FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

A Innebunit Ciobanu!

«191011121316»
glow22.08.2007 12:53
@benny01

sunt de acord cu tine.

Azi cred ca era bataie in Europa pe Radoi, la fel cum a fost cu Chivu, oricum noi am avut, si avem nevoie de Radoi.

:Istoria se repeta" sau "Roata se invarte", asa ca ce a facut Hagi,Popescu cu Piturca, la fel si Radoi, Dica, Neaga fac cu Hagi. C'est la vie!

Poate iesim cu fruntea sus din tot acest scandal si se trezesc conducatorii astia si vor realiza ca e mare nevoie de liniste si concentrare inainte marelui hop - intrarea in UCL.

BAFTA Steaua

Citarea in intregime a postului anterior este interzisa. Citeste regulamentul.

JKO22.08.2007 14:26

Ciobanul e nebun dar macar baga bani la Steaua!

Asta e cea mai mare tampenie pe care am auzit-o !!!! Sunt o gramada oameni de afaceri mult mai onoragili decat jj si mult mai stelisti decat el care ar investi imediat la Steaua. Sunt o multime cei care si-a asocia numele cu Steaua.

zyder22.08.2007 16:51

@Attessya

Sa-ti fie rusine!

ps:cand fecalul isi bate joc de Hagi isi bate joc de tot ce inseamna Steaua, istoria si traditia ei, inclusiv de suporterii ei si de tine fetito, eu m-as simti naspa in locul tau dar altii sunt mai "maleabili", la alti le place probabil sa linga si sa plece capul.Becali u suck!

ps2:nu zic ca sunt un user vechi pe forum dar ce dracului intrati toti acuma si il LINJETI intre **** pe Jiji chiar asa blajin vi se pare????? dormiti, mancati seminte, mergeti la o sapa ca deh ii crapat pamantu si trebuie sapat ca nu se face porumbu'....

Nu-ti mai jigni partenerii de forum! Renunta la limbajul gen MiRC. Citeste regulamentul.

dorik22.08.2007 19:34

Nu inteleg de ce unii nu pot respecta parerile altora. Fiecare are dreptul la o opinie personala pe care si-o poate exprima pe acest forum. Daca tu nu esti de acord cu ce a spus colega noastra asta e... e parerea ei si nu cred ca merita jignirile si insinuarile tale.

Sunt cam de aceeasi parere cu ea si mie chiar nu mi-e rusine cu asta. Cred cu toata taria ca daca nu era Becali, Steaua nu ajungea unde a ajuns. Nu e numai parerea mea e si a altora mai experimentati ca mine. (daca te-ai fi uitat la televizor sau ai fi citit declaratiile lui Marian Iancu, de exemplu, ai fi aflat si alte pareri. Sau i-ai fi zis si lui Iancu "sa-i fie rusine". Repet mie nu mi-e rusine.

Este interzisa citarea in intregime a postului anterior. Citeste regulamentul.

Attessya22.08.2007 20:34

Multumesc dorik. Nu imi poate fi rusine atunci cand imi exprim parerea intr-un mod coerent si fara a jigni pe cineva, asa ca imi pare rau, zyder, dar nu iti pot face pe plac.

O echipa poate da randament numai cand exista respect intre jucatori si antrenor. Va aduceti aminte cum alergau jucatorii la Oli dupa ce dadeau un gol? Ati vazut acelasi lucru cu Hagi? Doar fiindca unele persoane nu il suporta pe Becali, nu mi se pare corect sa ia partea oricui altcuiva... din nou, parerea mea... pentru a nu da impresia ca jignesc pe cineva. Sincer am sperat ca Hagi s-a schimbat, dar urmarind si recentele sale declaratii, imi este clar ca acest lucru nu s-a intamplat... pacat. Imi doresc din tot sufletul sa se intoarca Oli la Steaua.

Wally22.08.2007 20:57
Imi doresc din tot sufletul sa se intoarca Oli la Steaua.

Iti doresti din tot sufletul sa terminam DIN NOU pe locul 2, la 20 de puncte de rivali?

sorin_daniel23.08.2007 06:46

@Attessya Am o banuiala ca esti nepoata lui Olaroiu.

alexynho23.08.2007 07:57
Imi doresc din tot sufletul sa se intoarca Oli la Steaua.

