FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

A Innebunit Ciobanu!

«113141516»
dr.adrian909.10.2007 18:00
axl2318.10.2007 20:53

Of, Doamne, ma uit pe Realitatea, Andrei Gheorghe, care de altfel mi-e antipatic, isi bate joc de Becali pe fata si oierul nu se prinde, rade, vai de mama lui.

tzepelea18.10.2007 23:37

daca nu a visat noaptea ca isi va bate joc Andrei gh de el...;))

agu19.10.2007 15:30

Recunosc ca de cand am vazut clipul cu inregistrarea de la ,, Fanatic Telesport '' cand ZIARISTUL Boanchis il desfiinteaza pur si simplu pe Becali am facut o pasiune pentru. gazetar A fost intr-o emisiune de curand pe B1 TV in care ,, l-a zugravit '' pe fostul cioban exact in termenii care il definesc ...

Curios e ca in afara de Boanchis si de Cartianu nimeni din gazetarii de sport nu are curajul sa spuna adevarul despre Becali . Oare de ce ?

Si mai curios e ca la Steaua e ...,, liniste '' ! In Stefan cel Mare s-a strigat si impotriva lui Borcea , lui Turcu i-au vopsit gardurile ; Lui Copos i-au cerut cu vehementa ,, rapizii '' sa plece , lui Rednic la fel ...

La Steaua e insa ... LINISTE ?!?! Tribunele scandau pe vremurile bune ... ,, Elton , Elton !!! '' !

Dupa expulzarea sa din echipa ... nimic ! La demiterea lui Hagi , tribunele scandau in tara pe orice stadion ,, Hagi - Hagi !!! '' . In Ghencea e ... LINISTE ! In majoritatea articolelor din presa Becali e in cadere libera , pe toate forumurile dedicate Stelei , Becali e facut ... ( nul barat , ca sa zic asa sa nu se supere ... ) si in tribunele Stelei e ... liniste ! Biletele in Ghencea se vand la suprapret , ca in Occident , insa in Ghencea e ... liniste !

De ce e liniste in Ghencea ?!?! Unde sunt toate nemultumirile suporterilor ? Unde e ... vocea poporului ?

Oameni buni ! Galeria Stelei ! Ultrasi ! Unde sunteti cu totii ?

Matteo19.10.2007 16:16

"branza" ca sa nu zic cascavalul murdar al ciobanului se face resimtit prieteni....voi de ce credeti ca e liniste?

IONUTZ-CIPRIAN20.10.2007 07:02

Stie toata lumea ca dupa "liniste" vin " furtuni"!!Sunt curios ce se va mai intampla,eu as face un film de comedie despre viata lui Jiji si cred ca as sparge box ofisurile!!

radu199120.10.2007 08:10
Recunosc ca de cand am vazut clipul cu inregistrarea de la ,, Fanatic Telesport '' cand ZIARISTUL Boanchis il desfiinteaza pur si simplu pe Becali am facut o pasiune pentru. gazetar A fost intr-o emisiune de curand pe B1 TV in care ,, l-a zugravit '' pe fostul cioban exact in termenii care il definesc ...

Curios e ca in afara de Boanchis si de Cartianu nimeni din gazetarii de sport nu are curajul sa spuna adevarul despre Becali . Oare de ce ?

Si mai curios e ca la Steaua e ...,, liniste '' ! In Stefan cel Mare s-a strigat si impotriva lui Borcea , lui Turcu i-au vopsit gardurile ; Lui Copos i-au cerut cu vehementa ,, rapizii '' sa plece , lui Rednic la fel ...

La Steaua e insa ... LINISTE ?!?! Tribunele scandau pe vremurile bune ... ,, Elton , Elton !!! '' !

Dupa expulzarea sa din echipa ... nimic ! La demiterea lui Hagi , tribunele scandau in tara pe orice stadion ,, Hagi - Hagi !!! '' . In Ghencea e ... LINISTE ! In majoritatea articolelor din presa Becali e in cadere libera , pe toate forumurile dedicate Stelei , Becali e facut ... ( nul barat , ca sa zic asa sa nu se supere ... ) si in tribunele Stelei e ... liniste ! Biletele in Ghencea se vand la suprapret , ca in Occident , insa in Ghencea e ... liniste !

