FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

A Innebunit Ciobanu!

«11213141516»
mirceab197921.09.2007 20:50

Eu sunt dea dreptul mahnit dar in acelasi timp revoltat cand vad ca un necioplit si un analfabet ca Gigi Becali ajunge sa improaste cu noroi in cine are el chef. Un tampit care a ajuns sa se dea mare expert ba in afaceri, ba in politica, ba in fotbal. Cred ca habar nu are de afaceri. Este un speculant derizoriu care cu conjuratia a diversi mafioti politici a ajuns sa aiba o avere destul de mare.

El vorbeste de Hagi. El nu se ridica nici macar la nivelul de ai lustrui pantofii lui Hagi. Si nu vorbesc din punct de vedere fotbalistic. Ci ca om si caracter.

Ceea ce este inteesant cum de noi romanii, totusi un popor cu oarecare coloana vertebrala, putem sa suportam un asemenea clovn. Am ajuns ca in fiecare zi sa dam peste acest handicapat mental, si ceea ce este mai rau este ca marea lui "intelepciune" se abate si peste capetele destulor creduli.

Sunt de-a dreptul scarbit de acest parvenit. Sincer imi doresc din toata inima ca justitia romana sa sa trezeasca si sa-l bage la puscarie pentru ca acolo ii e locul pentru modul in care si-a facut averea.

In schimb pentru modul in care se comporta locul lui e cu siguranta la Spitalul 9.

Ma opresc aici, desi revolta pe care o am fata de acest ....(nimic) Becali m-ar face sa scriu ore intregi.

kryssa_titan21.09.2007 23:39

pff....deci jijiotul a innebunit d tot ....s plece dreaq d la Steaua:X:X...:| s se duka la Dinamo sau la crrapizi ca aia il vor ....noi nu...marsh **** m0rTzIi ma-tii forzateauaforzateaua _!_

yo_marius_xxx22.09.2007 07:22
.marsh **** m0rTzIi ma-tii forzateauaforzateaua _!_

pfffff.....cata rautate!!!! ;-)))))))))

IONUTZ-CIPRIAN22.09.2007 07:56

Bai daca totusi, sa spunem ca va pleca,cine credeti ca ii va lua locul?

yo_marius_xxx22.09.2007 08:07
,cine credeti ca ii va lua locul?

patriciu?(macar omu are 3 miliarde de euro REALI) Paunescu? .....si banuiesc ca mai sunt cel outin 100 d oameni interesati!!!......dar sa nu ne imaginam ca va pleca de buna voie ciobanul...

daca nu va mai avea Steaua,cum va mai reusi el sa apara d 1000000 d ori pe zi la TV??

Wally22.09.2007 08:09

Un director economic cu reale cunostinte in ale marketing-ului care ar sti sa exploateze fiecare gram de aur din mina Steaua.

MALDINI_STEAUA22.09.2007 08:42

S-ar gasii investitori , nu asta ar fi o problema.Problema cea mare este oierul , nu stiu cum sa scapam de el.....

strezahuzum22.09.2007 09:32
patriciu?(macar omu are 3 miliarde de euro REALI) Paunescu? .....si banuiesc ca mai sunt cel outin 100 d oameni interesati!!!......dar sa nu ne imaginam ca va pleca de buna voie ciobanul...

daca nu va mai avea Steaua,cum va mai reusi el sa apara d 1000000 d ori pe zi la TV??

Patriciu a si vrut o data sa cumpere Steaua. Cand EL Ciobandante avea sechestru pe avere. Tineti minte cum se lepada si de istorie, si de palmare, de orice, numai sa nu plateasc el datoriile ? Patriciu a vrut sa cumpere clubul, a facut o oferta, dar s-au speriat kktii din PD. Cum sa intre un simbol ca Steaua pe mana unui liberal ? S-au bagat pe fir, l-au scapat pe rahatul de Becali de sechestru si noi suferim din cauza lor in continuare.

Asa, sa stiti si voi cand mergeti la alegeri cui trebuie sa-i multumim.

Sursa : aici.

Recoba22.09.2007 11:41

din punct de vedere politic, Becali e un sclav inca....de ceva timp a inceput insa sa si uite locul si o sa supere pe cineva...mai ales ca in 2 ani vin alegerile...

