FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri Vara 2007

«15657585960107»
cris11.07.2007 16:50

Chiar sunt curios ce atacant vrea jj sa aduca , nu am nici cea mai mica idee , poate ca vrea sa ne dea peste nas la toti si o sa aduca ceva mai valoros sa arate ca el nu vorbeste prostii si ca el stie ce face , sper sa fie asa .

strezahuzum11.07.2007 17:29
poate ca vrea sa ne dea peste nas la toti si o sa aduca ceva mai valoros sa arate ca el nu vorbeste prostii si ca el stie ce face , sper sa fie asa .

:biggrin: :biggrin:

Cata naivitate .... de ce sa cheltuiasca principele bani pentru jucatori ? Deja a cheltuit fabuloasa suma de 300.000 de euro, poate chiar 350.000 cu TVA cu tot ... Iar "Golanii" de suporteri oricum nu conteaza, se vor gasi oricand 200 de mahalagii care sa se inghesuie in jurul Maybach-ului personal in cele 10 minute de filmare pentru televiziuni ..

weeezer11.07.2007 19:33

Albert Streit a zis ca daca ar juca in Romania, ar face-o doar pentru Steaua. Oare cat o costa? Din ce am vazut in meciul contra lui Dinamo, s-a miscat bine...

I.N.Money11.07.2007 19:38

Este destul de greu sa il aducem deoarece la ora actuala e considerat printre cei mai buni mijlocasi din Bundesliga,nu degeaba Low trage de el sa imbrace tricoul Panzerului in dauna celui al nationalei noastre.

c.ronaldo1711.07.2007 19:38

Azi la ora 18:30, la stirile de pe sport.ro, am auzit prima oara in vaiata mea de el... Nu l'am vazut la lucru(mint, am vazut o gafa de'a lui din meciul de azi), insa dupa ce a declarat Rednic, nu pare sa se fi miscat bine... Insa dupa ce a spus acum weezer, raman confuz. Pe cine sa cred, pe Rednic sau pe Weezer? :biggrin:

weeezer11.07.2007 19:40

Tu esti confuz de mai multa vreme ;)

Khalid11.07.2007 19:45

A fost un meci amical, dupa o vacanta si e normal ca Streit sa joace relaxat la fel ca toti jucatorii. In sezonul trecut de Bundesliga a facut niste meciuri senzationale si a dat niste goluri senzationale.

P.S: Nu va ajunge Streit la Steaua, datorita salariului si nivelului ridicat al Bundesligii.

Sper ca vom transfera un atacant de gura portii sub 23 ani, desi ar fi bun si Aldea sau Surdu:).

Alex_9111.07.2007 20:02

Steaua trebuie sa ia un Portar neaparat cu mai multa experienta decat Cernea care , la ultimele amicale a fost cam "varza"

Imi cer mi de scuze cal il necajesc dar asta e adevarau gol golut. :sad2:

Z3US11.07.2007 20:07

@Alex_91 Ai dreptate...Hamu te asteptam :(( Esti bine venit oricand Hamutovskiiiiiii

Alex_9111.07.2007 20:12

Adevarat graieste Gurita ta Z3US dar ar mai fii alta varianta portaru Bobadilla de la Paragoay....

cris12.07.2007 05:23

Mie imi place portarul de la Vaslui , nu ii retin numele , eu zic ca este peste Vatca si Cernea .

Despre Pulido nimic nou?

Virgil12.07.2007 05:31

Haisan e numele portarului de la Vaslui si se poate spune ca aportul lui la reusitele Vasluiului din campionatul trecut, reprezinta 30-40, uneori 50% din totalul aportului echipei. Un portar bun da siguranta echipei.

AmuntBoy12.07.2007 08:45

Haisan eu zic ca nu este de Steaua este si mic de statura

chiar daca are reflex bun la un moment dat platesti si acest fapt ca este mic si nu este rentabil

plus ca eu stiu ca a mancat cateva meciuri echipei ... este asemanator lui Vatca

Iar apare pe tapet jucatorul permanent dorit de Steaua .. Fabien Camus

Steaua insistã pentru Fabien Camus

2007-07-12 10:26:00

Steaua nu a renunțat la varianta Fabien Camus, susține cotidianul Voetbalkrant, care i-a fãcut o nouã ofertã francezului. Jucãtorul lui Charleroi a fost dorit și de cuplul MM Stoica - Olãroiu, dar a refuzat sã vinã la Steaua. ?Nu mã tenteazã sã joc în România. Pentru mine banii nu sînt importanți în acest moment, deși oferta Stelei a fost consistentã?, a declarat pentru presa belgianã, în acel moment, Camus.

