FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri Vara 2007

«17677787980107»
bogd4n23.07.2007 19:38
Ma gandesc cum putem sa dam un Atacant de 24 de ani care vine pentru prima data la Steaua si marcheaza 10 goluri.. + este repede un simbol pentru suporterii Stelei.. si noi il vrem pe Zaharia domne ca are 29 de ani si a dat 1 gol ... cu Atletico.. sa fim seriosi.. L-a noi se aduc jucatori dupa vizionarea unui singur meci..

gandeste-te mai bine...nu ca as tine cu Becali sau cu zaharia..dar a dat sezonul trecut 11 goluri si Thereau 10..

MadFroG23.07.2007 19:58

LOL

Pai si Thereau a mai stat si doua luni pe bara din cauza unei accidentari .

Nici nu se compara Cyril cu Zaharia . Poate doar ca inaltime .

Numai noi putem pierde asa un jucator valoros si sa-l schimbam cu un jucator modest

Am avut un deja-vu

Ogararu - Saban

Thereau-Zaharia

Hamutovski-Carlos

si o sa urmeze

Dica-Nalati si

Badea-Daniel Stan

Sa fie treaba completa

Cristian0 R0nald023.07.2007 20:00

cel mai mult ma enerveaza ca a plecat Thereau...iar acum cum Badea este accidentat inafara de Neaga nu mai avem nici un varf...

inches23.07.2007 20:12

draga Bogd4n, Thereau a bagat cele 10 goluri in 17 meciuri numai. Ce face o medie de peste 0.5 goluri pe meci, ce inseamna ca daca juca sa zicem 25 - 27 de meciuri baga vreo 20 de goluri. Ca sa nu mai vorbim ca de abia venise la Steaua, deci sa integrat repede, putem si asta sa luam in calcul.

Zaharia este un atacant la echipa slaba, in general la echipe slabe este mai usor sa fie unul care le baga pe toate la echipa lui decit la echipa mare.

O sa vedeti, daca nu vine nici ala din Belgia, nici Ivic, o sa zica ciobanul ca orcum avem cel mai tare lot din divizia A, si ca mergem cu echipa asta in optimi in CL...

Cred ca chiar s-ar putea sa nu prindem grupele ...

zamainmenu23.07.2007 20:38
zamainmenu crezi ca zapata e un transfer bun eu cred ca e un Carlos II pentru. a venit pe 500.000 $ de la o echipa din Liga II din chile ? fularsteaua2

Eu mi-am precizat pozitia mai demult: nu cred in portari sud-americani si in general latini! Dupa mine, Zapata=Carlos al II-lea.

In alta ordine de idei, pe zi ce trece il compatimesc mai mult pe Hagi. S-a bagat intr-o mare problema si asta cred ca e cantecul lui de lebada ca antrenor(si nu cred ca e asa slab ca antrenor, poate este prea exigent iar handicapatii de jucatori nu pot ceea ce le cere el - adik PERFORMANTA si MENTALITATE de INVINGATOR). Pacat. Poate sunt subiectiv, pentru mine Hagi e intr-adevar regele. Eu l-am prins pe Hagi de cand avea 17 ani si juca la Sportul. Facea pe putin 50% din echipa. Alde Coras (dulapul cracanat), Iorgulescu si ceilalti asteptau de fiecare data sa o rezolve Hagi. Nu stiu cati au prins, sau isi mai amintesc, din timpul Impuscatului, un meci de pomina: Dinamo-Sportul 0-5 =))))))))))))) pe ploaie. Varza i-au facut pe caini si ce m-am bucurat, la fel ca la Steaua-Dinamo 5-0.

Asta e, ne afundam in mocirla usor usor, fanatic sa fii si tot n-ai crede 100% ca Steaua ar putea face performanta (macar intrarea in grupele CL) cu Lovin, Coman, Gurita, Vatca, Bostina, Baciu, Ov. Petre, Nesu etc.

ps: Cum bine subliniau unii colegi de forum, Hagi a cerut (N.B.: dupa ce a incercat tot lotul in amicale!!) un veritabil nr. 9 si un coordonator de joc, insa Steaua i-a vandut pe Thereau si pe Elton ca si cand n-ar fi avut nevoie de ei. Asta spune tot despre rahatul in care ne gasim si cred ca am vazut destul fotbal la viata mea.

