FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Cosmin Olaroiu - inca 3 ani la Steaua

«13456»
Encipi19.04.2007 14:31

E incredibil!!!! Nu-mi vine sa cred ca citesc!!!

Am trecut de la exatzul de aseara la agonie.Eram fericit ca pleaca..si cand colo...

Asta e.Nu ca ar fi mare paguba..dar eu unu nu mai calc la meciurile Stelei.Nu ca n-as fi alaturi de echipa..sunt alaturi de ei..dar nu pot sa fiu alaturi de acest nesimtit de antrenor care ne umileste practic!!!

Becali a dovedit inca o data ca e in plop..si ca la Steaua..un nume respectat in Europa...se merge pe prietenie si nu pe performanta.Ajungem de rasul lumii...peste tot unde nu exista performanta..sa iau masuri.Se iau masuri si la noi vad...dar exact cele mai proaste.

Ati vazut cifrele lu Oli astazi in GSP?? din 60 si ceva de meciuri..a castigat cam jumatate!!!!

BAAHHHHH!!!! Suntem Steaua..cum dracu sa castige doar jumatate din meciurile in care a stat pe banca?? ahh..e simplu...pe banca e un incompetent ca Oli.

Iar pt cei care zic ca Oli nu are mare vina..ca nu joaca el..ca ce vina are ca sunt jucatorii slabi..

pai fratele meu...cine i-a adus pe Coman...Carlos..Saban..Stancu..Andrey..?? Ori el ori MM e la fel.Daca nu i-a adus el..asta e inca o dovada in plus ca e un zero si n-are personalitate,si desi e prieten cu gg..nu il convinge sa ii cumpere jucatori klumea.

Nici nu stiu ce ar mai fi de zis...

oricum...isi va face mea culpa ciobanul pt acest lucru.De ce?? pt ca Steaua nu-si va reveni..v-a juca la fel..pt ca Oli de atat e capabil...si daca la vara vor aduce 20 de jucatori...vor fi 20 de jucatori ca Stancu..Saban si Coman.Daca pana acuma o parte din stelisti poate l-ar fi votat pe GG...acuma e clar ca s-a lins pe bot de la voturi.A reusit sa ii enerveze pe toti!!!

RUSINE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

danielcristian19.04.2007 14:32
Buba e Becalii...care continua sa jigneasca suporterii Stelei..

-care si ieri in timp ce acorda un interviu pentru TV Sport s-a luat de un suporter stelist ..ca , cu ce drept ii cere lui explicatii ca a plecat mai devreme de la meciu cu Bistrita!!

-atata timp cat nu exista respect fata de suporterii Stelei...degeaba schimba el antrenorii..si da declaratii doar de dragul capitalului politic,....

-pt el imp. sunt doar voturile noaste atat..daca l-ar vota dinamuistii sau ciorile..i-ar pupa si-n fund

Am vazut si eu faza cu tanarul acela! Felicitari acestui tanar pt curajul sau! Pacat doar ca nu si-a gasit interlocutorul potrivit...e ca si cum ai vorbi cu o oaie proasta!

Cristi TiTi19.04.2007 14:33

mdea.....a semnat inca 3 ani????....ce e asta?...Oli macar fa traba frate!....ca noi tzinem la Steaua mai mult dekt oricine .......nu dau vina numai pe tine....caci si jucatorii sunt de vina si si managerul....da facetzi treaba mah ca daca contiuna Steaua asa atunci poate vom privi cupele europene la televizor cum o sa joace alte echipe romanesti si noi vom sta in fatza televizorului...baga mare si castiga meciuri!!!!...FORZZA Steaua!!!!!!!

