Eu sunt dea dreptul mahnit dar in acelasi timp revoltat cand vad ca un necioplit si un analfabet ca Gigi Becali ajunge sa improaste cu noroi in cine are el chef. Un tampit care a ajuns sa se dea mare expert ba in afaceri, ba in politica, ba in fotbal. Cred ca habar nu are de afaceri. Este un speculant derizoriu care cu conjuratia a diversi mafioti politici a ajuns sa aiba o avere destul de mare.
El vorbeste de Hagi. El nu se ridica nici macar la nivelul de ai lustrui pantofii lui Hagi. Si nu vorbesc din punct de vedere fotbalistic. Ci ca om si caracter.
Ceea ce este inteesant cum de noi romanii, totusi un popor cu oarecare coloana vertebrala, putem sa suportam un asemenea clovn. Am ajuns ca in fiecare zi sa dam peste acest handicapat mental, si ceea ce este mai rau este ca marea lui "intelepciune" se abate si peste capetele destulor creduli.
Sunt de-a dreptul scarbit de acest parvenit. Sincer imi doresc din toata inima ca justitia romana sa sa trezeasca si sa-l bage la puscarie pentru ca acolo ii e locul pentru modul in care si-a facut averea.
In schimb pentru modul in care se comporta locul lui e cu siguranta la Spitalul 9.
Ma opresc aici, desi revolta pe care o am fata de acest ....(nimic) Becali m-ar face sa scriu ore intregi.