FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

A Innebunit Ciobanu!

«14567816»
JDERUL22.05.2007 07:24

Bineinteles ca are trepadusi care-l informeaza despre ce se scrie despre el si atunci reactioneaza. Eu am pus pe forum acum cateva zile intrebarea: "ce facem daca Jiji ne propune un targ de genul: nu-i vand pe Elton si Thereau cu condittia sa nu ma mai injurati".

Si iata acum nu-i mai vinde. Oare?

Nu stiu de ce, dar cred ca este diabolic acest personaj!

:?:

hubba160124.05.2007 09:04

Cum nu-l mai vinde??? Ieri il dadea pe 500.000 Euro oricui l-ar fi luat... Pastrand proportia (ma gandesc ca stabileste pretul in functie inaltimea si greutatea fiecarui jucator) o sa-l dea pe Cristocea cu 800 de mii, pe Dica cu 1 milion si tot asa... Asta si-a iesit din minti rau de tot, nu ca inainte de tot scandalul asta ar fi fost un stalp al intelepciunii si un exponent al normalitatii dar, o Doamne, cu asa mare oier in fruntea Stelei nu o sa ajungem mai departe de Pipera... Vreodata... Gigi, du-te, lasa-ne, uita-ne, apuca-te serios de imobiliare si lasa fotbalul pentru altii... :))

razvan_steaua24.05.2007 20:19

Trebuie protestat impotriva lui. Pe toate caile posibile. Degeaba il injuram pe site daca nu facem ceva in sensul asta, mai concret. Ar trebui mers la palatul lui si protestat, dar in mod organizat. Cer ajutorul AISS!

predatorpulse724.05.2007 21:17

Asa ceva nu se poate, trebuie sa se initieze o forma de protest la palatul ciobanului, sa vada cati "derbedei" suntem. Elton si Thereau sunt plecati dar nu avem ce sa facem acum insa si noi suntem vinovati de aceasta nenorocire care s-a abatut asupra echipe.

Trebuia reactionat mai puternic, prin protest mai ales la plecarea lui Neaga. Au fost atunci cateva voci dar nu multe si ciobanul si-a dat seama ca poate sa dea afara pe cine vrea fara prea multa opozitie din partea suporterilor.

Daca un jucator are prea multa personalitate in afara terenului, daca nu-l asculta pe Radoi, daca nu-l linge pe Jiji in [...], sau daca nu joaca unde-l baga Oli acel jucator este out de la echipa.

Cazul Neaga a fost chiar asa, a fost acea perdea de fum cum ca a vrut acel transfer, de fapt acel transfer s-a facut pentru ca ciuobanul l-a anuntat ca nu mai avea loc la echipa iar rica fiind ramas fara echipa a mers pe acea oferta banoasa.

Se pare ca motivul pentru care Neaga a fost exclus din echipa a fost un conflict cu Radoi, finul care incepea sa fie pe locul 2 in preferintele suporterilor dupa Neaga. Transferul lui in acea perioada a fost foarte ciudat, starul echipei a fost dat pe un pret destul de mic la o echipa obscura din Asia, dupa ce jucase foarte bine si in UEFA. Atunci n-am protestat destul si s-a creat precedentul periculos Neaga, in care ciobanul si-a dat seama ca poate trata jucatorii si suporterii cum vrea el.

Au fost jucatori care atunci cand au plecat au fost tratati rusinos:

-Rachita care a fost dat afara pe loc cand a gresit intr-un singur meci cu Zeleznik. Nu era rachita o super-valoare dar asa ceva nu se face, sa dai un jucator afara care a jucat atatia ani la Steaua doar pentru ca gresise o data.

-Hamutovski - cand a plecat a vrut sa dea mana cu Jiji si ciobanul l-a ignorat!

-Neaga - dat la coreeni inexplicabil!

-Cristea - omul care a eliminat Valencia si care a marcat golul egalizator in meciul pentru titlu cu Poli.

Evaluat de Jiji la 20 milioane, dupa cateva luni mai tarziu Jiji declara "ca nu e asa de bun", si e aruncat ca o masea stricata.

-Elton si Thereau - jigniti amandoi, li s-a spus in fata ca sunt pe lista de transferuri doar pentru ca sunt

straini, unul dintre ei fiind facut si circar.

-in final, si poate cei mai importanti, suporterii Stelei. Ei au fost jigniti de atatea ori de Becali, fie direct fie indirect, s-au trimis gorilele in peluze sa ii bata pe cei ce nu sunt cu "voievodul", iar pe aia care au ramas nebatuti i-a cumparat.

