FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri Vara 2007

«17980818283107»
c.ronaldo1725.07.2007 08:29
Off topic !!!

Pentru aripa dura a suporterilor !!!! :)

Toti cei care au mobile pe Orange sa renunte la serviciile respective intrucat compania a devenit sponsorul lui Dinamo!!!!

Si daca sunt fan Chelsea ar trebui sa renunt la vodafone ? Imi ramane Cosmoteul.

DanStan25.07.2007 08:56

E si sponsorul Stelei de vreo 4 ani. Iti dai seama cat de dobitoci tre' sa fie catzeii si bronzatii cu telefoane pe Orange daca timp de 4 ani nu s-au prins ca umbla 'cu fularul Stelei la gat' ?

Oricum, e de remarcat faptul ca timp de 4 ani Orange n-a afectat imaginea Stelei si nici n-a exagerat cu prezentarea acestei investitii. N-am vazut reclame care sa inceapa cu formula magica "Orange, finan ... pardon, sponsorul Stelei a facut si a dres'. Eu zic ca atat timp cat mai sunt inca sponsori al Stelei putem trece peste stupiditatea sponsorizarii catzeilor. La urma urmei n-am auzit inca declaratii ale alora de la Orange cum ca s-ar fi sacrificat pentru binele Stelei ...

ebonyc25.07.2007 09:23

momentan luati-va gandul de la camus. el asteapta sa vada daca intra Steaua in Liga si doar atunci sunt sanse sa vina. tre sa ne multumim cu ivic asta pe care nu l-am vazut niciodata jucand si nici macar numel nu imi este cunoscut

alex ripper25.07.2007 09:53

si cu zapata am mari indoieli... are un singur meci la nationala si daca era asa de bun de ce nu l-a luat nimeni pana acum. dar poate va fi destul de bun pentru campionatul nostru. Oricum e pacat ca in Romania nu sunt portari de valoare, cu exceptia la 1-2.

c.ronaldo1725.07.2007 10:31
daca era asa de bun de ce nu l-a luat nimeni pana acum.

La luat Steaua.

Za Best25.07.2007 10:44

Bai,Camus asta chiar e nesimtit?Cum adica asteapta sa vada daca ne calificam in grupe?Pai noi vrem sa-l luam tocmai in ideea asta,sa ne ajute sa ne calificam in grupele Ligii!Are o atitudine de nimic!In alta ordine de idei,mai bine il luam pe Ivic acum!

P.S.Camus se crede un fel de Maradona?Nu avem nevoie de fitosi d-astia la Steaua!

Alex_9125.07.2007 10:46

Zapata isi va arata valoare in primul meci care il va avea Steaua.

Si atunci toti care il critica isi vor scimba parerea si il vor iubi nu conteaza ca are un singur meci la nationala faptu ca Steaua la loat inseamna ca are valoare de Steaua Bucuresti. steag2 spre cl spre cl steag2

Ammadeuss25.07.2007 10:47

hmm ... ar fi foarte bine sa vina fundasul ala din Grecia de care zic astia de la gazeta, sa mai vina si Ivici si Camus + Zaharia. Atunci pot sa zic ca am facut niste transferuri OK.

Becali se lauda ca o sa investeasca in transferuri 30 mil. a investit 10 mil .... adica banii de anul trecut din grupe.

acuma vor sa cumpere un jucator expirat de la AS Roma de 31 de ani. off .....

zamainmenu25.07.2007 10:49

Pantru cine mai are sperante desarte ca vom face si vom drege anul asta:

Steaua-Charleroi 1-1 (Steaua a jucat in 12 jucatori, cu arbitrul Tudor)

Lille-Charleroi 5-0

Si sa nu-mi spuneti ca in amicale suntem miei iar in oficiale lei, ca nu va cred.

ps: noi ne rugam in genunchi de un jucator obscur de la "marea" echipa Charleroi. :laugh:

ceai de tei25.07.2007 11:14
a investit 10 mil .... adica banii de anul trecut din grupe.

Cand ai timp ia un abac, niste coli A4, creioane si ascutitori si demonstreaza-ne si noua cum a cheltuit ciobanul asta 10 milioane in folosul Stelei. Nu ma intereseaza reparatii la Maybach sau platitul curentului in scop electoral. Chiar asa de ametiti de caldura sunt unii de se hranesc numai cu minciunile clanului Becali? Cand esti mintit o data, treaca mearga, a doua oara daca se intampla deja ar trebui sa treci pe celalalt trotuar.

Revenind la transferuri posibile, adica Gurita, la inceput l-am vazut ca a cincea roata la caruta, nu eram impresionat de el si nici acum nu sunt. Totusi imi pare rau de el ca om, Becali i-a dat sperante, l-a mintit si acum ii da un sut in dors. Sa ne mai miram cum Steaua este ocolita ca un focar de ciuma de jucatorii potenti?!

