Eu cred ca inca de la inceput d-nul Becali a venit cu o strategie si anume sa cumpere cel mai popular club din Romania si impreuna cu FC Steaua si milioanele de fani pe care o sa ii poata manipula cum vrea el.Cu fanii Stelei de partea lui isi va putea lua parte lui din mult rafnitul ciolan si apoi nimeni nu o sa il poata opri din murdariile pe care avea sa le faca.
Sincer, eu ma gandeam sa il votez sa il ajut si eu cat pot , deoarece credeam ca este un om fara prea multa educatie dar cu un suflet mare ( cunosc persoane ajutate de Becali) dar se pare ca m-am inselat ,acesta cauta doar sa se faca cunoscut si doar pentru putere , nu din marinimie ci din lacomie. Iar acum prin atatea magarii pe care le face continua sa se afunde in groape pe care el singur a sapat-o , de la un astfel de om eu nu mi-as cere scuze niciodata el este singurul care poate se mai schimbe ceva . Cum era si acum cateva seri , invitat la OTV vorbea despre politica iar in dreapta ecranului era o intrebare legata de Steaua ,o dovada clara ca el isi face campanie electorala pe spatele clubului.
Din partea mea ( DESI NU AS VREA) sa vanda tabela , pe varul lui sau si iarba de pe Ghencea dar nu o sa poata niciodata sa vanda ce au in suflet atatia romani o echipa numita Steaua.
steagcruce2
Sunt perfect de acord cu tine (mai putin partea cu... votul. Chiar si gandul de a-l vedea pe Becali presedinte ma infioara).