Incredibil. Probabil ca astia 3 ani la rand nu o sa mai prindem nici o cupa europeana. m**e Gigi
Incredibil. Probabil ca astia 3 ani la rand nu o sa mai prindem nici o cupa europeana. m**e Gigi
asta e bine eu cred ca Becali vrea din tot sufletul ca la anul sa nu jucam in nici o cupa europeana si mai mult ca din sezonul 2008 - 2009 sa jucam la matineu....multumim Oli pentru bucuriile aduse insa sincer nu meriti sa stai la Steaua in acest moment .... daca aveai caracter nu aceptai acel contract
Cosmin Olaroiu a semnat un nou contract, pe o durata de 3 ani, cu Steaua!
"Am vrut sa-mi dau demisia dar nu vreau sa las Steaua la greu!", a declarat Olaroiu cu putin timp in urma
Acolo trebuie schimbti cativa jucatori, Oli e antrenor bun
oare are vreo clauza in contract care in cazul retrogradarii sa-l dea afara? Eu numai rezist...
Bravo Oli! Eu te sustin in continuare! O sa vedeti voi ca e mai bine asa!!! steagcruce2
asta e bine eu cred ca Becali vrea din tot sufletul ca la anul sa nu jucam in nici o cupa europeana si mai mult ca din sezonul 2008 - 2009 sa jucam la matineu....multumim Oli pentru bucuriile aduse insa sincer nu meriti sa stai la Steaua in acest moment .... daca aveai caracter nu aceptai acel contract
Bine frate, deci pe Zenga il da afara cand era pe primul loc si lui Bula asta ii prelungim contractul pentru locul 4 si ratarea tuturor obiectivelor. Eu i-as prelungi contractul pe viata lui Gigel Coman si luiLovin, iar pe Banel l-as pune capitan si i-as face statuie.
oare are vreo clauza in contract care in cazul retrogradarii sa-l dea afara? Eu numai rezist...
) tare. cred ca atunci chiar va pleca el, nu-l va da Gigi afara.
Degeaba vrea omul si pune suflet,daca :
o data : nu poate ;
a doua : nu are nici noroc.
Iti spun ca asta se va intampla! Acum cred ca realizeaza si ei ce le-a spus toata lumea: "Cumparati jucatori, cumparati jucatori, triati, rulati, triati, pastrati,cumparati" Numai asa faci performanta!Daca ramai cu 13-14 jucatori si astepti acelasi randament de la ei pe 5 ani inseamna ca esti nebun!
Sa speram ca s-au trezit toti si vor cumpara jucatori! Credeti-ma oameni buni ca asta este singura solutie! Nu plecarea lui Oli sau MM rezolva ! JUCATORI , JUCATORI MULTI
Sa vedem. Pe MM il mai cred in stare sa gandeasca in perspectiva dar pe Jiji in nici un caz. Sper sa dreptate dar vad ca multa lume inclina sa creada opusul. Daca ar fi cum zici tu am rupe din nou vreo 2-3 ani si am avea parte de hegemonia de care vb MM.
asta e gluma nu? sper..cum plm in halu asta si mai semnezi si pe 3 ani... nu e katerink crek
Oli Te SUSTIN sa nu uitam ca Oli nea calificat in Liga cu el am luat campiaonatu semifinala de Cupa UEFA NU Oli ESTE VINOVAT CII JUCATORI O SA VEDETI CA O SAFACEM O ECHIPA MARRE si MAI ales O FAMILIE MARE
Foarte frumos din partea lui ,nu-si da seama ca a distrus Steaua ,mie rusine sa mai ies din casa ,rad toti dinamovistii si rapidistii .Poate ca el are impresia ca a reusit singur sa califice Steaua in semifinala cupei UEFA (pe care a pierdut-o ,a ajuns acolo pe jocu si echipa lui Protasov caci pe jocu lui am pierdut calificarea in finala),in Champions League dar uita ca sunt jucatorii adusi de Zenga si Protasov impreuna cu arogantu de MM si jocu tot al lui Zenga sau Protasov era ...anul asta s-a vaz mana lui si suntem pe 4 . steagcruce2 DE CE TREB SA FIE LA FIECARE ECHIPA CATE UN AROGANT ...NU MAI SUPORT CAMPIONATU ASTA : LA Dinamo E Borcea , LA rapid ERA vama SAU valvis , LA Cluj E patzkany ala , LA Steaua E MM SI Oli !!!!nu mai rezist.Pana il da afara tin cu FC Arges
))
Acu ne baga motivele pentru care am avut rezultatele astea dezastruoase....accidentatii. Pai bine, dar asta nu e motiv pentru care Steaua sa joace in halul asta de prost. Eu ma si mir cum de le-am dat javrelor 2 goluri dupa ce am jucat aseara. Aia nu e Steaua, e prostia lui ZerOli!
Oli Te SUSTIN sa nu uitam ca Oli nea calificat in Liga cu el am luat campiaonatu semifinala de Cupa UEFA NU Oli ESTE VINOVAT CII JUCATORI O SA VEDETI CA O SAFACEM O ECHIPA MARRE si MAI ales O FAMILIE MARE
Esti tare ba crapidistule, numai voi va puteti bucura de o asemenea situatie. Ajungem ca voi in B cu oligofrenul asta si teama mie ca o sa stam mai mult ca voi pe acolo...
