate s-a transmis si la majoritatea jucatorilor.

Oricum, eu nu cred ca echipele mentionate ca apropiate pentru Steaua vor ridica mana in fata noastra (vezi exemplul Pandurilor, care in tur ne-au obligat la egal chiar cand ne ardea buza de victorie). Mai degraba GG vrea sa ridice obstacole cat de cat reale in fata lui Dinamo care astfel sa nu mai treaca la pas peste multe meciuri! Pana la urma orice meci care se joaca pe teren este dificil!

Hai sa fim seriosi. Echipa X are meci cu Dinamo, Rapid sau CFR. Tu ii premiezi sa lupte impotriva lor pe viata si pe moarte. Peste cateva etape ai meci cu respectiva echipa... crezi ca vor deborda de ambitie si daruire in meciul respectiv? Eu consider ca nu au existat meciuri aranjate intre Steaua si alte echipe in mod direct, ci doar chestii de genul celor mentionate mai sus. Jucatorul Y de la echipa X a primit de la Becali 10.000 de euro pentru ca echipa sa a invins Rapidul. Dupa ce a incasat acesti bani, parca i-ar fi jena sa abordeze meciul cu Steaua "cu rautate". Repet: nu consider aceste meciuri ca fiind blaturi directe, dar jucand impotriva unor adversari nemotivati(un exemplu ar fi Otelul Galati), jucatorii incep sa se supraevalueze(unii suporteri supraevalueaza echipa), iar in meciurile tari din Europa ne vom lovi de un zid, impactul fiind nimicitor.

Vorbiti de reveniri senzationale, de tarie de caracter din partea jucatorilor... mi se pare ca ne imbatam cu apa rece.

Sigur, este opinia mea si puteti sau nu sa fiti de acord cu ea.

Gruppo Aparte11.06.2007 09:47

Ciobanul e nebun. Ne jigneste in toate felurile. Ar trebui bagat la balaceanca. Prostia de care da dovada intrece orice limite. Asta vrea sa fie presedintele Romaniei. In ce era? Aia glaciara probabil. E nebun, pe cuvant. Cred ca vorbeste numai la bautura. M-am saturat de bosketarul asta de o.i.e.r din toate punctele de vedere. Sa asculte el muzica religioasa acasa cu sleahta lui de nepoti si pupincuristi. Asta deja a dat in paranoia. Bai Jiji stii ca grandomania e un PACAT? Degeaba dai bani la amarati de ochii presei, tot un taran imbacsit ramai. Pai tu ai dreptul sa ne jignesti pe noi si sa ne faci in toate felurile iar noi pe tine nu? De ce? Pentru ca esti oierul luminii?

cris12.06.2007 04:57

Mai de ceva vreme nu il votam pe Becali daca pleaca Elton, acum nu il votam daca pleaca Thereau si Elton acum in lista asta mai apare si Goian . Eu nu stiu ce sa mai cred , sunt scosi la vanzare toti jucatorii iubiti . Acum nu mai cred ca a innebunit ciobanul sunt convins , mai are tupeu sa ne faca vagabonzi , nu se prezinta la Aniversare , nu ca i-a lipsit cuiva dar totusi.....

Eu am mai zis ca povestea aia cu Belluschi si cu portarul ala este o mare duma doar asa sa ne inchida gura si sa ne faca sa privim in alta directie in timp ce el se scapa de Elton si Thereau si din pacate , cu toate ca nu a reusit sa ne faca sa tacem tot i-a alungat pe cei doi.

Iar faza cu muzica religioasa la meci este cireasa de pe tort , nu am nimic cu muzica religioasa dar nu cred ca stadionul este cel mai indicat loc sa o asculti .

c.ronaldo1712.06.2007 05:24

@cris

In conluzie: Nu-l Votam!

JDERUL12.06.2007 08:55

Bine,nu-l votam,nu-l votam,dar...CUM SCAPAM DE IDIOT ??????????

TREBUIE SA GASIM O SOLUTZIE !!!!!

POATE M.Ap.N.sa revendice brendul Steaua cu palmares ,culori ,etc.achitand datoria aceea catre stat? Si sa se reia traditzia de pana la momentul cand a venit zevzecul.Sa se continuue chiar si cu o echipa in Liga a -iv-a.Pentru mine acea echipa ar reprezenta Steaua !

