buuun
de fapt rau
rau de tot
eu unul l-am sustinut mult pe Olaroiu
am incredere in valoarea lui
si credeti-ma are valoare
dar mentalitatea ii lipseste
noua ne trebuie un antrenor strain cu mentalitate de invingator
care sa faca orice pt a castiga
orice!!!!!!!
chiar daca trebuie sa dea afara jucatori sau sa ii trimita la echipa a 2a
orice!
Olaroiu s-a apropiat mult prea mult de jucatori.Acum intre ei nu mai e o relatie antrenor-jucator ci o relatie de prietenie(nu ca ar fi rau sa fie prieteni.sa fie prieteni.dar in afara orelor de lucru)
jucatorii trebuie sa stie de frica
sa fie constienti de faptul ca daca gresesc vor plati
din pacate acest lucru la Steaua nu e in acest moment
noua ne trebuie un antrenor care pe langa faptul ca trebuie sa fie valoros si fie si un bun psiholog
neaparat
Zenga stia cum sa vb cu ei
cum sa ii motiveze
lui Olaroiu asta ii lipseste
si din cate vad nici nu prea incearca sa se imbunatateasca in acest domeniu
e foarte rau ca Olaroiu a primit o prelungire de 3 ani la contract
foarte rau
chestia asta spune niste lucruri despre Steaua:
1. La Steaua conteaza doar parerea lui Becali.
2. Nepotismul e in floare in clubul nostru(Zenga a zburat desi era pe primul loc.A fost dat afara pt ca echipa avea nevoie de un "soc". Acum nu mai are nevoie?)
3. In legatura cu plecarea lui Zenga.se pare ca echipa e subordonata direct patronului.Dupa aceasta intamplare tind sa cred ca Zenga a fost lucrat.Si cred ca jucatorii care l-au lucrat au fost Dorinel Munteanu, Dinita,Fl Dumitru si alti oameni care au parasit Steaua intre timp.de ce? Pt ca Mihai Stoica a facut la fel si cu ceilalti oameni ai lui Piturca
4. e grav daca Olaroiu a facut ce a facut. Nu il credeam asa de slab incat sa faca un "tariceanu" asa de odata.Il credeam un caracter mai puternic.Daca a zis ca pleaca trebuia sa se tina de cuvant.
din toata povestea asta sunt 2 care iasa in paguba:
Steaua - pt ca riscam sa intram intr-o noua era Piturca
si noi fanii pt ca toate aceste lucruri se vor intoarce impotriva noastra si noi vom fi cei de care se va rade