FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Cosmin Olaroiu - inca 3 ani la Steaua

«1236»
fcsteaua.ro19.04.2007 12:22

Cosmin Olaroiu a semnat un nou contract, pe o durata de 3 ani, cu Steaua!

"Am vrut sa-mi dau demisia dar nu vreau sa las Steaua la greu!", a declarat Olaroiu cu putin timp in urma

roby_spartacus19.04.2007 12:25

e clar o sa Retrogradam !!!

Bodanel19.04.2007 12:25

Ne-am ars daca se mai baga Jiji peste el sau daca mai aduce jucatori gen Coman. Sper sa nu fie asta inceputul unei perioade negre pt Steaua dupa acesti 2 ani frumosi.

ss lucki19.04.2007 12:26
Cosmin Olaroiu a semnat un nou contract, pe o durata de 3 ani, cu Steaua!

"Am vrut sa-mi dau demisia dar nu vreau sa las Steaua la greu!", a declarat Olaroiu cu putin timp in urma

Cosmarul continua!!!!!!!! Doamne ce o sa iasa. Cu Piti a fost joaca de copii pe langa ce dezamagiri o sa avem de acum incolo! Atata nesimtire la un om n-am vazut in viata mea

w3bmaster19.04.2007 12:26

Ma duc dracului emigrez cum pm sa faci asa ceva nu se poate :(

axl2319.04.2007 12:27

o decizie ciudata a conducerii Stelei, imi trebuie timp sa rumeg informatia.

vvv_steaua19.04.2007 12:27

iata ca acest ZERO al fotbalului romanesc este in continuare alaturi de noi. multumim Jiji!

sorin_g19.04.2007 12:27

Asta a fost picatura care a umplut paharul.

Este o ofensa adusa bunului simt si tuturor suporterilor Stelei.

Un antrenor incompetent primeste A TREIA SANSA semn ca toate merg pe drumul ce bun.

Este o aberatie mai mare decat promovarea lui Corpodean dupa Dinamo - Steaua.

OFICIAL nu mai calc in Ghencea si nu mai urmaresc nici un joc al Stelei pana nu pleaca acest antrenor.

Bogdan4Steaua19.04.2007 12:27

Totul incepe sa semene cu o parodie. Norii negri continua sa se adune. In aceste conditii, situatia este extrem de grava. Echipa nu are cum sa se redreseze cu Oli la carma. Tot ce ne ramane de facut este ca noi, suporterii, sa luam atitudine impotriva lui Olaroiu. Daca Becali este inconstient, trebuie sa aratam noi o urma de realism.

ss lucki19.04.2007 12:28
Ma duc dracului emigrez cum pm sa faci asa ceva nu se poate :(

Hehe, nu te ajuta cu nimic, crezi ca scapi de "virusul" Steaua daca emigrezi?

BlaUGranA19.04.2007 12:29

Incredibil!!!Ma asteptam sa-si dea demisia si cand colo...nu am cuvinte sunt perplex

axl2319.04.2007 12:32
OFICIAL nu mai calc in Ghencea si nu mai urmaresc nici un joc al Stelei pana nu pleaca acest antrenor.

nu este o solutie si nu rezolvi nimic facand asta. cel mult vei atrage comentarii pe subiectul anost "cine e mai stelist ca altul, javra!".

Tavone19.04.2007 12:32

Eu zic ca Becali nu gandeste rau (pentru el) Cum vad eu discutia Becali & Oli:

"B: Bai Oli nu pleci nicaieri

O: Gigi...plec, nu mai suport sa te bagi peste mine si sa am asemenea rezultate si tot eu sa fiu tap ispasitor

B: Oli te las sa-ti faci treaba, vrei sa zica lumea ca nu sunt bun conducator?? Mergem pana la capat

O: Mi-e rusine Gigi de ce a iesit

B: Dai bah dreaq de hahalere de suporteri si de ziaristi, niste nerecunoscatori! Tu ramai! La vara iei 20 de jucatori, iti faci echipa! Decat sa pierd voturi mai bine investesc in echipa!

O: Bine Gigi , hai ca vedem....

G: 3 ani ramai sa vada lumea ca la timpuri grele nu ne lasam capul jos....LA RAZBOI!"