Inertia jocului impus de Oleg Protasov este cauza pentru succesele de anul trecut. Nu mai ii laudati pe ZerOli atata. El e vinovat ca avem cel mai prost campionat dupa multi ani.
BRAVO !!! E Bine ca a ramas Oli la Steaua .. incet incet o sa ne revenim ! ne mai trebuiesc cativa jucatori si o sa fie ok ! mandru ca sunt stelist !
Nu se poate asa ceva. Oare ce poate sa mai faca acest antrenor la aceasta echipa. Becali este asa de orb incat nu vede ca in ultimu an Steaua a avut o cadere constanta. Eu ma mir cum a facut omul asta averea aia impresionanta si.....acum imi dau seama ca nu cu cap. Oricum VOTATI Becali PRESEDINTE.
Cu Steaua pana la moarte. steagcruce2
Becali este un om de 2 lei. Aceasta este o noua manevra. De ce nu deschideti ochii? Jiji a observat tendindinta anti-Becali adoptata in ultimul timp de o parte a suporterilor Stelei si vrea sa adopte singura strategie care il scoate, in aparenta: ii da un asa-zis credit lui Oli pentru ca sa nu se poata spune niciun moment ca nu a facut totul. O sa spuna ca l-a sustinut, ca i-a adus ce jucatori a vrut (desi nu a bagat bani deloc in campania de iarna si posturile ramase descoperite au fost plombate superficial, fara o analiza coerenta prealabila), ca a vrut sa ia de pe umerii sai presiunea demiterii si sa ii confere siguranta postului. Astea sunt povesti de adormit suporterii de tzatza.
Acum ramanem cu Oli, cu Jiji si cu Meme, cu o echipa de jucatori care nu se ridica la valoarea pretentiilor Stelei si cu o pozitie in clasament care ne va permite la anul sa ne concentram pe competia interna, fara a lasa meciuri internationale sa impieteze asupra unui program competitional la finele caruia ne vom clasa pe un meritoriu loc 3, 4 sau 5, asteptand ultimii 2 ani ai mandatului lui Oli.
Iar fata de afirmatia VOTATI Becali PRESEDINTE stii cum se spune: nici macar mila nu meriti!![]()
DECAT Hagi MAI BINE Oli.
Forza Steaua steagcruce2
3 ani de zile, adio campionat sau cupe europene. 3 ani de zile de bubuieli ale mingiilor in fata. 3 ani de zile de umilinte in fata dinamilor si rapizilor. Dupa 3 astfel de ani, care va mai ramine suporter ros-albastru, ala chiar merita tot respectu.
3 ani de zile, adio campionat sau cupe europene. 3 ani de zile de bubuieli ale mingiilor in fata. 3 ani de zile de umilinte in fata dinamilor si rapizilor. Dupa 3 astfel de ani, care va mai ramine suporter ros-albastru, ala chiar merita tot respectu.
Eu o sa raman la fel cum am ramas si cand a fost Piturca antrenor, la fel cum am ramas si dupa ce ne-a batut Dinamo. Mai sunt altii ca mine si nu sunt putini
Eu zic ca Becali nu gandeste rau (pentru el) Cum vad eu discutia Becali & Oli:"B: Bai Oli nu pleci nicaieri
O: Gigi...plec, nu mai suport sa te bagi peste mine si sa am asemenea rezultate si tot eu sa fiu tap ispasitor
B: Oli te las sa-ti faci treaba, vrei sa zica lumea ca nu sunt bun conducator?? Mergem pana la capat
O: Mi-e rusine Gigi de ce a iesit
B: Dai bah dreaq de hahalere de suporteri si de ziaristi, niste nerecunoscatori! Tu ramai! La vara iei 20 de jucatori, iti faci echipa! Decat sa pierd voturi mai bine investesc in echipa!
O: Bine Gigi , hai ca vedem....
G: 3 ani ramai sa vada lumea ca la timpuri grele nu ne lasam capul jos....LA RAZBOI!"
DOAMNE , FERESTE-NE DE CE-I MAI RAU!!!!
hai ca asta mi'a placut ![]()
M-as bucura daca asta ar fi doar un prim pas in rezolvarea acestei situatii. Si ar mai urma si alte masuri (schimbarea lotului, limitarea "atributilor" unora gen MM, samd). Pt ca daca se vor lua mai multe masuri si, nu in ultimul rand, va fi liniste la echipa (iar aici noi, ca suporteri, avem un mare rol), atunci sunt convinsa ca Steaua va fi unde ii este locul. Altfel, cu parere de rau, viitorul nu suna bine ![]()
steag1
Eu o sa raman la fel cum am ramas si cand a fost Piturca antrenor, la fel cum am ramas si dupa ce ne-a batut Dinamo. Mai sunt altii ca mine si nu sunt putini
Si eu la fel frate. Cu Piturca au fost vremuri grele, dar Piturca sa stii ca e mare antrenor. A avut si el niste momente de cumpana, dar nu practica un joc asa de urat cum este cel din ziua de azi. Barem Piturca nu e antrenor defensiv.
Si la bine si la rau,
Steaua este clubul meu ... mereu !!!
Acum 15 min am ajuns acasa si am aflat...ma duc sa-mi cumpar niste vodka;diazepam am...ma trezeste careva si pe mine dupa 3 ani, va rog?
E o gluma proasta nu?