Asocierea lui cu Steaua a atras un public din ce in ce mai josnic la meciurile Stelei, se dau stelisti toti sclavii care vor banii lui Becali, iar fanii adevarati au fost indepartati pentru ca nu-i asa, sunt "derbedei".

Miscarea stelista adevarata trebuie sa se ridice impotriva ciobanului, macar ca atitudine daca nu ca fapte pentru ca nu putem noi sa-l dam jos, poate doar daca-l omoram.

Sunt stelist de 12 ani dar n-am trait asemenea umilinte ca in acest sezon:

-infrangere cu Dinamo in Ghencea dupa 18 ani!

-infrangere in ambele meciuri cu Dinamo, lucru care nu s-a mai intamplat din 75'!

-jocuri penibile in campionat, joc foarte slab in campionat si cateva luni fara victorie in deplasare!

-carpa noastra de antrenor, l-am vazut la Fanatik nu stie sa lege 2 vorbe, cat despre tactica lui cred ca se vede in jocul Stelei, fricos si neinspirat!

-patronul nostru, care musteste de incultura si umileste suflarea stelista prin orice vorba scoasa pe gura, il doare in cot de suporteri si vrea numai sclavi in jurul lui, atentie nu subalterni, ci sclavi!

-multi dintre jucatori care sunt submediocri si odata cu venirea la Steaua s-a vazut caracterul lor de mercenari si lipsa lor de mandrie si onoare, multi nesufland in fata lui Becali, nici macar nu au opinii proprii, cum zice patronul e bine.

-unii "suporteri" care au facut numai tampenii si nu au lasat adevaratii suporteri sa-si vada echipa in templu, suspendandu-ne terenul nu stiu cate etape.

Daca, cu unii jucatori si suporteri se rezolva problema eu nu stiu cum o sa scapam de Jiji si de Oli. Trebuie sa mentinem stelismul in viata, asta a pericolul adevarat, nu ca pierdem titluri si cupe ci ca ne pierdem identitatea, ne pierdem onoarea sub acest cioban care crede ca poate redefini stelismul dupa chipul lui murdat si ipocrit.

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

I.N.Money24.05.2007 21:56

Se intampla lucruri necurate si mizerabile la Steaua. Aceasta probabil a fost picatura care a umplut paharul si totodata ne-a adus in pragul unei caderi nervoase.

Thereau putea sa inceapa sa lanseze acuze, dar a preferat sa isi asume o "vina" care nu ii apartine si sa paraseasca Romania obligat de un mizerabil.

Acest xenofob si nesimtit numit Becali intrece orice limita de bun simt, avand aceasta atitudine sfidatoare. Probabil el crede ca suflarea stelista nu a reusit sa depaseasca performanta sa de a termina 3 clase si poate fi pacalita de asa-zisa plecare de bunavoie a lui Elton si a lui Thereau. Probabil popularitatea finului a fost in pericol in momentul venirii celor 2 straini, care au fost adulati din prima clipa in Ghencea si au trebuit eliminati.

Din pacate oricat de viclean se crede el, lQ-ul sau il va trada mereu, a inceput un raboi pe care nu il poate castiga.

cris25.05.2007 06:46

Jur imi vine sa urlu de ciuda cand, in sfarsit gasim un strain, luat la un pret rezonabil si care si confirma si mai ales iubeste clubul pleaca, izgonit de cine? De o persoana care nu are vreo treaba cu fotbalul, sau cu orice sport! Este dat afara de un zoofil care nu mai merita nici acea galeata plina de saliva din partea suporterilor pentru a vedea cat de mult il iubim. Iti vine sa crezi cine are in mana destinul Stelei? Sincer imi este rusine ca Becali face parte din acest club si pe langa faptul ca sfideaza toti suporterii mai are tupeul sa se intre in politica. Chiar nu putem sa facem nimic, niciodata nu am suferit asa dupa vreun jucator plecat de la club, cum sufar acum pentru Cyril si pentru cata bataie de joc a suferit si Elton .

Dar oare ma intreb de ce l-a cumparat pe Elton? Eu nu cred povestea aia cu varul lui sau cum i-a cerut lui Cyril sa paraseasca echipa, ce i-a zis oare? Esti prea bun ai facut mult bine si este de ajuns trebuie sa pleci?

Sa nu imi ziceti ca un om de afaceri da bani indiferent cat 100 de mii sau 2 milioane si nu se uita pe ce da banii .

Jur ca ma doare cand vad atata bataie de joc, atata jignire dar si atata prostie din partea lui JJ.

Pacat de Cyril si Elton, mare pacat!

