FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Cfr Cluj - Steaua 1-2 (0-1)

«1456»
costinsteaua26.04.2007 17:32

Dupa ce am batut pe CFR Cluj cu 2-1 meritam sa jucam in Champions Legue impotriva celor mai bune echipe din Europa! Steaua este o stea care se ridica cat mai sus si avem sanse la Champios Legue! Steaua trebuie sa joace in continuare ca o campioana si sa castige Liga Campinilor!(poate ca am exagerat putin).

I love Steaua! fularultras fularsteau2

horse3726.04.2007 18:42

Daca asa joaca Steluta noastra mai bine lipsa locul doi. Am ajuns sa ne tremure chilotii cu oricine. Du-te unde a dus Mutu pe alba, Olaroiule cu stilul tau infect de italian mancator de spaghete expirate. Nu mai pot de nervi.

Huo Olaroiu!

Dragoshel26.04.2007 18:55

Oli si stilul lui de italian de a menaja scorul nu MERGE, pana acum mereu am tremurat pana la sfarsitul meciului, si tot nu ii da Dumnezeu minte sa renunte la asta. In loc sa continue cum a inceput a doua repriza, ca ii prindeam pe contraatac si scapam de probleme.

danielcristian26.04.2007 20:05
@stelist_4_ever90

Am speranta ca in cazul in care Goian nu ar fi facut nazbatia din minutul 73, Oli l-ar fi introdus pe final si pe Elton.

Te inseli, cand a facut Goian "nazbatia", deja facusem cele trei schimbari,deci nu mai avea cum sa intre Elton... :wink:

Bodanel27.04.2007 06:46

Nu am vazut decat foarte putin din meci pe net dar si dupa articolele din ziare se pare totusi ca am jucat putin mai bine ca data trecuta si ca am fost mai determinati. Sper sa castigam meciurile care mai sunt si sa se termine campionatul si sa ne refacem accidentatii si sa putem juca cu echipa completa. Daca avem norocul asta o sa rupem tot la anul' pentru ca eu am vazut ca Elton incepe sa se inteleaga tot mai bine cu coechipierii (chiar daca azi nu a jucat) si cred ca la anul' vom vedea si spectacol(cu sau fara Olaroiu).

janker steaua27.04.2007 14:55

Cred ca multi dintre voi sunteti negri de suparare chiar daca a batut Steaua, si stiti de ce? Ca a marcat Iacob. Ha ha ha, oricum o sa scapati de el la vara, Hamburg si inca o echipa din Bundesliga sunt interesate de Victoras!

forever_STEAUA27.04.2007 14:58

@janker Steaua

Chiar ma intrebam cand o sa apari...

Nimeni nu e suparat pentru ca a inscris Iacob, vorbesti aiurea.

bodanelu27.04.2007 15:08

@f_S a fost banat janker ;)

@janker nimeni nu e suparat ca a inscris. bravo lui. o merita..!

janker steaua27.04.2007 16:35

Eu sunt de acord sa critici un jucator daca nu joaca bine, dar sa fii penibil si sa incepi sa spui ca e terminat, ca nu a dat gol de 1 an si jumatate, stiind ca 1 an a fost numai prin spitale si stiind ca dupa asemenea operatii revii foarte greu.... asta inseamna RAUTATE. LA REVEDERE!!!

justitiarul27.04.2007 17:55

Nu e terminat, mai poate juca, dar...nu la Steaua. Pana acum avea noroc, caci daca o iei pe bune, ca jucator e cam ...de driblat ioc, pase ioc, in rest da cu capul si are sut, caci viteza...lasa de dorit. Asta e adevarul...e bun, dar nu pentru ce se vrea la Steaua. Nu te supara!

Virgil27.04.2007 18:02

Nu cred ca e corect sa decidem noi daca e terminat sau nu. Iacob merita respectul nostru pentru zilele in care era un adevarat pericol pentru portile adversarilor. Trebuie mai multa intelegere pentru el, pentru ca vine dupa o accidentare grea si dupa o convalescenta de durata. Trebuie sa invatam sa ne iubim jucatorii.

danielcristian27.04.2007 19:38
Nu e treminat, mai poate juca, dar...nu la Steaua. Pana acum avea noroc, caci daca o iei pe bune, ca jucator e cam ...de driblat ioc, pase ioc, in rest da cu capul si are sut, caci viteza...lasa de dorit. Asta e adevarul...e bun, dar nu pentru ce se vrea la Steaua. Nu te supara

Iacob merita un pic de rabdare, pentru ca a facut multe pentru noi si a demonstrat ca are valoare. Nu uita ca el a avut doua accidentari urate,datorate faptului ca pune osul la bataie, nu se menajeaza cum fac altii(vezi Bostina, de exemplu)! Sunt convins ca daca ramane la noi, o sa fie golgheterul de care avem nevoie.

justitiarul27.04.2007 22:48

Eu vorbesc de calitatile lui fotbalistice, nu de ce a facut, din partea mea poate ramane la Steaua, dar Stelei ii trebuie ceva mult mai bun, gen Badea. Unul care le mai are si cu mingea(driblinguri, pase,centrari...etc) sau voi mergeti dupa premiza: minte multa nu se cere...sa fii prost sa ai putere, scuza-ma dar cu jucatori din astia nu face fata Steaua in Liga. Uitati-va ce echipe "mari" a intalnit Steaua pe cand dadea goluri Iacob, si uitati-va cand a inceput sa joace cu echipe adevarate, ca nu a mai dat nici-un gol, asa ca....va rog fiti realisti. Stelei ii trebuie jucatori cu calitati, suflet pentru echipa si daruire, nu forta.

«1456»