FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Gloria Bistrita - Steaua 2-0 (1-0)

«123457»
cristian01411.04.2007 10:29

Gloria Bistrita - Steaua : Coman Reloaded.

Totul începe cu alegerea.

Acum, in deplasarea de la Bistrita, Cosmin "Neo" Olaroiu îsi asumã un mai mare control asupra puterilor sale grozave, titularizandu-l pe Gigelinho, în vreme ce Steaua se prãbuseste sub asediul armatei de ardeleni furiosi.

Alegerea este o iluzie creatã între cei ce au puterea si cei ce nu o au, respectiv CosmiNeo si GiMorpheus.

Ĩntre timp, existã exilati precum jucatorul MariuSMITH a cãrui inexorabilã legãturã cu Neo îl determinã sã se opunã ordinelor sistemului care a hotãrât sã-l elimine.

La confluenta dintre prostie si nesimtire, disperare si ipocrizie, infrangere si umilinta, CosmiNeo trebuie sã urmeze cursul pe care si l-a ales. "Si dacã nu pot?" se întreabã el. "Dacã nu reusesc?".

Atunci Steaua va cãdea.

VA URMA..

"Gloria Bistrita - Steaua : Coman Reloaded.", este scris (!!!) si regizat de Gigi Becali si produs de Cosmin Olaroiu.

Producator executiv : Mihai Stoica.

Director de imagine : Valeriu Argaseala.

Premiera : Sâmbătă, 14 Aprilie, orele 15 : 30.

Hassan11.04.2007 11:21

Ma alatur si eu opiniei lui Bogdan. Scuzele cu arbitrii au expirat, la fel ca si cele cu ghinionul, autobazele din poarta adversarilor, accidentarile, etc. Nimeni nu se da la o parte din fata Stelei, asa ca trebuie sa ii BATEM noi...simplu...cu Coltescu, fara Coltescu, trebuie sa o bagam in ate de vreo 2-3 ori si sa luam cele 3 puncte! Nu ne mai permitem nici o jumatate de pas gresit, suntem in pericol mare sa pierdem si locul 2!! Fara scuze, rezultate! Domnu Oli' ca astea te-au pastrat pe banca pana acum...

cRiss4Steaua11.04.2007 12:03

1 intrebare: Galeria face deplasarea la Bistrita ?:)

weeezer_2011.04.2007 14:28

De ce n-ar face-o?

forever_STEAUA11.04.2007 14:47

@weeezer_20

OFF TOPIC: E la moda intrebarea :wink:

ON TOPIC: Meci greu, si de data asta chiar poate fi decisiv in lupta pentru locul 2. Daca nu castigam, sansele se apropie de zero...

Fara Cyril, dar nici o grija: revine Gigel Coman :evil:

c.ronaldo1711.04.2007 15:56
Fara Cyril

Dar cu Iacob. :wink: Si poate Dica rezerva... desi mi-e greu sa cred.

cRiss4Steaua11.04.2007 16:27
@weeezer_20

OFF TOPIC: E la moda intrebarea  :wink:  

ON TOPIC: Meci greu, si de data asta chiar poate fi decisiv in lupta pentru locul 2. Daca nu castigam, sansele se apropie de zero...  

Fara Cyril, dar nici o grija: revine Gigel Coman  :evil:

Il urasc pe Gigel :|

Tobey11.04.2007 17:12

Hai cu totii la Bistrita!

Vorbim mult, facem putin.

E un drum frumos in Ardeal, poate trecem prin Harghita, Covasna si le mai dam ziaristilor niste stiri proaspete (glumesc normal)

ultras_liberi11.04.2007 18:37

Am si eu o intrebare ...nu am stat sa citesc tot ce s-a scris pana acum .....daca se face sau nu deplasarea.......! :roll:

In rest se stie: 2 solist! :D

martanu12.04.2007 04:42
@weeezer_20

Fara Cyril, dar nici o grija: revine Gigel Coman  :evil:

Parca zicea MM ca Jijel va fi pedepsit dupa golania de la Constanta.....dar ce sa faci daca intra in planurile "tactice" ale lui Oli.