Tutol25.05.2007 10:30

Ha, ha!! Ma cheama Tudor si sunt suporter al Rapidului! In ciuda acestui fapt, in loc sa ma bucur de balamucul de la echipa voastra, imi pare rau. Imi pare rau ca ratatul ala care va conduce da cu piciorul la ceea ce poate era cel mai tehnic jucator din Liga 1. Aceeasi situatie si cu Thereau.

Poate cei mai buni jucatori de la Steaua si Berbecali nu numai ca ii lasa sa plece, dar el ii determina in a lua decizia de a parasi tara. Cu toate ca George Copos este mult mai putin popular decat Marele Gigi, nu cred ca renunta la o asemenea bijuterie precum Elton .

Am auzit recent ca la plecarea din Romania, micutului jucator brazilian i-au dat lacrimile. Intentiile lui erau cele mai bune si cu toate astea, nimeni nu face nimic pentru a-l impiedica sa plece. Vai de voi! Se fac sacrificii pentru ca jucatori precum Lovin, Saban sau Nesu sa ramana la echipa, in timp ce adevaratele valori pleaca in dizgratie pe usa din dos!

Sper din tot sufletul sa ajunga Elton la Rapid! Pentru ca acolo o sa fie intr-adevar pretuit!

Wally25.05.2007 10:58

Elton n-o sa ajunga niciodata la Rapid... asa ca nu mai visa... poate doar Gigel Coman o sa ajunga la voi!

Bogdan4Steaua25.05.2007 11:54

@wally: in "era Becali" nu putem sa fim siguri de nimic. Nu este exclus sa il vedem la Rapid.

Totusi, in caz ca nu se suceste Becali(pentru ca nu putem spune nimic despre intentiile lui Oli, avand in vedere ca este doar o carpa ordinara), este foarte posibil ca brazilianul sa evolueze la Unirea Urziceni.

cris25.05.2007 12:32

Elton si cu Thereau merita tot ce e mai bun, sincer, decat sa ii vad asa izgoniti si facuti in toate felurile de JJ mai bine sa isi vada de carierele lor indiferent unde o sa fie, ei au incercat dar daca nu se poate asta este. Sa ajunga oricum la ceva echipa sa fie pretuiti la adevarata lor valoare, sa dea si rezultate doar asa sa ii dea o lectie lui Jiji. Cu un nebun nu poti purta o discutie dar abia astept sa inceapa campionatul ca promit ca din Cluj vin sa urlu cat ma tine ce Mare Jeg Este.

forzateaua

IONUTZ-CIPRIAN25.05.2007 14:18

Bai oameni buni Jiji asta trateaza oamenii ca pe niste sclavi, ca pe niste sosete pe care le schimba atunci cand vrea creierul lui minuscul! Asta este o rusine de om!

Matteo25.05.2007 14:22

Stim asta... asa a facut cu toti: Rachita, D. Munteanu, Zenga, Oprita si acum Thereau si Elton... e o mizerie de om cu care Steaua n-are nici un viitor, dar ce e de facut?

cris25.05.2007 19:12

Eu personal imi pun sperantele in KGB, TRIADE, YAKUZA, DNA sau oricine ii poate taia la asta craca pana mai au posibilitatea sa o faca.

IONUTZ-CIPRIAN26.05.2007 06:06

Jiji FERNANDELLL FUGIII TAREEE :-D !!

cris26.05.2007 06:39

As vrea sa stiu daca Cyril sau Elton chiar pleaca, daca stie cineva sa imi zica si mie dar sa fie ceva concret daca se poate eu nu stiu ce sa mai cred. Daca pleaca cei doi, mai ales Thereau, pentru ca eu cred ca era foarte important pentru echipa, cred ca totul se va duce de rapa, Gigi nu o sa mai aiba liniste cu noi(spre) si poate o sa plece mai devreme sau mai tarziu cu tot cu Oli si restul de trompete aduse de el(Saban, Coman & Co.)... acum intreb si eu pe cine ati propune, sau cine credeti ca o sa aiba destula putere financiara sa preia echipa? Eu sunt 100% contra lui Becali dar va rog sa imi dati cateva idei, cam cine ar fi cel mai potrivit, ca eu nu am nici o idee. Astept raspunsuri .

Matteo26.05.2007 08:06

Ciobanul nu mai are bani, a promis ca ajuta niste oameni necajiti de pe OTV si urma sa-l arate la televizor cum ii ajuta dar Dan Diaconescu direct a anuntat ca Becali nu le-a mai dat bani si s-a anulat emisiunea!

