Si inca ceva. Teoria celor care spun ca Olaroiu a avut rezultatele de anul trecut datorita lui Protasov e o totala aberatie pentru cei care se pricep putin la fotbal. Intre Protasov si Olaroiu a trecut o iarna de pregatie in care daca Oli era asa de limitat cum il cred unii strica de atunci echipa nu dupa ce s-au accidentat 10 jucatori
Si inca ceva. Teoria celor care spun ca Olaroiu a avut rezultatele de anul trecut datorita lui Protasov e o totala aberatie pentru cei care se pricep putin la fotbal. Intre Protasov si Olaroiu a trecut o iarna de pregatie in care daca Oli era asa de limitat cum il cred unii strica de atunci echipa nu dupa ce s-au accidentat 10 jucatori
se numeste inertzie nai cum sa schimbi in iarna tot registrul tactic ,s-a vzt sezonul asta cei poate capu lu Oli , ultimele 2 meciuri mi s-au parut de o nesimtzire totala , in meciul de la Bistrita statea pe banca facand bilutze iar la cel de aseara radea ca prostu la scorul de 1-0 ce samai daca asta ne e antrnorul ne meritam soarta
apare o problema.......de unde 20 de jucatori,din campionat?(se exclud 3 echipe de la care nu poti lua,rapid,Dinamo,c.f.r Cluj,si 2 care nu vor Unirea Urziceni a lui netoiu,argesul lui penescu,plus altele care sunt antisteaua Bistrita,Craiova ).......sincer,nu gasesti 20 de baieti pt Steaua in campionat.......asa ca Jiji iar abereaza...............alta vrajeala ieftina,mare minune sa gasesti 5 jucatori in campionat,la ce relatii are MM cu celelalte cluburi imi este groaza.......si cind stiu ca toata lumea vrea sa-l mulga pe Jiji de euro,parca vad ca-i cer milioane pe jucat de 3-400000 euro,si intervine placa scump in tara, scump afara..........daca noi vrem 1 milion pe Iacob care este terminat,curios sunt cit cere iasiul pe bilba.......asa ca 20 de jucat din tara fac 10 milioane de euro.......eu nu cred ca Jiji da atit banet, nici daca vine masa sa-l sustina privind verdicitate spuselor.............a invatat Jiji ciobanul din politica ceva,minciuna ridicata la rang de calitate..........haos romanesc la Steaua ca si in politica cu basescu..........sa traiti bine!....la Steaua merge ceva de genul.....fac ce mi-se spune!(Oli face ce zice MM si Jiji,MM face ce zice Jiji,si Jiji face ce ii spune Dumnezeu(tiinind cont ca EL nu are timp de prostime)) .........hai Steaua.......intotdeauna Steaua....... steagcruce2 steagcruce2
Juniori gen Ochirosii.... Il sfatuiesc pe MM sa-si adune o echipa de scouteri si toata vara sa mearga si sa caute jucatori tineri... Sa mearga in toate orasele peste 100,000 de locuitori si sa organizeze trialuri, orice! Sa cumpere o echipa in divizia B in care sa joace jucatorii ce nu dau randament si chiar noile achizitii...
cand am zis k se anunta vremuri grele nu ma gandeam cata dreptate o sa am. criogenati-ma va rog 3 ani. e greu de tot sa te pregatesti pt noi umilinte. P.S.pt tembelii care lauda performantele lui Olaroiu : A RATAT TOATE OBIECTIVELE! NU JUCAM NIMIC. SUNTEM UMILITI DE TOTI. cum draq va suportati cand il sustineti??!!??
nu am cuvinte ....................dar sper sa ne redresam
nu. deja situatia a luat-o razna... pana aseara eram ingrijorat, ma macinam pt jocul si rezultatele Stelei... ma ingrijora viitorul ei... acuma vad clar... situatia s-a limpezit...
