FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri Vara 2007

«18283848586107»
cristi_mold25.07.2007 21:24
in sfarsit o zi fara bombe si cu transferuri cel putin utile pentru echipa

rada - e un fundas central mai bun decat Baciu si e o solutie pana revine Ghionea

zaharia- eu personal ikl consider un fotbalist f bun sper sa nu ma insel dar eu il vad mai bun decat Iacob. sa lasam prostiile gen dady si armenteros si sa ne multumim u ce putem aduce

Herea e aproape de Steaua - din punctul meu de vedere si iar sper sa ma insel Herea nu are valoare de Steaua. eu sunt convins ca si altii de pe acest foryum sunt de acord cu mine vedeti ce au scris si altii cand s-a auzit ca Herea e la rapid. aici eu l-as fi adus pe sarbul ala sau pe camus dar francezul cam are fumuri si pana ii trec ar fi fost bun sarbul.

oricum per total azi a fost o zi in care ne-am acoperit majoritatea posturilor deficitare din echipa

incep din nou sa sper la titlu.

mai adaugal si pe ninu care si el este titular in nationala de tineret. De la o aparare varza ne-am facut o aparare beton. Mijloc avem, daca aducem si mijlocasul de creatie ne-am scos. Iar atacul este de 7 stele

dylo25.07.2007 21:56

fratilor, in sfarsit ne indreptam incet incet spre o echipa valoroasa......mai ramane maine Herea si ivic, sper si camus, si apoi spre cl dak se realizeaza transferurile astea chiar ca va incepe hegemonia Stelei........................ steagcruce2

Pantera1625.07.2007 22:07

bv a facut si Steaua o mutare bunha

AmuntBoy25.07.2007 22:25

bun asa ......

decat sa visam la cai verzi pe pereti > sa aducem romani si gata ;)

Intre Ivici si Camus fara indoiala il aleg pe sarb

nu se poate asa ceva cu belgianul ala , declaratia aia ca vine la Steaua doar daca se califica in grupe este jenanta

Nu avem nevoie de asemenea jucatori la echipa.

Cu aducerea lui Herea si Ivici eu zic ca e cam gata campania de achitii - satisfacatoare

Si poate incercam o bomba dupa ce ne calificam in grupe , un jucator de valoare mijlocas ofensiv ;) care sa nu fie rahatul ala belgian

Raul198825.07.2007 22:52

Jucãtorii lui CS Otopeni, Florin Sandu și Cristi Cojocnean, au fost momiți de Steaua

de Radu Bichiș

Jucãtorii Otopeniului Florin Sandu și Cristi Cojocnean s-au sucit în drumul spre Timișoara, sperînd sã ajungã sub comanda lui Hagi. Tinerii Otopeniului, Florin Sandu (19 ani) și Cristi Cojocnean (19 ani), anunțați ca achiziții certe de Poli Timișoara, nu au ajuns pe Bega, fiind întorși de un posibil transfer la Steaua.

În urmã cu o sãpentruãmînã, Sandu și Cojocnean erau în drum spre Timișoara sã parafeze contractele pe 5 ani cu Poli, dar directorul lui Poli, Gheorghe Chivorchian, i-a așteptat în zadar. Cei doi s-au rãzgîndit și nu au mai sosit pe Bega, deși inițial și-au dat acordul verbal de transfer.

Oficialii lui CS Otopeni îl acuzã pe impresarul jucãtorilor, Rãzvan Zamfir, cã i-a momit pe aceștia cu o ofertã de la Steaua. "Pur și simplu nu știm unde sînt, trebuiau sã ajungã la Poli, s-au înțeles verbal, dar s-au întors din drum. E problema lor, vor fi suspendați pe 4 ani, pentru cã acum refuzã sã mai revinã la Otopeni. Noi am acceptat propunerea de transfer a lui Poli, a fost cea mai serioasã, și nu dãm înapoi. Cei doi au ajuns carne de tun în mîna unui impresar care urmãrește doar binele sãu personal și sã-i vîndã la Steaua", a conchis Mugur Porumbacu, directorul executiv al Otopeniului.

Cît au oferit cluburile

Marian Iancu a trimis o ofertã scrisã clubului din Otopeni de 870.000 de euro pentru transferul definitiv. Steaua a fost dispusã sã ofere 700.000 de euro, din care 200.000 de euro direcționați direct cãtre Teodor Balmoș, cel care i-a descoperit pe jucãtori și a pãstrat o cotã de 30 la sutã dintr-un transfer. Ulterior, Steaua a plusat pînã peste oferta lui Poli, la 1 milion de euro. "Nu mã intereseazã subiectul. Eu respect cluburile, am fãcut o ofertã scrisã, clarã, aștept sã vedem zilele urmãtoare cum se rezolvã", a spus Marian Iancu, patronul lui Poli.

