FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri Vara 2007

«18182838485107»
cristi_mold25.07.2007 15:33

@ The Flyer

Daca joaca bine si isi face datoria fata de club de ce sa nu il vrei la Steaua. Las' ca ii un fotbalist bun, iar la Steaua va creste si mai mult. Daca i-am mai aduce pe Ivici si Camus am putea spune ca acesta campanie de transferuri este destul de reusita/

strezahuzum25.07.2007 15:34

NUuuu !! Nuuu !! Nuuuu !! Iata cum facem noi treaba : in loc de Daddy, Zaharia, in loc de Pulido sau Stankevicius ... Rada !! In loc de Elton (pe care il aveam deja) ... ciuciu !!

Aveam nevoie de fundasi centrali seriosi, nu de ... Rada !! Individul e in cel mai bun caz un fundas putin peste medie. Nici vorba sa se compare cu Ghionea sau Goian ! Cu asta vrem noi sa ne prezentam in CL ?? Merge cu alde Ceahlaul si Dacia Mioveni, dar in nici un caz cu alde Manchester, Liverpool sau Milan.

cristi_mold25.07.2007 15:38
... Nu cumva fundasul asta destul de bun a avut intrarea aceea criminala la Radoi?...mai lipseste Sapunaru si Zotta....

Si ce daca a avut aceea intrare criminala la Radoi. Ce legatura are asta cu calitatile lui fotbalistice. Gatusso are intrari criminale la aproape toti adversari, la fel si Materazzi. Asta insemna ca nu sunt fotbalisti buni. Lasati trecutul rapidist ca baiatul este profesionist, la fel ca si Badoi. Sa-l lasam sa vorbeasca pe teren

The Flyer25.07.2007 15:44
@ The Flyer

Daca joaca bine si isi face datoria fata de club de ce sa nu il vrei la Steaua. Las' ca ii un fotbalist bun, iar la Steaua va creste si mai mult. Daca i-am mai aduce pe Ivici si Camus am putea spune ca acesta campanie de transferuri este destul de reusita/

auzi,Cristi,tata,de balivernele oierului sunt satul!s-au dus pwlii de suflet o grama' de jucatori buni,ba ca impresarii au vrut-o pe doamna mama lu'ciobanu',ba ca ala n-a vrut sa se certe cu clubul,ba ca una-alta!in schimb??????p'alde zaharia si imputitul de rada!baaaaaaaa,daca avortatul asta stacojiu e fundas bun,sa mor daca ma mai uit la fotbal si nici pe stadion nu mai vin,inseamna ca sunt vai soarta mea si nu pricep nimic din acest sport!

si sa nu uit:ai cuvintul meu de om ca p-asta il voi injura cit pot!de ce?pentru ca a fost,este si va fi un sclav nenorocit si fara valoare!mi se rupe de rrada!

alex ripper25.07.2007 16:08

@ c.Ronaldo si alex_91....si Carlos a avut valoare de Steaua, si Andrey, si Drida o gramada de jucatori la fel de mari ca si cei 3 . nu orcine daca e ajunge la Steaua e mare valoare. la Steaua s-au facut o gramada de transferuri de florile marului. au fost adusi Baciu si Ciocoiu de la bacau, Saban...vreti sa mai contiunui lista??? Lasati-o balta copii cu textul daca a ajuns la Steaua inseamna ca are valoare.

Raul198825.07.2007 16:11

Gigi Becali: "I-AM FACUT OFERTA LUI Iacov PENTRU Herea 1.5 MILIOANE"

Patronul Stelei, Gigi Becali, a declarat ca a facut o oferta de 1.5 milioane de euro pentru mijlocasul lui FC National, Ovidiu Herea, plus 50% din suma de transfer: "I-am facut o oferta lui Iacov. I-am spus ca ii dau 1.5 milioane de euro pentru Ovidiu Herea si ii dau si 50% din banii pe transfer daca il vand. Daca nu il luam pe Herea pana joi, vineri semnam cu sarbul Ivici", a spus Becali.

sursa gsp

c.ronaldo1725.07.2007 16:13

aLex

Intrebarea nu era daca are valoare de Steaua sau nu.

The_Foxes25.07.2007 16:18

e revoltator !!!!.....oare rada nu s-a gandit si el putin ca va fi injurat la fiecare meci (nu neaparat de mine, dar este unul dintre cei 4 rapidisti detestati - maftei, m. Constantin sapunaru.)...si inca ceva....eu stiam ca rada si Radoi sunt la cutite ma insel ?. sper sa nu se intoarca totul impotriva lui Hagi si Ilie dar cred ca fiecare dintre noi daca ar fi in locul lui Radoi nu l-ar vrea pe rapidist sub nici o forma ( da e fotbalist profesionist dar la ce intrari criminale a primit si caracteru de mahala al lui rada) ...

