FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Cosmin Olaroiu - inca 3 ani la Steaua

«123456»
SSK19.04.2007 14:00

Decizia asta este incredibila. Nu neaparat pentru ca ar fi gresita (desi este), CI pentru ca vine intr-un astfel de moment, in care echipa NU JOACA NIMIC, dupa un meci in care s-a ratat si ultimul obiectiv posibil.

Vina - sa fie clar - nu este a lui Olaroiu. Este posibil ca lui chiar sa i se para ca e un gest de onoare sa nu lase Steaua la greu (desi tot onoare e si sa pleci cand ti-ai ratat obiectivele). VINA ESTE a celui/celor care i-au propus sa ramana! Iar in afacerea asta, nu stiu de ce am impresia ca responsabilul numarul 1 este Becali.

Oricum, prevad o agitatie mare la Steaua pana la sfarsitul campionatului.

anjin19.04.2007 14:00

Mai bine cu Oli decat cu Hagi. Ce facem insa ca ciobanul incult se va baga incontinuare peste el la echipa? :( Nici el si nici MM nu au adus jucatorii necesari in momentul oportun la echipa. Sper ca spurcatii dinamuisti se vor umple de fecale,daca se vor calificain CL,iar ciobanul, managerul pugilist si Oli sa invete din greselile din anul acesta. Forza Steaua, Semper Fidelis! steag2

jcd19.04.2007 14:01

yeeeee.... Liga 2-a venim tare!!!! Nu mai fiti asa suparati! Vom avea parte iar de niste derby-uri de traditie cu Petrolul, Corvinul, FC Baia Mare, Olimpia Satu Mare, FC Oradea, FCM Resita, Sportul (asta daca nu promoveaza careva), dar si cu exceptionalele Otopeni, Mioveni, Caracal sau Prefabricate Modelu. Dar lupta la retrogradare va fi grea pt ca Jiul, National si FC Arges si-au asigurat deja biletul. Si veti vedea atunci ca Lovin, Baciu si Coman sunt de fapt jucatori foarte buni! De abia astept. Cu Oli pana la moarte!!!!!! Traiasca oieru!!!!

DARN STELISTU19.04.2007 14:05

MAH bucur ca a semnat un nou contract cu Steaua. Orice antrenor are perioade bune si rele, sa nu uitam ca el nea dus in semifinalele cupei UEFA si in grupele Champions League steagcruce2 steagcruce2

ultras_lauren19.04.2007 14:05

Buba e Becalii...care continua sa jigneasca suporterii Stelei..

-care si ieri in timp ce acorda un interviu pentru TV Sport s-a luat de un suporter stelist ..ca , cu ce drept ii cere lui explicatii ca a plecat mai devreme de la meciu cu Bistrita!!

-atata timp cat nu exista respect fata de suporterii Stelei...degeaba schimba el antrenorii..si da declaratii doar de dragul capitalului politic,....

-pt el imp. sunt doar voturile noaste atat..daca l-ar vota dinamuistii sau ciorile..i-ar pupa si-n fund

4ever4steaua19.04.2007 14:10

Nu-mi vine sa cred!!! Este vreo gluma???Ce-i asta? Ne rugam de el sa demisioneze de nush cat timp si el semneaza un contract cu Steaua pentru inca 3 ani???????????????? Parca zicea ca pleaca!!! Acum pleaca, acum semneaza contract pe 3 ani????? In fine!!! sa-mi spuna cineva si mie dak este o gluma!!! forzateaua !!!!! TRUP SI SUFLET PENTRU CULORI

ATAT DE MULT II PASA LUI Oli DE Steaua CAND A DAT GOL Poli

olisimeme.jpg

Astristul19.04.2007 14:10
Buba e Becalii...care continua sa jigneasca suporterii Stelei..

-care si ieri in timp ce acorda un interviu pentru TV Sport s-a luat de un suporter stelist ..ca , cu ce drept ii cere lui explicatii ca a plecat mai devreme de la meciu cu Bistrita!!

