FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Dinamo 2 - 4 (0 - 3)

«11213141516»
mihai8308.04.2007 08:47

In atac nu am jucat deloc prost, am avut si ghinion, in schimb apararea a fost jalnica. Cu Baciu si Lovin pe axul central nu avem nici o sansa cu nici o echipa din Liga I; doi "jucatori", care nici macar de umplutura nu pot fi numiti, 2 "analfabeti" in ale fotbalului...din pacate titulari intr-un meci cu Dinamo. Singurul castig al acestui meci a fost Elton, care a demonstrat ca merita sa joace la Steaua, atat prin tehnica, talent cat si dorinta si capacitate de efort.

Andrey - ezitant;

Nicolita - un meci putin mai bun fata de precedentele, insa cred ca asta e nivelul lui maxim;

Baciu - execrabil;

Radoi - meci modest;

P.Marin - bataios ca de obicei;

Lovin - jalnic,penibil,dezastru...;

Paraschiv - mediocru;

Bostina - sters;

Elton - meci bun, chiar f bun pt el, bravo;

Badea si Thereau - joc bun , insa nu au avut noroc la mai multe goluri;

Ochirosii - de viitor;

Cristocea- ;

Iacob-inca nu si-a revenit dupa accidentare.

Parerea mea ca ar trebui folosit Croitoru, iar Meme si Olaroiu sa nu mai iasa ei prin presa cu declaratii razboinice, ca bat, ca fac...ar trebui sa inchida gura si sa isi vad de treaba,iar cand e cazul sa raspunda si de esecuri, nu sa se ascunda pana cand trece valul.

In rest PASTE FERICIT !!! la toata lumea si Forza Steaua

mitza67908.04.2007 08:48

Jucatorul asta capabil sa joace decat simplu...a fost titular in Olanda - Romania....si a jucat destul de bine....o fi inebunit Pitzi?? Eu la mijloc l-as fi preferat pe Banel...ca pe Croitoru nu l-a chemat nimeni la nationala...si nici la Vaslui nu rupea gura targului...oricum jumate din jucatori trebuie sa plece...ai dreptate cu Lovin...ca n-a strans bine la primele 2 goluri... da' si Munteanu si Danciulescu au avut niste executii... aia dau astfel de goluri de 2-3 ori in viata...si am avut ghinion ca le-au dat tocmai in meciul cu noi!

xenophobia08.04.2007 08:52

.....Steaua are niste rezerve jalnice care meci de meci sunt pe langa si sunt depasiti!!<suporterii>care au ceva de comentat de galerie sa o spuna celor ce o conduc, majoritatea sunteti cu seminte, huiduieli/critici, pNG si "Jiji presedinte"..va credeti mai stiu eu ce ultrasi ca va puneti esarfa aia jegoasa pe fatza..traiti periculos!Mi-e scarba ca la fiecare treapta a stadionului sa calc pe cojile voastre de seminte...

ElectricEye08.04.2007 09:06

Pe langa asta, as mai adauga terenul aproape sigur suspendat din cauza celor care nu s-au multumit sa manance semintele si au aruncat cu pungile in jucatorii adversi...

Si 4-2, pana la urma se mai intampla, dar in tribune s-au auzit doar cainii. Cred ca daca te uitai la TV nu stiai unde se joaca meciul.

Bogdan4Steaua08.04.2007 09:08
Jucatorul asta capabil sa joace decat simplu...a fost titular in Olanda - Romania....si a jucat destul de bine....o fi inebunit Pitzi?? Eu la mijloc l-as fi preferat pe Banel...ca pe Croitoru nu l-a chemat nimeni la nationala...si nici la Vaslui nu rupea gura targului...oricum jumate din jucatori trebuie sa plece...ai dreptate cu Lovin...ca n-a strans bine la primele 2 goluri... da' si Munteanu si Danciulescu au avut niste executii... aia dau astfel de goluri de 2-3 ori in viata...si am avut ghinion ca le-au dat tocmai in meciul cu noi!

Croitoru nu este convocat nici la nationala pentru ca nu joaca. Cum sa isi demonstreze valoarea daca nu joaca? A venit la Steaua cu sufletul deschis si Oli isi bate joc de el. Tinem in teren penibili gen Lovin si nu ii dam credit lui Croitoru. De ce il aduce Piti pe Banel la nationala? Pentru ca el si Oli au aceleasi viziuni tactice. Nu este numai impresia mea ca jocul din aceasta perioada seamana cu bambiliciul pe care il impunea Piti la Steaua!

mitza67908.04.2007 09:14

Din cate stiu eu, Pitzi l-a propus pe Croitoru la Steaua....intr-adevar am dat un car de bani pe el si ar fi meriat sa joace in locul lui Lovin....da' atunci nu se calca pe picioare cu Elton?......in vara trebuie facuta curatenie.....am si eu o curiozitate...pe cine propui tu in locul lui Oli?