DOAMNE , FERESTE-NE DE CE-I MAI RAU!!!!

mahay19.04.2007 12:34

a fost suspendat basescu...lasa-tzi ca o sa iasa jj preshedinte :)))))))))))) [ poate ne revenim atunci :( ] btw: ashtept ziua cand o sa avem antrenor pe Ladislau Boloni sau pe Grigorash de la otelu.. pana atunci :( :( :( :( :( FORZA Steaua steag2

JohnnyG19.04.2007 12:36

Nu se poate asa ceva. Oare ce poate sa mai faca acest antrenor la aceasta echipa. Becali este asa de orb incat nu vede ca in ultimu an Steaua a avut o cadere constanta. Eu ma mir cum a facut omul asta averea aia impresionanta si.....acum imi dau seama ca nu cu cap. Oricum VOTATI Becali PRESEDINTE.

Cu Steaua pana la moarte. steagcruce2

Bodanel19.04.2007 12:36

@ Tavone

Ar fi bine sa fie asa dar ma cam indoiesc. Sper pt binele nostru si al Stelei sa fie asa.

alexblaja19.04.2007 12:37

Cred ca Jiji se credea in parlamentul Romaniei si a crezut ca-i ofera un contract lui Base pentru functia de presedinte!

Eu nu mai inteleg nimic! Sper sa incepem sa castigam meciuri, poate il da afara, ca vad ca la infrangeri ii prelungeste contractul! Sincer, nu mai inteleg nimic...

spiculantu19.04.2007 12:39

sper ca e o gluma proasta

stelist_4_ever9019.04.2007 12:39

Asta e sincer si eu asteptam o schimbare dar parerea mea ca nu este Oli chiar atat de mult de vina. Ce vina are el ca avem atatia jucatori care nu sunt in stare sa faca o preluare. Un avantaj ar fi ca deja stie ce pot unii jucatori si sper sa scape de ei la vara asta daca nu e nebun sa-si pastreze copii(stim cu toti cn sunt). Daca ar fi venit altu ar mai fi durat ceva timp pana cand o sa cunoasca toti jucatorii.

cristi_mold19.04.2007 12:39

Inca trei ani la Steaua...... nu cred ca va mai sta atata mai ales cand echipa joaca atat de prost fular-campionii

Fanatic_Steaua19.04.2007 12:40

OK, daca tot a ramas Oli la echipa ar trebui facut ceva in privinta urmatorilor jucatori: Baciu, Saban, Stancu(?), Bostina, Gigel Coman, Lovin, Nicolita(?), Paraschiv(?), Iacob.

Cei cu semnul intrebarii ar trebui trimisi pentru o perioada la echipa a doua, iar ceilalti AFARA.

Tavone19.04.2007 12:41
@ Tavone

Ar fi bine sa fie asa dar ma cam indoiesc. Sper pt binele nostru si al Stelei sa fie asa.

Iti spun ca asta se va intampla! Acum cred ca realizeaza si ei ce le-a spus toata lumea: "Cumparati jucatori, cumparati jucatori, triati, rulati, triati, pastrati,cumparati" Numai asa faci performanta!

Daca ramai cu 13-14 jucatori si astepti acelasi randament de la ei pe 5 ani inseamna ca esti nebun!

Sa speram ca s-au trezit toti si vor cumpara jucatori! Credeti-ma oameni buni ca asta este singura solutie! Nu plecarea lui Oli sau MM rezolva ! JUCATORI , JUCATORI MULTI

ss lucki19.04.2007 12:42
Asta e sincer si eu asteptam o schimbare dar parerea mea ca nu este Oli chiar atat de mult de vina. Ce vina are el ca avem atatia jucatori care nu sunt in stare sa faca o preluare. Un avantaj ar fi ca deja stie ce pot unii jucatori si sper sa scape de ei la vara asta daca nu e nebun sa-si pastreze copii(stim cu toti cn sunt). Daca ar fi venit altu ar mai fi durat ceva timp pana cand o sa cunoasca toti jucatorii.

Cum adica ce vina are Oli? Pai nu Oli i-a cerut pe Gigel Coman si Petre??? Nu el si-a dat acordul pt toate transferurile? Nu el a stricat o echipa care juca fotbal de calitate europeana acum un an-doi??? Cu schemele lui tactice nu mai tragem un sut la poarta!!!!!!!!!!

Chaos19.04.2007 12:42

ne-am dus pe p**a. olaroiule esti un om fara caracter,fara demnitate,fara bun simt.Esti un nimic!!Distruge Steaua de tot!!termina ce-ai inceput!! Becali sa ne manci P**a la toti suporterii!! AFARA DIN Ghencea!!!!!!!!!!

roby_spartacus19.04.2007 12:42

Eram sigur ca nu o sa demisioneze Oli !! Pt k este sustinut de nea Gigi si MM doi clauni , daca nici la vara nu pleaca Oli inseamna ca astia vor sa ne duca in B

«1236»