De ce e liniste in Ghencea ?!?! Unde sunt toate nemultumirile suporterilor ? Unde e ... vocea poporului ?

Oameni buni ! Galeria Stelei ! Ultrasi ! Unde sunteti cu totii ?

Ai foarte mare dreptate . Cel putin eu pe Elton il vedeam ca noul Hagi la Steaua . IMi pare foarte foarte foarte rau ca Elton a plecat de la Steaua . UItati acum preferatii ciobanului sa ne conduca mijlocul : Ov. Petre / Lovin . Nici unul dintre ei in afara de fizic nu mai au alta calitate . Elton avea VITEZA , TEHNICA . Cele mai importante calitati pentru un mijlocas . Era noul Hagi pentru Steaua . CIOBANU isi bate joc de suporteri , facand ce vrea el cu echipa , cu jucatorii si cu simbolurile Stelei . **** Becali ! NU O SA MAI AI LA ALEGERI NICI 1 procent bah !!!! PLEACA DRAQ DE LA Steaua SI LASA-NE SA NE DEZVOLTAM CALUMEA NU INTR-UN SISTEM COMUNIST !

Unde sunt scandarile impotriva ciobanului ??? UNde este rezistenta suporterilor ???

ro_steaua20.10.2007 09:24

Inca un milion pentru calugari

Inainte de a intra in batalia electorala pentru Parlamentul European, liderul PNG-CD, Gigi Becali, se duce la 'Muntele Sfant', unde va dona bani si va participa la cateva slujbe religioase.

Gigi Becali a plecat azi dimineata sa viziteze schitul romanesc 'Sfantul Ioan Botezatorul' (sau Prodromu) si chiliile de la Muntele Athos, unde locuiesc la ora actuala nu mai putin de 250 de calugari romani. El duce inca un milion de euro pentru refacerea chiliilor si vrea sa vada evolutia lucrarilor. Duminica, la prima ora, Gigi Becali va lua parte la slujba de dimineata, apoi se va intoarce in tara.

Lucrarile de refacere a chiliilor romanesti de la Muntele Athos vor mai dura cel putin un an, dupa cum apreciaza Gigi Becali. 'Merg acum sa duc 400.000 de euro bani cash pentru muncitorii romani care lucreaza pe santierele de acolo, iar 600.000 de euro ii trimit prin cec. Aceste chilii au fost ridicate in urma cu sute de ani si apartin calugarilor ortodocsi romani. Pentru ca pe vremea comunistilor au fost parasite, s-au daramat intre timp si acum exista riscul ca acestea sa ne fie luate de catre autoritatile grecesti, daca nu se investea in ele. Era pacat ca romanii sa piarda aceste drepturi castigate de sute de ani', a declarat finantatorul Stelei.

Reconstruita din temelie

Finantatorul Stelei a alocat pana acum nu mai putin de 3.500.000 de euro pentru refacerea Bisericii Sfantul Ioan Botezatorul, urmand ca pana la finalizarea lucrarilor sa investeasca in total aproximativ 6.000.000 de euro.

http://www.libertatea.ro/index.php?section...&sid=189785

:steag_steaua_ro:

IONUTZ-CIPRIAN20.10.2007 09:25

E bine ca face o bucurie unor oameni,dar se stie ca asta are un iz electoral,insa nu va ajunge niciodata acolo unde vrea!!

axl2320.10.2007 09:49

Pai, 1.000.000 impartit la 250 vine cam 4000 de euroi pe cap de calugar. O afacere bunicica, I might say.

agu20.10.2007 17:56

Binenteles ca trebuie sa existe intotdeauna cineva care sa ne reaminteasca ce donatii face Becali .

Zero ! Asta inseamna tot ceea ce face el cu unealta diavolului : banii !

Boanchis spunea : ,, dezbraci de sensuri cuvintele , vorbesti de Dumnezeu , de cruce si de biserica . Pentru ele au murit oameni si vii tu si vorbesti despre ele ... '' !