Rechinutzu25.07.2007 16:18

In momentul de fata am avut nevoie urgentaaaaa de un fundas central...si sau descurcat....nu pot zike ca e cel mai bun ...da e peste ce aveam....probabil ca nu sa putut realiza altfel...eu personal am inkredere in politika de transferuri a lui Adi Ilie...parca lucrurile au inkeput sa mearga la Steaua... jukatorii de valoare sunt greu de adus.In primul rand jukam in estul Europei si in al doilea rand chiar daca vin cer multi bani....trebuie sa mai creasca valoarea echipelor estice prin performante pana sa se orienteze spre noi....exemplul cel mai bun ..Camus...un mijlocas bun dar nu de prima mana....care inka are dubii....Ganditi-va cum si unde am ajuns anii trecuti cu aceeasi jukatori aproape....Anul asta s-au facut transferuri multe spre deosebire de anii precedenti...ramane de vazut cate vor confirma...dar personal nu cred ca toti sunt de umplutura...cum spunea cineva mai sus.

Cooper25.07.2007 17:09
da-o-n p.la mea de treaba!si asta are fata de Steaua?daca mutarea cu Badoi am inteles-o,de bine de rau,pe muistul asta nu-l vreau la Steaua!

Oare il mai lasa Jiji sa faca poze in chiloti ?

The Flyer25.07.2007 17:23
Oare il mai lasa Jiji sa faca poze in chiloti ?

numai daca are sfinta cruce pe ei,dar ar fi o blasfemie!cred ca l-ar lasa sa pozeze in sutana!

korynna25.07.2007 17:33

Sper sa aiba finu' Radoi "grija" de el...dupa badoi(pe care sa zicem ca l-am acceptat) vine rada...bleah!Nu mi s-a parut niciodata cine stie ce ca jucator,iar ca om incerc sa ma abtin de la vulgaritati.Daca va face treaba buna este posibil sa imi schimb parerea,insa pana atunci pentru mine nu este jucatorul Stelei.

Raul198825.07.2007 17:33

Herea NEGOCIEAZA CU Steaua!

Desi oficialii rapidisti si presedintele Nationalului, Constantin Iacov, au declarat ca imprumutul lui Herea la Rapid este ca si rezolvat, se pare ca impresara jucatorului nu este de aceasi parere. Ana Maria Prodan a declarat ca Herea vrea sa vada si oferta Stelei urmind sa se hotarasca ulterior unde va juca sezonul viitor: "Nu ma intereseaza ce acte a semnat Iacov. In acest moment Ovidiu negocieaza cu Steaua, pentru ca vrea sa vada si ce ii ofera <ros-albastri>".

sursa Fanatik

ce sa intamplat la Steaua? :unsure:

sa trezit conducerea sau am prins o zi buna :rolleyes::happy:

fansteaua4625.07.2007 17:35
Dupa Margaritescu vine Razvan Lucescu antrenor si Vama vine manager

+ Borcea fularultras

Nero25.07.2007 18:49

las' ca-i bine, macar nu o sa mai avem accidentati dupa meciul cu rapid :idea:

axl2325.07.2007 18:53

@nero

Las' c-au ramas Lazar si Sapunaru.

Steauaforever3325.07.2007 19:07
momentan luati-va gandul de la camus. el asteapta sa vada daca intra Steaua in Liga si doar atunci sunt sanse sa vina. tre sa ne multumim cu ivic asta pe care nu l-am vazut niciodata jucand si nici macar numel nu imi este cunoscut

am vazut si eu in GSP "Camus așteapta sã vadã dacã Steaua se calificã în grupe".

o fi si asta vreo mare vedeta.... auzi! astept sa vad daca se califica..... Pai vino si tu sa ajuti la calificare. Decat cu asa jucatori mai bine nu.....

MoWeed25.07.2007 19:12

@Steauaforever33

asa e daca era asa scula de jucator il ofertau echipe din V Europei....acu face pe vedeta lasa-l ca o sa vada ce pierde

1.7 Citatele (Quote): Este voie sa citati in intregime orice post, cu exceptia celui imediat anterior. Exista totusi si exceptii. Puteti cita din postul anterior in cazul in care nu il citati complet, c i numai o idee, o fraza, o expresie etc. Daca vreti sa evitati un citat, folositi cu incredere numele userilor carora va adresati in mod punctual (ex: Pentru Gigel, @Gigi, Gigele, Vasile! etc). In rest, daca postul nu este imediat anterior, puteti cita fara nici o restrictie.