:razz: :-D :-P :lol:
deja nu mai pot decat sa rad de ce se intampla... e comic, sincer! :-D
inca 3 ani de "fotbal"spectacol marca Oli ,ce chin inca 3 ani de Oli
RESPECT Oli ! Suporterii adevarati care sunt si la bine si la greu sunt alaturi de tine si de echipa ! Ceilalti care se dau stelisti si te contesta pt perioada asta mai slaba sunt doar la bine ei uitand repede performantele inegalabile ale Stelei. Multumim Oli ca ai ramas este si vei ramane o STEA din galaxie ! steagcruce2
am zambit prima oara dar nu e deloc de ras
prietene performanta inegalabila a fost castigarea cupei campionilor...sa bati o echipa ca standard si chinuit rau nu e performanta
si chiar ca a facut niste performante inegalabile...sa pierzi o finala dupa ce conduceai la general cu 3-0,sa fii la 20 pct de locu` 1,sa pierzi dupa 18 ani cu Dinamo,sa te scoata din cupa cea mai proasta echipa din campionat,sa strici in nici 1 an ce au construit altii in 3,sa castigi decat 1 data indeplasare in 8 luni si atunci in cel mai penibil mod,sa joci meci de meci cu cei mai prosti jucatori din div a (Lovin ,g Coman,Nicolita) ,sa ramana in istorie el si cu Piturca(cel putin el are scuza ca decat 3 echipe se duceau in cupele europene atunci)ca a lasato pe Steaua in afara cupelor europene si as putea continua la infinit
ASTA DA "PERFORMANTE"-mi-e rusine ca sunt inconjurat de asa stelisti care se multumesc cu obiective acceptabile pt o echipa ca AEK
Ne-m dus dracu.....e oficial ..Steaua o sa se lupte sa scape de retrogradare la anul!! daca nu va vi asa o sa fiu mereu slujitorul lui Dumnezeu=))))) vorba lu Jiji
Nu imi vine sa cred ce se intampla, e de rasul curcilor...
Asa ceva nu mi-am imaginat nici in cele mai negre ganduri.
E un om de nimic, e cea mai mare ofensa care se putea aduce suporterilor Stelei.
(((((((((((((((
1998-1999 tur (Stoichita)
Steaua : 17 j 10-4-3 31-15 34 p [67 %]
1998-1999 retur (Stoichita)
Steaua : 17 j 9-5-3 31-18 32 p [63 %]
1999-2000 tur (Jenei)
Steaua : 17 j 9-1-7 36-28 28 p [55 %]
1999-2000 retur (Jenei / Piturca)
Steaua : 17 j 9-2-6 29-25 29 p [57 %]
2000-2001 tur (Piturca)
Steaua : 15 j 9-4-2 28-17 31 p [69 %]
2000-2001 retur (Piturca)
Steaua : 15 j 8-5-2 28-15 29 p [64 %]
2001-2002 tur (Piturca)
Steaua : 15 j 9-1-6 27-17 28 p [62 %]
2001-2002 retur (Piturca)
Steaua : 15 j 6-4-5 20-14 22 p [48 %]
2002-2003 tur (Olaroiu / Piturca)
Steaua : 15 j 7-4-4 15-13 25 p [ 55 %]
2002-2003 retur (Piturca)
Steaua : 15 j 9-4-2 27-14 31 p [69 %]
2003-2004 tur (Piturca)
Steaua : 15 j 9-5-1 23-6 32 p [71 %]
2003-2004 retur (Piturca)
Steaua : 15 j 9-5-1 39-14 32 p [71 %]
2004-2005 tur (Zenga)
Steaua : 15 j 10-3-2 33-13 33 p [73 %]
2004-2005 retur (Zenga / Dumitriu)
Steaua : 15 j 9-3-3 14-5 30 p [66 %]
2005-2006 tur (Protasov)
Steaua : 15 j 9-4-2 27-10 31 p [69 %]
2005-2006 retur (Olaroiu)
Steaua : 15 j 10-3-2 22-6 33 p [73 %]
2006-2007 tur (Olaroiu)
Steaua : 17 j 10-5-2 34-9 35 p [69 %]
2006-2007 retur (Olaroiu)
Steaua : 9 j 3-3-3 11-10 12 p [44 %]
Deocamdata Olaroiu a reusit in aceasta primavara performanta de a fi antrenorul Stelei cu cele mai slabe rezultate per sezon din ultimii 9 ani. Pentru neinitiati, 44 % = echipa de locurile 5-8. L-o fi mintit cineva pe GB cum ca nu va iesi presedinte daca echipa urca mai sus de locul 5 ? Sau vrea sa ne transforme in amaratii Ligii I ca sa aiba pe cine ajuta si pentru cine aparea ca mare salvator ?