vood0o08.04.2007 09:31

Olaroiu mare antrenor mare caracter. Dupa un astfel de meci eu imi prezentam demisia; e unul dintre cei mai penibili antrenori ..auzi tine el la echipa jucatori gen Lovin , Bostina , Baciu , Gigel Coman, ov.Petre. Oare cand se va simti si va pleca?

manu7108.04.2007 09:33

APROPO DE Croitoru....totusi nu inteleg de ce nu ii dau nici o sansa, meciul de aseara era pierdut oricum, Iacob este nerefacut si iesit din forma; aseara Olaroiu putea sa-l introduca pe Croitoru.... eu nu cred ca amaritul asta de Croitoru e atit de tampit incit sa nu se antreneze cu ambitie, eu cred ca nu s-a platit un leut pe baiatul asta, pentru ca altfel e curios...l-a luat Gigi la poker, altfel nu-mi explic, si mai cred ca oricine din echipa care sta pe banca este mai bun ca Lovin(si totusi, joaca, cred ca vor sa-l vinda si nu pot sa pacaleasca pe nimeni)....e ceva dubios cu baiatul asta, Croitoru(pacat ca nu ne spune nimeni).....sincer, cred ca Olaroiu mai ramine la Steaua pina se observa ca nu si-a indeplinit obiectivul si apoi out.......eu vreau sa jucam in CL, dar pe Olaroiu nu-l mai vreau pentru ca este fixist ca si Piturca, daca s-ar putea sa-l aduca pe Protasov, ce fericire.....

Forza Steaua!

skylo08.04.2007 09:54

[...] ala de Olaroiu nu are de gand sa isi dea demisia ? [...].... a facut o epava din Steaua... am ajuns sa ne umileasca spurcatii si la noi acasa. In B sau in C cu Oli si cu tactica lui de imbecil. Vai soarta lui si a lu comunistu' ala de Becali pe care vad ca il intereseaza numai politica... acum il doare undeva de Steaua..... Sa ii ia dracu si pe el si pe Olaroiu si pe MM in fruntea lor.

ADRIANo108.04.2007 10:38

DEMISIA Oli !!!

Pe unii de Steaua ii doare-n p*** !!! Mercenarii , mercenarii !!!

fansteaua4608.04.2007 10:39

Steaua a dominat tot meciul

Steaua a dat de 2 ori in bara

Steaua a avut 6 indisponibili

Steaua are tabela

Steaua are ultrasi

Steaua nu are antrenor

mitza67908.04.2007 10:44

Perfect adevarat ce spui....asi mai adauga ca Radu Stefan a scos de pe linia portii un gol ca si facut...

Cat despre atacanti.....dak ne gandim bine astia cam sunt rezerve...ca atunci cand revine Dica....si daca Iacob revine la forma din vara

forever_with_steaua08.04.2007 13:08

Sincer, ma cam dezamagiti! Cu riscul de a incepe toti sa imi spuneti ca n-am dreptate, eu chiar cred ca, in afara de faptul ca ar fi putut juca cu Croitoru, altceva n-ar fi putut face mai bun Oli!

Avand in vedere lotul care il aveam disponibil pentru meci! Sii...eu nu cred ca am jucat rau, doar ca ne-a lipsit sansa, si l-am avut de infruntat pe Lobont, care, sa fim seriosi, este portar adevarat...sa nu credeti ca fac parte din cei care zic ca am facut scor bun(daca e vreun stelist care zice asta), ma doare groaznic rezultatul meciului, mai ales ca am jucat acasa...

In orice caz,stelista pana la moarte!!!Forza Steauaaa!!!

mitza67908.04.2007 13:13

Ai dreptate....Croitoru in locul lui Lovin...sau Ochirosii in locul lui Lovin.

Bogdan4Steaua08.04.2007 13:47
Din cate stiu eu, Pitzi l-a propus pe Croitoru la Steaua....intr-adevar am dat un car de bani pe el si ar fi meriat sa joace in locul lui Lovin....da' atunci nu se calca pe picioare cu Elton?......in vara trebuie facuta curatenie.....am si eu o curiozitate...pe cine propui tu in locul lui Oli?

Croitoru a fost adus de Gigi la Steaua. Chiar daca Piti ar avea o simpatie pentru el, nu poate aduce la nationala un jucator care nu joaca deloc. Oli are aceste fixuri...este obsedat de ideea de a nu lua gol, si in loc de fantezie pe flancuri, prefera jucatori liniari, cu disponibilitate mai mare la efort. A impus la Steaua o rigurozitate accentuata. Daca a crezut ca totul se rezolva bagandu-l pe Elton in teren se inseala amarnic. Daca ar fi jucat cu ex-vasluian, Elton ar fi trecut in centru(brazilianul are oricum libertate de miscare).

Pe cine vad eu antrenor? Un strain profesionist, cu care Gigi sa nu isi permita sa comenteze.

mitza67908.04.2007 14:03

Ma gandeam ca zici de Hagi :):):)

Nu prea l-am vazut jucand asa ca nu pot sa-mi dau cu parea prea mult despre Croitoru....nici la Vaslui nu l-am vazut...iar la Steaua a jucat foarte putin.