jcd19.04.2007 14:37

Bai sustinatorii lui Oli mergeti la culcare! Sunteti penibili. Steaua joaca mai prost decat unele echipe din B. Am ratat toate obiectivele posibile. Au muncit Zenga si Protasov degeaba in anii trecuti. S-a dus totul... E varza... Si boul rade cand cea mai slaba echipa din campionat ne elimina din cupa (0 suturi SPRE poarta). Cand ne conduce un kkt de echipa ca Bistrita cu 2-0 retardatu sta si se scobeste in nas. Ai putea sa juri ca MM e antrenoru si nu Poli. Ca nu mai castigam in deplasare de 6 luni e normal, de unde atatea pretentii? Orice meci care nu e pierdut e bun, nu? Cand l-a vazut pe Elton ca dribleaza si da gol, i-a zis sa nu mai faca asa ceva. "Mai Eltone esti nebun? Vrei sa castigam toate meciurile???? Aici e Romania, nu Brazilia! Aici nu se dribleaza, aici se paseaza in spate si se da la ciolane!" Croitoru nu e bun. L-a vazut Oli ca e cam ofensiv jucatoru si suteaza bine, pe banca cu el. Lovin si Petre sunt jucatorii ideali pt idiotu asta: defensivi, slabi, tehnica 0, paseaza numa in spate si in lateral.

MALDINI_STEAUA19.04.2007 14:39
te simti jignit ca te-am facut taran???

pai chiar asta esti oricat de mult ai vrea sa nu pari...nici expresiile de "adevarat" gen "rest in peace nigger" nu te salveaza

de ce nu te duci tu amice sa tii cu ramnicu valcea sau ce echipa aveti voi acolo???

Ai stat cam mult sa gandesti un comentariu de genul asta.Poate iti merge mintea incet.Ti-ai dori sa fi si tu taran ca mine cum spui tu.Si faza cu : "e ce nu te duci tu amice sa tii cu ramnicu valcea sau ce echipa aveti voi acolo??? " e o alta dovada de prostie si de "inteligenta" data de tine.in primul rand sunt deja la ramnicu valcea nu trebuie sa "ma duc" asa cum spui tu.2 la mana , tu crezi ca doar bucurestenii au dreptul sa tina cu Steaua ? 3 la mana : zi-mi sincer ai mai mult de 8 clase ?

Astristul19.04.2007 14:39
Ai si tu dreptate dar nu in totalitate.Si stai linistit ca la dupa meciul cu Boro am rasturnat o masa la restaurant , am spart cateva sticle si pahare acolo, am rupt un scaun si seara aia a fost cea mai urata din viata mea .1 saptamana dupa accea seara am fost mut , nu vorbeam cu nimeni , a fost cea mai neagra perioada a vietii mele de pana acum.nu exagerez cu absolut nimic

La fel a fost si pentru mine! Un adevarat cosmar. Si mai eram si tachinat de aia care tineau cu Steaua doar la victorii. Parerea mea e ca GG il tine pe Oli pentru ca el e singurul care nu s-a plans ca Becali ii ordona pe cine sa bage sau sa scoata din echipa. E parerea mea.

Mai este si lejeritatea unora dintre fotbalisti care s-au vazut cu conturile marite si acum nu se mai streseaza sa joace bine pentru Steaua. Or fi traind dupa deviza aia: "Lasa ca sunt asigurat, am bani sa ies la pensie acu'." Ar trebui sa le blocheze conturile astora si sa-si "dea viata pentru Steaua", ca noi nu traim doar sa batem la Kiev si in Giulesti.

zloty19.04.2007 14:44

de unde atata sustinere pentru Oli? 3 meciuri reusite intr-un sezon si jumatate ?asta vretzi voi de la Steaua? daca tot vretzi raul Stelei mutatziva in plm pe siteurile adversarellor si laudatzil acolo pe Oli sunt sgur ca vetzi gasi intzelegere acolo

qnzny8119.04.2007 14:44

ramane Olaroiu.nu mai zic nimic.sunt mai mult surprins decat dezamagit.

MALDINI_STEAUA19.04.2007 14:46
La fel a fost si pentru mine! Un adevarat cosmar. Si mai eram si tachinat de aia care tineau cu Steaua doar la victorii. Parerea mea e ca GG il tine pe Oli pentru ca el e singurul care nu s-a plans ca Becali ii ordona pe cine sa bage sau sa scoata din echipa. E parerea mea.