Pana la acest punct , eram de acord cu tine (cam 80%) ... dar .... totusi ... din cauza lui Oli ne-am tacticizat noi atat ... ca sa vezi , ca nici macar arabii nu il mai suporta , desi are rezultate ... e o problema la Oli .. spectacolul ... el e genul de antrenor care sta cu morcovul in fund, sa nu i-a gol ... a spus bine Ienei odata ... "daca tu te gandesti sa nu iei gol , atunci cand o sa mai si marchezi ? " ... de aceea imi e dor mie de Protasov ... a avut 4 infrangeri in mandatul sau , insa 2 dintre ele chiar dureroase (Supercupa si returul cu Rosemborg) .... insa de ce toata lumea il prefera pe el ? .. pentru ca el a facut-o pe Steaua una dintre cele mai ofensive echipe ... si deasemenea , o echipa , care desi juca cu 2 mijlocasi defensivi , si cu UN SINGUR atacant , echipa reusea sa isi creeze multe ocazii de gol , si de asemenea si marca mult ... si inca ceva ... Protasov cand a venit , nu cunostea echipa , nu a beneficiat de NICI UN transfer , insa a reusit sa faca o Steaua cum nu a mai fost de decenii ...

JDERUL23.08.2007 08:46

Este deja pleonasm sa spui:JJJJ e nebun.Restul este maculatura!

Cand te gandesti ca se pot intampla atatea,,accidente"? Numai cand va fii inchis cu averea confiscata sau mort vaom scapa de jjjj si de toata ceata de dementzi si pupinc***sti care-l inconjoara!

endemic23.08.2007 16:51

calmi baietii. Olaroiu nu se intoarce pentru ca este un personaj compromis. eu personal i-as arunca o rosie in cap. conflictu purtat de cioban rezida in 3 marlanii:

1. banii pe care i-a invartit, nu i-a invartit din sentimente pure pentru un sport si pentru cultura fotbalistica. ci i-a investit pentru identificarea cu un simbol, Steaua. a intuit dobitocul jj ca confiscarea unui simbol national poate aduce imunitate politica si capital parlamentar. acum se afla in situatia ca sa i se ia acest capital si sa i se se atribuie simbolul Steaua cui trebuie. lui Hagi.

2. Hagi s-a certat rau cu Ilie. iar Gigi, din relflex, de pe vremea cand MM era director, scout si purtator de cuvant. i-a tinut partea. mare greseala. ca Gica nu e singur. ii face Gica Popescu mutarile. si Gica e destept tare.

3. Jiji a mizat pe dragostea neconditionata a suporterilor pentru oaia de frunte, Radoi. si a luat teapa. nu a vrut Radoi sa-l schimbe pe Hagi. Radoi a fost o victima si are mult de muncit sa-si stearga pacatele. ma mir ca nu l-a folosit pe Nicolita. de asemenea s-a folosit de argumentul pueril-rezultatele Stelei in epoca Oli. dupa ce-a muncit Protasov si MM, a venit Oli sa strice tot. ma mir c-a rezistat pe locul 2.

nu stiu de ce sunt asa scarbit. poate pentru ca vad in fotbal o lupta. o mitologie. o minciuna, dar o minciuna frumoasa. si mi-e scarba de realitatea de pe usa din dos, aia in care eu merg si aplaud un oier a carui loc e la puscarie. si mi-e sila de tiganie chiar daca e clar ca scandalurile de la Steaua de-acum nici nu se compara cu scandalurile de la rapid din epoca Lucescu. dar macar conducatorii nu-si aratau chilotii nespalati la otv.

tineti minte cum a plecat netoiu de la Craiova pe usa din dos? si se credea ca nu mai e nimeni ca el care sa bage bani in Craiova... si a venit mititelu care indiferent cat de slinos ar fi, a mizat totul pe cioroianu si nota 10 pentru asta. asa si cu Gigi. si cu netoiu.

Gigi, NU MAI E MM. DECI:

IESI AFAR' DIN Ghencea!

si 2. pentru ca observ o dezinformare grava din punct de vedere economico-politic in ceea ce-l priveste pe jj. Sunt multi oameni cu bani in Romania. cu mult mai multi bani decat el. se stie foarte bine cum a fost singuru dobitoc care s-a invrednicit sa dea spaga la top300 ca sa-i scoata averea mai mare decat e. si averea se calculeaza pe baza insumarii proprietatilor imobiliare. care sunt umflate artificial acum. terenurile din Pipera care-l aduc pe Gigi la 300 mil dolari o sa cada si o sa cada si averea lui. si o sa ramana cu 100 de milioane. din care jumate e valoarea clubului Steaua cu tot cu proprietati si jucatori. deci nu e marele finantator fara de care bucurestiul se prabuseste fotbalul romanesc.