Cu bani nu se cumpara credinta domnule Becali , nici macar succesul in alegeri ! Majoritatea absoluta a romanilor nu asteapta pomeni de la tine ci vor un trai decent , intr-o tara decenta !

_yang23.10.2007 16:18
Majoritatea absoluta a romanilor nu asteapta pomeni de la tine ci vor un trai decent , intr-o tara decenta !

Mai important e ca majoritatea absoluta a stelistilor nu-l mai suporta pe mantuitorul acestui neam.

amarel23.10.2007 19:50

Trai decent in Romania !!!!!!! Hi hi hi , fii serios, asta-i valabil doar pentru nenorocitii de politicieni !!!1 Oricum G.B. inca nu-i vinovat de actualul nivel de trai din tara ,de astaa nu-l putem acuza inca,dar nu cred ca-i o solutie politica ,......

banelinio23.10.2007 19:52
Asta e un cretin... nu am cuvinte pentru asta e un jeg... Lasa ca ii da lui Dinamo niste bani sa mai faca niste transferuri marca Lobont si noi... luam romanasi... Asta e... numai dupa bani ar fi facut ORICE sa intre in CL - adica sa ia banii ca pe el il doare in cot de tot si toate cand e vorba de bani.

El face politica, face Steaua, face afaceri ... e varza... nu a muncit o ora in viata lui ... e foarte departe de tot ce inseamna Steaua! El defapt nu intelege ce e Steaua... pacat.

Nu numai ca-ti dau dreptate, dar zic ca ar trebui sa ne adunam toti suporterii Stelei si sa il trimitem in ******la pazit mioara ca altceva nu stie sa faca a distrus echipa asta care a fost un model in fotbalul romanesc.Acest Behehecali al Stelei care nu face altceva decat sa duca echipa asta in jos, a distrus-o destul, nu credeti?

strezahuzum24.10.2007 07:22

Draga Giginho, ce faci ? Nu te amendezi singur, nu-ti strigi in oglinda "zdreanta si hahalera" ?

Aseara "te-ai implicat" in alcatuirea echipei, si preferatul tau Surdu a fost ala mai prost de pe teren, alaturi de croitorasul cel viteaz. Asa, ca sa vedem cu totii cat de priceput esti tu.

Apropo, aseara Sevilla a jucat cu un pusti de 19 ani titular. Dar tu, in nemarginitul tau geniu ai hotarat sa-l trimiti pe cel mai promitator tanar al Stelei la Buzau, sa te aplaude pupincuristii aia nespalati cand apari pe-acolo, pentru ca le-ai dat jucatori. La aia sa te duci, cretinule !

clausblaus24.10.2007 11:23

Da,aseara protejatul Becaliotului a fost <SURD si ORB>asa cum este dealtfel si cel care il protejeaza.Cat despre juniori,in Romania,nu are rost sa vorbim!Nu ca nu am avea jucatori tineri de perspectiva.Dar cine sa aiba CURAJUL sa-i promoveze?

Petru_Dron24.10.2007 13:03

cat m-ai suportam ca ciobanul asta s-asi bata joc de Steaua si de-o tara intreaga? ce fac suporterii au fost oare si ei cumparati de cioban s-au de lingaii lui?

gabriel7124.10.2007 17:37

"E simplu, vreau sa dispari, Gigi… Pentru ca altceva nu mai pot spera. Nu te vei schimba niciodata, mai mult, va fi din ce in ce mai rau. M-ai facut sa ma uit la un atat de important meci al Stelei ca la unul amical. Ai reusit sa-l indepartezi de iubirea pentru Steaua pe pustiul ce se extazia la fentele lui Marcel Raducanu, la suturile lui Dumitru si ale lui Iordanescu, la loviturile de cap ale lui Sames, pe tanarul care a simtit ca-i pica cerul in cap intr-o noapte de mai 1986, pe barbatul matur care, uneori, a pus Steaua inaintea familiei. Asta ai reusit, esti nefast, Gigi. Esti pecinginea ce s-a asternut peste noi, peste toti stelistii"

articol semnat de "Gica Chioru"

E cel mai bun articol care parca a fost scris de mine . Felicitari autorului!!!!!!

