Are nevoie Becali de javre sa-i pazeasca oile? Inseamna ca a gresit clubul. LASA-NE, LASA-NE Becali!
Are nevoie Becali de javre sa-i pazeasca oile? Inseamna ca a gresit clubul. LASA-NE, LASA-NE Becali!
Becali intrece orce masura cu prostia de care da dovada... cum dracu sa te maimutaresti prin loja rivalilor, asta doar pentru a apuca locul doi... pai daca in asta consta demnitatea lui... ca sa nu spun a Stelei... ca Steaua suntem si noi... prefer sa ramanem pe un loc mai jos dar cu demnitatea in mana... fara maimutareli si gesturi de prost gust... Rusine Gigi... indiferent de scopul pe care voiai sa-l atingi si pe care l-ai atins; asa ceva nu se face atata timp cat patronezi cel mai mare si iubit club de fotbal din Romania!!!! steagcruce2
Saracu de el lasati-l in pace, trebuie dus la doctor !
Bai, s-a tacanit rau de tot, cum fara suporteri? Ca sa mearga treaba fara suporteri, trebuie ca jucatorii care sa joace pe gratis, cine va plati jucatorii fara suporteri????
Vai de el, nu stie nici limba romana, nici cultura, nici marketing, samd. Miine o sa vina iarasi la TV sa isi ceara scuze...
In plus ca s-a rasgindit in privinta lui Dinamo, nu mai da 2Mil ceea ce este mai rau. Adica, un om politic care spune ceva si se scimba vorba la 180°, care MINTE deci, cine il va alege in afara de el in sus? Adica tot ce spune este numai la misto.
Subscriu ca omul asta trebuie dus la clinica ca are probleme grave la minte.
In plus ca s-a rasgindit in privinta lui Dinamo, nu mai da 2Mil ceea ce este mai rau.
Este mai rau pentru el, nu pentru noi. Oricum, la viitoarele alegeri se face de ras. Cifrele din sondaje nu sunt reale. Va fi votat doar de rromii din Ferentari, de cei din Vadu Rosca si in general de oamenii inculti sau prosti. Suporterii adevarati ai Stelei nu il voteaza!
Toate tampeniile pe care le face se vor intoarce impotriva lui cand nici nu se asteapta.
La cat e de dus il vad in stare sa-l determine si pe Dica sa plece de la echipa doar ca i-a luat apararea lui MM! Sa nu uitam declaratiile lui Jiji la adresa lui Dica: "ca este un *****, ca incetineste jocul echipei"...mai nou e si comunist... :shock:
Mai idiot e omul asta cum dracu nu l-a aruncat cineva intr-o prapastie la nastere?
Mai comunist decit Becali nu este nimeni. Acestea a facut bani pe prabusirea Comunismului si intr-o vreme in care nu era nimic stabilit in Romania.
Ciobane, cum poti tu sa declari ca jucatorii care-l vor inapoi pe MM au mentalitate comunista? Cum poti tu sa zici ca Dica e comunist, cand el cu Vali Badea ti-au adus banii de palat? Ciobane, esti o mizerie de om!
Mda... si in finalul campionatului, o sa-l vedem pe Dica plecat! Doar in meciul cu Ceahlaul Dica era ovationat de public, pe cand el ciobandante era injurat la scena deschisa.
Ce ati zice sa ii cantam ce ii cantam si lui Piti?
Gigi, Gigi, lasa-ne, lasa-ne, lasa-neeeeeeeeeeeeee
Gigi, Gigi, lasa-ne, lasa-ne, lasa-neeeeeeeeeeeeee
Era alta mai tare pe vremea aia:
Piti si cu Becali... homosexualii!
A zis ca va scoate abonamentele si ca va pune camere de luat vederi in tot stadionul, iar la meciurile din cupele europene vor veni doar oamenii din provincie (adica sclavii fecalizati care-l iubesc si-l venereaza).
Ce parere aveti, o sa ajunga Steaua Bucuresti sa nu mai poata fi incurajata de adevaratii suporteri stelisti din Bucuresti? Nu spun ca nu exista fani adevarati ai Stelei si in provincie dar majoritatea sunt mai mult fani Becali, care au aparut odata cu venirea acestuia la Steaua, care nu stiu ce inseamna sa ai onoare si demnitate de stelist....mi-e greata din ce incearca ciobanul asta sa faca din Steaua, vrea sa ne fure Steaua si s-o dea taranilor analfabeti care-l iubesc mai mult pe el!
Imi pare rau ca trebuie sa te contrazic. Steaua are suporteri in provincie inca de la infiintare. Taranii vor fi ei analfabetzi dar nu sunt prosti. Nu confunda javra merinoasa cu Steaua. Ai picat in plasa lui ca se lauda ca Steaua are mai multi fani de cind a venit el la echipa. Dimpotriva, am mai pierdut din fani. Aroganta lui ne-a adus numai rau. De votat nu-l voteaza nimeni cu capul pe umeri, iar cei din Zabrauti nici atat; poate sa le faca si pensii viagere ca tot nu-l voteaza nici 10% dintre ei. Cunosc modul de gandire al acestei categorii de oameni. Maidanezul asta ne confunda cu lingaii lui care i-au bagat in cap ca .. este cel mai cel". Si pupincuristii de ,,reporteri" care nu au coloana vertebrala sa-i atraga atentia ca nu citiva ,,derbedei" l-au huiduit ci TOT STADIONUL SI TOATA SULFAREA STELISTA! Daca facem un protest toti stelistii vom fi mai multi ca la revolutie!!! Imi pare rau pentru PAVEL ca a picat razbunarea maidanezului pe el! In ceea ce priveste fanii si spectatorii, nu este prima data cand ameninta ca va juca numai cu portile inchise. A mai facut afirmatia asta de cateva ori. Si sanctiunea Ligii a fost data tot ca sa-l ajute. Prostul nu stie ca fotbalul fara spectatori este ca sexul in doi cand unul dintre parteneri lipseste! Si in provincie daca aparea pe stadion dupa ce s-a prostituat la javre tot era huiduit!
Mai idiot e omul asta cum dracu nu l-a aruncat cineva intr-o prapastie la nastere?
Ba l-au aruncat saracii de ei, dar materia care-i umple tartacuta fiind mai rarefiata decat aerul, l-a ajutat sa pluteasca!
Si de atunci pluteste... pluteste... pluteste... pluteste...
Adevaratul vinovat e Viorel Paunescu! Nu i-a vandut el Steaua lui Jiji?
Evita postarile consecutive. Ultimul avertisment. Moderatorii
Da dar sfatuit de mitica Dragomir[nu merita sa-i scriu numele cu majuscule] si nasu' si Iorgulescu si Badea[idem si ei], monstruasa coalitie s-a pus in miscare in '98, cand au ajuns la concluzia ca este cea mai buna cale de a ne opri in castigarea titlurilor de campioni. Si cam de atunci s-a terminat si cu fotbalul romanesc. Adio turnee finale si toate celelalte realizari, pentru ca Steaua ESTE ETALONUL FOTBALULUI ROMANESC, IAR NATIONALA A AVUT CELE MAI IMPORTANTE REALIZARI ATUNCI CAND A FOST CLADITA PE SCHELETUL Stelei SAU A JUCATORILOR CARE AU EVOLUAT LA Steaua !
Evita postarile consecutive. Moderatorii
Frate... e adevarat ca a bagat bani in Steaua. Insa asta nu ii da dreptu sa faca declaratiile pe care le-a facut. Tot respectul meu pentru faptul ca a bagat bani in Steaua , insa a depasit limita! Deja nu mai pot sa-l sufar. Intr-un timp ma amuza... insa acum ma enerveaza!
Are momente bune ...dar in ultima perioada s-au imultit categoric cele rele!
Care sunt momentele alea bune de care pomenesti? Mie imi scapa!!!
Ciobane, ce soarta a avut Ceausescu??
Tu vei pati mai rau daca nu incetezi cu umilintele la care ne supui.
Faptul ca ai foarte multi bani nu se compenseaza cu faptul ca nu ai creier, demnitate, si in curand nici un vot.
Ciobanul si-a dat cu stangul in dreptul!
