FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Gloria Bistrita - Steaua 2-0 (1-0)

«12347»
metzzz09.04.2007 06:03

Ma cam doare sa zic asta, dar trebuie sa ratam tot (CL, UEFA) ca sa se schimbe antrenorul :roll: , pt ca altfel [...] asta de Oala nu isi da demisia. Nu are un dram de personalitate ca sa faca asta , asa ca alta solutie nu avem :( . Daca am prinde locul 2, toamna ne prinde tot cu Oala. Daca prindem UEFA nu stiu daca ne prinde toamna tot cu Oala dar mai bine sa nu prindem nimic poate se schimba si la noi ceva, ca m-am saturat .

Pronostic : Gloria - Steaua 1 :(

Ma doare inima ca trebuie sa pronostichez impotriva echipei pe care o iubesc, dar nici in halul asta nu se poate.

martanu09.04.2007 06:07

Meciul cu echipa lui tata Jean este cu schepsis. Din pacate revin arbitri romani, Jijel Coman si ...nici nu mai vreau sa-mi amintesc. Sper sa castigam dar ma astept la orice.

Ar fi bine ca Dica sa revina si mai ales sa fie cel de dinainte. Ca unii dupa accidentari nu mai sunt ce au fost. De exemplu Iacob. M-as bucura enorm pentru Victoras sa poata reveni cat mai repede la forma de dinainte de cele doua accidentari.

ANDI2809.04.2007 07:56

Eu ma duc la meci.Sper sa castigam.Gloria este o echipa foarte solida care stie sa joace.Forza Steaua steagcruce2 dica10 fularultrasfular-campionii steagcruce2 steagcruce2

danielcristian09.04.2007 09:56
ma cam doare sa zic asta , dar trebuie sa ratam tot  (CL, UEFA) ca sa se schimbe antrenorul  :roll: , pentru ca altfel ratatul asta de Oala nu isi da demisia. Nu are un dram de personalitate ca sa faca asta , asa ca alta solutie nu avem :( . Daca am prinde locul 2 , toamna ne prinde tot cu Oala. Daca prindem UEFA nu stiu daca ne prinde toamna tot cu Oala dar mai bine sa nu prindem nimic poate se schimba si la noi ceva , ca m-am saturat .

Pronostic : Gloria - Steaua 1 :(

ma doare inima ca trebuie sa pronostichez impotriva echipei pe care o iubesc , dar nici in halul asta nu se poate.

Crunt, dar adevarat! :cry: Totusi, eu sper sa batem. Ar fi prea mare umilinta sa terminam pe 3 sau 4! :oops:

_Answer_09.04.2007 10:14

Cand stau si ma gandesc ca in loc de 9 puncte sunt 15... ma iau disperarile. In orice caz 3 puncte sunt vitale cu Gloria asa ca:

Andrey

Nicolita - Goian - Ghionea - Nesu

Radoi

Croitoru - Elton - Ochirosii

Badea - Thereau.

Phantom09.04.2007 11:03

Imi e cam frica...sa vedem. Sper sa bata !!!

Gloria 1 - 3 Steaua!

Anna Marya09.04.2007 12:05

Ai dreptate.. va fi un meci destul de greu dar eu cred ca Steaua va avea puterea sa castige...mai ales dupa meciul cu Dinamo Steaua nu vrea sa isi supere iar suporterii si sunt sigura ca va face tot posibilul sa castige pentru a arata cine e cea mai tare si nu conteaza numai un meci sa nu uitam ca si Dinamo a luat bataie de la Steaua de multe ori...Steaua va lupta pana in ultimul minut pentru toti cei care o iubesc.

Forza Steaua...cea mai tare echipa:D

sebi_constanta09.04.2007 15:36

Bistriţenii au dublat preţul biletelor pentru meciul cu Steaua

Preţul unui bilet de intrare la meciul Gloria Bistriţa- Steaua Bucureşti, din etapa a XXVI-a a Ligii I, va fi dublu comparativ cu alte întâlniri de pe teren propriu ale echipei condusă de tehnicianul Ioan Ovidiu Sabău.

Directorul sportiv al Gloriei Bistriţa, Ioan Horoba, a declarat, luni, că suporterii vor trebui să scoată din buzunare 20 de lei pentru un bilet indiferent de locul pe care îl vor ocupa în stadion.