Asta explica de ce facem numai achizitii de mana a 14-a ca si Gurita!

bodanelu26.05.2007 10:18

Asta explica si de ce era asa disperat sa intre in CL...

A investit niste bani, si acum o sa-i vina mai multi... am ajuns sa ma rog sa nu intre Steaua in CL! :( :( :(

cristi_0626.05.2007 10:46

Ciobanul e cretin!

ceai de tei26.05.2007 11:27

Becali nu a avut niciodata bani sa tina singur un club de fotbal cu pretentii. Este adevarat ca este multimilionar, dar precum spuneau si cei de la Capital(dincolo de felul in care Gigi se da rotund si declara ca averea lui este de peste 800 de milioane euro) bani cash sau in conturi bancare nu are mai mult de 10 milioane. Corect, daca vinde o casa, un teren, strange bani, dar cine il vede pe el vanzand propietati pentru a investi in fotbal doar de dragul sportului. Steaua este o afacere nu numai de imagine ci si materiala - balanta il indica cu un profit de cateva milioane bune. Salvarea clubului nu o vad decat prin transformarea in societate comerciala sportiva pe actiuni si cotat la bursa.

Matteo26.05.2007 13:22

Voi chiar credeti ca asta are 800 milioane euro? Fie ei si-n proprietati nu cash... imposibil sa aiba atat, are maxim 200-300 milioane cu totul...

Ganditi-va la ce sume se vaita el, se vaita ca a dat 1 mil euro pe Elton, ca avea Elton salariu "imens" de 180.000 mii euro, etc., etc....

Daca ar avea bani multi nu s-ar mai vaita atata... si da, sper din tot sufletul sa nu ne calificam in CL, iar ciobanul sa dea faliment si sa ne lase!

El Nino_926.05.2007 16:40

Daca ar avea aproximativ 1 miliard... nu ar fi o problema pentru Steaua sa aiba un buget de 15-20 milioane... daca te gandesti ca sunt multi investitori in Anglia care au o avere de 300-400 milioane si chiar baga bani in echipe, nu ca Jiji!

cris26.05.2007 20:25

Garantez ca nu o sa vedem vreodata un buget de 15 milioane, cel putin atata vreme cat este Becali!

florinmax27.05.2007 17:16

Steaua are probleme mari cu Becali patron. Nu e vorba doar de bani(eu cred ca are bani dar s-a zgarcit) ci si de felul in care intelege omul asta sa conduca clubul. Ma uit la stirile despre transferuri si nu sunt decat vesti proaste pentru Steaua. Jucatorii buni pleaca iar de achizitionat nu o sa luam decat rebuturi: Popa sa Gurita. Vatca ar fi fost o solutie mult mai buna decat Popa. Andrey, Thereau, Elton, Iacob, Paraschiv si poate chiar Dica sunt pe picior de plecare dar puteti fi siguri ca jucatori de mana a doua ca Baciu, Nesu, Stancu, Lovin vor ramane si chiar vor fi completati cu altii mai slabi.

Dar si suporterii gresesc atunci cand striga impotriva lui Olaroiu sau impotriva jucatorilor. Daca vrem ca opinia noastra sa conteze trebuie sa ne concentram impotriva unui singur om: Becali. Trebuie sa-l facem sa inteleaga ca Steaua nu e nici a lui nici a noastra, Steaua= MARETIE, Steaua e a Fotbalului, a istoriei acestui sport, a marilor jucatori care au imbracat tricoul ros-albastru.

Am o propunere pentru toti stelistii: in fiecare sambata la ora 12:00 sa ne adunam in fata sediului echipei si sa-i mai spunem lui Becali ce vrem noi de la el, pentru ca nu cred ca a inteles(e mai incet saracul) din scandarile de la meciuri. AFARA Becali!

Matteo27.05.2007 19:23

Fecali a zis in direct la Sport.ro ca il da pe Elton fara sa stea pe ganduri pentru ca GALERIA NU-I FACE LUI ECHIPA.....

Matteo27.05.2007 19:37

Alta declaratie a fecaliotului retardat:

"Maine ma duc sa semnez contractul ca sa cumpar avion pentru Steaua. Ma va costa 16 milioane de euro. E un avion de 100 de locuri cu 44 de fotolii. Va avea sigla pe avion cu Sfantul Gheorghe si va fi scris mare Becali. Ce Steaua? Becali! Ca doar eu dau banii...", a declarat patronul Stelei la TV Sport"

Deja a intrecut masura [...] asta, nu mai suport sa-l vad debitand asemenea abjectii!

«14567816»