FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

A Innebunit Ciobanu!

«15678916»
alpopa27.05.2007 20:41

Becaliotu' trebuie trimis cat mai repede sa-l caute pe Sfantul Gheorghe. Sa vada cum e sa i se taie capul cu sabia aia pe care o tot aminteste el.

justitiarul28.05.2007 05:22

Auzi la coban: cica a dat 1 milion de euro lui Dinamo cu Clujul, si ca asta e recunostinta suporterilor pentru cati bani a cheltuit ca sa ajunga pe 2. RUSINEE! Acest cioban si la propriu si la figurat in cel mai rau sens al cuvantului, a cheltuit bani pe manjirea unor fotbalisti, arbitri si cluburi. Ce sa o mai lungim... a cumparat meciuri cel mai concludent caz - meciul cu Otelul - BLAT PE FATA), foarte multe meciuri, dar orice ar face e cel mai mare marlan, incult, perfid, si [...] cu 2 fete - om din Romania. ASA CA... PACAT CA Steaua A AJUNS SA FIE CONDUSA DE ASTFEL DE CARACTERE INFECTE!

El Nino_928.05.2007 06:18

Asta am auzit si eu, ca a dat bani la Dinamo si L.Ganea ar fi luat cam 20-30 de mii de euro... de restul jucatorilor importanti nu stiu cat au luat(oricum, mai mult de atat)! :roll:

JDERUL28.05.2007 07:53

Paranoia ciobanului a atins limite maxime. Cultul personalitatii frizeaza ridicolul, iar noi asistam neputinciosi cum improasca cu noroi in SIMBOLUL Romaniei, in Steaua ! Oare nu sunt oameni de buna credinta in tara asta care sa-l faca mic si sa-l trimita la origini pe acest dobitoc? Niciuna din gloriile clubului nu are curajul sa-l infrunte si sa-l deposedeze de drepturile pe care si le-a insusit abuziv asupra clubului? Nu mai este mult si o sa ne alegem cu un balaur pe stema, in timpul meciurilor vom intona cantece religioase, iar la sfarsitul fiecarei partide toti suporterii vor inalta imnuri de slava ciobanului "binefacator" si toti pana la unul vor defila smeriti prin fata lui si vor cersi indurare! Jucatorii pot face duzini de copii pentru ca le cumpara el lapte, Pampers si cele trebuincioase cresterii. Apoi va organiza si tabere de instruire pentru ei pentru ca, nu-i asa, trebuie educati in spirit "razboinic"! Parca am auzit asta, au mai incercat cativa de-a lungul istoriei! Si cum au sfarsit?

Steaua PENTRU ROMANI ESTE O RELIGIE! PROFANATORII INTOTDEAUNA SFARSESC TRAGIC!

''LA D.N.A. CIOBANULE...la D.N.A.!

justitiarul28.05.2007 09:00

Asa e, ai dreptate, numai ca religia lui e "banu'"... el n-are nici cea mai mica legatura cu Dumnezeu ci mai degraba cu Celalalt. Spun asta pentru ca daca era cu credinta in Dumnezeu nu se lauda ca face si drege, nu improsca cu noroi in toata lumea, nu aparea ca un adevarat golan (cu mainile in solduri si cu pieptul inainte, ca un cocos infumurat), nu se lauda ca ajuta oamenii (TOTUL E DE FATADA), CAND DE FAPT EL URMAREA DOAR 2 LUCRURI: SA ACAPAREZE ATENTIA ASUPRA LUI, SA-SI FACA IMAGINE PE SPATELE Stelei, SI BINE-NTELES... BANII!

E CEL MAI MARE ESCROC DIN Romania!

IONUTZ-CIPRIAN28.05.2007 14:55

Pai cam ce a vrut a cam si facut, este cunoscut de cand a preluat Steaua, oamenii fara minte (ca si el) il sustin, se sparge in figuri cand vrea p... lui, la TV e un mare demagog insa in viata reala e un lache pansat si doar banii aia pe care ii mai are il fac ceva mare, care seama cu un [...]!

cris30.05.2007 05:51

Becali, pe avionul echipei Chelsea scrie cumva ABRAMOVICI? Unde ai mai vazut asa ceva? Daca ai dat tu banii pe el atunci de ce nu ii tatuezi si pe cei pe care i-ai cumparat, la Oli si copii lui ( Coman, O.Petre si Co.) sau sa ii marchezi cu fier inrosit in foc, cum facea babacul tau cu animalele voastre cu tot. Ce zici? Ma intelegi?

elena1830.05.2007 17:21

Cred ca intr-un final al trebui sa-l trimitem pe nea' Gigi sa joace Conquer, ca poate acolo stie cum sa cheltuie bani virtuali, ca in realitate ne ingroapa mai rau decat sa ne ridice!

elena1830.05.2007 17:26

Ar trebui sa-l mai trimitem si prin afara sa isi ia cateva notite despre cum se inteleg alti patroni cu galeriile (ex. Ajax - parerea mea) si cum se consulta asupra oricarei decizii luate pentru echipa... In ritmul asta o sa ajungem sa credem intr-o echipa condusa de mitocani!

sorin_daniel01.06.2007 17:35

Mai exista oare cineva care il suporta pe Becali? Ma uitam la stirile Pro TV cum isi bate joc de Elton. Mi-e scarba de acest Becali, nu i-a respectat si nu-i va respecta niciodata pe suporterii Stelei si am mai observat ca mananca ca de obicei foarte mult [...]! Buget de 30 milioane euro, achizitii de milioane de euro... Este un mare mincinos cu un caracter infect! Nu-i inteleg pe cei care mai pun botul la vrajeala lui!