Mai este si lejeritatea unora dintre fotbalisti care s-au vazut cu conturile marite si acum nu se mai streseaza sa joace bine pentru Steaua. Or fi traind dupa deviza aia: "Lasa ca sunt asigurat, am bani sa ies la pensie acu'." Ar trebui sa le blocheze conturile astora si sa-si "dea viata pentru Steaua", ca noi nu traim doar sa batem la Kiev si in Giulesti.

Si eu cunosc multi care tin nu numai cu Steaua .. cu orice echipa , doar atunci cand castiga.Si eu sunt de acceasi parere.Multi jucatori se vad cu banii in conturi si nu mai "trag" ca la inceput.Se gandesc : "bani am , la Steaua joc , ce mai trebuie sa mai alerg..o las mai moale ca si asa bani pt batranete am".Eu chiar am incredere in MM si chiar mi-au placut vorbele lui de aseara cand a spus ca sunt multi jucatori care nu joaca cu sufletul pt Steaua si ca accei jucatori vor pleca.Eu cred ca MM chiar iubeste Steaua si eu am incredere in el ca va face ca Steaua sa straluceasca din nou asa cum ii sta bine unei echipe de talia Stelei.Mult succes in continuare!

nemilosul19.04.2007 14:47
Ai stat cam mult sa gandesti un comentariu de genul asta.Poate iti merge mintea incet.Ti-ai dori sa fi si tu taran ca mine cum spui tu.Si faza cu : "e ce nu te duci tu amice sa tii cu ramnicu valcea sau ce echipa aveti voi acolo??? " e o alta dovada de prostie si de "inteligenta" data de tine.in primul rand sunt deja la ramnicu valcea nu trebuie sa "ma duc" asa cum spui tu.2 la mana , tu crezi ca doar bucurestenii au dreptul sa tina cu Steaua ? 3 la mana : zi-mi sincer ai mai mult de 8 clase ?

da amice sunt la facultate de stat anul` 4

tu ce scoala ai facut????

1)chiar nu mi-as fi dorit sa "fi" un taran ca tine

2)ti-am zis sa te duci sa tii cu ECHIPA care e la voi acolo nu cu orasu`

MALDINI_STEAUA19.04.2007 14:51
Ti-ai dori sa fi si tu taran ca mine

ba da prost esti.ce e ma gresit aici?vai de capul tau

nemilosul19.04.2007 14:57
ba da prost esti.ce e ma gresit aici?vai de capul tau

ti-ai dori sa fii cu 2 i

dar nu te-a invatat asta invatatoarea din sat te inteleg

themis19.04.2007 14:57

Nu inteleg, e ca un cosmar continuu!

Fac parte dintre suporterii moderati, care au sustinut ca Oli sa primeasca o sansa si sa fie lasat sa creeze echipa pe care o dorea. Dar acum, cand a avut destul timp, cand nu a mai putut sa serveasca vesnica "echipa e obosita" si a demonstrat ca e ZERO si doar a distrus ceea ce altii au reusit sa construiasca, nu inteleg cum nu-i e RUSINE!

In timpul meciului de aseara, ma durea stomacul de nervi si sufletul pentru ceea ce a devenit Steaua. Si cred ca asa au simtit toti suporterii. Vazand cum intelege sa reactioneze Oli, nu am decat o explicatie: NU IUBESTE Steaua! Daca ar iubi-o, dandu-si seama ca nu e in stare de nimic, ar pleca si lasa calea libera pentru cineva capabil. Asa, si el, si MM, isi apara doar "locul de munca" si banii.

RUSINE!