Salariu de 400 RON

Acum trei ani, Otopeniul i-a transferat pe Sandu și Cojocnean de la LPS Bistrița, pentru suma totalã de 500 de milioane de lei vechi, prin intermediul unui om de afaceri, Teodor Balmoș. "Oficialii de la Otopeni și-au bãtut joc de ei, nu au vrut sã-i dea la Timișoara în iarnã, iar acum au intrat în panicã. Poli a oferit mai mult, dar dacã jucãtorii vor la Steaua, eu nu mã pot opune. Oricum, sã stai la Otopeni pe 4 milioane de lei vechi pe lunã, e o bãtaie de joc", a spus Balmoș.

"Au fãcut falsuri"

Vizat de acuzele oficialilor de la Otopeni, agentul celor doi jucãtori, Rãzvan Zamfir, sperã cã fotbaliștii vor deveni liberi de contract, dupã ce și-au depus memorii la FRF. "Oficialii de la Otopeni au fãcut niște falsuri grosolane, penale chiar le-aș putea numi, modificînd termenii contractuali. Jucãtorii și-au depus memorii și sper cã situația lor se va rezolva favorabil. Eu nu am nici o vinã cã jucãtorii s-au rãzgîndit și nu vor la Poli, ci la Steaua. Cojocnean mi-a zis cã e fanul echipei din Ghencea și cã vrea sã joace acolo", a spus Zamfir.

sursa gsp

asta a fost treaba

m-am mirat de ce s-au rasgandit sa semneze cu Poli :ohmy:

sa vedem poate se resolva problemele si vin la noi

am putea sa ii inprumutam un an la Gloria Buzau sau la Steaua 2

cum se vede si Ivic ii aproape de Steaua steagsahmic

eu sincer m-as dori mai mult pe Camus

dar mai bine ar fi cred eu sa il cumparam pe Ivic si sa ne asiguram un mijlocas findca cu Camus nu stii cum se va decide :unsure:

AmuntBoy25.07.2007 23:06

Dap ff bine

Astia 2 sunt buni de viitor , trebuie directionati 1-2 ani la Buzau ca sa prina meciuri in A

si apoi sa vina la echipa daca au confirmat

inches26.07.2007 00:42

In ce considera Rada nu conteaza ca a fost inainte.

Si in Liga 1 din Frantza se intimpla ca un jucator sa spuna ca echipa cu tare este in inama lui si sa semneze la rivala in declarand contrariu.

Conteaza unde joaca si cit de bine o face.

Camus el nu trebuie sa vina, pur si simplu ca sa facut de rahat. Adica el nu vine la Steaua, el vine in CL. Sa ramana in campionat-ul ala prapadit, ca nu o sa il ia nimeni.

Asa cum sa spus, daca era asa de bun, raminea la Marseilles unde a fost format, pe linga jucatori ca Ribery (care a plecat intre timp) si Nasri.

Thereau el era in divizia 3-ia din Frantza, dupa care sa dus direct in Belgia, deci este altceva.

sonic200526.07.2007 06:19

daca il ia pe Herea ar fi bine sa il aduca si pe ivic pentru ca e un jucator cu experienta si Herea ar putea invata cate ceva de la el.

dupa ce ne calificam in Liga am putea incerca sa mai aducem inca un jucator cu adevarat valoros care sa fie o bomba pe piata transferurilor.

suflet ros-albastru26.07.2007 06:38

Transferurile par interesante, fara a fi spectaculoase.

Intrebarea pe care mi-o pun este: Va reusi Hagi sa inchege o ECHIPA din acesti jucatori noi veniti plus cei de anul trecut?

Felul lui oarecum vulcanic nu il va impiedica sa faca o treaba temeinica?? steagsimplu

raducelbun26.07.2007 06:50
Gigi Becali: "I-AM FACUT OFERTA LUI Iacov PENTRU Herea 1.5 MILIOANE"

Patronul Stelei, Gigi Becali, a declarat ca a facut o oferta de 1.5 milioane de euro pentru mijlocasul lui FC National, Ovidiu Herea, plus 50% din suma de transfer: "I-am facut o oferta lui Iacov. I-am spus ca ii dau 1.5 milioane de euro pentru Ovidiu Herea si ii dau si 50% din banii pe transfer daca il vand. Daca nu il luam pe Herea pana joi, vineri semnam cu sarbul Ivici", a spus Becali.

sursa gsp

Asta inseamna ca va fi ori unul ori altul, in niciun caz amandoi.

Referitor la Rada, eu unul am incredere in oltenasul asta, este un jucator pe placul meu. Zic ca este un transfer bun! Rada este o certitudine, a confiormat la Rapid.