Precum au spus si alti cativa aici pe forum, singura solutie este ca actuala Steaua sa rateze obiectivele propuse in speranta ca ciobanul ori isi va deschide buzunarele in viitor sau ne va face un pacat de bine si va disparea de la carma clubului.

MoWeed25.07.2007 11:24
hmm ... ar fi foarte bine sa vina fundasul ala din Grecia de care zic astia de la gazeta, sa mai vina si Ivici si Camus + Zaharia. Atunci pot sa zic ca am facut niste transferuri OK.

Becali se lauda ca o sa investeasca in transferuri 30 mil. a investit 10 mil .... adica banii de anul trecut din grupe.

acuma vor sa cumpere un jucator expirat de la AS Roma de 31 de ani. off .....

10 milioane???? de unde ai scos suma asta? din cate stiu a cheltuit cu maxim 2 milioane mai mult decat a incasat pe plecari....potoleste-te si nu te mai lua dupa Voievod.

MoWeed25.07.2007 11:25
Zapata isi va arata valoare in primul meci care il va avea Steaua.

Si atunci toti care il critica isi vor scimba parerea si il vor iubi nu conteaza ca are un singur meci la nationala faptu ca Steaua la loat inseamna ca are valoare de Steaua Bucuresti. steag2 spre cl spre cl steag2

inseamna ca dupa mentalitatea ta Lovin, Baciu si Gigel Coman sunt jucatori valorosi de vreme ce i-a luat Steaua.... de Zapata nu zic nimic astept sa il vad cum joaca....

Raul198825.07.2007 11:30

"TRANSFERUL LUI Herea A PICAT. PUTEM NEGOCIA SI CU Steaua"

Patronul bancarilor a confirmat pentru FANATIK faptul ca transferul lui Ovidiu Herea la Rapid a picat. El acuza clubul giulestean pentru nerespectarea promisiunilor si nu exclude posibile negocieri cu Steaua

"Transferul lui Herea la Rapid a picat! El este jucatorul Nationalului, atit va pot spune. Nici noi, nici jucatorul nu sintem de vina. Singurii vinovati sunt cei de la Rapid, care nu si-au respectat promisiunile initiale. E adevarat ca Herea a fost prezentat cu tricoul Rapidului in mina, dar asta nu e problema mea. Nu exclud nici posibile negocieri cu Steaua, pentru Herea", a declarat pentru FANATIK Constantin Iacov.

nu vrau sa stiu cit de tare va fii huiduit Copos la meciuri :biggrin:

am putea macar sa incercam sa il inprumutam pe Herea daca nu reusim sa il transferam :rolleyes:

Maria Prodan: "Herea poate ajunge la Steaua"

Impresarul lui Herea, Ana Maria Prodan, a declarat ca transferul mijlocasului la Rapid este in impas si ca este posibil ca jucatorul nationalului sa ajunga la Steaua:

"Transferul lui Herea la Rapid este in impas pentru ca cele doua cluburi nu se inteleg din cauza banilor. La prezentarea de la Rapid, Herea purta tricoul lui FC National, la negocieri a venit in tricoul Rapidului si acasa poate dormi in tricoul Stelei. Daca cele doua cluburi nu se inteleg sunt sanse ca Herea sa ajunga la Steaua pentru ca e in continuare dorit acolo", a spus Ana Maria Prodan.

sport.ro

steaua_gloria25.07.2007 11:32

Se pare ca George Copos o face din nou de oaie, ca si Jiji de altfel.

Cine se crede acest Camus de trebuie sa isi bata el joc de noi atat. Nu e nici Cristino Ronaldo si nici Ronaldinho sau macar Dica. E si el un jucator amarat care nu a "pupat" fotbalul mare si vad ca rateaza cu incompetenta aceasta sansa. Pur si simplu isi bate joc de noi: "Daca Steaua ma vrea , atunci trebuie sa mai astepte." Daca vine la Steaua va trebui sa ma castige ca fan cu jocul, nu cu fitzele.

Raul198825.07.2007 12:32

"NU NE MAI INTERESEAZA Herea"

Dupa ce a aflat ca transferul lui Ovidiu Herea la Rapid este in impas, patronul bancarilor, Constantin Iacov a anuntat ca este dispus sa negocieze si cu Steaua. Insa, managerul sportiv al ros-albastrilor, Adrian Ilie, a declarat pentru FANATIK ca Steaua nu mai este interesata de serviciile mijlocasului

"Am auzit ca transferul lui Herea la Rapid este in impas. A spus domnul Iacov ca este dispus sa negocieze? Posibil. Oricum, Steaua nu mai este interesata de Herea", a spus Ilie.

bine ca se intereseaza de jucatori care nu vreau la Steaua sau care sunt greu de luat :sad2:

Cristocea_25.07.2007 12:37

Sper sa vina la noi Herea. Cred ca e un jucator mai bun decat Camus

ceai de tei25.07.2007 12:56

@Cristocea_, la tine care se aplica? Vrabia malai viseaza sau vulpea de spune ca strugurii la care nu ajunge sunt acrii?

