Nici eu nu sunt fanul lui Oli, dar el e antrenor si trebuie sa-si asume responsabilitatea. Intr-adevar s-au dus 18 ani de istorie pe apa sambetei, dar ce sa-i faci nu toate generatiile de stelisti pot fi ca cea a lui Lacatus. Am avut multe absente dar eu unul cred ca multi jucatori uita echipa la care joaca. Trebuia sa fie 4-0 pemtru Dinamo in min 40, situatie care mi-a amintit de repriza lui Protasov impotriva javrelor cand trebuia sa avem noi 4-0 in min 30. Ei au avut noroc, noi nu. Punct. Ca joc, n-au fost nici un minut peste noi, doar ca ne-au batut cu arma noastra, contra-atacul, care le-a mers snur pemtr ca din 4 aparatori traditionali doar Radoi a mai ramas si am vazut ce a facut astazi.
Atacul a mers bine dar of doamne cat ratari.
Sa analizez jucatorii:
-Andrey-a scos cel putin un gol dar a gresit la golul 3...nu poti sa iei gol de la 30 m
-Baciu-mediocru spre slab, mai bine nu-l transferam pe Panait si juca el
-Radoi-binisor spre slab, dar si-a omorat echipa prin acea greseala exact cand eram pe val. Parca isi face un obicei sa greseasca la meciurile importante.
-Petre Marin-in mod normal un jucator bun dar a gresit grav pemtru ca nu a sarit cu Danciulescu la golul 2. Se vede ca vine dupa accidentare.
-Lovin-catastrofal, trebuia sa stranga la Munteanu la primul gol. Sper sa nu-l mai vad in teren la Steaua. Nu m-a impresionat in nici un meci de cand e la Steaua si nu inteleg cum ajunge printre titulari
-Bostina-tehnic, dar ca de obicei incet. Slab,nu s-a remarcat cu nimc.
-Paraschiv-mediocru, nu-si asuma deloc riscuri, mereu pase in spate, si cand suntem condusi cu 4-1 in min 80
-Elton:omul meciului pemtru mine. Invizibil primele 20 minute, apoi a dat 2 pase de gol ratate aiurea de atancatii nostri in prima repriza, ca sa nu mai vorbesc ca s-a distrat in a 2-a repriza cu dinamovistii dar din nou s-a ratat enorm de mult.
-Vali Badea-foarte bun s-a zbatut mult, a dat si gol, un atacant foarte bun, pacat ca a ratat
-Thereau-de viitor francezul, a marcat pe final desi am inteles ca din min 70 nu mai putea dar a stat totusi pentru ca nu mai aveam schimbari. A avut ghinion la bara aceea din prima repriza
-Cristocea-Ochirosii: i-am scris impreuna pentru ca cei 2 au facut primul gol al nostru si cum a iesit Vasilica Ochirosii s-a trezit singur pentru ca iar s-au bubuit mingile in fat
-Iacob-ca si invizibl printre 3 fundasi dinamuisti.
De antrenorul nostru nu mai vorbesc pentru ca ciobanul i-a spus mutarile castigatoare la pauza si dupa ce au intrat jucatorii respectivi Steaua a marcat golul si a jucat foarte bine pana cand capitanul nostru a facut cadoul de Paste dinamuistilor. Cum sa incepi cu 2 inchizatori si sa atacam nu stiu....
Jocul nostru sugera contratacul pentru ca doi inchizatori sugereaza ca stam la cutie, dar noi am atacat pozitional si ne-au omorat pe contratac.
Prima repriza mi-a mai aratat un lucru: 1 dinamovist tragea pe laterale 3, atentie 3 stelisti, apoi dadea inapoi mingea si se centra intr-un careu care acum avea 2 atacanti dinamovisti cu 2 fundasi stelisti, deci misiune mai usoara.
Meciul acesta l-am pierdut din prostie+ghinion. Prostie pentru ca am gresit ca ultimii imbecili in anumite situatii si ghinon pentru ca am avut 2 bare si un Lobont in zi mare.
Ma intreb cum se uita Laca si compania cand vad acesti nesimtiti care le-au stricat recordul din Ghencea.
Consider ca Steaua si-a incheiat un ciclu de performanta si ca anumiti jucatori si antrenorul ar trebui, macar din onoare, sa plece in alte zari.
Jucatori care trebuie pastrati pentru viitor: Andrey, Radoi, Ghionea, Goian, Elton, Cristocea, Thereau, Vali Badea, Dica, Ochirosii, si eu zic ca si Victoras Iacob. Sper sa nu fi uitat pe cineva.
Jucatori care ar fi rezerve decente:O. Petre, Paraschiv, Croitoru, Lungu, Banel, Nesu, Oprita
Jucatori out: Bostina, Saban, Stancu,Petre Marin(doar pentru ca e cam batran), Gigel Coman, Cernea, Lovin.
Daca ma uit bine jucatorii buni de la Steaua nu sunt putini,dar sunt mereu ori accidentati ori suspendati de asta nulitati ca G.Coman, Stancu sau Lovin sunt de multe ori titulari. Poate mi s-a parut mie dar suporterii au fost cam fara voce pe stadion, dar ca sa fiu sincer si eu eram mut in fata TV-ului pentru ca atat bulan pe catei n-am vazut de mult, le-a intrat totul.
Intr-un fel e bun acest sezon care a cam fost unul umilitor, pentru ca asa se triaza suporterii adevarati si cei care iubesc echipa indiferent de situatia ei.
Oli DEMISIA ca greu prindem locul 2 si acum vreau neaparat Cupa ca sa-i batem ca catei in Supercupa.
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori.