FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Dinamo 2 - 4 (0 - 3)

«1789101116»
cristian01407.04.2007 07:41

Diversiune esuata din partea spurcatilor. Tot acest tam-tam legat de 5000 de bilete e putin probabil, privit din mai multe puncte de vedere :

1.Daca intr-adevar javrele ar fi ajuns in posesia a 5000 de bilete cum afirma, nu se facea cunoscut lucrul asta pe internet, ci tichetele erau impartite intre membrii peluzelor, de altfel imposibil din moment ce de-abia ating cota de 1000-1500.

2.Sa presupunem prin absurd ca rivalii nostri detin acel nr. de bilete. Oare s-ar fi gasit 5000 de maidanezi cu destul sange in 'cojones' incat sa-si ia cafteala din 2 parti : de la stelisti si de la jandarmi ? Ma indoiesc..

3.E prea riscant sa publici o astfel de informatie pe internet.

4.Un asemenea nr. de bilete presupune un anumit cost, si nu cred ca au fost cumparate la oferta, cu ocazia sarbatorii pascale. De unde sa aiba amaratii cateva mii de euro bani cash pentru o asemenea actiune ? In cazul asta..s-ar aplica culmea prostiei..sa dai bani, sa fii batut.

Legat de meci, e foarte greu, dar nu imposibil.

Sa ne ajute Dumnezeu in ajunul acestei sfinte sarbatori si ros-albastrul sa triumfe.

MORI JAVRA !

Dan_BKL07.04.2007 07:44

Eu astazi ajung in Bucuresti special pentru meci. Am o problema: nu am bilet. Cine ma ajuta sa fac rost de bilet?

forever_STEAUA07.04.2007 08:20

Mai putin de 8 ore pana la meci. Emotii multe, sperante mari. Avem multi accidentati/suspendati dar indiferent cine va intra deseara trebuie sa dea totul.

Nu concep decat un deznodamant: VICTORIE

PS: Stelistilor de peste tot va doresc Paste

c.ronaldo1707.04.2007 08:21

Cam greu acest lucru acum. Trebuia sa iti procuri mai din timp.

R3d Dog 4 3v3r07.04.2007 08:45

FORZZA Dinamo 3-0 VA DAM! :twisted:

korynna07.04.2007 09:00

Vorbim dupa meci :)

Campionii Romaniei suntem NOI!!!

Abia astept meciul asta,sper sa castigam...cu...3-0

Paste fericit tuturor!

andreea_s07.04.2007 09:04

Abia astept meciul...nu mai am rabdare! Le tin pumnii stransi baietilor! Avem nevoie de aceasta victorie cu atat mai mult cu cat Clujul a reusit aseara sa invinga Craiova :(

Off topic: Va urez tuturor un Paste Fericit, pace si caldura sufleteasca!

e1uM_stelistu07.04.2007 09:16

Staua va castiga...sper sa ii bata si sa le inchida gura....sa le dea 4-0 ....Acum asa de Pasti...hai ...Steaua...daca sunteti de acord postati in contunuare !

godsaveultras07.04.2007 09:21
FORZA Dinamo 3-0 VA DAM! :twisted:

Ne-o **** de trei ori fiecare!!! Noua si la tot poporul chinez..nu de alta dar ca sa aveti de "ros" ca nu va mai saturati de 18 ani...

bubylycy07.04.2007 09:28

Tot ii batem pe dinamovisti...

I-am batut pe milogi.. pe Dinamo nici nu se pune problema.

:D:D

puyol07.04.2007 09:46

Sa speram ca Steluta ne va oferi inca o seara magica, de neuitat!

Forza Steaua... mandru ca sunt stelist! steag2

greco07.04.2007 09:51

Cu toate ca conducerea clubului FC Steaua a ramas ferma pe pozitie, afirmand ca vor intra fix 1.224 de "spurcati" la meci, lucrurile iau o intorsatura urata. Avand in vedere ca Dinamo este clubul Ministerului Afacerilor Interne, institutie de care apartine si Jandarmeria Romana, FCSTEAUA.RO are informatia ca reprezentantii Jandarmeriei sunt in acest moment la sediul clubului Steaua, unde incearca sa le forteze mana oficialilor pentru a-i lasa pe TOTI dinamovistii in tarcul care le-a fost alocat. Desigur, nu e nici pe departe prima oara cand clubul Dinamo si Jandarmeria, institutii infratite in cadrul MAI, coopereaza in dauna clubului Steaua Bucuresti. Pentru noi nu e nimic nou: de zeci de ani de zile luptam impotriva Ministerului Represiunii.

In concluzie, stati cu ochii pe tribunele stadionului. Nu au cum sa fie mai mult de 1224 de dinamovisti decat in cazul in care Jandarmeria si-a impus punctul de vedere in fata noastra si a bunului simt.

korynna07.04.2007 10:02

Perfect...pana acum nu am mai auzit asa ceva, da' de ce nu-i lasa pe toti la fotolii sau eventual sa le lasam lor tot stadionul si noi sa stam pe afara? Daca reusesc sa ii bage pe toti avem cea mai slaba conducere care ne umileste in ultimul hal. N-au ce cauta mau mult de 1224 de javre pe stadion.nu vor sa-i primim si cu flori?degeaba sa zbat unii sa faca ceva pentru echipa si galerie...

godsaveultras07.04.2007 10:16
FCSTEAUA.RO are informatia ca reprezentantii Jandarmeriei sunt in acest moment la sediul clubului Steaua, unde incearca sa le forteze mana oficialilor pentru a-i lasa pe TOTI spurcatii in tarcul care le-a fost alocat.