Pentru cine nu l-a vazut jucand pe Camus pot spune convins ca nu avem in campionat un jucator de clasa lui. Stie si el asta si isi permite sa trateze in doi peri cu super afaceristul Becali. Dar stai linistit Herea are 5% sanse sa ajunga la Steaua (asta in cazul in care se coboara de la 2 mil la 500 mii) si mai poti spera pe cand la cele 0% sanse in cazul lui Camus...

MadFroG25.07.2007 13:03

Herea SA RAMANA LA RRRRAPID

raducelbun25.07.2007 13:04

Nu vine nici Herea - au anuntat rapidistii ca s-au inteles cu Iacov - si nu vine nici Camus asta. Probabil ca daca nu-l vindeam pe Thereau erau sanse mai mari.

Pe de alta parte sunt de acord cu cei care cred ca , Camus asta are mai multe figuri in cap decat fotbal in picioare.

raducelbun25.07.2007 13:09
@Cristocea_, la tine care se aplica? Vrabia malai viseaza sau vulpea de spune ca strugurii la care nu ajunge sunt acrii?

Pentru cine nu l-a vazut jucand pe Camus pot spune convins ca nu avem in campionat un jucator de clasa lui. Stie si el asta si isi permite sa trateze in doi peri cu super afaceristul Becali. Dar stai linistit Herea are 5% sanse sa ajunga la Steaua (asta in care se coboara de la 2 mil la 500 mii) si mai poti spera pe cand la cele 0% sanse in cazul lui Camus...

Nu pot sa te contrazic vis a via de eventuala valoare a lui Camus dar in acelasi timp nu-mi por refuza nici urmatoarea intrebare: daca este asa de bun cum de nu joaca in Franta?

_yang25.07.2007 13:17
daca este asa de bun cum de nu joaca in Franta?

Nici Thereau nu juca in Franta si toti il regretam acum... :(

weeezer25.07.2007 14:35

Conform gsp, Rada s-ar afla aproape de Steaua. Asta da tranfer. M-as bucura, fotbalistul Rada va ajuta cu siguranta Steaua.

alinakes25.07.2007 14:41

Asta nu e ala de ne injura cu toata gura si ne umplea frigiderul de carne ?!

colaps25.07.2007 14:41
Conform gsp, Rada s-ar afla aproape de Steaua. Asta da tranfer. M-as bucura, fotbalistul Rada va ajuta cu siguranta Steaua.

sa ma bata cucu ce vara nebuna... dar sunt atat de satul de speculatii si de tot felul de transferuri ratate pana la urma... cred in continuare ca marile nume vehiculate in vara asta nu au fost doar bombe aruncate la oha... s-a incercat intr-adevar aducerea lor, dar din pacate nivelul a tot ce inseamna Romania la ora actuala de la fotbal la viata de zi cu zi i-a facut sa zica pas... e totusi un salt sa tintesti asemenea jucatori si raman acelasi optimist incurabil sperand ca vom vedea nume mari pe viitor, poate chiar din iarna...

cat despre camus, daca e adevarat ca asteapta sa ne calificam in grupe ca apoi sa vina la malai si faima - atunci multumesc, la revedere, ramai la marea charleroi... de caractere din astea mai bine lipsa...

Hassan25.07.2007 14:42

NUUUUUU SE POATEEEEE. Doamne ajuta sa nu fie adevarat. Rada este un bronzat bashinos, care ne-a "rupt" capitanul pentru cateva luni printr-o intrare animalica, si ne-a trimis "prin padurea cu alune" la fel de mult ca ceilalti coechipieri ai sai de la CRAAAApid. Spre deosebire de Badoi, care a fost mai discret si nu a zis multe lucruri la TV, acest jeg rapidist a lovit in Steaua si in jucatorii ei, a dat declaratii de dragoste alb-visinie si de fiecare data saluta galeria spurcata cu "m... Steaua". Ca fotbalist, este un mare ZERO, fiind artizanul a multe dintre gafele defensive care au impins craaapidul acolo unde ii e locul, pe 4 (din pacate, nu in divizia B, unde le este adevaratul loc si unde sper sa putrezeasca). Sincer, prefer un fundas central de la Concordia Chiajna decat acest jeg. Forza Steaua, mwje la porrrumbei

«17980818283107»