Asist cu stupoare pe zi ce trece la umilintele la care ne supune acest cretinoid. Si l-am vazut cum a reactionat dupa incidentul cu Jean. Era terifiat, inspaimantat, surprins. Nu se astepta la o asemenea reactie dupa o victorie care ne ducea pe locul 2. Se astepta sa fie aplaudat, iubit si idolatrizat la iesirea de la tribuna oficiala. Doar ca a avut parte de o mica mare surpriza. Eu sper ca a fost doar inceputul surprizelor de acest gen. Si ca suporterii unindu-se ii vor putea demonstra ca sunt mai multi decat credea el si mai puternici.
fularsteau2
Din categoria "nu mai trece o zi fara sa mai faca ciobanu' o boacana":
A vrut sa dea 45.000 de euro pe bilete Mesajul raspîndit ieri de fanii campioanei se doreste continuat chiar în aceasta seara la meciul cu FC National. Tocmai de aceea, speriat de eventualitatea unui protest în masa, Becali a socat aseara: le-a cerut oamenilor de la club sa cumpere toate biletele puse în vînzare de "bancari" pentru a stopa accesul suporterilor în stadion. Subordonatii sai s-au dus imediat în Cotroceni, însa au fost categoric refuzati de Constantin Iacov. Au fost tiparite circa de 9.000 de tichete, care în total valoreaza în jur de 45.000 de euro.
Gazeta Sporturilor
Doar 19 la suta dintre suporteri sunt de partea lui Gigi Becali
Site-ul [site din Caracatita Gazetei Sporturilor] a initiat un sondaj de opinie prin care a dorit sa afle parerea fanilor din Ghencea fata de manifestarile lui Becali din timpul si de dupa terminarea meciului Dinamo- CFR Cluj, dar si cum cred suporterii ca ar fi trebuit sa se comporte patronul Stelei. Întrebarea sondajului a fost "Becali spune ca s-a umilit în fata lui Dinamo pentru ca Steaua sa ajunga pe locul secund. Cum credeti ca trebuia sa procedeze Gigi Becali?". Iata si modul în care au raspuns cei peste 4.000 de votanti, remarcîndu-se ca doar 19 la suta dintre suporteri sînt total de partea lui Becali.
Da, trebuia sa faca orice pentru a ajunge Steaua pe locul 2 - 18,99%
Trebuia sa se duca în ?tefan cel Mare, dar sa nu fluture fularul lui Dinamo - 22,46%
Trebuia sa se implice din umbra fara a merge în Stefan cel Mare - 26,68%
Nu trebuia sa se implice deloc - 31,87%
![]()
fularsteaua2
fularsteaua2 ![]()
Eu nu prea cred in sondajele de genul asta... mai ales cele in care poate vota oricine, ca-i stelist, dinamovist sau rapidist.
Dar realitatea se vede pe toate forumurile sportive. Becali are parte din ce in ce mai putina sustinere. Ceea ce este un lucru foarte bun.
Jiji si-a ratat cariera ,el zice ca doar o mana de "bagabonzi" l-au huiduit sau injurat, dar nu a vrut sa vada ca de fapt tot stadionul a scandat impotriva lui, iar oamenii din provincie sunt si ei impotriva ciobenului, asa ca Jiji... uita repede de presedentie ca nu este de tine, o sa cazi mai repede ca un F18 :grin: !!!
Din categoria "nu mai trece o zi fara sa mai faca ciobanu' o boacana":
A vrut sa dea 45.000 de euro pe bilete Mesajul raspîndit ieri de fanii campioanei se doreste continuat chiar în aceasta seara la meciul cu FC National. Tocmai de aceea, speriat de eventualitatea unui protest în masa, Becali a socat aseara: le-a cerut oamenilor de la club sa cumpere toate biletele puse în vînzare de "bancari" pentru a stopa accesul suporterilor în stadion. Subordonatii sai s-au dus imediat în Cotroceni, însa au fost categoric refuzati de Constantin Iacov. Au fost tiparite circa de 9.000 de tichete, care în total valoreaza în jur de 45.000 de euro.
Gazeta Sporturilor
Asta a luat-o razna rau de tot! Vis-a-vis de bilete, am citit ca sunt, de fapt, doar 6.000! Sper sa prind unul, chiar daca e sa ma calc in picioare cu ceilalti, sunt obisnuit! In rest, CIOBANE, 'TE-N [...]"!
Eu nu prea cred in sondajele de genul asta... mai ales cele in care poate vota oricine, ca-i stelist, dinamovist sau rapidist.Dar realitatea se vede pe toate forumurile sportive. Becali are parte din ce in ce mai putina sustinere. Ceea ce este un lucru foarte bun.
Nu e foarte bine, e excelent! Poate se prind si sarmanii care-i tin parte ca, de fapt, e un personaj paranoic!
Hai cam plecat sa-mi iau bilet!