Cred ca numai asa ar putea idiotul de oier sa fie ingenuncheat ! Ar fi apusul grandomaniei sale ! Ar fi terminat si ppolitic(pentru naivii care mai cred ca ajungand presedinte ii va umple de bani )

-parerea mea-

inches12.06.2007 22:58

Cred ca ati ratat toti o fraza penibila rau de tot de la Becali. Citez ge-es-pe - ul:

L-a ratat pe Stankevicius

Becali a anunțat ieri cã Steaua l-a ratat și pe ultimul fotbalist strãin pe care îl mai avea în vizor, lituanianul Marius Stankeviciu, de la Brescia. "Am oferit 2,5 milioane, dar ei cer 3,5 milioane. Dacã nu îl luãm pe ãsta, altul nu mã mai intereseazã. ªi așa am luat cam tot ce ne-am propus. Ãsta ar fi fost bun, avea salariul destul de mic, cam 250.000 de euro, juca și fundaș la marcaj și dreapta și în fața apãrãrii și mijlocaș dreapta. Înalt, blond, era pe stilul nostru", a dezvãluit ieri Becali.

Nu stiu, dar mie mi se pare foarte grav aceasta declaratie, parca este descriera lui Hitler in ce considera el ca find oameni superiori. Ma rog, lipsea si "ochii albastrii". Chiar, daca era vorba ca era inalt, ar fii inteles, dar "blond" ????

sorin_daniel13.06.2007 09:10

auzi la idiotul de Becali cica la puscarie cu noi suporterii.cred ca nu mai are nici o scapare. Becali ori la balaceanca o sa ajunga ,ori o sa-i crape inima.Becali ai fost ,esti si vei ramane cel mai mare mincinos.deja cred ca realizezi ca esti sub 3%.abia astept sa inceapa Steaua meciurile.Steaua te iubesc!!! fularultras

gone13.06.2007 09:29
Cred ca ati ratat toti o fraza penibila rau de tot de la Becali. Citez ge-es-pe - ul:

L-a ratat pe Stankevicius

Becali a anunțat ieri cã Steaua l-a ratat și pe ultimul fotbalist strãin pe care îl mai avea în vizor, lituanianul Marius Stankeviciu, de la Brescia. "Am oferit 2,5 milioane, dar ei cer 3,5 milioane. Dacã nu îl luãm pe ãsta, altul nu mã mai intereseazã. ªi așa am luat cam tot ce ne-am propus. Ãsta ar fi fost bun, avea salariul destul de mic, cam 250.000 de euro, juca și fundaș la marcaj și dreapta și în fața apãrãrii și mijlocaș dreapta. Înalt, blond, era pe stilul nostru", a dezvãluit ieri Becali.

Nu stiu, dar mie mi se pare foarte grav aceasta declaratie, parca este descriera lui Hitler in ce considera el ca find oameni superiori. Ma rog, lipsea si "ochii albastrii". Chiar, daca era vorba ca era inalt, ar fii inteles, dar "blond" ????

Cea tare faze e "pe stilul nostrul". Adica gen Banel, Petre Marin, Dica, Paraschiv, Radoi, Vali Badea...

JDERUL13.06.2007 14:46

Cred ca ati ratat toti o fraza penibila rau de tot de la Becali. Citez ge-es-pe - ]Înalt, blond, era pe stilul nostru", a dezvãluit ieri Becali.[/b]

Poate a devenit homo intre timp,Ca tot ii "combate"el cu tarie !Dar ceilaltzi care sunt?Ca a zis "stilul nostru"! Asta ar explica si de ce unii fotbalisti cu c.... nu vin la Steaua si de ce O(l)isoru este cocosat si zambeste misterios ori de cate ori este intrebat despre atmosfera din lot.

sorin_daniel14.06.2007 09:13

Becali am niste injuraturi speciale pentru tine dar n-am sa le scriu pe forum,in orice caz,cu toate riscurile, daca o sa ne intalnim intamplator face to face o sa-ti trag un scuipat fix intre ochi.respect Elton.Steaua te iubesc!!! fularultras

ant_ali14.06.2007 10:18

rau cu el dar mai rau e fara el, Steaua e a lui asa ca orice am zice sau am face, el e sefu care taie si spanzura si v-ati convins de atattea ori !

steagsahmic

si dc el vrea muzica religioasa va fi , si dc vrea sa plece Elton, apoi Elton va pleca! indiferent de ce vb noi aici el tot ce stie va face !

c.ronaldo1714.06.2007 10:52
rau cu el dar mai rau e fara el,

Rau daca gandesti asa!

«167891016»