-=Danny=-22.09.2007 11:48

Nu cred ca o sa il mai voteze cineva pe Becali , poate decat oamenii de la tara , care nu stiu ce a facut el ...... tin minte ca la o emisiune , a zis Becali ca el are act sa o mosteneasca pe Steaua la copii lui ..... oare e adevarat ?? :unsure:

c.ronaldo1722.09.2007 13:13

A innebunit Ciobanu!

Becali: ?Dacã nu se va întîmpla ceva deosebit pînã la iarnã, prima opțiune pentru Steaua este Marius Lãcãtuș?

Patronul echipei Steaua, Gigi Becali s-a întîlnit în aceastã dimineațã cu membrii partidului Noua Generație de la Arad. La sfîrșitul întîlnirii Becali a ținut sã vorbeascã și despre situația de la Steaua. ?Dacã nu se va întîmpla ceva deosebit pînã la iarnã, prima opțiune pentru Steaua este Marius Lãcãtuș?, a spus Becali.

sursa: gsp.ro

forever_STEAUA22.09.2007 13:16

Nu cred! Încearcã sã îi amãgeascã pe steliști. Nu îl vreau pe Lãcã la Steaua cât timp e jijiotul patron. Nu vreau sã vãd încã o legendã umilitã de un bolnav psihic.

weeezer22.09.2007 16:19

Io unul nu l-as vrea pe Lacatus... Cred ca o sa fie cam aceeasi branza cu Hagi (cu tot respectul pentru amandoi). Singurul motiv pentru care Lacatus n-a dezamagit ca antrenor asa cum a facut-o Hagi a fost pentru. ca nu a ajuns sa antreneze echipe de calibrul celor la care a fost Giga antrenor, la UTA, Galati, etc. fiind cu totul alte pretentii.

Sa-l aduca pe Wenger!

cristian8622.09.2007 16:23

Sau pe Mourihno , impreuna cu Lampard, Drogba, Terry si Shevcenko. :tongue:

yo_marius_xxx22.09.2007 16:30

si cine crede ca Laca e atat de prost incat sa vina la Steaua??.....doar jijinho.....

_yang22.09.2007 22:31
Io unul nu l-as vrea pe Lacatus... Cred ca o sa fie cam aceeasi branza cu Hagi (cu tot respectul pentru amandoi). Singurul motiv pentru care Lacatus n-a dezamagit ca antrenor asa cum a facut-o Hagi a fost pentru. ca nu a ajuns sa antreneze echipe de calibrul celor la care a fost Giga antrenor, la UTA, Galati, etc. fiind cu totul alte pretentii.

Sa-l aduca pe Wenger!

Chiar crezi ca stii ce a facut Lacatus la Galati... ???

piticu_regie23.09.2007 02:48

am vazut o idee interesanta si nebuna intr-un fel.....dar cred ca ar face furori in toata lumea!!!

Idee este cumpararea Stelei ar ceva extraordinar ca suporterii pentru binele echipei sa o scape de sub tirania unui nebun....daca AISS ar face cumva sau sa faca un sondaj cu cine vrea si cine nu vrea si sa vb si cu fostele glorii ale Stelei poate (eu sper din tot sufletul!!!) scapam de nebun cumparand Steaua NOASTRA inapoi pentru ca altfel nu stiu cum am putea :((

acuma nu stiu cam cati sunt de acord cu ideea asta

Acum rog daca vad partenerii din AISS acest mesaj poate ar incerca sa fac acest sondaj si de ce nu poate la infiintarea unui cont unde sa depunem banii!!!

Cu Steaua mereu in suflet!

fularsteau2 fular-campionii fularsteau2 fular-campionii fularsteau2 fular-campionii fularsteau2

Matteo23.09.2007 06:47

Gigi Becali l-a facut betiv pe Lacatus

Becali: ?Sper ca Lacatus s-a lasat de bautura?

Gigi Becali, patronul Stelei, a incercat sa agite spiritele in tabara aradenilor chiar in dimineata partidei. Dupa modelul patentat chiar de el, fostul oier a declarat ca Marius Lacatus, antrenorul echipei UTA, ar fi favorit pentru postul de ?principal? la Steaua.