AmuntBoy23.07.2007 20:41
zamainmenu crezi ca zapata e un transfer bun eu cred ca e un Carlos II pentru. a venit pe 500.000 $ de la o echipa din Liga II din chile ? fularsteaua2

1.Inca nu l-am vazut la treaba pe Zapata ca sa-l comparam.

2.A venit de la o echipa din Columbia semifinalista de Libertadores

fansteaua4623.07.2007 20:56

Au semnat Camus si cu Ivic ?

cristi_mold23.07.2007 20:56

Se asteapta ca maine sa ne dea un raspuns.

AmuntBoy23.07.2007 21:09

"Dady nu va mai veni la Steaua. El nu a dorit sã joace la noi, iar clubul nu a vrut sã îi dea drumul, așa cã am renunțat definitiv la el. De asemenea am fãcut o ofertã atât pentru Ivic, cât și pentru Camus, dar încã așteptãm un rãspuns din partea lor", a spus Adrian Ilie.

Adi ..... asa iti vor raspunde si astia doi peste cateva zile

nu mai spera dejeaba

pacat de tine ..... :(

Zacaria ne mananca :((((

MM de treaba facuta de mantuiala

Za Best23.07.2007 21:15

Si Adi Ilie are o vina pentru campania slaba de transferuri din aceasta vara!A avut MM destule pacate,dar a adus multi jucatori buni in Ghencea...

MadFroG23.07.2007 23:00

Ad.Ilie e mai slab decat MM

Dar , aici e si vina patronului care are arici la buzunar

Khalid23.07.2007 23:09
Ca de obicei, Jiji Fernandel ne-a dat cu Pulido prin Gurita. Asta meritam pentru ca suntem naivi.

=)) Prea tare frate, de unde ti-a venit asta?!. In alta ordine de idei Gigi are gura mare si face mult rau Stelei.

zamainmenu23.07.2007 23:54
=)) Prea tare frate, de unde ti-a venit asta?!. In alta ordine de idei Gigi are gura mare si face mult rau Stelei.

De unde? Pai avem aici, langa noi, o sursa inepuizabila de inspiratie: Fernandel Intaiul. Mai face doua trei arogante, pac pac, si am si ajuns in sferturile Champions League. Magician dom'le, nu alta - ai vazut cum roteste pumnii cu destele alea mari desfacute? Zici ca explica formarea campului magnetic in jurul curentului electric.

Hassan24.07.2007 00:02

:wacko:

Sa speram ca vor veni Ivici si Camus, si putem spune ca avem postul de mijlocas central acoperit cat de cat, si putem linistiti sa scapam de alde Lovin, Ov.Petarda si Gigica Coman.

Totusi, conform ProSport, se pare ca fundasul central mult asteptat ne vine de la Vaslui! Am facut super-afacere :blink: Baciu (petarda) + Andrey (pacat de el, portar de perspectiva) contra lui MARDARE!! :wacko: Din cate tin eu minte, la Vaslui cei mai buni fundasi erau Panait si Buhusi, insa despre Mardare scrie ca e international de tineret, 19 ani. Oricum Vasluiul ne-a facut sa suferim, si aveau in general o aparare buna pentru o echipa de mijlocul clasamentului. Sper ca Mardare sa fie stoperul care ne lipseste alaturi de Goe...desi e greu de crezut :sad2:

Za Best24.07.2007 00:10

Eu cred ca totusi Ivici va veni!Camus,nu stiu,nu prea cred...in rest,e bine ca scapam de Baciu(Mardare macar e tanar,poa' sa progreseze)!Ar fi excelent sa plece si Jijel Coman...dar cred ca deja ma intind mai mult decat imi este plapuma! :unsure:

fansteaua4624.07.2007 01:09

Steaua l-a transferat pe fundasul central al Vasluiului, Mardare, la schimb cu Andrey si Baciu! Mardare este un tanar fundas de numai 19 ani

Cristocea_24.07.2007 02:15

Noul Chivu?

Joga Bonito24.07.2007 06:33
Si Adi Ilie are o vina pentru campania slaba de transferuri din aceasta vara!A avut MM destule pacate,dar a adus multi jucatori buni in Ghencea...

9 jucatori??? 10 plus Mardare care e un super jucator la doar 19 ani! Campania de transferuri din 2005 l-a cuprins doar pe V. Iacob, aia n-a fost cumva un dezastru?

