FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

A Innebunit Ciobanu!

«13456716»
alxp200517.05.2007 19:17
Eu cred ca inca de la inceput d-nul Becali a venit cu o strategie si anume sa cumpere cel mai popular club din Romania si impreuna cu FC Steaua si milioanele de fani pe care o sa ii poata manipula cum vrea el.

Cu fanii Stelei de partea lui isi va putea lua parte lui din mult rafnitul ciolan si apoi nimeni nu o sa il poata opri din murdariile pe care avea sa le faca.

Sincer, eu ma gandeam sa il votez sa il ajut si eu cat pot , deoarece credeam ca este un om fara prea multa educatie dar cu un suflet mare ( cunosc persoane ajutate de Becali) dar se pare ca m-am inselat ,acesta cauta doar sa se faca cunoscut si doar pentru putere , nu din marinimie ci din lacomie. Iar acum prin atatea magarii pe care le face continua sa se afunde in groape pe care el singur a sapat-o , de la un astfel de om eu nu mi-as cere scuze niciodata el este singurul care poate se mai schimbe ceva . Cum era si acum cateva seri , invitat la OTV vorbea despre politica iar in dreapta ecranului era o intrebare legata de Steaua ,o dovada clara ca el isi face campanie electorala pe spatele clubului.

Din partea mea ( DESI NU AS VREA) sa vanda tabela , pe varul lui sau si iarba de pe Ghencea dar nu o sa poata niciodata sa vanda ce au in suflet atatia romani o echipa numita Steaua.

fularsteaua2 steagcruce2

Sunt perfect de acord cu tine (mai putin partea cu... votul. Chiar si gandul de a-l vedea pe Becali presedinte ma infioara).

inches17.05.2007 21:25

Eu nu inteleg oamenii care voteaza pe cineva pentru ca li se pare ca este "cu un suflet mare". Bai, daca este incult cum este si o spui si tu, cris, trebuie sa-ti spui ca acesta va reprezenta Romania daca ar fi fost sa fie el Presedinte!

Ce vrei, sa aiba lumea intreaga imagina ca Romania este o tara de inculti?

La fel ca la mine in tara, bine ca a iesit Sarkozy, evreu si ungur cum e el, ca aia era tare proasta.

Sfarsit de offtopic (partea de sus va fi probabil stersa, ca aici e cam la comunisti cu unii din moderatori, n-avem voie sa spunem ce vrem, libertatea vorbei? --- daca nu imi cer scuze :P )

Oricum, trebuie sa scapam cit mai repede de Becali, ca nu cred ca are de gand sa se calmeze din nebuniile lui!

Za Best18.05.2007 08:13

Deci daca-l vinde pe Elton in Ghiulesti, il omor cu mana mea! :evil:

probecali18.05.2007 13:20

Becali va ramane la Steaua. Prea usor ati uitat ce a facut Becali pentru Steaua.

sorin_77718.05.2007 13:28

Degeaba a investit si a facut aceasta echipa sa se bata in Europa din nou cu marile puteri daca intr-o clipa calca totul in picioare si jigneste fara regret suporteri si anumiti jucatori, in special pe cei straini... E un XENOFOB!

probecali18.05.2007 13:35
degeaba a investit si a facut aceasta echipa sa se bata in Europa din nou cu marile puteri daca intr-o clipa calca totul in picioare si jigneste fara regret suporteri si anumiti jucatori, in special pe cei straini... E un XENOFOB!!!!

Nu a jignit suporterii Stelei ci acea parte a golanilor care nu vin la meci decat sa injure si sa se bata cu jandarmii si suporterii adversi din cauza carora Steaua a avut mai mereu terenul suspendat. Acestia nu se numesc suporteri. Dupa parerea mea a avut o atitudine exemplara in cazul Tweety care merita pedepsit numaidecat.

alice4steauaBUC18.05.2007 13:35
Deci daca-l vinde pe Elton in Ghiulesti,il omor cu mana mea! :evil:

Cu cea mai mare placere iti dau si eu o mana de ajutor... :lol: :lol: :lol:

Za Best18.05.2007 13:54
Nu a jignit suporterii Stelei ci acea parte a golanilor care nu vin la meci decat sa injure si sa se bata cu jandarmii si suporterii adversi din cauza carora Steaua a avut mai mereu terenul suspendat. Acestia nu se numesc suporteri. Dupa parerea mea a avut o atitudine exemplara in cazul Tweety care merita pedepsit numaidecat.