@dy_00725.07.2007 19:23

Herea e la un pas de Steaua :tongue: mai trebuie puse la punct mici detalii. Al treilea fotbalist care fuge din cantonamentul crapidului pentru echipa noastra favorita fularsteaua2 spre24 daca mai vine ivic si camus 100 fular-campionii sursa.prosport

Raul198825.07.2007 20:14

Herea S-A INTELES CU Steaua!

Impresarul jucatorului, Ana Maria Prodan a declarat ca Herea s-a inteles cu Steaua, iar maine, presedintele CCA al lui FC National, Constantin Iacov, trebuie sa-si dea acordul.

Herea ar putea castiga in Ghencea cat goalgeterul Stelei din ultimii ani si al doilea jucator din UEFA Champions League in sezonul trecut, Dica. El ia la Steaua 200.000 de euro pe sezon.

"Ne-am inteles cu Steaua. Ne-au oferit un salariu de patru ori mai mare ca Rapid. Maine vom merge si la domnul Iacov sa ne intelegem si cu dansul. Suma de transfer este cea mai mare din istoria Ligii I. Este peste oferta intiala de 1,7 milioane de euro. Va pot confirma ca Herea va avea un salariu pe care il merita un tanar talentat ca el, cam ca cel al lui Dica", a spus Ana Maria Prodan pentru Fanatik.

Copos a gasit si solutia de rezerva: Varga sau Tibi Balan sunt asteptati in Giulesti in cazul in care afacerea Herea pica.

sursa sport.ro

cred ca Herea ii al nostru :rolleyes:

olele ce poate sa se intample intr-o zi :wacko:

Raul198825.07.2007 20:32

Adi Ilie: "NE-AM INTELES CU Herea SI CU Iacov. MAINE SEMNAM ACTELE"

Adi Ilie anunta: Herea este al Stelei. In aceasta seara, Steaua si Herea au batut palma, iar Iacov s-a declarat multumit de oferta "ros-albastrilor", 1.7 milioane de euro si-l lasa pe jucator in Ghencea.

"Ne-am inteles si cu Herea si cu Iacov. Daca domnul Iacov este un om de cuvant, cum cred ca este, maine vom semna actele. Despre sume nu este momentul sa vorbim acum", a spus Adi Ilie pentru Fanatik.

Herea ar putea castiga in Ghencea cat goalgeterul Stelei din ultimii ani si al doilea jucator din UEFA Champions League in sezonul trecut, Dica. El ia la Steaua 200.000 de euro pe sezon.

sursa sport.ro

Huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa steagsahmic steagsahmic

astazi a fost o zi perfecta pentru Steaua :tongue:

steagsahmic steagcruce2

sonic200525.07.2007 21:03

in sfarsit o zi fara bombe si cu transferuri cel putin utile pentru echipa

rada - e un fundas central mai bun decat Baciu si e o solutie pana revine Ghionea

zaharia- eu personal ikl consider un fotbalist f bun sper sa nu ma insel dar eu il vad mai bun decat Iacob. sa lasam prostiile gen dady si armenteros si sa ne multumim u ce putem aduce

Herea e aproape de Steaua - din punctul meu de vedere si iar sper sa ma insel Herea nu are valoare de Steaua. eu sunt convins ca si altii de pe acest foryum sunt de acord cu mine vedeti ce au scris si altii cand s-a auzit ca Herea e la rapid. aici eu l-as fi adus pe sarbul ala sau pe camus dar francezul cam are fumuri si pana ii trec ar fi fost bun sarbul.

oricum per total azi a fost o zi in care ne-am acoperit majoritatea posturilor deficitare din echipa

incep din nou sa sper la titlu.

EternalK25.07.2007 21:05

Herea a pãrãsit tribuna oficialã a stadionului Ghencea, însã a refuzat sã ofere declarații. "Ovidiu încã nu a semnat cu Steaua, mâine se vor pune la punct detaliile", a declarat tatãl jucãtorului.

"Mai sînt cîteva amãnunte de stabilit, mîine semnãm actele", a spus și impresarul jucãtorului, Ana Maria Prodan.

pânã nu îl vãd in tricoul Stelei, nu mai cred nimic :unsure:

amarel25.07.2007 21:15

cred ca la ora asta solutia ideala ar fi IVICI, sarbul e mai serios si mai constant in joc decat CAMUS, care mai are si fumuri de mare vedeta,Herea e deocamdata doar o promisiune, ca atatea altele care n-au confirmat , (radu Niculescu daca va amintiti-eterna mare speranta )nu ne putem baza pe el intr-un meci de CL sau UEFA .

Dano25.07.2007 21:19
@nero

Las' c-au ramas Lazar si Sapunaru.

De ce il nedreptatesti pe Marius Constantin ?

«18182838485107»