p.s : 3 infrangeri consecutive = 3 ani de contract. Nu vreau sa ma gandesc cum va fi premiat marele antrenor in cazul unei serii de 7-8 infrangeri consecutive ... probabil va fi numit antrenor pe viata si va primi se dreptul de a lasa mostenire postul urmasilor sai ...
RESPECT Oli ! Suporterii adevarati care sunt si la bine si la greu sunt alaturi de tine si de echipa ! Ceilalti care se dau stelisti si te contesta pt perioada asta mai slaba sunt doar la bine ei uitand repede performantele inegalabile ale Stelei. Multumim Oli ca ai ramas este si vei ramane o STEA din galaxie ! steagcruce2
mai,de ce nu vrei sa intelegi ca inclusiv lipi sau murinho sunt dati afara atunci cand echipa nu mai merge?asta nu si-a indeplinit nici macar un obiectiv.si mai si radea.imi venea sa-i sap eu groapa nenorocitului.mooooor de ciuda!!!!ciobanu isi pune fularu ciorilor ,asta rade ca prostu'...vai ,vai, vai!!!!
nu ma mai mira nimic atat timp cat la Steaua e promovat despotismul,iar non performanta e adusa la rang de arta.
unul isi da autogol si urmatorul meci e facut capitan.hai ca intelegeam daca era unul ca Dica,dar Nicolita chiar nu juca (cum de altfel nu o face nici acum) absolut nimic.asta pierde toate obiectivele si dintr-o data i se prelungeste contractul.ce sa mai crezi?la asa stimulente asa performante.
nu mai deschid discutii gen Coman,Lovin....care-s jucati meci de meci...
pana cand trebuie sa-l tina ?cam cat crezi tu ca i-ar trebui lui olita sa faca o echipa cat de cat competitiva?
Care sunteti din Bucuresti, mergeti la asta acasa si pictati zidurile, masina, dati telefoane de amenintare, prindeti-l si bateti-l pe strada, etc. Numa asa scapam de nesimtitu asta. Faceti un rau unui om, dar un mare bine Stelei. Daca asa vrea oieru, sa fie Revolutie!!!
Care sunteti din Bucuresti, mergeti la asta acasa si pictati zidurile, masina, dati telefoane de amenintare, prindeti-l si bateti-l pe strada, etc. Numa asa scapam de nesimtitu asta. Faceti un rau unui om, dar un mare bine Stelei. Daca asa vrea oieru, sa fie Revolutie!!!
Akuma toate rezultatele nefavorabile sunt din cauza lui Oli...nu cred, de ex meciu de la Oradea arbitru o fost de vina ca n-am castigat...sau la Vaslui...etc.
fularsteaua2
se numeste inertzie nai cum sa schimbi in iarna tot registrul tactic ,s-a vzt sezonul asta cei poate capu lu Oli , ultimele 2 meciuri mi s-au parut de o nesimtzire totala , in meciul de la Bistrita statea pe banca facand bilutze iar la cel de aseara radea ca prostu la scorul de 1-0 ce samai daca asta ne e antrnorul ne meritam soarta
astea sunt chestii de interpretare subiectiva