Sunt si golani, e clar, ca-n orice galerie! Desi galeria noastra mai mereu e provocata... ma rog, aici e alta discutie! :roll:

Problema e ca pe ciobanus maximus nu-l contesta doar ''golanii''(apropo, esti cumva Valeria ''Bese'' Argaseala!?), ci marea majoritate a suporterilor stelisti! Ia exemplul acestui forum... crezi ca toti forumistii sunt golani?

99% din ei il contesta pe JayJay(Okocha)...

JDERUL18.05.2007 14:13
Cu cea mai mare placere iti dau si eu o mana de ajutor... :lol: :lol: :lol:

Va rog sa-mi permitetzi si mie sa va dau o mana de ajutor ! :oops: :twisted: :oops:

Za Best18.05.2007 14:22

Eu am glumit cand am spus ceea ce am pus mai spus si sunt sigur ca si voi faceti acelasi lucru!

Tineti minte: o vorba poate sa doara mai mult si decat 1000 de pumni! :wink:

Plus ca mai e Zmarandescu & Gorrilaz, de astia nu stiu cum putem sa trecem... :lol:

Danny18.05.2007 14:32

Voi ati observat de cand a innebunit ciobanul?

Becali a innebunit de cand si-a pus fularul cu scurcatii aia de Dinamo la gat ..... cred ca avea ceva otrava, nu stiu :-??

Altcumva nu pot sa imi explic asa o transformare... de parca ar fi cazut in cap!

Za Best18.05.2007 14:34

Era nebun de mult,dar inainte era cineva care-l mai tempera(MM)!Acum e jale...

Danny18.05.2007 14:36

Becali va ramane la Steaua. Prea usor ati uitat ce a facut Becali pentru Steaua.

ba tu nu vezi ce zici ?? cum sa uitam ce a facut Becali ?? nu iti fa griji ca nu am uitat , da se pare ca tu ai uitat ce a facut el mai recent .... a tarat numele Stelei prin noroi ... nea injurat ......ne ameninta ca vinde vedetele Stelei ....... ce repede se mai uita pe aici ba

Danny18.05.2007 14:40

Era nebun de mult, dar inainte era cineva care-l mai tempera(MM)! Acum e jale...

Aici ai dreptate, ar trebui sa ii multumim lu MM ca am ajuns in CL ca daca nu ajungeam pa locul 7 in campionat... si am citit o declaratie a lui MM ca mai semnase un contrat cu nu stiu ce firma si ca a mai vrut sa aduca doi jucatori straini la Steaua de mare valoare... dar ciobanul nostru vrea sa aduca jucatori de pe camp... cred ca pentru a avea grija de oile lui (cum e Vatca).

Renunta la limbajul de IRC. Moderatorii

JDERUL18.05.2007 14:57
Eu am glumit cand am spus ceea ce am pus mai spus si sunt sigur ca si voi faceti acelasi lucru! Tineti minte: o vorba poate sa doara mai mult si decat 1000 de pumni! :wink: Plus ca mai e Zmarandescu & Gorrilaz, de astia nu stiu cum putem sa trecem... :lol:

Bineinteles ca si eu am glumit ! Dar... cine stie, daca gasim niste racketzi, as sponsoriza si eu! :oops::oops:

alice4steauaBUC18.05.2007 15:03
Eu am glumit cand am spus ceea ce am pus mai spus si sunt sigur ca si voi faceti acelasi lucru!Tineti minte:o vorba poate sa doara mai mult si decat 1000 de pumni! :wink: Plus ca mai e Zmarandescu&Gorrilaz,de astia nu stiu cum putem sa trecem... :lol:

Ontopic: ma spal eu cu samponul ala... Wash&Go... si trecem de bodyguarzii lu' Jiji! :)

Za Best18.05.2007 15:15

Deci ce alegem: farmecul feminin sau forta masculina? :lol:

Sau mai degraba amandoua...

P.S.Nu stiu daca suntem ontopic... scuze moderatorilor!

The Flyer19.05.2007 10:34
Eu cred ca inca de la inceput d-nul Becali a venit cu o strategie si anume sa cumpere cel mai popular club din Romania si impreuna cu FC Steaua si milioanele de fani pe care o sa ii poata manipula cum vrea el.

Cu fanii Stelei de partea lui isi va putea lua parte lui din mult rafnitul ciolan si apoi nimeni nu o sa il poata opri din murdariile pe care avea sa le faca.

