FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Gloria Bistrita - Steaua 2-0 (1-0)

«134567»
Virgil14.04.2007 15:29

E clar ca Steaua e în corzi de la începutul returului. Cu exceptia primei etape în care a învins Timisoara.

Vina, desi colectiva (patron+conducere executiva+conducere tehnica), se datoreaza în cea mai mare parte lui Oli.

Care joaca fara exceptie aceeasi partitura.

Care nu stie sa schimbe registrul tactic. Asta doar în cazul în care i-a învatat sa joace si altceva.

Oli si-a aratat de mult limitele, iar patronul ar fi trebuit sa recurga la solutia de urgenta si sa-l înlocuiasca. Cu oricine. Poate cu Dumitru Dumitriu, poate cu altii. Dar trebuia sa-l schimbe.

Creierul lui Oli se afla în colaps. Oli nu mai poate sa judece cu mintea lui.

Un manager adevarat ar fi aruncat "prosopul în mijlocul ringului" si l-ar fi abandonat.

La sfârsitul meciulu in timp ce MM plângea ca o virgina violata, pe banca de rezerve, pe care nu a parasit-o foarte mult timp, Oli râdea ca proasta în p...

Steaua îsi merita soarta. Nu si suporterii ei,care la începutul campionatului si în pauza de iarna, cereau insistent întariri.

Suntem momentan pe locul 3. Dupa ce Rapidul îsi va juca meciul din aceasta etapa, vom fi probabil pe 4. Coborârea continua în ritm ametitor.

alex ripper14.04.2007 15:31

"Olaroiu isi va da singur demisia, nu trebuie sa il mai demit eu!"-Becali(hazeta.ro)

Oare?!?

Sincer nu cred ca va fi demis Olaroiu pentru ca nu mai gaseste Gigel un antrenor sluga asa bun.

c.ronaldo1714.04.2007 15:33

@forever_STEAUA

Cui, lui Gigel Coman? :lol:

Vorbind serios, poate lui Bostina si Iacob, care au fost extraordinari in jumatatea de sezon in care a condus Protasov. Despre Andrey, nu prea am o super parere, nu e un portar bun, cred. Baciu... e bun doar ca rezerva, in rest, rar prinde meciuri bune. Din cate stiu, doar meciul cu Standard a jucat bine, atat. Lovin, asta pur si simplu nu-i de Steaua, Dinamo sau Rapid. El nu poate juca decat la echipe gen Fcm Bacau sau FC Brasov. Despre Stelian, as mai astepta. E abia primul sezon la Steaua. Pe Gigel Coman l-as pastra la Steaua, dar pe orice post, inafara de cel de jucator.

GOD14.04.2007 15:34

Problema este urmatoarea. Daca era asa bun antrenor de ce nu a ramas la echipele si de la toate si-a dat demisia.

Oli in sezonu trecut a luat echipa deja formata de Protasov si normal ca a facut performanta pe care a facut-o insa din ce in ce mai mult echipa incepe sa semene cu o echipa de Liga2.

Pe cuvant nu vreau sa va luati de mine insa daca in momentul acesta Steaua joaca cu pentrolul va garantez ca va pierde.

Oli este bun ca antrenor secund,si daca Gigi il da afara si il aduce pe Hagi e mai rau.

Cat despre Meme mie imi place se straduie sa aduca jucatori buni(cu exceptia Bufonului)insa care Oli nu ii foloseste.

Cand vezi ca Banel numai joaca nimic-baga-l pe Croitoru, cand vezi ca Baciu nu e sigur baga-l pe Radoi in locul lui si Ochirosii din primul minut. Este incredibil ce se intampla cu echipa asta. Vrem CL.... e bine daca ajungem si in Intertoto.

Trebuie sa spunem ca CFR a facut un sezon bun.

Dar daca javrele bat maine seara, noi, crapisti si Dinamo batem CFR alea sunt punctele.

Steaua daca pana la sfarsit nu castiga toate meciurile o sa termine pe 5.[/b]

justitiarul14.04.2007 15:35

Steaua

EXCLUSIV GSP.RO / Gigi Becali: "OLĂROIU ÎŞI VA DA SINGUR DEMISIA, NU TREBUIE SĂ-L MAI DEMIT EU!"

Finanţatorul Stelei a mai declarat: "Sunt negru de supărare pe toată echipa!"

SI AS MAI ADAUAGA: "MM ISI VA DA DEMISIA NU E NEVOIE SA I-O CER EU...IMPREUNA CU MULTI JUCATORI",SI SA SCOATA DL MM BANII PE TOATE MARILE TRANSFERURI PE CARE LE-A FACUT, SI SA-SI IA JUCATORII ACASA SA-I CREASCA, SI SA-I INVETE FOTBAL, CA DOAR STIE ACEST JOC DE CAND ERA IN BURTICA MASII.

Nu mai scrie cu Caps Lock. Ultimul avertisment. Urmeaza BAN! Moderatorii

strezahuzum14.04.2007 15:35

S-a terminat ? Nu de meci vorbesc, ca asta s-a terminat cam prin minutul 20.

Ma refer la epoca Zerolaroiu. Va gasi nesimtitul macar de data asta o farama de onestitate ?

L-am vazut pe Stoica scriind ceva pe o foaie de hartie ... sper ca incepea cu

"Prin prezenta va aduc la cunostinta demisia mea din functia de manager si a lui Olaroiu din cea de antrenor ..."

