E incredibil!!!! Nu-mi vine sa cred ca citesc!!!
Am trecut de la exatzul de aseara la agonie.Eram fericit ca pleaca..si cand colo...
Asta e.Nu ca ar fi mare paguba..dar eu unu nu mai calc la meciurile Stelei.Nu ca n-as fi alaturi de echipa..sunt alaturi de ei..dar nu pot sa fiu alaturi de acest nesimtit de antrenor care ne umileste practic!!!
Becali a dovedit inca o data ca e in plop..si ca la Steaua..un nume respectat in Europa...se merge pe prietenie si nu pe performanta.Ajungem de rasul lumii...peste tot unde nu exista performanta..sa iau masuri.Se iau masuri si la noi vad...dar exact cele mai proaste.
Ati vazut cifrele lu Oli astazi in GSP?? din 60 si ceva de meciuri..a castigat cam jumatate!!!!
BAAHHHHH!!!! Suntem Steaua..cum dracu sa castige doar jumatate din meciurile in care a stat pe banca?? ahh..e simplu...pe banca e un incompetent ca Oli.
Iar pt cei care zic ca Oli nu are mare vina..ca nu joaca el..ca ce vina are ca sunt jucatorii slabi..
pai fratele meu...cine i-a adus pe Coman...Carlos..Saban..Stancu..Andrey..?? Ori el ori MM e la fel.Daca nu i-a adus el..asta e inca o dovada in plus ca e un zero si n-are personalitate,si desi e prieten cu gg..nu il convinge sa ii cumpere jucatori klumea.
Nici nu stiu ce ar mai fi de zis...
oricum...isi va face mea culpa ciobanul pt acest lucru.De ce?? pt ca Steaua nu-si va reveni..v-a juca la fel..pt ca Oli de atat e capabil...si daca la vara vor aduce 20 de jucatori...vor fi 20 de jucatori ca Stancu..Saban si Coman.Daca pana acuma o parte din stelisti poate l-ar fi votat pe GG...acuma e clar ca s-a lins pe bot de la voturi.A reusit sa ii enerveze pe toti!!!
RUSINE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!