calmi baietii. Olaroiu nu se intoarce pentru ca este un personaj compromis. eu personal i-as arunca o rosie in cap. conflictu purtat de cioban rezida in 3 marlanii:
1. banii pe care i-a invartit, nu i-a invartit din sentimente pure pentru un sport si pentru cultura fotbalistica. ci i-a investit pentru identificarea cu un simbol, Steaua. a intuit dobitocul jj ca confiscarea unui simbol national poate aduce imunitate politica si capital parlamentar. acum se afla in situatia ca sa i se ia acest capital si sa i se se atribuie simbolul Steaua cui trebuie. lui Hagi.
2. Hagi s-a certat rau cu Ilie. iar Gigi, din relflex, de pe vremea cand MM era director, scout si purtator de cuvant. i-a tinut partea. mare greseala. ca Gica nu e singur. ii face Gica Popescu mutarile. si Gica e destept tare.
3. Jiji a mizat pe dragostea neconditionata a suporterilor pentru oaia de frunte, Radoi. si a luat teapa. nu a vrut Radoi sa-l schimbe pe Hagi. Radoi a fost o victima si are mult de muncit sa-si stearga pacatele. ma mir ca nu l-a folosit pe Nicolita. de asemenea s-a folosit de argumentul pueril-rezultatele Stelei in epoca Oli. dupa ce-a muncit Protasov si MM, a venit Oli sa strice tot. ma mir c-a rezistat pe locul 2.
nu stiu de ce sunt asa scarbit. poate pentru ca vad in fotbal o lupta. o mitologie. o minciuna, dar o minciuna frumoasa. si mi-e scarba de realitatea de pe usa din dos, aia in care eu merg si aplaud un oier a carui loc e la puscarie. si mi-e sila de tiganie chiar daca e clar ca scandalurile de la Steaua de-acum nici nu se compara cu scandalurile de la rapid din epoca Lucescu. dar macar conducatorii nu-si aratau chilotii nespalati la otv.
tineti minte cum a plecat netoiu de la Craiova pe usa din dos? si se credea ca nu mai e nimeni ca el care sa bage bani in Craiova... si a venit mititelu care indiferent cat de slinos ar fi, a mizat totul pe cioroianu si nota 10 pentru asta. asa si cu Gigi. si cu netoiu.
Gigi, NU MAI E MM. DECI:
IESI AFAR' DIN Ghencea!
si 2. pentru ca observ o dezinformare grava din punct de vedere economico-politic in ceea ce-l priveste pe jj. Sunt multi oameni cu bani in Romania. cu mult mai multi bani decat el. se stie foarte bine cum a fost singuru dobitoc care s-a invrednicit sa dea spaga la top300 ca sa-i scoata averea mai mare decat e. si averea se calculeaza pe baza insumarii proprietatilor imobiliare. care sunt umflate artificial acum. terenurile din Pipera care-l aduc pe Gigi la 300 mil dolari o sa cada si o sa cada si averea lui. si o sa ramana cu 100 de milioane. din care jumate e valoarea clubului Steaua cu tot cu proprietati si jucatori. deci nu e marele finantator fara de care bucurestiul se prabuseste fotbalul romanesc.
si sa presupunem ca el e mare si fara el nu se poate! foarte bine. Steaua la bursa. rezulta consiliu director de 4-5 bogati care abea asteapta sa-si asocieze numele cu Steaua. luat antrenor cu obiective clare. le-a indeplinit- ia prima, nu le-a indeplinit ia kick. cu suma clara fixata de transferuri. si transferuri "de export" date la minim, dar facute alea strict necesare. pentru ca sunt convins ca, asa cum scria cineva mai sus, pentru fotbalul romanesc era mai bine sa plece Radoi la Liverpool sau unde pleca el.si de banii de Radoi luam 3 brazilieni si 5 romani din provincii. si unu dintre ei se gasea sa ajunga un nou Radoi(vezi cazu marica). ca asa se face treaba. nu la mica intelegere. nu cum a transformat Gigi echipa intr-o piata, intr-o bufonerie. asta inseamna capitalismul, nu marlanii si tiganii de la Gigi din pipera, sef la el pe gherla.
dar e la noi aicea, si n-o sa se intample prea curand asta.