CL s-a dus dracului. Definitiv si absolut. Oricum n-avem ce cauta acolo la ce am aratat returul asta. Am indoieli serioase ca vom prinde si UEFA, ca s-a apropiat Gloria la 1 punct.

Bah Oli, te-a supraestimat Iancu atunci cand a zis "antrenor de locul 3-4". Trebuia sa zica "antrenor de locul 3-4 cu emotii si mult noroc".

GOD14.04.2007 15:36

Nu inteleg ce aveti cu Meme?

O sugestie de acum cand deschideti un TOPIC de exemplu:

Poli Timisoara-Steaua:

Pronostic:

Victorie Poli

Egal

Numai are rost sa mai puneti VICTORIE Steaua,sper sa ma insel.

justitiarul14.04.2007 15:38

PAI OARE CE E ASA GREU DE INTELES?SAU TU NU TRAIESTI PE PAMANT?TRANSFERURILE...AROGANTA...NESTIINTA...PROSTIA...SI LISTA POATE CONTINUA

alex ripper14.04.2007 15:39
Nu inteleg ce aveti cu Meme?

Dar Meme ce are cu noi sau cu fotbalul?

GOD14.04.2007 15:40

Man nu stiu, dar el aduce jucatori si pana acum destul de buni... ce sa faca Andrey daca ramane singur cu cate un jucator si aia dau numa NIMERELI.

Elton ii pune pe toti in cur.

PAI OARE CE E ASA GREU DE INTELES?SAU TU NU TRAIESTI PE PAMANT?TRANSFERURILE...AROGANTA...NESTIINTA...PROSTIA...SI LISTA POATE CONTINUA

Vezi ca nu te-am jignit, 1.

Ba zimi mie un jucator inafara de BUFON adus de el care nu face fata sau care nu a contribuit la VICTORIILE Stelei.??,2

c.ronaldo1714.04.2007 15:42

Putea sa ia ceva mai bun decat Andrey. La gura, Steaua e cea mai tare, pe teren ne bate si Gloria.

justitiarul14.04.2007 15:42
Mesaj sters. Daca vrei sa postezi, scrie normal, fara Caps Lock. Moderatorii
alex ripper14.04.2007 15:43

Asa e...aduce jucatori care stau la noi 1 luna maxim, sau jucatori pe care antronorul nu ii baga. ex: Drida, Panait sau Croitoru.

justitiarul14.04.2007 15:44
GOD14.04.2007 15:44
GOD,BAIATULE,TU AM IMPRESIA CA TE-AI UITAT LA ALT MECI...OARE ASA APARA UN PORTAR,ASA SE RESPINGE?E VARZA ,II TREBUIE MULT ANTRENAMENT CA SA APERE CA LUMEA

Bai''prietene'' orice portar greseste odata uitate si in CL la portaru ROMEI.

Sti ce mi-ar place sa te puna pe tine inlocul lui Meme sa vedem ce jucatori aduceai tu cred ca numai daia de joaca in curtea scoli.

In rest NOCOMENT nu vreau sa mai comentez nestiinta altora.

justitiarul14.04.2007 15:46
strezahuzum14.04.2007 15:47
Putea sa ia ceva mai bun decat Andrey. La gura, Steaua e cea mai tare, pe teren ne bate si Gloria.

Da, dar sa dai din gura nu costa nimic. Ca sa construiesti o echipa buna ori cheltuiesti multi $$ ori faci rost de un antrenor/manager COMPETENT si care sa-si vada de treaba ....

Juventu$14.04.2007 15:47

La golul 2 Goian se uita... aparare isi face din ce in ce mai rar datoria si sarim pe portari..nu am vzt la echipele mari dupa ce portarul respinge de 2 ori sa fie lasat in ipostaza de a o face si a 3-a oara :)) Si Goian sa priveasca...la ce conturi au ..nici eu nu mai ma oboseam :(

justitiarul14.04.2007 15:48

Iti recomandam sa citesti regulamentul.

Pâna când nu vei respecta litera lui,posturile îti vor fi sterse.

http://www.fcsteaua.ro/forum/viewtopic.php?t=879

Moderatorii

GOD14.04.2007 15:49

Man pai Goian se gandea ce masina sa isi ia.

Dj14.04.2007 16:15

Mai e ceva de zis?

Eu unul mi-am pierdut orice speranta..credeam ca meciul cu Dinamo a fost un accident..se pare ca nu...

ma intreb unde va juca CFR Cluj meciurile din CL...

Stryker14.04.2007 16:16

Din momentul in care am auzit ca nu va juca Cyril, am zis acest meci este de 1X sigur...

Pur si simplu a fost o bataie de joc felul in care au ratat Iacob si Badea faze clare de gol, oricum cu rezultatul asta jenant am irosit (aproape sigur) orice sansa de a termina pe 2...

In momentul de fata trebuie sa ne salvam sezonul printr-o calificare intr-o cupa europeana si pt asta trebuie neaparat sa trecem de "hibrid" miercuri.

c.ronaldo1714.04.2007 16:17

In Ghencea, ne vom muta noi la Cluj pentru meciurile din UEFA, daca avem noroc si le prindem.

Stryker14.04.2007 16:22
ma intreb unde va juca CFR Cluj meciurile din CL...

Nu va juca CFR in nici un CL, vor fi scosi in turul 3 pt ca nu sunt capi de serie.... mai rau este ca noi "avem sanse" reale sa ratam si Cupa UEFA...

Dj14.04.2007 16:23

Oricum si asa.. sa le fie rusine..si jucatorilor si conducerii...

«134567»