Daca tot se implica Jiji la alcatuirea echipei ar fi cazul sa-l bage pe Croitoru daca tot l-a vrut(JJ).

metzzz12.04.2007 06:03

Daca joaca JeyJey Coman ne-am scos =))

castiga Gloria din start :(

Merg pe 1 pt ca stiu deja ce echipa va alinia Olitza.

Cred ca prostu asta a constientizat ca orice ar face nu mai ramane la Steaua de la vara si incearca sa faca rau acum.

Oricum , cred ca va alinia :

Andrey

G.Coman

Goian

Radoi

P.Marin

_________

Bostina

Paraschiv

Lovin

Elton

_________

Badea

Iacob

echipa care mi s`ar parea mie buna pt meciul asta ar fi :

Andrey

_______

Nesu

Goian

Radoi

P.Marin

________

Ochirosii

Paraschiv

Elton

Croitoru

________

Badea

Iacob

BandiT12.04.2007 07:22

Indiferent ce echipa aliniaza Olaroiu , trebuie sa invingem....

Altfel...degeaba ne mai lamentam pe forumuri ca vrem in CL ...

Bogdan4Steaua12.04.2007 09:49

Tocmai asta e problema. Rezultatul depinde in mod direct de echipa aliniata de antrenor. Si nu cred ca vom vedea cea mai buna formula. Sunt chiar sigur de acest lucru.

weeezer_2012.04.2007 10:15

Vom invinge la Bistrita... Dar locul 2 oricum nu-l mai prindem

k-steaua12.04.2007 10:15

Andrey-Stancu,Goian,Radoi,Marin-Nicolita,Para,Elton,Ochirosii-Badea,Thereau Momentan e cel mai bun "unspe" pe care il putem alinia pana in vara sper.Poate aducem si noi ceva de calitate ca Elton nu toti retardatii pe care ii vede Oli si MM.la Elton a nimerit-o dar in rest...ma indoiesc ca sunt foarte valorosi,desi sa-l vedem pe brazilian cum joaca si cu echipa nu numai singur.Sa fie constant ca la inceput toti sunt meseriasi.(vezi Blocnotes in Germania si Spania)Sau Nelson de la catei in 91-92.Neaga, unde esti tu fratioare,Trica, tu?Dicaaaaaaaaaaaaaaaaaaneeeeeeeeeeeeeee save us! steagcruce2

weeezer_2012.04.2007 10:19

Nu chiar, pana in vara o sa revina Ghionea si Dica. Si sunt in continuare de parere ca Nicolita n-are ce cauta in primul 11...

Dj12.04.2007 17:19

sunt curios cine va apara..

normal ar fi tot ca Andrey..dar la mintea lu Oli..orice se poate intampla..

daca mai zice si Jiji sau Meme ceva..e clar..

stelista_kima12.04.2007 17:26
Invata sa scrii. Moderatorii
danielcristian12.04.2007 18:26
Andrey-Stancu,Goian,Radoi,Marin-Nicolita,Para,Elton,Ochirosii-Badea,Thereau Momentan e cel mai bun "unspe" pe care il putem alinia pana in vara sper.Poate aducem si noi ceva de calitate ca Elton nu toti retardatii pe care ii vede Oli si MM.la Elton a nimerit-o dar in rest...ma indoiesc ca sunt foarte valorosi,desi sa-l vedem pe brazilian cum joaca si cu echipa nu numai singur.Sa fie constant ca la inceput toti sunt meseriasi.(vezi Blocnotes in Germania si Spania)Sau Nelson de la catei in 91-92.Neaga, unde esti tu fratioare,Trica, tu?Dicaaaaaaaaaaaaaaaaaaneeeeeeeeeeeeeee save us! steagcruce2