"Noi vindem biletele la general. În mod obişnuit, ele costă 10 lei, dar acum vor fi 20 de lei. Miercuri va fi prima zi în care scoatem biletele la vânzare. Ele pot fi procurate de la casieria stadionului, din Parcul Muncipal. Vom tipări peste 7200 de bilete şi credem că le vom vinde pe toate fiindcă e un meci important pentru Steaua, dar şi pentru noi. Ne aşteptăm să vină mulţi suporteri stelişti din tot Ardealul", a declarat Horoba.

Stadionul Gloriei Bistriţa are o capacitate de 8700 de locuri. Potrivit oficialilor clubului, el va fi plin la ora meciului, sâmbătă, de la 15.30.

PROSPORT

axl2309.04.2007 20:03

E firesc, vor si ei o bucata de cascaval.

iulian9710.04.2007 06:57

Daca pui 11 asta o sa vedeti ca merge jocul mult mai bine.

Pune asta in meciul cu Gloria Bistrita te rog :

----------------------Andrey-------------------

---Nicolita-------Goian---Baciu---Stancu------

----------------------Radoi---------------------

----------Croitoru-------Elton------------Bostina--

------------------Badea----------Thereau----------

c.ronaldo1710.04.2007 07:03

Hmm, am cam inteles acel 11 dar cu greu. Stau si ma intreb cine e Niculita?! :lol:

Dragoshel10.04.2007 07:45

----------------------Andrey-------------------Niculita-------Goian---Baciu  Stancu                

Radoi

----------Croitoru-------Elton------------Bostina--

-----------------------Badea----------Thereau---------

Ce sa caute mai Stancu in primul 11?.... el, Lovin, Oprita, Iacob nu au ce cauta la Steaua.

Ultrass2510.04.2007 16:13

Sa imi zica si mie cineva care stie sigur...se face sau nu deplasarea???ca eu vreau sa ma duc la meci da nu stiu daca mai vine cineva din buc

krmen_andreea10.04.2007 16:40

Daca o sa joace si Dica sigur o sa batem dar si asa sunt jucatori buni care pot sa aduca o victorie Stelei si fara Dica. Oricum o sa fie un meci greu pentru Steaua deoarece joaca si ei destul de bine... sa nu uitam ca sunt pe locul 5 in spatele Rapidului.

HAI Steaua!

dydyro10.04.2007 19:13

Cred ca Steaua ar putea castiga..dar..nu se stie...daca baga jucatori buni pe teren ii bun...Si daca ar mai face si ei un antrenament dur zi si noapte...ar fi perfect... :?

Am vazut ca Steaua a fost foarte suparata ca a pierdut cu Dinamo...Eu cred ca ar trebui sa se gandeasca bine ce vor face la meciul urmator...As vrea ca ei sa dea tot ce ii mai bun din ei...

As paria pe un...Gloria 1 - 3 Steaua...

I-as zice lui "Gigi" Becali sa se mai roage la Dumnezeu si la ingerashu pazitor al Stelei !

FORZZA Steaua...4EVER... fularsteau2 fularultrasforzateauafular-campionii dica10 steagsahmic

danielcristian10.04.2007 21:18

Gigi vorbeste atata de Dumnezeu ca sa se implementeze in capul celor mai naivi ,ca el e un mare credincios!Dar,iti spun eu sigur ca Dumnezeu nu are nici o treaba cu fotbalul!Ceea ce face Gigi e o blasfemie!

Hassan10.04.2007 22:47

Parerea mea pentru primul 11:

Andrey

Saban Goian Ghionea/Radoi P.Marin

Banel/Croitoru Para/Radoi Ochirosii

Elton

Thereau V.Badea

Formula optima, zic eu, 4-3-1-2. Eu nu l-as mai pune pe Banel fundas niciodata, a dovedit in nenumarate randuri ca pur si simplu nu stie cum sa fie un fundas lateral bun, isi neglijeaza sarcinile defensive. Mijlocas da, fundas nu. As miza pe fundasii laterali de meserie, cei mai siguri din lot la ora actuala parandu-mi-se Saban pe dreapta si P.Marin pe stanga. Ma bazez si eu pe faptul ca entorsa lui Ghionea nu poate dura la infinit, si va fi si el recuperat. Daca nu, capitanul sunt sigur ca va face un meci bun ca fundas central, fara greseli fatale. Oricum, nu mai vreau sa il vad pe Baciu in primul 11...este foarte slab, si doar in cazuri de extrema urgenta tb folosit, cum a fost cu dinam0. La mijloc este clar ca este nevoie de tehnica, viteza si ambitie, si siguranta din partea unicului inchizator, care sper sa fie de data asta Paraschiv, cele doua "aripi" fiind asigurate cel mai bine cred eu de Croitoru (daca i se da vreo sansa) sau Banel pe dreapta, si, fara discutie, Ochirosii pe stanga. Pustiul este clar in forma are ambitie, este in ascensiune, si trebuie acum sa ii bagam meciuri cu miza in picioare! In atac cred ca totul este clar. Thereau-Badea si Elton in spatele lor, ca coordonator. Mizez pe o victorie cu 2-1 a ros-albastrilor nostri iubiti! forzateaua