MALDINI_STEAUA19.04.2007 14:58
ti-ai dori sa fii cu 2 i

dar nu te-a invatat asta invatatoarea din sat te inteleg

mamaaaa o sa fie sfarsitul lumii ! te las in voia Domnului.Hai pa ca deja ma plictisesti

ULTRASSICK19.04.2007 14:58

sunt profund socat....:|:|:| cineva a zis bine cred k o sa retrogradam...bine desigur anul acesta nu se poate da la anul o sa fim in coada clasamentului...cu Oli doamne cat de tampit sa fii GIGIIII....cat de ratat sa fiii OLIII(TZA) nu lasi la greu Steaua cik da dak tu ai adus-o aici ar trebui sa te simti si sa pleci singur...GOOO AWAYYYY!!!!! :twisted: fularultras

sorin_g19.04.2007 15:01

Asta e rasplata pentru dezintegrarea unei echipe care juca FOTBAL.

zloty19.04.2007 15:06

cea mai mare greseala a lu bkli prelungirea contractului celui mai slab antrenor din istoria Stelei ,a facut 3 meciuri mai de doamne ajuta si acuma moare lumea dupa el ,pisamas pe el si pe admiratori lui , o sa ne duca in div b incapabilu asta

^SnoWmaN^19.04.2007 15:07

Tocmai am vorbit cu Mama Omida:))) si mi-a spus ca sezonu viitor vom avea ca obiectiv salvarea de la retrogradare iar peste 2 sezoane vom avea ca obiectiv promovarea in Liga 1. bineinteles ca obiectivele nu vor fi atinse si Olaroiu va semna inca un contract pe 3 ani cu Steaua, pentru ca echipa va fi din nou intr-o situatie tragica si el nu poate sa lase aceasta echipa la greu. Continuarea nu mi-a mai spus-o Mama Omida, ca i s-a terminat lumanarea, dar imi pot imagina ca in 6-7 sezoane cu Olaroiu pe banca, obiectivele Stelei vor fi simple: -un egal(daca se poate...)in derby-urile cu Petrolu Baicoi si Vulturu Tufeni; - sa aduca la stadion cel putin 100 de suporteri intr-un sezon; -evitarea retrogradarii in Liga a VI-a; -inaltimea paselor sa nu mai depaseasca 10 metri; -strangerea de fonduri pentru operatia lui Banel, ca sa poata misca si el gatul si sa priveasca si in sus, nu numai firicelele de iarba;

Eu unul sunt fericit! Mama Omida mi-a mai zis ca voi castiga la loto.URAAAA!!! :P

COOL19.04.2007 15:16
editat de moderatori, user avertizat pentru injuraturi
dica_10steaua19.04.2007 15:24

Nu stiu exact care e problema ....Olaroiu sau unii jucatori care nu pot da o pasa de 3 m..stit voi care sunt aia.. :wink:

godfather8619.04.2007 15:25
Olaroiu f... GATU' MATII BAGAMI-AS **** IN **** *****!!!!!! DEMISIONEAZA MUISTU DRACU DE AMBULANT!!!!!!!!

Cine esti tu ma sa vorbesti de Oli? Ba nu ti-e rusine sa vb de un asa antrenor ? Spala-te pe la gura inainte sa vorbesti de un asa antrenor

forever_STEAUA19.04.2007 15:26

@COOL

Nu e deloc "cool" sa vorbesti asa... Nu esti pe stadion...

zloty19.04.2007 15:30
Cine esti tu ma sa vorbesti de Oli? Ba nu ti-e rusine sa vb de un asa antrenor ? Spala-te pe la gura inainte sa vorbesti de un asa antrenor

de un asa antrenor?? cred ca glumesti amice , 3 meciuri mari in un sezon jumatate e cam putzin pentru o echipa de talia Stelei nu crezi?

bebe_nord19.04.2007 15:37

lol nam ce sa zic

godfather8619.04.2007 15:43
de un asa antrenor?? cred ca glumesti amice , 3 meciuri mari in un sezon jumatate e cam putzin pentru o echipa de talia Stelei nu crezi?

Ma deci nici eu nu sunt in total de acord cu prelungirea de contract dar totusi asta e decizia si nu avem ce face. Trebuie sa avem totusi respect pentru Olaroiu pentru ca nu a avut numai infrangeri la Steaua. Poate era o masura buna demiterea antrenorului dar sa speram ca va fi mai bine de la vara. Acu asta e decizia clubului si noi daca sunt suporteri adevarati trebuie sa-i incurajem.

«13456»