si sa presupunem ca el e mare si fara el nu se poate! foarte bine. Steaua la bursa. rezulta consiliu director de 4-5 bogati care abea asteapta sa-si asocieze numele cu Steaua. luat antrenor cu obiective clare. le-a indeplinit- ia prima, nu le-a indeplinit ia kick. cu suma clara fixata de transferuri. si transferuri "de export" date la minim, dar facute alea strict necesare. pentru ca sunt convins ca, asa cum scria cineva mai sus, pentru fotbalul romanesc era mai bine sa plece Radoi la Liverpool sau unde pleca el.si de banii de Radoi luam 3 brazilieni si 5 romani din provincii. si unu dintre ei se gasea sa ajunga un nou Radoi(vezi cazu marica). ca asa se face treaba. nu la mica intelegere. nu cum a transformat Gigi echipa intr-o piata, intr-o bufonerie. asta inseamna capitalismul, nu marlanii si tiganii de la Gigi din pipera, sef la el pe gherla.

dar e la noi aicea, si n-o sa se intample prea curand asta.

billy23.08.2007 20:05

de ce trebuie sa fie atatea discutii pe marginea unui "" (nici nu stiu cum sa-i zic). eu zic sa va ganditi cu totii la un singur lucru. da e adevarat a bagat foarte multi bani in echipa Stelei, dar doar cand a preluat-o. daca va amintiti a luat 12 milioane de euro numai de la UEFA, corect? fara sa mai punem la socoteala si alte castiguri. s-a laudat apoi cu mari transferuri care insumeaza - ha ha- si de fapt a cheltuit cativa banuti care oricum nu erau ai lui. l-a pus pe Hagi antrenor ca vezi tu chipurile sa se impace cu suporterii, si acum zice ca daca Hagi nu face ce vrea el poate sa plece, ca vedeti voi Oli poate instant sa revina imediat la Steaua. Dar chestia nu a zis-o decat dupa ce s-a aflat ca Oli nu mai e iubit de seici.

Nu vreau nici pe Oli nici un alt antrenor ca el care sa strice jocul echipei. cum ar fi ca un meci Steaua-Manchester, Barcelona, samd sa fie stricat prin aparare non-stop, faulturi si alte procedeee de astea. FOTBALUL INSEAMNA SPECTACOL - asta vrem sa vedem nu-i asa?

nu cred ca mai are rost sa zic ceva, ganditi si dvs. eu zic ca Hagi merita tot respectul nostru - si cand atunci echipa condusa doar de el nu va da rezultate atunci sa cerem demisia. nu sa conduca echipa Jiji

si inchei cu un sg gand - imi pare rau dupa jucatori precum Thereau, Elton, Ogararu samd care intr-adevar isi meritau locul in echipa

Steaua = SPECTACCC GGGGGGGGGOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

bodanelu23.08.2007 22:08

@endemic cata dreptate ai.

danimarcu23.08.2007 22:56
Nu inteleg de ce unii nu pot respecta parerile altora. Fiecare are dreptul la o opinie personala pe care si-o poate exprima pe acest forum. Daca tu nu esti de acord cu ce a spus colega noastra asta e... e parerea ei si nu cred ca merita jignirile si insinuarile tale.

Sunt cam de aceeasi parere cu ea si mie chiar nu mi-e rusine cu asta. Cred cu toata taria ca daca nu era Becali, Steaua nu ajungea unde a ajuns. Nu e numai parerea mea e si a altora mai experimentati ca mine. (daca te-ai fi uitat la televizor sau ai fi citit declaratiile lui Marian Iancu, de exemplu, ai fi aflat si alte pareri. Sau i-ai fi zis si lui Iancu "sa-i fie rusine". Repet mie nu mi-e rusine.

Este interzisa citarea in intregime a postului anterior. Citeste regulamentul.

Cum dracu sa va respecte cineva ,cand vii aici si infectezi site-ul asta cu nume ca marian Iancu?

Ce-ti place la el,cum scuipa reporterii?

Pai daca nu va e rusine cu ciobanul,atunci sa va dea domnul sa lucrati pentru el si sa va rupeti coloana facand plecaciuni ...

De ce nu ati intrat aici pe site acu' 6 luni,sa scrieti lucruri frumoase despre Jiji la topicul deschis special pentru el?...

De ce nu ati intrat aici pe site sa-l laudati pe Oli atunci cand echipa era cu adevarat salata de vinete,de nu reusea sa bata pe nimeni si nici sa traga vreun sut pe poarta?