Jucãtorul francez cu origini tunisiene are 22 de ani și este sub contract cu Charleroi pînã în vara anului 2009. Este cotat de clubul sãu la 2,5 milioane de euro și a fost declarat cel mai bun mijlocaș din Belgia în sezonul trecut.

Pana nu va fi cumparat de o echipa mare il vom avea ca posibil trasnfer in fiecare intersezon ... chiar daca el a spus clar ca nu vrea in Romania

AmuntBoy12.07.2007 08:56

Am gasit ceva si de Pulido , este in can can :(

nu este prea imbucurator ca inca nu au reusit sa aduca ceva si mai sunt 2 saptamani.

oierul va face greseala lui Copos cand i-a adus pe Mazilu si lazar in etapa 2-3 si au avut nevoie de acomodare

Cum meciurile oficiale bat la usa, managerul sportiv Adrian Ilie cauta cu disperare sa intareasca apararea. "Nu ma mai intrebati de Pulido. Si aseara am vorbit cu el la telefon (n. red. ? marti seara). In niciun caz nu ma voi duce la Madrid sa negociez cu el. Am in vedere alte doua transferuri, pe care sper sa le realizam saptamana aceasta", ne-a declarat "Cobra".

Oficialii stelisti isi doresc, in primul rand, un fundas central de picior stang, care sa acopere golul lasat de Sorin Ghionea, si un mijlocas central, in locul "italianului" Paraschiv. Timpul este foarte scurt pentru ca jucatorii nou-veniti nu vor avea cand sa se acomodeze cu echipa, care si asa a suferit foarte multe modificari.

Dupa ce s-au "ars" cu transferul lui Ruben Pulido ? el fiind anuntat de Gigi Becali, iar in acest moment negocierile sunt in impas ? Gica Hagi i-a cerut finului sau sa nu mai divulge niciun nume de pe lista de achizitii, deoarece ingreuneaza tratativele.

Azi va fi primul test din Olanda pentru Steaua, fotbalistii din Ghencea intalnind echipa poloneza GKS Belchatow.

sonic200512.07.2007 11:29

daca ar veni carini cum se zice in fanatik si camus cred ca am avea sanse sa trecem de grupe in cl carini e un poirtar de superclasa

Dani200512.07.2007 12:43

Ce mi-e sport.ro ce mi-e fanatik...numai ca primul parca are un site mai stralucit :tongue: (apropo...la

Steaua nu venea Abiatti? :biggrin: )

AmuntBoy13.07.2007 08:31

Un nou jucator in curtea Stelei

Astazi 13.07.2007 jucatorul Alexandru Iacob a fost transferat definitiv de la FC Corvinul Hunedoara la FC Steaua Bucuresti.

steauafc.ro

O achitie buna , dar noi trebuie sa luam pentru UCL

The Flyer13.07.2007 08:39
Am gasit ceva si de Pulido , este in can can :(

nu este prea imbucurator ca inca nu au reusit sa aduca ceva si mai sunt 2 saptamani.

oierul va face greseala lui Copos cand i-a adus pe Mazilu si lazar in etapa 2-3 si au avut nevoie de acomodare

Cum meciurile oficiale bat la usa, managerul sportiv Adrian Ilie cauta cu disperare sa intareasca apararea. "Nu ma mai intrebati de Pulido. Si aseara am vorbit cu el la telefon (n. red. ? marti seara). In niciun caz nu ma voi duce la Madrid sa negociez cu el. Am in vedere alte doua transferuri, pe care sper sa le realizam saptamana aceasta", ne-a declarat "Cobra".

Oficialii stelisti isi doresc, in primul rand, un fundas central de picior stang, care sa acopere golul lasat de Sorin Ghionea, si un mijlocas central, in locul "italianului" Paraschiv. Timpul este foarte scurt pentru ca jucatorii nou-veniti nu vor avea cand sa se acomodeze cu echipa, care si asa a suferit foarte multe modificari.

Dupa ce s-au "ars" cu transferul lui Ruben Pulido ? el fiind anuntat de Gigi Becali, iar in acest moment negocierile sunt in impas ? Gica Hagi i-a cerut finului sau sa nu mai divulge niciun nume de pe lista de achizitii, deoarece ingreuneaza tratativele.

Azi va fi primul test din Olanda pentru Steaua, fotbalistii din Ghencea intalnind echipa poloneza GKS Belchatow.

s-a dus poolii de suflet si asta!era scump avionul pina in spania,Adi?iti faceam rost de bilet si asigurare la oferta,scapai ieftin!si care-s aia doi fundasi?vin in 2078???????

daca ar veni carini cum se zice in fanatik si camus cred ca am avea sanse sa trecem de grupe in cl carini e un poirtar de superclasa

mda,alt transfer "reusit" de conducere!

