Jucãtorii lui CS Otopeni, Florin Sandu și Cristi Cojocnean, au fost momiți de Steaua
de Radu Bichiș
Jucãtorii Otopeniului Florin Sandu și Cristi Cojocnean s-au sucit în drumul spre Timișoara, sperînd sã ajungã sub comanda lui Hagi. Tinerii Otopeniului, Florin Sandu (19 ani) și Cristi Cojocnean (19 ani), anunțați ca achiziții certe de Poli Timișoara, nu au ajuns pe Bega, fiind întorși de un posibil transfer la Steaua.
În urmã cu o sãpentruãmînã, Sandu și Cojocnean erau în drum spre Timișoara sã parafeze contractele pe 5 ani cu Poli, dar directorul lui Poli, Gheorghe Chivorchian, i-a așteptat în zadar. Cei doi s-au rãzgîndit și nu au mai sosit pe Bega, deși inițial și-au dat acordul verbal de transfer.
Oficialii lui CS Otopeni îl acuzã pe impresarul jucãtorilor, Rãzvan Zamfir, cã i-a momit pe aceștia cu o ofertã de la Steaua. "Pur și simplu nu știm unde sînt, trebuiau sã ajungã la Poli, s-au înțeles verbal, dar s-au întors din drum. E problema lor, vor fi suspendați pe 4 ani, pentru cã acum refuzã sã mai revinã la Otopeni. Noi am acceptat propunerea de transfer a lui Poli, a fost cea mai serioasã, și nu dãm înapoi. Cei doi au ajuns carne de tun în mîna unui impresar care urmãrește doar binele sãu personal și sã-i vîndã la Steaua", a conchis Mugur Porumbacu, directorul executiv al Otopeniului.
Cît au oferit cluburile
Marian Iancu a trimis o ofertã scrisã clubului din Otopeni de 870.000 de euro pentru transferul definitiv. Steaua a fost dispusã sã ofere 700.000 de euro, din care 200.000 de euro direcționați direct cãtre Teodor Balmoș, cel care i-a descoperit pe jucãtori și a pãstrat o cotã de 30 la sutã dintr-un transfer. Ulterior, Steaua a plusat pînã peste oferta lui Poli, la 1 milion de euro. "Nu mã intereseazã subiectul. Eu respect cluburile, am fãcut o ofertã scrisã, clarã, aștept sã vedem zilele urmãtoare cum se rezolvã", a spus Marian Iancu, patronul lui Poli.
Salariu de 400 RON
Acum trei ani, Otopeniul i-a transferat pe Sandu și Cojocnean de la LPS Bistrița, pentru suma totalã de 500 de milioane de lei vechi, prin intermediul unui om de afaceri, Teodor Balmoș. "Oficialii de la Otopeni și-au bãtut joc de ei, nu au vrut sã-i dea la Timișoara în iarnã, iar acum au intrat în panicã. Poli a oferit mai mult, dar dacã jucãtorii vor la Steaua, eu nu mã pot opune. Oricum, sã stai la Otopeni pe 4 milioane de lei vechi pe lunã, e o bãtaie de joc", a spus Balmoș.
"Au fãcut falsuri"
Vizat de acuzele oficialilor de la Otopeni, agentul celor doi jucãtori, Rãzvan Zamfir, sperã cã fotbaliștii vor deveni liberi de contract, dupã ce și-au depus memorii la FRF. "Oficialii de la Otopeni au fãcut niște falsuri grosolane, penale chiar le-aș putea numi, modificînd termenii contractuali. Jucãtorii și-au depus memorii și sper cã situația lor se va rezolva favorabil. Eu nu am nici o vinã cã jucãtorii s-au rãzgîndit și nu vor la Poli, ci la Steaua. Cojocnean mi-a zis cã e fanul echipei din Ghencea și cã vrea sã joace acolo", a spus Zamfir.
sursa gsp
asta a fost treaba
m-am mirat de ce s-au rasgandit sa semneze cu Poli 
sa vedem poate se resolva problemele si vin la noi
am putea sa ii inprumutam un an la Gloria Buzau sau la Steaua 2
cum se vede si Ivic ii aproape de Steaua steagsahmic
eu sincer m-as dori mai mult pe Camus
dar mai bine ar fi cred eu sa il cumparam pe Ivic si sa ne asiguram un mijlocas findca cu Camus nu stii cum se va decide