-atata timp cat nu exista respect fata de suporterii Stelei...degeaba schimba el antrenorii..si da declaratii doar de dragul capitalului politic,....

-pt el imp. sunt doar voturile noaste atat..daca l-ar vota dinamuistii sau ciorile..i-ar pupa si-n fund

Tu nu ai vazut ca ieri aia injurau Steaua, tot timpu m..e Steaua si Becali radea. Mai se dadea si in spectacol zicand ca se da la ei. Dar radea. Il doare-n .... de Steaua!

nemilosul19.04.2007 14:13
Tu ereai suporter Oli cand am trecut de Standard ? Cand am batut pe Kiev ? Nu ma face sa caut in arhiva ca iti arat posturile tele de mult cand il sustineai pe Oli... nu mai fiti curve cu 2 fete.Daca iubesti Steaua esti si la bine si la rau suporterul ei.Nu ii feliciti cand castiga si ai injuri ca la usa cortului cand pierd.nu asta e un suporter adevarat

tarane te rog sa cauti ce am zis io dupa meciul cu tiganii cand toti erati in extaz dupa mare victorie

tu esti un taran obosit care cand vine la meci primu lucru care il face e sa se pozeze cu maibachul ciobanului si sa ii ceara bani pt o capra

io nu pot sa sustin un antrenor care a castigat decat 1 derby de cand e la noi,care a ajuns la cea mai mare diferenta fata de dinamu din istorie,care a pierdut o semifinala ca ultimul antrenor din divc,care ne-a mancat coeficientul strans de cei dinaintea lui prin necalificarea in nici o cupa europeana anul asta----CARE NU A REALIZAT NICI UN OBICETIV PE 2007

AdrianUltras2519.04.2007 14:14
Tu nu ai vazut ca ieri aia injurau Steaua, tot timpu m..e Steaua si Becali radea. Mai se dadea si in spectacol zicand ca se da la ei. Dar radea. Il doare-n .... de Steaua!

pai nu e deloc o noutata ce pe becalii il doare la banana de Steaua si de noi

atata timp cat vin voturile Steaua e buna

doar a si recunoscut

daca ajunge presedinte renunta la Steaua

manu7119.04.2007 14:18

apare o problema.......de unde 20 de jucatori,din campionat?(se exclud 3 echipe de la care nu poti lua,rapid,Dinamo,c.f.r Cluj,si 2 care nu vor Unirea Urziceni a lui netoiu,argesul lui penescu,plus altele care sunt antisteaua Bistrita,Craiova ).......sincer,nu gasesti 20 de baieti pt Steaua in campionat.......asa ca Jiji iar abereaza...............alta vrajeala ieftina,mare minune sa gasesti 5 jucatori in campionat,la ce relatii are MM cu celelalte cluburi imi este groaza.......si cind stiu ca toata lumea vrea sa-l mulga pe Jiji de euro,parca vad ca-i cer milioane pe jucat de 3-400000 euro,si intervine placa scump in tara, scump afara..........daca noi vrem 1 milion pe Iacob care este terminat,curios sunt cit cere iasiul pe bilba.......asa ca 20 de jucat din tara fac 10 milioane de euro.......eu nu cred ca Jiji da atit banet, nici daca vine masa sa-l sustina privind verdicitate spuselor.............a invatat Jiji ciobanul din politica ceva,minciuna ridicata la rang de calitate..........haos romanesc la Steaua ca si in politica cu basescu..........sa traiti bine!....la Steaua merge ceva de genul.....fac ce mi-se spune!(Oli face ce zice MM si Jiji,MM face ce zice Jiji,si Jiji face ce ii spune Dumnezeu(tiinind cont ca EL nu are timp de prostime)) .........hai Steaua.......intotdeauna Steaua....... steagcruce2 steagcruce2

ibadarau19.04.2007 14:19

Sa nu facem o tragedie din semnarea unui contract pe 3 ani; Un contract se rupe la fel de usor, precum se semneaza!

