Ahahahaha, ce teapa si-au luat suporterii de la CFR cu biletele, cica au stat 4-5ore in soare, in picioare , iar biletele nu au mai venit. mai multe puteti citi AICI
Ahahahaha, ce teapa si-au luat suporterii de la CFR cu biletele, cica au stat 4-5ore in soare, in picioare , iar biletele nu au mai venit. mai multe puteti citi AICI
In sfarsit un frate de-al meu caruia ii place de Ovidiu Petre... : X
Modulul perfect.
Ar fi "mai perfect" fara Nicolita... parerea mea.
@alice, joi e, la 3 jumate, nu maine...
Bine chiar foarte bine ca a revenit Ov Petre, ca asa nu mai joaca ratatul ala de Lovin.
http://www.sport.ro/stiri/6418/Fotbal-Exte...ul-Europei.html
Click aici ca se da bere pe gratis ![]()
Foarte greu meciul. CFR se multumeste si cu un egal. Acest meci seaman putin cu cel de la Bistrita , atunci cand nervii jucatorilor au cedat si au inceput sa-si taie venele prin geamuri....jucatorii, evident!![]()
Am auzit ca si joaca Dica la meciul cu CFR Cluj. E adevarat? steagcruce2
@ninjax_treme
Nu!
Am auzit ca si joaca Dica la meciul cu CFR Cluj. E adevarat? steagcruce2
Dica inca se reface la Bologna. Daca era el ... nu ne chinuiam acum.
Da' ce-i Dica, Dumnezeu?
Da' ce-i Dica, Dumnezeu?
Pentru Steaua in ultimii ani a cam fost.. Golul care ne-a adus titlul in ultima etapa cu Poli acum 2 ani + 'nspe meciuri castigate din momentele lui de inspiratie(le-am cam pierdut numarul). Una peste alta cred ca o sa batem si la Cluj. SI eu cred ca ar fi bine sa joace Ov. Petre deoarece in afara de suturi mai nimereste si pasele si e capabil sa le dea si la o distanta mai mare de 2 metri.
Ov. Petre deoarece in afara de suturi mai nimereste si pasele si e capabil sa le dea si la o distanta mai mare de 2 metri.
"Mai nimereste" adica cum, pai daca joaca numai pe nimerite pase, nu are ce cauta la Steaua.
Poate sa bage pe oricina Oli numai sa nu il mai vad in teren pe Lovin.
cine merge la meci? ![]()
Toata lumea isi doreste sa batem la Cluj, insa sa vedem daca va fii posibil, este oricum destul de greu ca aia, dar cu ambitie si cu gandul la CL putem sa-i invingem!!
Da' ce-i Dica, Dumnezeu?
Nu-i Dumnezeu. E cel mai bun jucator pe care il are Steaua.
Nu-i Dumnezeu. E cel mai bun jucator pe care il are Steaua.
Sunt de acord cu tine...se pare ca Steaua chiar sta intr-un jucator, acela fiind Dica..ma gandesc ce naiba faceam daca pleca in iarna sau cand a avut acele oferte :roll:
On topic::meci al dracu' de greu maine...sper sa plecam invingatori de acolo...
steag1
@ Dragosel
Lovin este suspendat :grin: :grin: :grin:
Revine Dica
"Dica revine in maxim 7 zile. Stelistul Nicolae Dica a anuntat ca in maxim 7 zile va reveni la antrenamente si va reintra in programul normal al echipei. El s-a accidentat in vacanta de iarna in timpul unui amical"
Am citit asta acum cateva minute. Sper ca sa revina cat mai repede si sa isi revina Steaua odata pentru totdeauna. Steaua merita locul 2. Nicicand Rapid sau CFR.
Forza Steaua.. Trup si Suflet pentru culori
steagcruce2
steagcruce2
Meci greu, deoarece doua bombe sunt disponibile: OV.Petre si G.Coman... Un castig mare e ca Lovin e suspendat . Baciu sper sa nu fie titular (ca pe banca de rezerve 100% o sa fie, iar in ultimele 5 minute in caz de 1-0 sau 0-0 il va schimba pe Badea) .
Eu zic un 3-2 pentru Steaua, cu goluri date pe gafele din apararea noastra. Sper ca, Croitoru macar sa fie titular, daca Elton nu va juca .
Formula pe care as introduce-o in teren :
Cernea - P.Marin , Radoi , Goian , Nesu - Croitoru , Paraschiv , Elton , Cristocea - Badea, Thereau
stie cineva daca se vede pe streaming meciul ? daca da, pm me
trebuie sa castigam ![]()
FORZA Steaua!!! ![]()
care mai vine la meci??? eu ma duc ![]()
steagcruce2 steagcruce2 steagcruce2
Eu nu inteleg de ce Elton nu este titular...pentru ca asa vrea patronul!? :neutral: Si bineinteles...joaca Lovin...in meciul asta nu ne trebuie inchizator,ne trebuie victoria!Iar CFR nu are cine-stie-ce aparare...Sa vedem ce va reusi Croitoru...dar oricum,nu prea imi fac mari sperante in legatura cu meciul asta...
Dar na...orice ar fi,MEREU STELIST! steag2
@best
Lovin e suspenadat!!!
Stiti daca exista vreun loc pe net unde se transmite meciul ?
Multumesc!