Ora: 15:30
Transmis de Kanal D
Ora: 15:30
Transmis de Kanal D
La cum jucam nu cred ca avem sanse prea mari sa-i batem...cu toate astea sper sa avem putin noroc si poate reusim sa-i batem...
Daca vom juca si noi in sfarsit cu un singur inchizator, cu Petre Marin pe dreapta si Nesu pe stanga, si cu Elton si Thereau refacuti, poate avem ceva sanse. Vestea buna e ca Lovin e suspendat pentru meciul cu CFR-ul. Vestea proasta e ca s-a recuperat Ov. Petre.
O sa pierdem
Vestea proasta e ca s-a recuperat Ov. Petre.
Veste proasta? hmmm... Cred ca a zis cineva de pe forum ca nu-i place de Petre, si acum toata lumea il critica. Ovidiu Petre este unul din cei mai buni mijlocasi defensivi din Romania, sau poate nu vad eu bine.
Revenind si mai clar la meci, cred ca vom juca mai ofensiv, avem mare nevoie de toate cele 3 puncte la Cluj. Va fi un meci de genul celui de anul trecut din Regie, cand am invins greu pe Sportul Studentesc cu 1-2.
Meci greu...mai ales ca o sa jucam si fara Goian
posibil sa fie titular Ov.Petre alaturi de Radoi!
Daca putem face un egal ar fi bine. La Vaslui nu au facut nimic. Daca Rapidul pierde si noi facem egal, ii depasim cu un punct.
Veste proasta? hmmm... Cred ca a zis cineva de pe forum ca nu-i place de Petre, si acum toata lumea il critica. Ovidiu Petre este unul din cei mai buni mijlocasi defensivi din Romania, s-au poate nu vad eu bine.
Revenind si mai clar la meci, cred ca vom juca mai ofensiv, avem mare nevoie de toate cele 3 puncte la Cluj. Va fi un meci de genul celui de anul trecut din Regie, cand am invins, greu pe Sportul Studentesc cu 1-2.
Asta si zic, cu recuperarea lui Petre si revenirea lui Paraschiv dupa suspendare, este foarte posibil sa jucam, din nou, cu 2 inchizatori, which sucks IMO, chit ca-i meci in deplasare cu o echipa buna.
Hm..poate batem.. cu un 1-0 pentru Steaua....
Daca revine Thereau... atunci sigur batem..numa sa nu facem greseli.. care in ultima vreme vad ca reprezinta ceva normal. La jucatorii nostri... poate ne revenim odata... ca nu se mai poate...
Forza Steaua!
forzateaua
steagsimplu steagsimplu steagsimplu steagsimplu steagsimplu steagsimplu
Batem CFR-ul cu 1-0 si ne apropiem la 3 puncte de obiectiv. Mai raman 6 etape si la programul pe care il avem vom obtine 6 victorii care ne vor asigura locul 2 si le vom da peste nas tuturor celor care au spus ca nu mai avem nici o sansa la locul 2 dupa meciul cu Bistrita.
AM FOST SI VOM FI IN FRUNTE ADVERSARII SA NU UITE !!!FORZA Steaua
fularsteau2 steagcruce2
Trebuie sa batem, suntem obligati pentru a mai avea sanse la locul 2, jucatorii trebuie sa se mobilizeze . steaua_ro
Astazi joaca Dinamo si deoarece suntem la egalitate de puncte cu Rapid, daca fac egal sau victorie suntem din nou pe locul 4 deci ar fi bine sa piarda Rapid.
Dar logic, tot stelist pana la moarte ![]()
![]()
fularsteau2 steagcruce2
PRINDEM LOCUL 2! FORZA Steaua! steagcruce2
Facem un egal chinuit ..0-0 ...locul 2 e pierdut ![]()
facem un egal chinuit ..0-0 ...locul 2 e pierdut![]()
Aiurea, bati campii, amice. Steaua s-a concentrat intotdeauna cand a fost nevoie. Pariez ca invingem cu 2-0 fara probleme. Steaua a fost si va ramane Steaua si in momentele cheie, ne-am mobilizat trup si suflet. Milioane de fani vor demonstra asta pe strazile capitalei.
Forza Steaua !!! steagcruce2
PRINDEM LOCUL 2! FORZA Steaua! steagcruce2 ! Forza SteCAMPIONII
aua
Trebuie sa ii batem sa mai speram la locul 2. Dupa cate am vazut Clujului cred ca i-a venit si declinul.....daca ii batem o sa intre intr-o pasa proasta si nu o sa isi mai revina cum a facut Dinamo acum 2 ani de a pierdut 7 meciuri la rand ......dar eu sper ca CFR Cluj sa piarda macar 4 si e deajuns ....sa nu uitam si de rapid ca si ei au sanse dar Steaua VA CASTIGA RAZBOIUL steagcruce2 ![]()
sprecl2 sprecl2
Mai dar in tur cat a fost scorul? Ma gandesc la eventuala egalitate de puncte la sfarsitul campionatului.
4-2 pentru noi.
Dupa meciul de ieri jucat de ceferistii nu prea arata ca sunt in forma.... putem sa profitam de aceasta ocazie numai cu conditia sa nu fim mai prosti ca ei.... forza Steaua
Sper sa invingem, dar la cum am jucat aseara....slabe sanse! ![]()
Sper sa fie un meci foarte frumos, dar pacat ca il transmite Kanal D; ma enerveaza la culme comentatorii aia si reclamele din 5 in 5 minute.
Daca batem in meciul asta suntem pe locul 2, ca CFR se pierde pe drumn, cu Dinamo, Rapid...
1-0 pentru Dinamo
e bine ![]()
Am ajuns pe locul 3 dupa ce milogii si-au furat-o rau de tot de la javre. Totusi mi-e frica de meciul cu CFR-ul.
Am vazut o stire cum ca Goian de fapt nu a primit galben, cica era doar o impresie( 8-O ...dar in Liga lui Mitica... :-D ) . Imbucurator este faptul ca Lovin este suspendat. Sper ca Oli sa aiba macar atata minte si sa nu-l foloseasca pe Ovidiu Petre intr-un meci decisiv dupa ce a stat atata timp pe tusa.
Daca batem,vom prindelocul 2...un loc 2 aproape feeric pentru ceea ce jucam acum...dar ma indoiesc sincer ca batem Selectionata ''B'' a Portugaliei, a.k.a. CFR...
Hmm .... Meci in deplasare, cu echipa de pe 2.
Ce gandeste Oli : "Mama, mama, jucam afara !! Am nevoie de 343 de fundasi centrali si 287 de inchizatori, urgent !! Ca daca mai iau vreun gol, mor de inima rea ! In fata o sa-l trimit pe Badea, asa ca sa rad de el cum alearga singur dupa mingile bubuite in fata de febletea mea, Coman sau Petre, ori febletea lui nea GG : Lovin. "
Meci de X, 1, 2, in aceasta ordine. Intrucat Oli a chiulit de la lectia "Cum se ataca" de la Coverciano, Steaua nu va ataca. Ca Doamne fereste, s-ar putea chiar sa dam gol. Ne vom baga cu autobuzul ala nou in poarta si ... vom astepta sa vedem cine gafeaza de data asta. Stancu ? Coman ? Lovin ? Radoi ? Cineva tot ne va face o surpriza, pun pariu pe 10 lei contra o gogoasa. Putem doar sa speram ca n-o sa reuseasca Clujul sa profite, sau ca vor gafa mai mult decat noi. Desi e greu de crezut asa ceva.