Acum ma intreb la cine se va renunta si daca Hgi va reusi sa-i puna in teren.

_yang26.07.2007 06:55
Acum ma intreb la cine se va renunta si daca Hgi va reusi sa-i puna in teren.

Se va renunta la Baciu iar Rada nu va fi decat rezerva...

suflet ros-albastru26.07.2007 07:01

Sa vedem cum se descurca Hagi in primul meci de campionat.

NU MAI ARE VOIE SA ESUEZE!!!

Lot bunicel are, conditii are, sprijinul suporterilor (chiar daca nu vor fi pe stadion) este......

Speram ca va reusi sa tina si vestiarul.....

alinakes26.07.2007 07:11

Baciu si-a taiat craca de sub picioare cand a cerut super salariu la Vaslui !

Rada va fi rezerva cand isi va reveni Ghionea !

Nu il suport pe Rada asta pentru ca nu are caracter , ca isi va face sau nu datoria fata de echipa e altceva , dar macar putea dracu sa taca din gura cand vorbea de Steaua !

Toti declara ca au fost stelisti de mici ca sa se impace cu suporterii , dar chestia e ca unii stiu sa se abtina si inainte de a ajunge la Steaua , cum Badoi tacea din gura si nu striga asa putea sa faca si el , dar ce vrei era si el mic pe la Rapid si trebuia sa Para devotat.

O sa il puna instant la respect Radoi , o chestie ca accidentarea aia nu se uita asa usor !

Cand ai un lot competitiv nu stii dinainte titularii , poate Ghinoea saracu nu o sa mai poata juca la fel de bine si atunci el va trebui sa faca pe rezerva !

Trebuie sa ne obisnuim si noi jucatorii cu o rotatie , sa nu mai apara plafonarea aia din anii trecuti !

De acord ca au fost si multi accidentati dar parca prea era jucat Nicolita in toate meciurile , desi era clar ca e blazat , trebuia trecut nitel pe banca si jucat Croitoru , sa vezi dupa aia ce alerga iar Nicolita al nostru ca un apucat !

suflet ros-albastru26.07.2007 07:14

Dar oare vor fi de acord toti cu rotatia???

Va reusi Hagi sa-i tina in frau sa nu se mai duca la "palat" sa se planga???

alinakes26.07.2007 07:26

Eu aici vad marea problema a lui Hagi , diplomatia si tactul pedagogic in relatia cu jucatorii !

Eu chiar cred despre Hagi ca stie fotbal , a tot invatat pe unde a fost !

Dar nu il vad in stare sa ii faca pe jucatori sa inteleaga ce vrea el de la ei , nu are talentul de a-i face pe ceilalti sa inteleaga ce vrea el de la ei si acolo cred ca il ajuta Balint foarte mult !

Depinde si cine se duce la palat ?!

suflet ros-albastru26.07.2007 07:31

Lucrurile ar sta bine daca la "palat" ar fi mai multa minte!!

Un proprietar de echipa isi numeste antrenorul si ii aduce jucatorii solicitati pentru realizarea unor obiective.

Are incredere in antrenorul respectiv si ii acorda, pe langa responsabilitati, drepturi si mana libera pentru gestionarea echipei.

In acest caz, NIMENI nu mai are ce sa caute la "palat"!!!!

robisteaua26.07.2007 07:39

In legatura cu Rada pe mine m-a surprins enorm venirea lui la Steaua, mai ales dupa ce i-a facut lui Rdoi acum 2 ani. Oricum o sa faca tusa cand o sa revina Ghionea, Herea

nu cred ca merita 1,7 mil de euro si un salariu de 200.000 de euro pe an pentru ca ii inca un pusti, ia cat Dica aproape, asa ceva nu se poate se supara omu si vezi cum o sa plece in iarna. Zaharia ne poate ajuta atat in CL cat si in Liga I pentru ca ii un jucator experimentat, ramane de vazut ce formula de joc va aplica Hagi in primul meci oficial, cat despre Camus sau Ivic nu cred ca o sa vina in cazul in care vine Herea, daca nu vine atunci Ivic are sanse sa ajunga pentru ca francezul asta fitos vine numai ca sa joace in CL si dupa aia vezi ce pretentii o sa aiba sa se trasnfere la Lyon sau Inter sau Barca!!!!!!!

raducelbun26.07.2007 07:44

"Cît va fi antrenor, depinde de el. Chiar dacã va hotãrî sã nu mai fie antrenor, poate sã fie președinte la Steaua", a spus Becali.