Sigur este un nou inceput: inceputul sfarsitului sau inceputul unei epoci in care Oli va pune piciorul in prag si Steaua va juca altceva! Si spre binele nostru sper ca sambata vom vedea o alta atitudine in teren. Jucatorii ne sunt datori!

MALDINI_STEAUA19.04.2007 14:19
Te rog frumos sa nu ma jignesti. Hai sa purtam o discutie constructiva pe tema subiectului. Poate ca m-am inselat eu, dar tot cred ca victoriile de la Heerenveen si Betis sunt, rodul lui Oleg.

Tu poate nu ai suferit cand Steaua a fost eliminata in cosmarul de la Boro, tu poate nu ai suferit in Peluza Nord cand ne luam bataie de la Real Madrid sau Olympique Lyon. Si toate astea din cauza lui Oli. Daca adunam ce a facut bine si ce a facut rau Olaroiu la Steaua iti spun sigur ca balanta se inclina in dreptul insucceselor. Bai nene de 18 ani nu am mai fost invinsi in Ghencea de javre, Danciulescu de cand s-a reintors la dinamu NICIODATA nu a inscris intr-un joc impotriva noastra. E clar ca acest campionat este CEL MAI PROST de dupa Revolutie. Si asta cu ZerOli la timona. Nici acum nu am dreptate??? Asculta ce-ti zic, Steaua nu reprezinta nimicul asta de ZerOli, Steaua reprezinta SPIRITUL de LUPTA si ONOAREA....iar acestea nu or sa apara atata timp cat GG MM si ZerOli sunt acolo. Zici ca special fac asta. Lui MM totusi ii pasa de noi.

Ai si tu dreptate dar nu in totalitate.Si stai linistit ca la dupa meciul cu Boro am rasturnat o masa la restaurant , am spart cateva sticle si pahare acolo, am rupt un scaun si seara aia a fost cea mai urata din viata mea .1 saptamana dupa accea seara am fost mut , nu vorbeam cu nimeni , a fost cea mai neagra perioada a vietii mele de pana acum.nu exagerez cu absolut nimic

DARN STELISTU19.04.2007 14:20
Cum draq de apareti abia acum ca ciupercile dupa ploaie sa il aparati pe Oli?!

Cei care il contesta au adus argumente... Voi de ce taceti?! Argumentati, fratilor! Si nu cumva sa o spuneti pe aia cu UCL si semifinala de anul trecut...

DA CEAI AI VREA FRTE SA SPUNEM??? CU Oli LA CARMA AM OBTINUT CELE MAI BUNE REZULTATE DIN ULTIMII 10 ANI fularsteaua2fularsteaua2

nemilosul19.04.2007 14:20

"Am discutat cu Gigi, cu MM, cu echipa... Sunt momente grele si Steaua este o familie, iar eu nu pot sa ma rup de familie in acest moment greu. Recunosc ca am vrut sa plec si imi asum responsabilitatea si pentru lucrurile bune si pentru cele mai putin bune. Am fost foarte suparat si am incercat sa iau totul asupra mea pentru a elibera echipa de aceasta presiune. Dupa meciul de ieri m-am razgandit si, pe masura ce vad mai multa inversunare si minicuna, pe atat sunt mai puternic"

asta cica declara olita

pai bai antrenor de 2 lei ce inversunare si minciuna vezi tu cand noi castigam din an in paste si suntem in afara la orice cupa europeana????

cozmin19.04.2007 14:20

s-a razbunat Gigi pe noi ca l-am injurat aseara,si d-aia i-a prelungit contractu lu Oli..

faimosul.anonim19.04.2007 14:21

Acum cativa ani, pe Stefan cel Mare, in "era" Piturca... atunci cand criza atinsese paroxismul si strigam "Piti, Piti, Piti, lasa-ne!"... javrele ne savurau umilinta si strigau "Piti, Piti, Piti, du-i in B"...