Baiete, e slaba dc ne raportam la campania de achizitii a lui Barcelona.

Dc vine unul dintre Ivici sau Camus, si ar pleca Gigel Comaninho ar fi divin!

raducelbun24.07.2007 06:53
Vai , m-ai impresionat.

In statistici , Badea avea cinci goluri inainte sa ajunga la Steaua . Aici , a dat vreo 18 .

Badea nu avea 30 de ani cand a venit la Steaua. Daca te uiti bine pe "statistica" aia mult blamata, o sa oobservi ca exista o panta descendenta in cariera jucatorului. Probabil ca varful lui de forma a trecut. Crezi ca intamplator l-a cedat Borusia M. depa o jumatatre de an?

Pe de alta parte cred ca daca acest transfer ar fi fost anuntat inainte de cel al argentianianului, ar fi picat mai bine. Oricum, la ce mijloc are Steaua acum estge bine daca ar veni. Eu unul il astept, dar poate ca din dorinta de a avea, in sfarsit o echipa f. buna, imi doream altceva.

Cu siguranta toti ne dorim jucatori f. buni dar totisi nu trebuie sa ignoram faptul ca suntem romani si ca la ora asta nu prea atragem. Asta este!

mai cred ca s-au facut ceva eforturi si sunt de acord cu cei care afirma cas incomparatie cu alti ani, campania de achizitii a fost mult mai buna iar pentru cei care deja il contesta pe Adi Ilie trebuie sa le amintesc ca abia daca a implinit 2 luni de cand este la echipa. Inainte de a-l judeca trebuie sa-i dam timp, sa sateptam macar perioada de transferuri din iarna.

sadeyes24.07.2007 07:00

Chiar nu realizeaza nimeni din conducerea tehnica si administrativa ca avem nevoie urgenta de cel putin 1 fundas central, asta in conditiile in care Ghionea e accidentat iar Goian are probleme cu spatele si se poate reaccidenta in orice moment, si mai ales ca solutiile incercate pe acest post, in speta, Baciu si Ovidiu Petre nu au dat satisfactie. Asa ca mare problema a Stelei nu o reprezinta atacul, nici mijlocul, unde sunt solutii, Hagi are de unde alege, ci apararea care pana acum era punctul forte al Stelei, si a fost cea mai buna in ultimele 2 campionate.

P.S. Citesc in gazeta ca l-ar lua pe Mardare de la Vaslui, stoper si ca i-ar ceda pe Baciu si Andrey

raducelbun24.07.2007 07:13

1. Hagi a zis ca are nevoie de intariri in toate compartimentele - deci si in aparare.

2. Cred ca Radoi va face cuplu cu Goian, caz in care situatia nu va mai chiar disperata.

3. NU AVEM NUMAR 9. Eu cred ca aici este buba cea mare!

4. Cine va duce mingea in fata?

dylo24.07.2007 07:28

astazi este ziua decisiva.......dak se realizeaza transferurile astea pot spune ca o sa avem echipa.....dak nu asta este..poate la anul'

raducelbun24.07.2007 07:29

Sau la iarna!

Dj24.07.2007 07:57

poate viitorul Stelei sa sune bine: mardare, Alexandru Iacob, Ochirosii, bicfalvi.... eu imi pun mari sperante in jucatorii astia...pana la urma astea sunt transferurile Stelei .. nu Gurita si badoi...

robisteaua24.07.2007 08:20

Cu Mardare nu stiu ce o sa facem ca il avem deja pe Alex Iacob, oricum ii bine ca am scapat de Baciu, de Andrey nu ma bucur ca am scapat, era de perspectiva si ii mai bun decat Vatca! In legatura cu mijlocasii nu cred ca francezul Camus o sa fina nici pe un salariu de 500.000 de euro doar i-a spus Cyril ce face Gigi cu strainii, sarbul Ivic ar fi o solutie buna la mijloc, pentru ca la AEK Atena nu mai joaca titular de cand a venit Rivaldo, asa ca sperante sunt, poate salariul mare de 400.000 de euro, cat castiga la greci, ar putea bloca transferul. In legatura cu nr.9 atacant pe care il vrea Hagi, chiar nu stiu pe cine o sa aducem, probabil acest jucator cu nume de gatsronomie, Zaharia ii solutia pentru Gigi, Dady nu mai vine a fost inventat de Becali!

«17677787980107»