zamainmenu crezi ca zapata e un transfer bun eu cred ca e un Carlos II pentru. a venit pe 500.000 $ de la o echipa din Liga II din chile ?
Eu mi-am precizat pozitia mai demult: nu cred in portari sud-americani si in general latini! Dupa mine, Zapata=Carlos al II-lea.
In alta ordine de idei, pe zi ce trece il compatimesc mai mult pe Hagi. S-a bagat intr-o mare problema si asta cred ca e cantecul lui de lebada ca antrenor(si nu cred ca e asa slab ca antrenor, poate este prea exigent iar handicapatii de jucatori nu pot ceea ce le cere el - adik PERFORMANTA si MENTALITATE de INVINGATOR). Pacat. Poate sunt subiectiv, pentru mine Hagi e intr-adevar regele. Eu l-am prins pe Hagi de cand avea 17 ani si juca la Sportul. Facea pe putin 50% din echipa. Alde Coras (dulapul cracanat), Iorgulescu si ceilalti asteptau de fiecare data sa o rezolve Hagi. Nu stiu cati au prins, sau isi mai amintesc, din timpul Impuscatului, un meci de pomina: Dinamo-Sportul 0-5 =))))))))))))) pe ploaie. Varza i-au facut pe caini si ce m-am bucurat, la fel ca la Steaua-Dinamo 5-0.
Asta e, ne afundam in mocirla usor usor, fanatic sa fii si tot n-ai crede 100% ca Steaua ar putea face performanta (macar intrarea in grupele CL) cu Lovin, Coman, Gurita, Vatca, Bostina, Baciu, Ov. Petre, Nesu etc.
ps: Cum bine subliniau unii colegi de forum, Hagi a cerut (N.B.: dupa ce a incercat tot lotul in amicale!!) un veritabil nr. 9 si un coordonator de joc, insa Steaua i-a vandut pe Thereau si pe Elton ca si cand n-ar fi avut nevoie de ei. Asta spune tot despre rahatul in care ne gasim si cred ca am vazut destul fotbal la viata mea.