Ma doare sa o spun... insa perioada de atunci tinde sa para "lights" in comparatie cu ceea ce probabil va urma...

Imi doresc sa ma insel si sa fie doar vreo cacealma a conducerii, doar o gluma, doar un flash de moment si sa nu am dreptate...

Oricum... "Piti" in contextul de mai sus, poate rima lejer cu "Oli"...

zloty19.04.2007 14:22
Oli si ai lui spaima fotbalului , e clar mai sunt opt meciuri fiecare ca un cutzit infipt in inima fiecarui microbist si admirator al Stelei , incredibil nam vzt fotbal asa prost la Steaua niciodata, trebuia sa vina un mare "tactician" sa transforme o echipa frumoasa , un vis intr-un cosmar

steagcruce2 steagcruce2 steagcruce2 steagcruce2 steagcruce2
MALDINI_STEAUA19.04.2007 14:22
tarane te rog sa cauti ce am zis io dupa meciul cu tiganii cand toti erati in extaz dupa mare victorie

tu esti un taran obosit care cand vine la meci primu lucru care il face e sa se pozeze cu maibachul ciobanului si sa ii ceara bani pt o capra

io nu pot sa sustin un antrenor care a castigat decat 1 derby de cand e la noi,care a ajuns la cea mai mare diferenta fata de dinamu din istorie,care a pierdut o semifinala ca ultimul antrenor din divc,care ne-a mancat coeficientul strans de cei dinaintea lui prin necalificarea in nici o cupa europeana anul asta----CARE NU A REALIZAT NICI UN OBICETIV PE 2007

mama ce vulgar vorbesti.si nu e prima data cand faci asta.ar trebui intai sa mai treci si tu pe la scoala , sa te mai cultivi si sa ai grije ce scoti din gura.locul tau e pe camp cu oile nu aici.nu mai vorbi mult si prost ca deja ne plictisesti.si nu numai pe mine , pe toti.dute si uita-te in oglinda si injura-te singur , nu venii tu aici sa ne jignesti.rest in peace nigger

MALDINI_STEAUA19.04.2007 14:26
Da ii scandai numele dupa meciu cu dynamo Kiev din Ucraina curva cu 2 fete

asa sunt 1/3 dintre asa zisi "suportei" ai Stelei ... dupa cum am mai si spus...la victorii isi iubesc echipa , la infrangeri ai injura pe toti.Se se duca ei sa antreneze sau se joace fotbal..lasa-i in pace...ignora-i , pt k sunt o gramada ca ei.

chupa19.04.2007 14:26

MAI bine asa DECAt sa aduca altu ca Hagi sau cine stie ce alta bomba..plus ca echipa a jucat ffff prost in ultimele meciuri..nu e Steaua pe care o stiam..si nu neaparat din vina antrenorului..pt ca nu a avut lot ..cand ai jucatori ca Dica Ghionea Oprita..plus suspedanti si alti accidentati pt perioade mai mici nu poti sa faci performanta..si ca Dinamo sunt pe locul 1 sunt din cauza norocului..majoritatea meciurilor fiind castigate in ultimul minut..sau din chestii bulanoase asta e trebuie sa incetam cu sloganuri de gen DEMISIA..sau alte chestii urate care ne suspenda terenu de fiecare data ..si trebuie sa SUSTINEM ECHIPA pana la MOARTE!..parca asa aveti toti sloganuri stelisti pana la moarte sau sunteti doar asa..stelisti cand joaca Steaua in UEFA sau alta competitie..asta e trecem printr-o pasa proasta trebuie sa ne incurajam echipa..

p.s: pt toti cei care vreti sa-mi da-ti quote nici eu nu il mai vroiam pe Oli pur si simplu nu-mi trecea prin cap ca va mai sta la Steaua dar asa a fost sa fie ..trebuie sa acceptam FORZA Steaua :)

sorineatza19.04.2007 14:27

Bravo, o mutare inteligenta! Oli stie cel mai bine echipa si ce mai trebuie la ea. Continuitate si stabilitate - cuvinte de ordine la Steaua. Un nou inceput!!

