FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

A Innebunit Ciobanu!

«1101112131416»
endemic27.08.2007 11:23

tocmai de-aia a fost adus la Steaua. trebuia sa inceapa de la o echipa mica. cum face Dorinel show pe unde se duce. si cum a facut Dan Petrescu.

-=Danny=-27.08.2007 12:12

Topicu asta e de Becali nu de Hagi .... ducetiva pe topicu Hagi - antrenor principal . Si apropo , Hagi e un antrenor mai bun , mult mai bun ca Oli , rezultatele vorbesc de la sine , si noncoment !!!

stelea27.08.2007 18:31

Slogan pentru Beeecali : Desteptarea !!!

JDERUL27.08.2007 18:54

Finantzatorul-presedinte-ciobanel

Ar trebui tratat cu rudotel

Si internat apoi intr-un ospiciu

Sa scape Steaua de orisice supliciu !

fansteaua4627.08.2007 23:16

Becali vrea trei-patru jucatori de talia lui Shevchenko :biggrin: :biggrin: :biggrin:

tzepelea28.08.2007 06:26

el saracu ar vrea da cine sa mai vina la el?;;)

JDERUL28.08.2007 07:16

Pai acum nu mai strica linistea in vestiar?Sau poate crede ca vor veni jucatori,,mari" sa faca munca patriotica pentru el?

mirceaid28.08.2007 08:36
forzateaua Steaua
steaua-steaua-steaua28.08.2007 22:02

Se uita cineva la Specialul de pe sport.ro? L-au sunat pe Becali si-a vorbit ala destul de temperat, a zis ca s-a uitat ca la spectacol, fara sa tina cu nimeni.

A zis ca dupa meciul potailor l-a sunat pe Borcea cu numar ascuns si i-a facut "Miau, Miau, Miau", iar ala i-a inchis imediat. Asa a incheiat "interventia in studio", mieuna intruna sa arate ce i-a facut lui Borcea la telefon. Radeau Stiucan si Radulescu de se prapadeau, nu se puteau abtine. Probabil ca si de aerele lui Borcica, si de stupizenia lui Becali. Au luat pauza de publicitate ca sa poata respira. A fost haios Il Ciobandante la faza asta. Si aia in studio. :laugh:

Intrati pe sport.ro sa vedeti exact faza.

A mai zis ca oferta pentru Dica s-a ridicat la 6 milioane, dar ca nu discuta nimic pana joi, iar jucatorii vechi ca Dica, Radoi, Goian pentru care vor fi oferte bune vor pleca din iarna. Singurii netransferabili la momentul actual sunt Nicolita, Surdu, Bicfalvi si Badita.

Sa vedem cum se trezeste poimaine.

Forza Steaua!!

forever_STEAUA30.08.2007 10:18
Sa vedem cum se trezeste poimaine.

Forza Steaua!!

Sã vedem... poate nu se mai trezește poimâine.

endemic04.09.2007 20:07

sa trezit. si a visat ceva cu vitezisti. si la dat pe therreau.

martanu06.09.2007 22:49

Inca una de-a lui Jiji. Cica se apuca de cantat

http://www.libertatea.ro/index.php?section...&sid=186586

M-am cracanat de ras cand am vazut ca vrea sa filmeze si un videoclip.

Matteo06.09.2007 23:43

tu razi dar e grav.... e un chin ca Steaua sa fie asociata cu un asemenea specimen nereusit al naturii...oare exista pe terra un om mai retardat decat migi asta?

cristian8607.09.2007 00:09

Romania TREZESTE-TE !

JJ IMPUSCA-TE !!!!!!!!!!!!!

La Steaua care a rasarit

e o cale atat de lunga

iar tu jegali , om ...it

meri de vinde smantana.

Steaua fara tine - STRALUCITOARE

Locul tau este ? Ai ghicit ! La inchisoare !

mark07.09.2007 06:23

Aceasta creatura, "migi", ar trebui aruncata in inchisoare. Distruge cea mai titrata echipa din Romania. forzateaua steag3

West Highland Terrier07.09.2007 08:21

Ce ciudat, si eu care credeam ca asta a refacut Steaua...

cristian8607.09.2007 15:55
si eu care credeam ca asta a refacut Steaua...

Nu contesta nimeni meritele. Dar un om care terfeleste fostele glorii si supoterii unui club de fotbal de talia Stelei,care umileste fara scrupule oameni care au muncit o viata poate si pentru un ideal, care distruge imaginea Stelei facandu-se de ras pe unde poate, nu cred ca MERITA consideratia noastra.

Locul lui jj e cel mult pe la talciocuri sau la piata, nicidecum la Steaua.

Acest individ, nu are o treaba cu fotbalul, insa este influentat de "oameni de bine" gen militica , piti , p_aunescu plus altii din anturaj, si se crede mare cunoscator.

JJ - specie CIOBAN , foarte CIOBAN

JDERUL07.09.2007 17:35

Paranoia sa a atins deja cote inimaginabile !

c.ronaldo1707.09.2007 18:01

Il si vad pe j.iji cantand ceva romantic:

-Sexy si rea, doar pentru tine, sunt sexy si rea.

Ori in rolul celor de la "scutar":

-tap tap tap pak pak pak tap tararap.

Agy_2307.09.2007 21:41

Dupa ce va castiga Steaua UCL :)) as vrea sa plece Gigi sa vedem cum se va descurca Steaua primii 5 ani cel putin. Voi ce preferati ? Steaua an de an in CL cu Gigi la echipa ? sau Steaua pe la mijlocul clasamentului luptand sa prinda Intertoto dar toate bune si frumoase la nivel de conducere fara el in prim-plan?

elmagnifico08.09.2007 01:02

intr-un fel are dreptate Agy_23...dar totusi nu-mi imaginez ca Steaua o sa "ramana de caruta" fara Jiji ...cred ca ar lua cineva echipa...cineva potent finaciar

in cazul nostru se potriveste zicala "te faci frate cu draqu pana treci puntea"

forzateaua

bodanelu08.09.2007 03:21

@Agy_23

prefer Steaua curata la mijlocul clasamentului, decat Steaua murdara in CL ;)

si daca visezi ca Steaua o sa castige CL cu gg, visezi degeaba

strezahuzum08.09.2007 08:13

Subscriu. Daca pleaca GG, mi se rupe de ce loc vom prinde campionatul respectiv. Ce dracu, chiar sunteti dispusi sa inghititi orice doar pentru un titlu sau o participare in CL in care deocamdata zicem sarut-mana daca prindem locul 3 in grupe ?

Si nu mai plangeti voi atata de grija ca dispare Steaua fara oligofren. Daca vreti doar un exemplu, uite : Patriciu a mai vrut deja o data sa cumpere clubul.

IONUTZ-CIPRIAN08.09.2007 08:36

Jiji "COLINDORUL" abia astept asta!O sa fiu primul care ii cumpara albumul numai sa-i disper pe vecini!!Asta iar ne face de cacao,stiu si eu ca,daca ar pleca de la club,alt om dispus financiar o sa vina la echipa,asa ca Jiji nu ar fii de plans!!

axl2308.09.2007 08:39

Videoclip ALL STARS la teve: "Noaptea sfanta de Craciun", cu Becali, Copos, Borcea, Turcu, Valvis, Iancu, Popa, etc., dirijati de Dragomir si Sandu.

«1101112131416»