EDIT: L-am pus pe capitan la mijloc, ca inchizator, ramane doar sa speram ca Ghionea isi va reveni. Totusi, accidentarile par sa dureze enervant de mult la noi si f.f.f. putin la orice echipa rivala. Intra adversarii mai tare la noi sau pur si simplu jucatorii nostri nu sunt bine pregatiti/recuperati?! Este o intrebare interesanta...

Bogdan4Steaua10.04.2007 22:57

Ai dreptate. In cazul in care Ghionea va fi recuperat, as merge pe Radoi la mijloc in locul lui Para. Pe dreapta Croitoru, iar pe stanga Ochirosii fara dubiu.

Dar ma tem ca ii vom vedea in teren pe Stancu, Bostina si Banel. Nu este exclus sa il vedem si pe acest Lampard al Stelei, pe nume Lovin. Cred ca baietii de la Dinamo si Rapid le-au vandut un pont fals celor din conducere: conform acelui pont, Valerenga ar fi interesata de Lovin. In acest caz, il vom vedea pe "Lampard de Romania" in teren din primul minut. :wink:

xDaJACKALx10.04.2007 23:03

Hmmm dupa ce mai avea un pic si baga el mingea pentru rapid in poarta la meciu cu Argesu, Coltescu arbitreaza acum Bistrita-Steaua.De ce oare :!: :!: :?:

Bogdan4Steaua10.04.2007 23:09

Sincer, nu prea ne mai intereseaza chestiuni legate de arbitraj. Ne-am saturat de scuze penibile. Cu acelasi Coltescu la centru am castigat si cu CFR Cluj si cu Timisoara.

Daca ascundem criza in spatele conspiratiilor absurde nu vom progresa.

danielcristian10.04.2007 23:21
Sincer, nu prea ne mai intereseaza chestiuni legate de arbitraj. Ne-am saturat de scuze penibile. Cu acelasi Coltescu la centru am castigat si cu CFR Cluj si cu Timisoara.

Daca ascundem criza in spatele conspiratiilor absurde nu vom progresa.

Bine ar fi daca ar judeca si Oli asa... :roll:

skylo11.04.2007 00:10

Olaroiu asta de ce nu il foloseste pe Croitoru nu inteleg?! O sa il bage cand nu mai stie fotbal ca dupa atata frecat banca si-a iesit din forma. Pentru ce l-a mai luat, pt ce a dat o caruta de bani pe el? Olaroiu = vai soarta lui.

Cat despre budistu ala de Becali... ce sa zic in afara de politica si religie nu mai are nimic in capul ala. Steaua reprezinta pt el o campanie electorala cred.

Daca nu batem nici acum ADIO locul 2. Va chinuiti sa puneti pe forum un 11 ideal da degeaba ca javra aia de Olaroiu baga tot rebuturile in teren. In momentul de fata Elton, Badea si Cyril ce mai misca ceva in rest sunt toti PLANTE. Vin la meci ca la birou. Cred ca daca ar fi sa bage Oligofrenu 11 gandit de noi ar castiga meci de meci :lol: .

In fine, poate o victorie ceva genu 6-0 ma va face sa uit umilinta cu spurcatii... nici asa poate.

martanu11.04.2007 01:54

Mie inca nu-mi vine sa cred ca schimbarile de la pauza in meciul cu puricosii au fost dictate de Jiji. Daca ajungi in halul asta, adica sa simta mai bine un cioban de la oi decat un antrenor cu scoala trebuie sa ne punem cenusa in cap.

c.ronaldo1711.04.2007 06:12

Si in meciul cu Rapid, tot Jiji a ordonat sa intre Ochirosii. Acum ar trebui sa-i zica lu' Oli sa joace cu Ochirosii titular.

Dani200511.04.2007 07:22

De Ghionea ce se mai aude? :roll: Si daca il mai vad pe Lovin pe teren cred ca arunc cu televizorul! :evil:

«12347»