Bravo voua ca scrieti corect gramatical,si nu jigniti,dar ceea ce sustineti e frumos ambalat,dar pute a kkt de la o posta!...

endemic23.08.2007 23:55

si-acum problema Hagi. aud tot felul de cuvinte mari: respect, demnitate, onoare si alte abureli de tip campanie electorala. si vin si-ntreb eo pe forum, ca pana la mine la rahova n-a ajuns informatia asta, si-s tare curios avand in vedere ca deja m-am obisnuit cu tara asta:

cat are Hagi clauza de reziliere?

wolfi24.08.2007 00:30

@ endemic

se spune ca ar fii de 5mil de euro, dar ciobanul spune ca nu exista asa ceva in contract. si sa stii ca ar putea sa aiba dreptate deoarce Hagi nu a citit contracul cand l-a semnat asa cum nimeni nu o face, din pacate, cand semneaza pentru Steaua.Cine stie ce dracu scrie ala in contract si zice ca e scris clauza :|

-=Danny=-24.08.2007 07:20

A inebunit ciobanu de mult .... de atunci cand si-a pus fularul cu Dinamo la gat ..... da parca se mai potolise si el , transferase o gramada de jucatorii .... facuse pace cu fani Stelei ... etc . Da nu stiu ce vrea acum sa faca , de se ia mereu de Hagi , zice ca Oli e de 100Hagi , si alte chestii jignitoare la adresa lui Hagi , parerea mea e ca ciobanu tampit si aberant la cap vrea sa il aduca inapoi pe Oli , si nu stie cum sa mai scape de Hagi . Si Becali e un prost , si Oli e oaia lui , si amandoi iau m*** de la toti stelisti !!! :angry:

Alex_9124.08.2007 11:46

Dreaptate ai danny ca a inebunit cobanu de cand sa pus fularul cu Dinamo la gat .

Eu cred ca sa tampit la cap numarand cacarezele oilor , Eu nu pot sa cred cum a avut curajul sa jigneasca pe Hagi care a facut multe pentru fotbalul romanesc . forzateaua

amarel24.08.2007 18:32

Nu vi se pare ciudat , asa brusc aparitia unor noi forumisti ,toti anti Hagi si pro- GB??????

endemic24.08.2007 18:49

alooo... conspiratia!!! fenomenul e simplu. oamenii se uitau la televizor si tocmai cand vorbea oierul autointitulat pastorul al turmei de cruciati, ei vroiau sa dea cu un televizor pe un geam. si pentru a vedea reactia fanilor stelisti cu privire la actiunile oierului au intrat pe forum sa vada care-i pulsul galeriei. sa vada daca o sa se faca dreptate. e normal ca un astfel de clinci intre un simbol si un anti-simbol sa atraga dupa sine reactii virulente. pentru ca aici nu e vorba numai de fotbal, e vorba de niste valori esentiale. chiar pe forumuri de fotbal nu cred in teoria conspiratiilor. decat fata aia de mai sus pare dubioasa. personal, ma bucur ca a aparut jj asa cum e el, iar excentricitatile lui si-au dezvaluit adevaratele radacini autoritaro-comuniste. si am mai scris pe-aici pentru ca mi s-a parut interesant.

tarzanboy25.08.2007 09:03

salutare!! fratilor ciobanul asa la facut ma-sa nebun, nu-i chestie ca a anebunit dupa aia.daca l-a jignit pe Hagi , ajignit toate stelele sportului romanesc, nadia ati vazut ca nu a antarziat an a reactiona?Acum e randul lui tiriac, si a lui nastase. ce-o sa faca ciobanu daca se unesc toti astia ? A declarat an presa ca o respecta pe nadia, dar nu antelege ce treaba are ea cu fotbalul,,,ar trebui sa se uite antai la el si dupa aia sa vprbeasca de altii. :tongue:

HAIDETI SA-L DAM JOS!!!!!! S-AU TERMINAT BANII LA EL? CHIAR SI Hagi POATE PRELUA ECHIPA,,,,,,

CIOBANEEE!! SUPORTERIII O SA-TI VINA DE HAC

Ps. greseala ta a fost ca te-ai luat de Hagi( cosmarul vietii tale) :biggrin:

JDERUL25.08.2007 09:20

jjjjjjj este ca un balon care se tot umfla de la un timp si care deabia astept sa faca ,,ppoc !"A atins de mult punctul critic. Poate a venit momentul sa fie ajutat.Daca-l va ,,ajuta"cineva,as dori sa-i gaseasca punctul,,g"in asa fel incat,cand va exploda,sa nu mai poata fii resapat !

benny0125.08.2007 11:27

Oricata dreptate ar fi avut cand a spus acele cuvinte,sau oricat de suparat ar fi fost,trebuia sa se abtina!Nu este vorba despre Gigi Becali sau Gica Hagi ci despre Steaua!Ce nu intelege el,este ca Steaua nu avea nevoie de acele comentarii fara rost,pentru ca moralul anumitor jucatori scade.Cum credeti ca s-a simtit Rada,cand patronul sau il vorbea doar cu cuvinte rele?Sau Hagi,cand Gigi declara ca nu are ce sa invete de la el,pentru ca nu este antrenor...Asta nu este atitudine de patron adevarat,care trebuie respectat!

-=Danny=-26.08.2007 09:10
jjjjjjj este ca un balon care se tot umfla de la un timp si care deabia astept sa faca ,,ppoc !"A atins de mult punctul critic. Poate a venit momentul sa fie ajutat.Daca-l va ,,ajuta"cineva,as dori sa-i gaseasca punctul,,g"in asa fel incat,cand va exploda,sa nu mai poata fii resapat !

Acel cineva care sa il "ajute" , ar pute fii chiar Hagi , pentru ca atunci cando sa isi dea demisia sau o sa fie dat afara dupa meciul cu Bate ( eu totusi sper sa ramana Hagi ) , o sa il dezumfle , o sa dea declarati , o sa il ingroape de viu !!! Dar nu cred ca Hagi ar face asa ceva , pentru ca asta ar face rau Stelei , si Hagi are un bun simt .... iesit din comun domunule !!!

dorik26.08.2007 20:24

Multumesc pentru aprecierile colegilor forumisti. Din pacate pentru ei, eu chiar respect parerile tuturor, chiar daca sunt contrare alor mele.

Ce nu a raspuns nimeni pana acum este daca intr-adevar Hagi este un bun antrenor. Eu am afirmat ca nu. Si imi sustin parerea avand ca argument faptul ca nu ar fi avut cum sa devina, in scurtul timp in care a fost antrenor. Dupa parerea mea un antrenor este unul bun daca are si ceva experienta in spate, dupa ani buni de antrenorat, acumuland experienta in acest domeniu. In plus, eu afirm ca faptul ca nu si-a castigat vestiarul de partea lui, este o bila neagra pentru el.

Am mai spus-o: ca jucator n-a existat si cred ca vor mai trece multi ani pana va exista un jucator roman de talia lui. Dar, sa recunoastem ca intre jucator si antrenor este o mare diferenta. (Vezi cati din marii fotbalisti ai lumii au devenit si buni antrenori.)

Am mai spus-o si o repet: Steaua are nevoie de Hagi, dar si Hagi are mare nevoie de Steaua. Pentru a deveni un mare antrenor, Hagi are nevoie de o echipa mare. Asa cum este Steaua. fularsteaua2

mitm27.08.2007 07:19

Hagi nu este un antrenor bun din punct de vedere al "aventurilor" precedente. Hagi inca nu a confirmat la nici una dintre echipele la care a fost. Daca a fost strict numai vina lui sau daca a avut parte mereu de o conjunctura nefavorabila, nu stiu cine poate sa spuna. Dar, atata timp cat de la toate echipele la care a fost a plecat din motiv ca echipa nu mergea bine, este greu de spus ca este un antrenor bun.

Cu privire la actuala sa incercare, la Steaua, iar nu se poate spune daca este ceea ce s-ar numi un antrenor bun sau nu. A preluat echipa cand jumatate dintre titulari erau accidentati si la ora actuala situatia nu s-a imbunatatit prea mult. Ce face la antrenamente nu imi este cunoscut mie, dar un antrenor caruia patronul ii mananca seminte in cap si caruia nu i se acorda importanta necesara si puterea de decizie asupra echipei, nu are cum sa se impuna in fata jucatorilor. Ca urmare, nici nu prea poate fi judecat dupa rezultatele obtinute.

Asa cum am mai spus, pana cand Gigi nu va intelege ce inseamna sa fii finantator, si ca nu este sinonim cu a decide absolut totul pana la formula de start si tactica ce trebuie adoptata, pana nu va intelege ce inseamna sa acorde credit si sa sustina antrenorul pe care el insusi l-a numit la echipa, Hagi (si oricare alt antrenor) nu va avea nici o sansa sa se afirme si sa aiba rezultate, indiferent daca are sau nu potential.

«191011121316»