JDERUL13.07.2007 08:57

Adi Ilie se afla intre ciocan si nicovala.Pe deoparte,Hagi ii cere jucatori de valoare,iar pe de alta parte se loveste de sgarcenia lui jjjjjjj.Ccntrar declaratziilor celui din urma ca au mana libera la tranzferuri,ca nu conteaza banii...

Daca il vinde si pe NESU?

Khalid13.07.2007 11:33

Fundasul sloven al echipei Olympique Marseille, Bostjan Cesar, este disputat de cei doi granzi ai campionatului. Daca site-ul football.fr scrie despre interesul "ciinilor", brevesdefootbal.com a aflat ca Steaua este interesata de fundas.

"In ciuda unui sezon mai mult decit dezamagitor, in timpul caruia nu a reusit niciodata sa se impuna in primul 11, Bostjan Cesar nu duce lipsa de solicitari. Astfel, dupa Recreativo Huelva, Austria Viena si Besiktas Istanbul, Dinamo Bucuresti ar fi cerut informatii despre fundasul sloven de la Olympique Marseille. Este adevarat ca sunt cluburi mici, dar pentru un jucator de nivelul său este bine..", notează site-ul football.fr, citat de Mediafax. Potrivit site-ului morefoot.com, care citeaza publicatia La Provence, oferta de la Dinamo ar fi de circa 2,5 milioane de euro.

In schimb, site-ul brevesdefootbal.com scrie ca Bostjan Cesar este urmarit de Steaua București. "In fata concurentei foarte puternice din sectorul defensiv la Olympique, Bostjan Cesar urmeaza sa plece inainte de finalul perioadei de transferuri. Dorit de Austria Viena si Recreativo Huelva, slovenul este urmarit indeaproape si de Steaua Bucuresti. Plasat pe lista de transferuri, jucatorul este inca sub contract cu Olympique Marseille pina in 2009", scrie sursa citata.

Bostjan Cesar a facut parte din nationala Sloveniei, invinsa de Romania la Celje, cu scorul de 2-1, in grupa G a preliminariilor Euro-2008.

Sursa: fanatik.ro

R4213.07.2007 12:30

Sunt uele transferuri foarte incurajatoare cum ar fi cel a lui Rica Neaga sau a lui Vali Badoi sper sa nu avem un sezon dezastruos deoarece e posibil ori sa indeplinim obiectivele ori sa clacam.FOrZa Steaua

Z3US13.07.2007 12:34

Rica Neaga cred ca este cel mai reusit transfer din vara aceasta, pana acum. Vali Badoi nu prea a aratat cine stie ce in primele meciuri amicale. De Golanski si de Pulido nu pot comenta nimic deoarece ei nu au jucat niciodata in echipa Stelei si nu prea i`am vazut cum joaca deci nu pot spune daca sunt buni sau nu.

Dani200513.07.2007 13:02

Da-mi voie sa te contrazic.Badoi a dat 2 pase de gol pana acum dintre care una ieri...cred ca e destul de bine pana acum.Neaga si Dica sunt intr-o forma de invidiat iar asta nu poate decat sa ne bucure spre cl

Hassan13.07.2007 13:30

Din pacate facem transferuri cu frana de mana trasa. De la mijloc in sus stam bine, insa apararea este in piuneze si noi am transferat pana acum un fundas dreapta (Golanski) si astazi un junior, Alex. Iacob. In schimb, conform lui A.Ilie am dat cu flit unui fundas central din primeira division, care a dat la randul lui cu flit lui Deportivo si Zaragoza (mai cititi o data numele echipelor, mie inca nu imi vine sa cred) si s-a aratat dispus sa renunte si la impresar, doar ca sa ajunga la noi. Lasand deoparte declaratiile sforaitoare ale lui GG despre "lotul de 30-40 de jucatori", se pare ca nici macar lista cu cele 5 prioritati alcatuita de Hagi si A.Ilie nu se completeaza. E vai si-amar daca ne prezentam in UCL si in campionat cu apararea la stadiul in care e. Pana vine Ghionea....

IONUTZ-CIPRIAN13.07.2007 13:45

Jiji se stie ca arunca vorbe in vant,sunt de acord si eu cu afirmatia ca am avea nevoie de oameni "bazati" in aparare,am vazut ca in fata lucrurile se misca destul de bine!!Neaga este un castig,la fel ca si BADOI,iar despre Dica nu am cuvinte!!

«15657585960107»