Super Steaua!!

fularsteaua2

Dulah19.04.2007 14:28

ACUM TREBUIE SA-L SUSTINEM

Desi nu il agreem ,daca va sta 3 ani la Steaua ,nu avem de ales decat sa-l sustinem si sa speram ca va avea si momente mai bune .Totusi iubim echipa asta pana la cer si o vom iubi in continuare indiferent cine va fi patron sau antrenor. Oricum se intampla ceva suspect la Steaua dar probabil ca nu vom afla niciodata adevaratele probleme ce le are echipa.

AU19.04.2007 14:28

RESEMNARE !!!!!!!! Chiar nu are rost sa mai strigam atat sa plece asta . a semnat contractul si nu avem ce face . in schimb trebuie remarcate niste lucruri:

1 Stilul lui Olaroiu nu este potrivit pentru o echipa cu pretentiile Stelei. de aceea el trebuia sa plece.

2 Stilul lui Olaroiu nu este potrivit pentru jucatorii pe care ii avem in lot.

3 Un lucru pe care il preiau din declaratia lui Radoi: nu avem jucatori asa de valorosi cu au tot pretins conducatorii sau alte persoane . rezulatele bune obtinute au fost facute prin munca si prin unitatea echipei. nu uitati ca mai toti antrenorii echipelor adverse din europa au recunoscut forta echipei noastre si de ea se temeau. din pacate acum nu mai este asa. echipa e dezbinata.

4 Steaua a devenit de cam mult timp o afacere a familiei Becali in care s-au integrat mai multe persoane pretinse a sta pe veci aici. a devenit un intrument de creare a unei publicitati mascate, a unor refulari , o unealta electorala, a unor razboaie ce nu au legatura cu Steaua.

5 s-au luat jucatori doar ca i-au placut unor rude ale patronului, fara a fi profesionisti ai fenomenului fotbalistic, ( asa poate si noi putem fi in staff-ul lui si daca ne place vreun jucator sa-l cumpere)

6 conducerea a reusit sa creeze o PRAPASTIE INTRE ECHIPA SI SUPORTERI fapt ce nu s-a mai intamplat niciodata ( faza cu biletele pt meciul din cupa cu tim a fost doar picatura ce a umplut paharul lipsei de respect fata de noi pe care acesti conducatori o arata de mult timp. noi nu am remarcat pt ca au fost niste rezultate notabile si am trecut repede peste ea dar A EXISTAT).

7 prelungirea contractului acestui antrenor arata clar tot ce am spus mai sus. NU SE VREA PERFORMANTA CI ALTE LUCRURI, SE VREA O AFACERE DE FAMILIE cu niste interese ce nu au legatura cu ce inseamna Steaua SI CINE NU ESTE DE ACORD CU ACEST LUCRU( ADICA SUPORTERII) SUNT INDEPARTATI , lucru ce se intampla acum. cei care sunt in acest cerc stau bine merci , banii ii iau au viitorul asigurat IAR SUPORTERII ISI FAC NERVI DEGEABA. NU VOR SA SCHIMBE NIMIC. de ce credeti voi ca au fost indepartate toate gloriile Stelei , iubitori cu adevarat ai culorilor noastre?????? pt ca ei stiau spiritul acestei echipe, doreau un viitor competitiv, si nu in ultimul rand DOREAU PERFORMANTA PENTRU Steaua si pt nimic altceva.EI IUBEAU Steaua SI CULORILE ROS-ALBASTRE.