Daca este adevarat ce spui, si daca se va face intelegerea atunci cele doua persoane care se ocupa de organizare trebuie sa demisioneze!!! Daca nu accepta ar trebui sa iasa in public si sa spuna clar: jandarmeria face presiuni ca sa intre spurcatii la meci!!! E simplu, nici unul in plus!!!

p.s. Cert este ca spurcatii au bilete, nu un numar ingrijorator de mare, in diferite zone ale stadionului si mizeaza pe faptul ca vor fi lasati sa intre toti in tarc. Erau siguri de asta de aseara.

bodanelu07.04.2007 10:22

Intrebarea e urmatoarea: derajeaza pe cineva daca intra 5.000 in tarcul de 1200? Ei se calca in picioare nu noi...

Problema e daca se cedeaza mai mult decat tarcul rezervat lor...

FLORIN st3listul07.04.2007 10:26

Tin sa va urez la toti stelisti un PASTE FERICIT, si un meci mare pe care il asteptam in seara asta sa ne razbunam dupa meciul din tur cand dinam0 a jucat in 14.

Forza Steaua! M..E dinam0!

greco07.04.2007 10:28
intrebarea e urmatoarea: derajeaza pe cineva daca intra 5.000 in tarcul de 1200? ei se calca in picioare nu noi

In primul rand n-o sa fie 5.000. In al doilea rand, o sa le largeasca tarcul daca o sa fie mai multi, nu-ti imagina ca se calca in picioare... in al 3-lea rand... asta a fost mereu Dinamo: echipa ministerului !

Sper sa ramana pe pozitii MM si Argaseala, sa nu cedeze !

Dj07.04.2007 10:43

Pana la urma cica vin 2000..

vedem diseara cati vor fi :)

ros-albastru07.04.2007 10:44

Gazeta zice ca MM a acceptat 2000 de spurcati. restul biletelor cica vor fi arse. Daca vor face greseala de a mari tarcul, fiti siguri ca vor intra mai multi de 2000.

Ar trebui verificate biletele, pentru ca e posibil ca unele sa fie xeroxate!

Oricum [...] MM pentru ca ai cedat. Dinamo esti o mizerie!

bodanelu07.04.2007 10:45

Speram...

Oricum ieseau la iveala tot felul de scenarii, ba ca s-au vandut de lideri, ba ca sunt false, ba ca le-a oferit Gigi ajutorul ca sa se razbune pe PS, ba ca, ba ca..

Dar, din ce am citit pe site-ul spurkys, majoritatea au bilete in sectoarele 36,37,38, care sunt in tarc... si o parte au bilete fara data, fara sector, rand sau loc...

Largicea tarcului cu maxim un sector, cum a fost sezonul trecut..

***alex***07.04.2007 10:48

Vor fi 2000 de dinamovisti! Restul biletelor vor fi arse!

Dinamovistii si stelistii au ajuns la un acord în privinta numãrului de sustinãtori ros-albi, care vor fi prezenti la meciul din Ghencea. Oficialii din Stefan cel Mare au anuntat cã vor fi 2000 de suporteri dinamovisti la partida din aceastã searã

Rusine! In toata afacerea asta un rol important l-a avut Jandarmeria care in mod normal nu trebuia sa se implice, in ce tara mai intereseaza pe jandarmi cati suporteri oaspeti vin? Insa e ceva ciudat.. de ce Meme si Argaseala au acceptat?

bodanelu07.04.2007 10:53

Nu stim ce s-a discutat acolo, poate i-au fortat jandarmii si cu javrele sa accepte acest numar de caini. De ce? Poate ca i-au amenintat ca oricum o sa intre care pe unde au bilet, o sa iasa scandal, teren suspendat si toate cele...Asta e parera mea..

ros-albastru07.04.2007 10:54

dar, ce am citit pe site-ul spurkys, majoritatea au bilete in sectoarele 36,37,38 care sunt in tarc... si o parte au bilete fara data, fara sector, rand sau loc...

largicea tarcului cu maxim un sector, cum a fost sezonul trecut..

Si eu am vazut ce bilete au si de asta zic sa fie verificate! Este foarte posibil ca jigodiile sa fi xeroxat ceva bilete existente sau sa fi facut pe calculator "bilete". Apoi au pus presiune spunand ca au n-spe mii de bilete, pentru ca tarcul sa fie marit, iar in confuzia de la intrare sa nu se mai verifice corect biletele, pentru ca ei sa intre cu cele false.

O noua manevra a la securitate cu complicitatea scarbelor de jandarmi si cu prostia lui MM.

Dj07.04.2007 11:08

Ce ma enerveaza pe mine e ca se lauda rahatu ala de Elias... ca ne-au facut la bilete..si ei au falsuri..

stelist_4_ever9007.04.2007 11:11
Vor fi 2000 de dinamoviști! Restul biletelor vor fi arse!

Dinamoviștii și steliștii au ajuns la un acord în privința numãrului de susținãtori roș-albi, care vor fi prezenți la meciul din Ghencea. Oficialii din ªtefan cel Mare au anunțat cã vor fi 2000 de suporteri dinamoviști la partida din aceastã searã

Rusine! In toata afacerea asta un rol important l-a avut Jandarmeria care in mod normal nu trebuia sa se implice, in ce tara mai intereseaza pe jandarmi cati suporteri oaspeti vin? Insa e ceva ciudat.. de ce Meme si Argaseala au acceptat?

Ce vroiai ma sa faca MM si Argaseala pana la urma e bine si asa. Decat sa intre peste tot si sa se ajunga la suspendarea terenului asa intra aia 2000 in tarc si gata..

«1789101116»