FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri Vara 2007

«15556575859107»
AmuntBoy10.07.2007 09:44

Transferul lui Pulido la Steaua in impas

"Am avut o discutie cu Adrian Ilie si cu Gica Hagi, mi-au zis ca au nevoie de un fundas, pentru ca Ghionea era accidentat si stiam ca in Europa nu prea sunt astfel de jucatori liberi acum. L-am gasit totusi pe Pulido la final de contract, i-am spus de interesul echiei Steaua pentru el, mi-a spus ca i-ar place sa joace in Romania, si gata! Dupa aceea insa negocierile au intrat in impas din cauza impresarului jucatorului, un spaniol care a cerut un comision probabil prea mare, si din aceasta cauza nu s-au inteles", a declarat Contra intr-o emisiune televizata. Fundasul lui Getafe a adaugat: "Imi pare rau, pentru ca Pulido se astepta sa fie prezentat la Steaua, sa plece cu ei in cantonament si chiar vroia la Steaua. Nu cred ca era vorba de un salariu mai mare de 200.000 de euro in cazul lui".

Z3US10.07.2007 10:16

Sa`ti raspund la intrebare weezer. As vrea sa vina Drenthe sau Nani, ceea ce este cam imposibil :| si sa plece mult iubitul Gigel Comanel.

cris10.07.2007 10:53

Sa inteleg ca transferul lui Pulido a picat definitiv ?

AmuntBoy10.07.2007 11:24

Uite ca avem ceva sanse ;)

Sper ca Adi si Aragseala sa se duca la madrid si sa-l rezolve ;)

"AM ALES SA VIN LA Steaua"

Cu toate ca a avut oferte de la Espanyol si Deportivo la Coruna, fundasul spaniol Ruben Pulido a ales Steaua.

"Intr-adevar am avut oferte de la Deportivo si Espanyol, dar pot spune ca deja am luat o decizie: am ales sa vin la Steaua. Momentan nu pot spune ca transferul e ca si rezolvat. Astept ca oficialii Stelei sa vina la Madrid si voi semna aici contractul, dupa care voi pleca in cantonamentul din Olanda. Sper sa fie cât mai bine in România. Vreau sa ajung cu Steaua in Liga Campionilor si sa ii multumesc pe fani. sunt convins ca nu am facut o greseala alegind Steaua. Imi doresc foarte mult sa nu ma accidentez", a declarat Pulido pentru NewsIn.

axl2310.07.2007 12:19
" Imi doresc foarte mult sa nu ma accidentez", a declarat Pulido.

Asta sigur a auzit de Sapunaru.

Khalid10.07.2007 12:42

@Z3US

1.Nani a fost achizitionat de Manchester United, si chiar daca nu se ducea la ei nu venea el in Romania cel mai probabil din cauza salariului mare pe care il cerea.

2.Si in cazul lui Drenthe nu se mai pune problema. Ziarele din Europa spun ca Real Madrid face presiuni pentru a se asigura de serviciile jucatorului. Sa recunoastem ca in acest moment Steaua nu poate sa se lupte pentru un jucator cu Real Madrid.

P.S: Stefan Babovic, o prezenta Constanta in nationala Under 21 a Serbiei. Ziarele din Serbia spun ca este noul Messi datorita controlului foarte bun al mingii. Actualmente jucator al celor de la OFK Belgrad si este cotat la 1,5 milioane de euro. Asta e un transfer realizabil, nu Nani care are cota de 25 milioane:). Am dat doar un exemplu de un jucator pe care Steaua poate sa il transfere, sa nu sariti cu gura pe mine :).

forever_STEAUA10.07.2007 14:45
Transferul lui Pulido la Steaua in impas

Nicio grija. S-au pus pe treaba cei de la sportro si i-au gasit un inlocuitor:

JAN DURICA - SLOVACUL DORIT DE Steaua

Steaua este interesata de serviciile fundasului slovac Jan Durica, de la echipa rusa FC Saturn Moscow Oblast.

Internatiolanul slovac are experienta in Champions League, evoluand in competitia europeana alaturi de fosta sa echipa, Artmedia Bratislava.

AmuntBoy10.07.2007 16:42

Mari probleme ....

Trebuie neaparat sa luam atacant , fara Badea cu polonezi si cu Iacob aparent iesit din forma :(

Vasilica Cristocea a ramas in Bucuresti pentru a continua investigatiile medicale

Mijlocasul stelist este afectat de un episod de lombosciatica acuta si a ramas in Bucuresti pentru a definitiva investigatiile medicale necesare. In functie de rezultatele acestor investigatii se va decide cand isi va putea relua antrenamentele.

Valentin Badea imobilizat inca 2 saptamani.

Dupa efectuarea investigatiilor medicale de specialitate, jucatorului Valentin Badea, care in urma cu doua saptamani a suferit o entorsa ca urmare a unui accident de circulatie, i-a fost prelungita imobilizarea piciorului drept cu inca 2 saptamani.

sursa steauafc.ro

Khalid10.07.2007 17:53

Am zis eu intr-un post pe alt thread ca s-ar putea sa ne trezim cu Gurita titular in meciul tur cu Zaglebie.

P.S: Daca vom transfera un atacant atunci va fi unul din afara, pentru ca in Liga 1 atacanti buni au fost deja achizitionati, poate doar Aldea si Surdu ar fi o solutie acceptabila.

Alex_9110.07.2007 18:17

Nu stiu de ce va speriati asa tare ca nu avem atacanti in meciul cu Zaglebie Lubin .....Il avem pe Dica si pe Neaga mai .....Cu ei rupem parta !!!!! fularsteaua2fular-campionii dica10 spre cl fular-campioniifularsteaua2

c.ronaldo1710.07.2007 18:43
Am zis eu intr-un post pe alt thread ca s-ar putea sa ne trezim cu Gurita titular in meciul tur cu Zaglebie.

Poate incepem cu Adi Ilie... :laugh:

Z3US10.07.2007 19:35

Mai, stiti cumva daca mai vine Pulido la Steaua ?

Dani200510.07.2007 21:20

In mare parte transferul e rezolvat(asta conform newsin)...o sa plece Adi Ilie in Spania parca ca sa puna la punct toate datele sprecl2

Khalid10.07.2007 21:26

Ziarele spun ca transferul a intrat in impas deoarece impresarul jucatorului a cerut un comision foarte mare, urmand ca Adi Ilie si cu Argaseala sa se duca la Madrid sa discute.

Alex_9111.07.2007 07:58

Pai asta am zis io ieri .......si nu m-a crezut nimeni !!!! Sincer sa fiu , chiar am incredere in Adrian Ilie ca o sa rezolve micile probleme .......Oricum Pulido va fii cel mai bun fundasi al Stelei , pun pariu ca o sa fie mereu TITULAR !!!!!

Dani200511.07.2007 10:32

Eu unul nu l-am vazut pe Pulido niciodata cum joaca sau cum se misca...sper sa fie un transfer reusit...e greu totusi sa strici cuplul Goian-Ghionea din aparare(asta cand va reveni cel de-al doilea)

bogd4n11.07.2007 10:43

daca joaca mai bine...tot pe Ghionea il bagam ca e greu sa-l stricam

cris11.07.2007 14:39

Cel mai corect ar fi ca cel mai in forma sa joace , eu zic ca asa este normal .

Alex_9111.07.2007 14:42

Fondasul spaniol Pulido , e mult mai bun decat Goian sau Ghionea , m-am documentat , Pulido o sa fie mereu titular , Golansky nu prea are sanse .....

cris11.07.2007 14:51

@ Alex_91

De unde te-ai documentat despre Pulido ?

axl2311.07.2007 14:52

@cris

De pe www.fcsteaua.ro/forum/

cris11.07.2007 15:09

Eu zic ca ar fi mai bine sa il vedem si pe Pulido cum joaca la echipa noastra si numai dupa aceea sa vorbim daca ii mai bun decat ce avem noi momentan in lot , nu ?

Khalid11.07.2007 15:47

Golanski a aratat o forma buna ieri la antrenamentul de la Mierlo. Eu cred ca va fi titular pe partea dreapta a apararii noastre.

P.S: Prin ziare a aparut ca vor mai veni doi jucatori, un fundas care va fi ales de Hagi si un atacant ales de Gigi Becali. Ma intreb ce jucator ii va pica cu tronc lui Gigi :).

c.ronaldo1711.07.2007 16:00

De la Gigi ma astept sa vina Drogba, Saha sau Van Nisterlooy...

axl2311.07.2007 16:02

Sau Andrei Cristea.

«15556575859107»