Sincer, eu ma gandeam sa il votez sa il ajut si eu cat pot , deoarece credeam ca este un om fara prea multa educatie dar cu un suflet mare ( cunosc persoane ajutate de Becali) dar se pare ca m-am inselat ,acesta cauta doar sa se faca cunoscut si doar pentru putere , nu din marinimie ci din lacomie. Iar acum prin atatea magarii pe care le face continua sa se afunde in groape pe care el singur a sapat-o , de la un astfel de om eu nu mi-as cere scuze niciodata el este singurul care poate se mai schimbe ceva . Cum era si acum cateva seri , invitat la OTV vorbea despre politica iar in dreapta ecranului era o intrebare legata de Steaua ,o dovada clara ca el isi face campanie electorala pe spatele clubului.

Din partea mea ( DESI NU AS VREA) sa vanda tabela , pe varul lui sau si iarba de pe Ghencea dar nu o sa poata niciodata sa vanda ce au in suflet atatia romani o echipa numita Steaua.

fularsteaua2 steagcruce2

Asta a fost si ideea principala, era un taran prost care nu stia nici macar sa se imbrace! A venit la Steaua pentru imagine! Si punct! Detaliile despre venirea sa sunt cunoscute de fanii Stelei, aia carora le pasa!

Si prea usor il pupincuresti, ca sa nu zic altceva! A facut, a dres, si-a scos inmiit, nu-l mai plange, sclavule!

Nu a jignit suporterii Stelei ci acea parte a golanilor care nu vin la meci decat sa injure si sa se bata cu jandarmii si suporterii adversi din cauza carora Steaua a avut mai mereu terenul suspendat.Acestia nu se numesc suporteri.Dupa parerea mea a avut o atitudine exemplara in cazul Twety care merita pedepsit numaidecat.

Tati, hai sa ma laud si eu un pic: am studii superioare, post-universitare si am fost la marea majoritate a meciurilor Stelei din ultimii 15 ani! Si la meciurile cu Ceahlaul si National l-am injurat pe Becali! Nu-i asa ca sunt un vagabond veritabil?

avocatelul19.05.2007 16:05

Ce ne facem cu Gigi, fratilor? Vrea sa scape de straini. Trebuie ca cineva sa ia masuri impotriva acestui pseudo-nationalism al lui Becali.

Thereau merge super bine. Elton e pe val. Saban sunt sigur ca poate suplini pe dreapta pe oricine. Vor veni la Steaua Buga (29 ani), Badoi (31 ani), Gurita (34 ani). Nu putem merge in UCL cu o echipa de batrani. Acolo se joaca fotbal. Am incredere in toti stelistii ca vor clinti ceva bannere la meci.

dax4719.05.2007 17:19

Din pacate nu putem uita. Nici Borcea n-a facut atata caterinca de noi cat a putut face oierul. E cel mai mare rau care se putea intampla Stelei.

sorin_77719.05.2007 21:38

GG a revenit la sentimente mai bune vis-a-vis de straini...

O fi contat reactia noastra pe forumurile de sport si sintetizata de toata presa?

Yoyoyoi20.05.2007 07:50

Il doare pe el in trei litere de parerile noastre sau de campania din presa...

c.ronaldo1720.05.2007 08:26

@Yoyoyoi

Eu cred ca incepe sa-si dea seama ca ar trebui sa-l doara. Ca deh, cine candideaza in 2009 la presedintie?

Gigi Becali: "Nu-l mai vînd pe Elton!"

Gigi Becali s-a hotarît: nu-l mai vinde pe Elton. "Vom face o echipa foarte puternica din români. Cînd spun asta nu considerati ca pleaca strainii, pentru ca nu pleaca. Nu-l mai vînd pe Elton", a declarat patronul Stelei. "Nu-l las nici daca-l vrea MM la Urziceni".

Patronul Stelei anuntase cu o saptamana în urma ca este dispus sa renunte la Elton în cazul în care un club ar oferi jumatate din suma cu care a fost cumparat de la Corinthians, adica 675.000 de dolari.

Hopa, acum chiar ca a inebunit ciobanu'. Bere sau coniac nea Gigi?

IONUTZ-CIPRIAN21.05.2007 14:37

Eu cred ca niste medicamente cu votca i-ar fi destul de bune! Ma mir ca s-a razgandit, sunt curios din ce cauza!

cris22.05.2007 06:29

Asta isi bate joc de toata lumea chiar nu ii pasa de suporteri sau de presa; pentru el totul este o joaca!

«13456716»