?Lacatus este optiunea numarul unu in Ghencea. Mai trebuie sa demonstreze ca e si antrenor, fiindca pana acum n-a avut rezultate. De asemenea, sper sa se fi lasat de bautura. Eu l-am avertizat cat a fost la Steaua si nu a mai baut?, a socat din nou Becali.

Izgonit din functia de presedinte al ?ros-albastrilor?, Lacatus i-a devenit brusc simpatic lui Becali, care este in cautarea unui tehnician dupa demisia lui Gheorghe Hagi.

Noua ?gogoasa? a patronului-antrenor a fost vanduta chiar de Ziua Internationala a fair-play-ului si la cateva ore dupa ce oficialii clubului saudit Al-Hillal au declarat oficial ca au primit o oferta de la Steaua pentru ?rascumpararea? antrenorului Cosmin Olaroiu de la Steaua.

mai e ceva de comentat? boicot in masa la meciurile din cl, si-asa nu avem ce sa vedem....n-are nici un rost sa-l imbogatim pe imputitul asta

IONUTZ-CIPRIAN23.09.2007 06:56

Jiji e praf rau de tot,daca spune chestiile astea despre Lacatus,eu nu am auzit pana acuma pe nimeni sa spuna ca fostul numar 7 ,bea,e prima oara in viata cand aud asa ceva!!!Si nu as vrea sa vina la Steaua ,pentru a nu fii si el desfiintat!!

30deANIdeSTEAUA28.09.2007 17:02

Nu fiti iar fraieri. Nu va e clar ca NUMAI de un lucru se teme ciobanul? De reactia suporterilor!

A lansat faza cu Lacatus ca sa scape si sa calmeze nervii stelistilor. Pe urma sa-l poata aduce linistit pe Prostaloiu.

DanStan28.09.2007 17:35

Are vreo importanta cine va fi secund la Steaua ? 'Principalu' e problema. Si oricum Lacatus n-ar fi venit in conditiile astea.

fansteaua4628.09.2007 18:31
A lansat faza cu Lacatus ca sa scape si sa calmeze nervii stelistilor. Pe urma sa-l poata aduce linistit pe Prostaloiu.

Sper ca nu :biggrin:

30deANIdeSTEAUA28.09.2007 19:07

fansteaua46, nu spera, ciobanul nu vrea antrenor cu personalitate care sa-i eclipseze imaginea si sa-i minimizeze importanta. El, ciobanul, nu vrea sa avem un antrenor care sa apara la stirile din sport mai des ca el.

Dovada ca scopul lui e sa scape de huiduielile stadionului e si faptul ca , brusc, declara ca nu se baga el sa faca echipa peste Pedrazzini. Stie ca asta a declansat ura suporterilor in telenovela cu Hagi.

Dar toate astea arata lucrul cel mai important : e un LAS, un fricos, asa cum era si Hitler si cum e si Vadim. Un schizofrenic si un paranoic, un mincinos si un las.

zmolem03.10.2007 09:27

Las, cretin sunt cuvinte pre dulci pentru un dobitoc de talia Ciobanului suprem...Am ajuns sa nu mai urmaresc anumite programe la televizor din sila. Sila de a revedea mereu mutra lui Becali si sa aud boraturile pe care le toarna mereu. Ca Dumnezeu va castiga meciul cu Arsenal, ca a visat scorul meciului din Liga... LAS-O BALTA CIOBANE! AM DAT DEJA PREA MULTI BANI PE MEDICAMENTE ANTIGREATZA! NU MAI VREAU SA VAD LA TELEVIZOR SUBIECTE BECALISTICE...PARCA AM FI PE VREMEA U IMPUSCATU' PE FIECARE POST APARE CRETINU SI TOARNA INTRUNA SI VORBESTE NISTE CRETINITATZI PE CARE PANA SI UN COPIL DE 5 ANI LE REPUGNA.

CU STAUA IN SUFLET PANA LA MOARTE fular-campioniifularsteaua2

RaMs3s04.10.2007 09:25

in caz ca n-ati observat pana acum....Becali cred ca are probleme cu capul.... :biggrin:

«11213141516»