Cry.Baby711.03.2008 10:35

Gigi Becali A DEFRIªAT O PORÞIUNE DIN PÃDUREA BÃNEASA

Defrișãri în masã pe o porțiune din Pãdurea Bãneasa, recent intratã în posesia lui Gigi Becali. Interesantã este metoda la care a recurs latifundiarul. ªi-a cumpãrat o mașinã performantã de scoatere a pomilor din pãmânt. Lucru care din puctul sãu de vedere nu înseamnã defrișare. Legea însã îl contrazice.

Gigi Becali a observat cã opinia publicã a devenit extrem de sensibilã în legãturã cu tãierea copacilor. Astfel cã s-a gândit sã abordeze altfel lucrurile. ªi-a cumpãrat o mașinã performantã de scoatere a pomilor și s-a pus pe treabã, susțin cei de la Jurnalul Național. Astfel, zeci de pomi au fost defrișați fãrã nici un fel de autorizație. Mai mult, omul de afaceri și-a pregãtit și un discurs, în cazul în care cineva observã operațiunea. Becali spune cã nu taie copacii, ci îi scoate și-i duce în curtea sa pentru decor.

"Ce vreți de la mine? E pãdurea mea, e terenul meu, e copacul meu, fac ce vreau cu el. (...) De ce sã am eu nevoie de autorizație pe pãmântul meu, e curtea mea, doar cã n-am gard. (...) Am scos cam 20-30 de copaci pe care-i voi duce la mine în curte". Acesta a fost rãspunsul pe care Gigi Becali l-a dat celor de la Inspectoratul de Regim Silvic, care au depistat ilegalitatea, și l-au chemat pe latifundiar la locul faptei.

Becali se va alege cu o plângere penalã, le-a declarat jurnaliștilor reprezentantul Inspectoratului, Mirel Idoraș, întrucât legea spune cã și scoaterea pomilor înseamnã tot defrișare. Întrebat ce vrea sã facã pe cele opt hectare, Becali a rãspuns în prima fazã cã vrea un cartier de vile. Apoi a spus cã deocamdatã se gândește la un drum care sã facã legãtura cu cealaltã parte a pãdurii.

Antena 3

fular-campionii

MoWeed11.03.2008 12:20

Tare sfant e ciobanul asta....

Fac pariu ca va scapa basma curata ca doar in Romania banii rezolva tot :sad2:

The Flyer11.03.2008 13:19

de ce dracu' a trebuit sa ma nasc intr-o tara dominata/controlata/f....a de imbecili de teapa acestui parameci???justitie canci,legi canci,traiasca Jiji!!!

vlad7511.03.2008 14:58

Statul are o foarte mare vina in actiunile nesabuite ale Ciobanului.Dar ce sa mai comentam,cand un Presedintele bea cot la cot cu el in restaurant!Pacat ca tara asta nu va mai fi a urmasilor urmasilor nostri.Ci va fi a urmasilor urmasilor Clanului Becali.Din punctul asta de vedere Ciobanul chiar a devenit Voievod sau Principe! Rusine sa fie celor care nu aplica LEGEA si se tem de Oier!

Sunt foarte mahnit de ce se intampla in tara asta. :sad2:

JDERUL20.03.2008 08:25

Nu stiu ce sa zic dupa ultima aparitie pe sticla a sefului de card? Aseara pe Sport.ro parca inghitise tot stocul de rudotel din farmacie! O noua ,,strategie"?

Fishu20.03.2008 15:38

Si pe langa asta , nu se tine nicidoata de cuvant , zicea anul trecut ca modernizeaza stadionul ... voi ati mai auzit ceva legat de asta ... eu nu ... in concluzie iar a mancat ***** !

MoWeed20.03.2008 17:18

Fishu

Becali e prea zgarcit sa faca stadionul. Chiar ai crezut ca il face cand a iesit cu declaratiile alea?

«113141516»