Parerea mea pentru primul 11:
Andrey
Saban Goian Ghionea/Radoi P.Marin
Banel/Croitoru Para/Radoi Ochirosii
Elton
Thereau V.Badea
Formula optima, zic eu, 4-3-1-2. Eu nu l-as mai pune pe Banel fundas niciodata, a dovedit in nenumarate randuri ca pur si simplu nu stie cum sa fie un fundas lateral bun, isi neglijeaza sarcinile defensive. Mijlocas da, fundas nu. As miza pe fundasii laterali de meserie, cei mai siguri din lot la ora actuala parandu-mi-se Saban pe dreapta si P.Marin pe stanga. Ma bazez si eu pe faptul ca entorsa lui Ghionea nu poate dura la infinit, si va fi si el recuperat. Daca nu, capitanul sunt sigur ca va face un meci bun ca fundas central, fara greseli fatale. Oricum, nu mai vreau sa il vad pe Baciu in primul 11...este foarte slab, si doar in cazuri de extrema urgenta tb folosit, cum a fost cu dinam0. La mijloc este clar ca este nevoie de tehnica, viteza si ambitie, si siguranta din partea unicului inchizator, care sper sa fie de data asta Paraschiv, cele doua "aripi" fiind asigurate cel mai bine cred eu de Croitoru (daca i se da vreo sansa) sau Banel pe dreapta, si, fara discutie, Ochirosii pe stanga. Pustiul este clar in forma are ambitie, este in ascensiune, si trebuie acum sa ii bagam meciuri cu miza in picioare! In atac cred ca totul este clar. Thereau-Badea si Elton in spatele lor, ca coordonator. Mizez pe o victorie cu 2-1 a ros-albastrilor nostri iubiti! 
EDIT: L-am pus pe capitan la mijloc, ca inchizator, ramane doar sa speram ca Ghionea isi va reveni. Totusi, accidentarile par sa dureze enervant de mult la noi si f.f.f. putin la orice echipa rivala. Intra adversarii mai tare la noi sau pur si simplu jucatorii nostri nu sunt bine pregatiti/recuperati?! Este o intrebare interesanta...