Pentru fanii lui Becali: TREZITI-VA LA REALITATE!

Steaua,TE IUBESC!

axl2301.06.2007 18:26
Pentru fanii lui Becali:TREZITI-VA LA REALITATE!

N-au la ce realitate sa se trezeasca, ASTA e realitatea lor. Dau vina pe mediu si educatie(eu, nu ei).

IONUTZ-CIPRIAN02.06.2007 11:59

Realitatea este dura! :-D

Pentru unii!

Danny02.06.2007 17:44

Lasati-i mai ca poate pe urma va dau in judecata pentru rasism. Oricum eu nu prea mai am nimic cu Becali, doar ca nu il suport si atat. Dar daca, chiar il ia pe copilul ala de 16 mil de euro pe urma o sa il suport. Si daca il mai ia si pe Contra... :D

cris04.06.2007 04:57

VISE, niciodata nu o sa dea atatia bani pe un jucator. A ajuns un afacerist manjit sa isi dea cu parerea la o echipa ca Steaua si mai grav este ca mortul ala de Oli il si asculta sau mai bine zis coincid ideile, asta spune cat fotbal stie si Oli.

sorin_daniel05.06.2007 17:15

cica 3000euro la egal si 5000euro la infrangere pentru jucatorii Stelei .o gluma foarte proasta.poate cineva sa-mi explice (cineva care il cunoaste cat de cat pe Becali) daca este bolnav psihic?sau este doar un bufon.......Steaua TE IUBESC!!!

jimmy_1705.06.2007 17:52
Sunt stupefiat de modul in care cerseste oierul voturi... Atata pupincurism din partea "razboinicului"!!!... Miliardarul Jiji se prostitueaza-n groapa pentru ipotetice 10 mil euro!... Maine seara trebuie luata atitudine impotriva acestui impostor care si-a lipit imaginea de emblema clubului cu cele mai mari performante!!!

Nu te votez, lifta spurcata!!!

Ai dreptate karas_ultras!!!!NU VOTAM Becali-daca pleaca Elton,Thereau,Goian

gone05.06.2007 18:33

Cum zicea cineva: Nu votam Becali. Punct.

Dj05.06.2007 19:46

nu stiu cati dintre voi au auzit sau citit declaratiile de azi de al conferita de presa a ciobanului

inca o data arata ca este bolnav psihic si ca tot ce face la Steaua e doar pentru imaginea lui si atat

cum sa pui Steaua inaintea echipei nationale?

oi fi eu mare stelist...dar pe echipa nationala o iubeste o tara intreaga...indiferent de echipa e suflet...stiu multi baieti care nu sunt fani ai nici unei echipe din Romania..dar pentru ei echipa nationala e sfanta..

numai tampeni...

FinalaUEFA05.06.2007 20:19

E bolnav psihic... trebuie contactate guverne, mafii , armate [................................]pana la urma fiindca este o [...............................................................................

............................................................].

Prodigy_andrey06.06.2007 03:52

Stii vorba aia ?? ai bani ai putere:P

bodanelu06.06.2007 04:25

si daca nu pleaca il votezi?

c.ronaldo1706.06.2007 05:39

Daca ramane la Steaua - NU VOTAM Becali

Daca pleaca de la Steaua - NU VOTAM Becali

Deci... NU VOTAM Becali

The Flyer06.06.2007 07:01

gsp

"Becali a lansat un atac violent asupra gayilor și spus cã pe stadionul din Ghencea se va interzice muzica lui Freddie Mercury. "Începînd din sezonul urmãtor, pe Ghencea nu se va mai auzi decît muzicã religioasã. Nu mai e aia cu distrug, fac, dreg, a lui Mercury, sau cum îl cheamã pe nebunul de Freddie Mercury, ãla, homosexualu'", a declarat ieri Gigi Becali, care a ținut sã spunã de ce declarã rãzboi homosexualilor.

sa cinte ma-ta muzica religioasa,imbecilule!

"De ce sã pun muzica aia, sã instig la violențã? Cine vrea muzica lui dracu' n-are ce cãUTA în Ghencea, sã se ducã la dracu'. Cine vrea muzica lui Hristos, sã vinã pe stadion. ªi nici homosexualii sã nu mai calce prin Ghencea. Sau pot sã vinã, sã nu fiu acuzat de discriminare, sã se babardeascã prin tufișuri, am vreo problemã eu? Dar îi asigur cã prietenul lor, Mercury, nu o sã se mai asculte, atunci poate nu mai vin", a spus Becali. "

asta e cel mai mare cretin in viata,si mai e si seful mare la Steaua!rau am ajuns,***** mamii lui de oier spurcat!

axl2306.06.2007 07:47

Atunci sa puna "We will rock you", varianta Britney Spears.

gone06.06.2007 08:26
Atunci sa puna "We will rock you", varianta Britney Spears.

Dastrabalata aia care se fataie pe scena? Ptiu, piei drace. Tot cu muzica religioasa faci treaba.

«15678916»