@bodanelu
La amenintari m-am gandit si eu. :x
@bodanelu
La amenintari m-am gandit si eu. :x
Oricum nu se strangeau mai mult de 2000. Pana la urma s-a ajuns la un compromis. Sper sa fie invatatura de minte. Va trebui acordata o atentie sporita vanzarii de bilete pe viitor.
Important este sa ii dominam atat in teren cat si in tribune.
Nu trebuia sa cedam noi. Acum sa ne rada toti prostii in nas ca ei fac legea pe Ghencea...probabil ca lui Argaseala si lui MM le-a iesit ceva din treaba asta.... :roll:
Toata lumea e de vanzare... :roll:
Are cineva o solutie(un link) pentru a vedea meciul pe net prin live streaming ?
Nu vreau sa pierd meciul! PLS help
Nu pot intelege cum de s-a acceptat acest lucru. 1224 de spurcati trebuie sa intre, iar acum s-a ajuns la 2000. Facand un simplu calcul, din senin au mai aparut 776 bilete. Astfel rezultand ca s-au creat acest numar. Banii de pe aceste bilete unde sunt atunci? Daca un bilet costa 10 lei, atunci clubul Steaua este in scadere cu - 7760 Ron. :roll:
Cam ciudat...
Sa privim partea buna a lucrurilor, dupa meci vor fi 2000 in Ghencea care vor muri de ciuda, nu doar 1224.
Io cred ca le-o dam, un 2-0, 3-1, p-aici...
Sa privim partea buna a lucrurilor, dupa meci vor fi 2000 in Ghencea care vor muri de ciuda, nu doar 1224.Io cred ca le-o dam, un 2-0, 3-1, p-aici...
Bine zici, vor muri, de adevaratu :twisted: si de ciuda si de altceva :twisted: .
Ati auzit ce vrea "marele" Turcu? Tabela cea noua din Ghencea sa arate la sfarsitul meciului 0-2.
Turcu asta nu stie ce vorbeste...nu a vazut si nici nu o sa vada o astfel de tabela in groapa din Stefan cel Mare si plus de asta o sa-i fie rusine sa se uite la tabela cea noua la sfarsitul meciului.
Forza Steaua!
N-am auzit. Dar tu ai auzit sa scrie normal, fara culori? :roll:
2-1.. :wink:
Asa cum anticipam, Radoi si Thereau sunt titulari.
Sa-mi bag p#$a daca am vazut asa ghinion . . . numai noi puteam sa luam asa un gol de rahat . . .
mai are vreun rost ? . . . capu jos si asta e . . .
Am impresia ca ne mai dau vreo 5. Noi nu jucam nimic iar lor le iese absolut totul...
Dezastru
SUNTEM PENIBILI!!! De la suporterii care stiu doar cuvinte cu ue si pana la conducatorii care cred ca Dumnezeu este stelist.
Sunt stelist, dar azi suporterii m-au dezamagit. Sunt multi dar degeaba. Pana in minutul 7 au cantat doar cuvinte "frumoase" la adresa dinamovistilor. Dupa primul lor gol tacere. Si pana acum tacere. Adevaratii stelisti canta pana in ultimul minut. Iar daca nu merg pe stadion analizeaza greselile si invata din ele. Noi nu am facut asta niciodata. Din pacate toti suporterii sunt la fel, fie ca sunt stelisti, dinamovisti sau rapidisti (vezi dinamovistii care nu veneau la meci anul trecut cand luam noi titlul).
CONDUCEREA: incapabila de a face performanta. O amalgam de despoti, care se folosesc de brandul Steaua pentru a mai umple buzunarele sau a spera castigarea alegerilor prezidentiale.
RUSINE!!! Steaua inseamna, mai degraba insemna CITIUS ALTIUS FORTIUS!!
Sunt nebun . Dar mai e o repriza. FORZA Steaua !!!
Nu am trai o umilinta mai mare niciodata. 1-4 min 65 ![]()
Pacat ca am incheiat jalnic cei 18 ani fara infrangere in Ghencea...
Incredibil........
Meciul asta m-a terminat de tot, mai am un pic si ajung la urgente :roll:!
dominam si suntem umiliti.
este minutul 83 ... sunati-l pe Olaroiu si spuneti-i ca mai are timp sa egalezeNu am trai o umilinta mai mare niciodata. 1-4 min 65![]()
no comment..Oli sa isi dea demisia!! din cauza lui pierde Steaua....
imi e, pur si simplu, rusine..
suporterii :
suporterii s-au dus acolo DEGEBA...numai : Dinamo Dinamo se aude....nu imi eplic.....3-4 minute pana la final....un gol daca mai dam..
of, cat peaci sa fie 5-1.
Oli ce ai facut ?