Sursa stelisti.ro

G.B. a inceput sa puna presiune pe Hagi. Nu stiu daca este corect chiar daca a adus la echipa vreo 12 jucatori pana acum.

suflet ros-albastru26.07.2007 07:52

Nu stiu daca Herea merita aceasta leafa, dar Dica nu are de ce sa se supere.

Sau cel putin nu din acest motiv!!

Pai ce, conteaza cu cat e platit colegu`?

Daca eu sunt multumit de banii mei, ce treaba am eu ce bani ia altul!!!

Nu trebuie mers pe principiul "salariul caprei vecinului", daca imi permiteti o astfel de exprimare!

Sa nu ne obisnuim, sau mai bine zis sa terminam cu mentalitatile astea de gasca!

E un club profesionist, unde fiecare are un contract pe care l-a negociat si semnat!

Sdrie undeva ca nu poate sa vina altul cu salar identic cu cel luat de jucatorul X??

Inca o data spun, nu stiu daca Herea face banii astia, sper ca Adi si Gica sa stie pe ce dau banii!

In legatura cu presiunea pe care o pune becalii pe Hagi.....fara comentarii.

Cel mai frumos lucru pe care mi-l doresc acum la Steaua:

Becali IN SILENZIO STAMPA!!

Sa nu-l mai aud mancand c____t intr-una!!!

Wally26.07.2007 10:15

Daca vine Herea ma declar foarte multumit...e jucatorul din Liga I pe care eu mi-l doream cel mai mult la Steaua...e un jucator foarte valoros si foarte tanar...sunt sigur ca o sa faca o treaba buna...cat despre Rada si Zaharia chiar nu ma intereseaza transferurile lor...si despre posibila plecare a lui Gurita la Gloria Buzau mi se pare lipsa de respect si de profesionalism din partea clubului nostru...

alex ripper26.07.2007 10:30

sa va adresez o intrbare tuturor care vi-l doriti pe camus: Stiti unde a jucat Camus inainte de a ajunge la Chareroi? A "jucat" la OM la echipa a doua. De fapt e impropriu zis ca a jucat ca nu are decat maxim o repriza jucata in toata cariera lui. Daca era un mare jucator de ce nu l-au pastrat O.M. Asa ca sa ma mai lase Camus cu fitele lui si cu mofturile ca nu vine la el intr-un campionat din est si alte baliverne de astea.

SSK26.07.2007 10:59

Hai mah Ripper, si tu te pricepi la fotbal?...

Khalid26.07.2007 11:26
sa va adresez o intrbare tuturor care vi-l doriti pe camus: Stiti unde a jucat Camus inainte de a ajunge la Chareroi? A "jucat" la OM la echipa a doua. De fapt e impropriu zis ca a jucat ca nu are decat maxim o repriza jucata in toata cariera lui. Daca era un mare jucator de ce nu l-au pastrat O.M. Asa ca sa ma mai lase Camus cu fitele lui si cu mofturile ca nu vine la el intr-un campionat din est si alte baliverne de astea.

Nu are nici o relevanta faptul ca OM nu l-a pastrat in lot. Pot fi cerinte prea mari ale jucatorului sau a impresarilor, iar clubul nu a vrut sa le acopere. Sa zicem ca e asa cum spui tu, dar orice jucator creste in timp si Camus a fost cel mai bun mijlocas din sezonul trecut al campionatului belgian.

Una peste alta, Thereau cred ca l-a sfatuit sa nu vina in Ghencea. Steaua ii ofera un salariu dublu sau triplu decat cel actual, suma de transfer este destul de mare, are posibilitatea sa joace in Champions League si el tot nu este multumit.

The Flyer26.07.2007 11:27

"Noua achizitie a Stelei, Ionut Rada, a declarat in cadrul conferintei de presa in care a fost prezentat oficial la gruparea "ros-albastra" ca a fost dorinta sa sa ajunga aici si ca spera sa fie la inaltimea asteptarilor: "Este o mare bucurie pentru mine, chiar daca lumea poate nu crede. Dintotdeauna mi-am dorit sa joc la Steaua si iata ca acum am reusit sa ajung aici. A contat foarte mult faptul ca am fost dorit de antrenor, dar si ca voi avea sansa de a juca in Liga Campionilor".

fanatik

ba,ma lesi,in decedatii mamei tale de pasaroi vopsit!!?toti care veniti la Steaua va dati stelisti de cind erati in faza de spermatozoizi!taci dracu',ca nu ma impresionezi cu declaratii cretine!alt timpit care a ajuns la noi,m-am saturat de avortati ca asta!

Matteo26.07.2007 11:30

mie Rada chiar mi se pare un baiat de bun simtz, chiar nu-mi amintesc sa fi facut vreo declaratie impotriva Stelei.... sa-i dam o sansa ;)

«18283848586107»