Deci,in primul rand ar trebui sa-ti schimbi avatarul,nu crezi?In al doilea rand,am dubii in ce te priveste, nu cred ca mai exista un stelist care sa nu stie ca Thereau are piciorul in ghips,deci nu poate juca,chiar daca tu l-ai bagat in lot! Chiar si referirea despre Elton mi se pare rautacioasa! :oops:

k-steaua13.04.2007 07:24

Avatarul mi l-am schimbat, inca nu aflasem stirea.Cat priveste felul meu de a judeca nu te priveste pe tine,eu spunandu-mi parerile personale si nu pe ale tale.Cat despre Elton ce ti se pare rautacios in faptul ca eu doresc sa confirme si nu mai iau de bune chiar toate gogosile lu' MM si ale celorlalti.Este dreptul meu sa astept confirmarea dupa care sa ma apuc sa urlu ca avem un megafotbalist.Poate stiu mai mult fotbal decat tine si am vazut mai multe la viata mea,nu crezi? steagcruce2 fular-campionii

bodanelu13.04.2007 07:29

Thereau are piciorul in ghips,deci nu poate juca,chiar daca tu l-ai bagat in lot!

Thereau este incert pt acest meci. Daca ii confectioneaza o gheata speciala care sa`i tina laba piciorului fixa, atunci poate sa joace... daca nu.. asteptam cateva saptamani sa`si revina :D

forever_with_steaua13.04.2007 08:06

Trebuie sa batem sambata daca vrem sa mai speram si sa meritam sa jucam si anul asta in CL...oricum..eu cred ca vom face un meci bun...sper sa il avem pe Dica pe banca...sii...sper ca macar odata in viata lui sa fie inventiv si anticipativ Oli...

Cred ca este momentul sa ne revenim...ca sa le aratam puricosilor cine e sefu.. :lol:

Si..chiar daca campionatul este deja jucat...si sunt sanse minime sa il mai luam...hai sa luam locul 2 si sa le aratam astora ce inseamna CL:D

Forza Steauaaa!!!

bubylycy13.04.2007 09:59

Dar om trai si om vedea.. noi sa ne calificam in grupe si sa luam ceva puncte si sa mergem in UEFA iar cofetarii spurcati sa nu aiba nici macar un punct.. sau maxim un punct....si sa rateze Cupa UEFA.. atunci as putea spune.. ca ne-au batut "degeaba" in Ghencea.. bine nu chiar degeaba.....conteaza in palmares etc...

cat dspre meciul cu Bistrita.. ar trebui sa batem.. ca sa speram la locul doi si Clujul sa faca un pas gresit....ca daca nu.. adios locul 2...

Eu cred ca batem ..si sper sa nu ma insel..:)

danielcristian13.04.2007 18:18
Avatarul mi l-am schimbat, inca nu aflasem stirea.Cat priveste felul meu de a judeca nu te priveste pe tine,eu spunandu-mi parerile personale si nu pe ale tale.Cat despre Elton ce ti se pare rautacios in faptul ca eu doresc sa confirme si nu mai iau de bune chiar toate gogosile lu' MM si ale celorlalti.Este dreptul meu sa astept confirmarea dupa care sa ma apuc sa urlu ca avem un megafotbalist.Poate stiu mai mult fotbal decat tine si am vazut mai multe la viata mea,nu crezi? steagcruce2  fular-campionii

Ai dreptate,poate stii mai mult!Sau poate nu.Oricum,eu am crezut ca esti dinamovist si ti-ai pus avatarul la misto,si de-aia m-am luat de tine. :? Dar,dandu-mi acest raspuns,cred ca m-am inselat.Ocazie cu care imi cer scuze, si sper sa nu o pui prea tare la suflet! :wink: Nu de alta,dar avem multe alte probleme cu care sa ne batem capul...

c.ronaldo1714.04.2007 10:24

Formul care probabil Cosmin Olaroiu o va alineia pentru meciul care va incepe peste 2 ore va fi:

---------------------Andrey----------------------------

P.Marin-------Goian-------------Radoi------------G.Coman

--------Nicolita-----Paraschiv------Ochirosii----------

---------------------Elton-----------------------------

--------------Badea---------Iacob----------------------

Tin sa cred ca Oli va avea curajul sa-l trimit pe Razvan inca din primul minut dupa evolutiile sale extraordinare din meciurile cu Rapid si Dinamo.

Ce mi-as dori eu ar fi cam la fel, cu 3 exceptii: Coman out, si sa vina P.Marin si Stancu pe dreapta, iar in locul lui Banel sa jucam cu Croitoru.

Stiti daca Dica a fost convocat pentru meci?

«123457»