este mare pacat ce se intampla. nu avem de facut decat sa fim NOI REPREZENTATII ACESTOR GLORII ALE Stelei SI SA-I TREZIM LA REALITATE PE proprietarii temporari ai CLUBULUI. noi nu avem interes decat ca echipa sa faca performanta. in rest nu castigam nimic dpdv financiar sau mediatic. DIN PACATE MULTI DIN CEI CE FAC PARTE IN MOMENTUL ASTA DIN CLUB NU REPREZINTA ACESTE INTERESE ALE NOASTRE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

AdrianUltras2519.04.2007 14:29
apare o problema.......de unde 20 de jucatori,din campionat?(se exclud 3 echipe de la care nu poti lua,rapid,Dinamo,c.f.r Cluj,si 2 care nu vor Unirea Urziceni a lui netoiu,argesul lui penescu,plus altele care sunt antisteaua Bistrita,Craiova ).......sincer,nu gasesti 20 de baieti pt Steaua in campionat.......asa ca Jiji iar abereaza...............alta vrajeala ieftina,mare minune sa gasesti 5 jucatori in campionat,la ce relatii are MM cu celelalte cluburi imi este groaza.......si cind stiu ca toata lumea vrea sa-l mulga pe Jiji de euro,parca vad ca-i cer milioane pe jucat de 3-400000 euro,si intervine placa scump in tara, scump afara..........daca noi vrem 1 milion pe Iacob care este terminat,curios sunt cit cere iasiul pe bilba.......asa ca 20 de jucat din tara fac 10 milioane de euro.......eu nu cred ca Jiji da atit banet, nici daca vine masa sa-l sustina privind verdicitate spuselor.............a invatat Jiji ciobanul din politica ceva,minciuna ridicata la rang de calitate..........haos romanesc la Steaua ca si in politica cu basescu..........sa traiti bine!....la Steaua merge ceva de genul.....fac ce mi-se spune!(Oli face ce zice MM si Jiji,MM face ce zice Jiji,si Jiji face ce ii spune Dumnezeu(tiinind cont ca EL nu are timp de prostime)) .........hai Steaua.......intotdeauna Steaua....... steagcruce2 steagcruce2

poate 20 de jucatori profesionisti de bambilici din Romania

sa fim seriosi

nu prea exista jucatori de Steaua

ar fi Bogdan Stancu de la Urziceni(din pacate e al lui netoiu)

Herea

se apropie Gabi Muresan de la gloria(desi nu il vad sa faca fata intre Goian si Ghionea)

Gabriel Paraschiv de la Otelul(e cam batran)

Janos Szekely(Otelul-cam duce o viata nesportiva)

Clement Palimaru de la Iasi pare un jucator interesant

Emeghara ar fi bun mai ales ca avem probleme pe benzi si el joaca si in stanga si in dreapta in aparare(dar nu e roman)

Tibi Balan desi a ajuns si el la 27 de ani si nu stiu cum si-a revnit de la acea accidentare

raman la parerea ca Bogdan Panait e de Steaua si a confirmat prin prestatiile de la Vaslui din acest retur

Prepelita e cam sters in ultimul timp

si mai sunt Bornescu si inca vreo cativa craioveni care par buni

mai bine straini!

nemilosul19.04.2007 14:30
mama ce vulgar vorbesti.si nu e prima data cand faci asta.ar trebui intai sa mai treci si tu pe la scoala , sa te mai cultivi si sa ai grije ce scoti din gura.locul tau e pe camp cu oile nu aici.nu mai vorbi mult si prost ca deja ne plictisesti.si nu numai pe mine , pe toti.dute si uita-te in oglinda si injura-te singur , nu venii tu aici sa ne jignesti.rest in peace nigger

te simti jignit ca te-am facut taran???

pai chiar asta esti oricat de mult ai vrea sa nu pari...nici expresiile de "adevarat" gen "rest in peace nigger" nu te salveaza

de ce nu te duci tu amice sa tii cu ramnicu valcea sau ce echipa aveti voi acolo???

«123456»