Bogdan4Steaua08.04.2007 14:21

Mai rau decat Lovin nu avea cum sa joace. L-am vazut 5 minute cu Farul si mi-a placut.

mitza67908.04.2007 14:24

Mai rau ca Lovin nu exista.

c.ronaldo1708.04.2007 14:58
0 goluri - UTA, Vaslui

1 - Farul

2 - Arges

3 - Raped

Astept 4 cu Dinamo.

Se pare ca am nimerit, in mare masura. Pacat!

zamainmenu08.04.2007 16:14

Am citit atent ultimile pagini si constat ca multi se pricep intr-adevar la fotbal. Fotbalul nu e apanajul unor indivizi infatuati si antipatici precum ZEROlaroiu sau Mimisor. Ne mai pricepem si noi, astia de dupa blocuri.

So, as mai puncta cateva aspecte:

1. Portarul Andrey: nu-i reprosez decat golul 3, celelalte au fost IMPARABILE; si, sa nu uitam ca a avut cel putin 2 interventii de singur cu portarul, una in prima repriza si cealalta in cea de-a doua;

2. Apararea: varza, ridicol, jenant, penibil, la nivel de amatori;

Nicolita: alearga ca un miel capiat, nu-si pune mintea la contributie, e haotic;

Baciu: jucator de divizia B, zero barat;

Radoi: principalul vinovat, a ingropat echipa prin gafa sa de la golul 4 al haitei; la 1-3 eram pe val exista SPERANTA; cine a jucat sport de echipa stie ce inseamna gafa lui Radoi in mentalul coechipierilor: a anulat orice speranta a tuturor jucatorilor stelisti; repet, este principalul vinovat; si, amintindu-mi de cate ori in momente decisive ne-a facut-o, incep sa pun la indoiala autoritatea sa de capitan si lider de echipa...

P. Marin: varsta isi spune cuvantul, vinovat la primele 2 goluri, el si cu Lovin i-au facut mari pe C. Munteanu si Danciulescu, care au inscris niste goluri de antologie, goluri cu care haita se va lauda multi ani de acum incolo...:( ; deci lui P. Marin trebuie sa-i spunem curand "la revedere, drum bun!", viata merge inainte.

3. Mijlocul

Lovin: fratele geaman al lui Gigel Coman, adica zero barat, multime vida etc; l-as ceda dusmanilor, gratis!

Paraschiv: se incurca in minge, da senzatia ca se sufoca permanent, te uiti la el si te intrebi daca mai poate tine ritmul; f. slab, de trimis pe banca de rezerve;

Bostina: zero barat, tot zic asta de ceva timp; e inutil Stelei chiar si atunci cand se vede in joc, deoarece INCETINESTE nepermis de mult jocul, e lent si previzibil, nu avem nevoie de jucatori de acest gen;

Elton: furnicuta braziliana e un real castig, este un jucator prea rapid si prea imaginativ pentru ceea ce joaca Steaua acum si de aceea e greu de intuit de catre ceilalti tolomaci; e prea bun pentru. nivelul actual al jocului Stelei;

4. Atacul:

Badea: are vointa dar e usor dezordonat;

Thereau: mentalitate de invingator, varf de atac clasic, de careu si profesionist 100%; singurul minus - e usor cam lent;

Una peste alta, cuplul Badea-Thereau cred ca este varianta optima pentru atacul Stelei. Dupa mine, in momentul de fata, Dica e a treia optiune in atac deoarece incetineste jocul Stelei precum o face si Bostina si de aceea l-as vedea pe Dica mai degraba in linia de mijloc.

Dar credeti ca Olaroiu va avea vreodata curajul sa joace din start cu 2 atacanti - Badea si Thereau - plus Elton si Dica la mijloc?

Si ajungem la miezul problemei: lipsa unui antrenor veritabil. Noi nu avem un antrenor si un conducator de club veritabili, cu vointa si prestanta, ci doar niste yesmeni si linge blide de la cioban.

Si trebuie sa recunoastem ca au fost mai buni decat noi. Numai asa, fara frustrari, fara nervi, acceptand realitatea putem merge mai departe si putem indrepta lucrurile.

Hai Steaua!

stelist_4_ever9008.04.2007 16:45

Echipa Stelei

................Andrey...........

.Nicolita....Goian....Ghionea....?

................Radoi.............

..?.............Elton..........?..

Dica Thereau

Cam astia ar fi jucatorii pe care ar trebui construita o noua echipa. Ar mai trebui pastrati V. Badea, Ochirosii, unul dintre Pra si O. Ptre, Cristocea si Croitoru inca nu pot sa ma decid deoarece prea au jucat mai ales ultimul.

c.ronaldo1708.04.2007 16:51

Primul 11 care mi l-as dori eu ar fi:

------------Andrey-----------

P.Marin--Goian--Ghionea--Nesu

--Paraschiv-- Radoi --Dica---

-------------Elton------------

-----------Badea--Thereau------

Pr0-ionutz08.04.2007 17:26

Am pierdut....speram sa joace Dica ca sa le arate lor care echipa e mai buna....nu conteaza ca ne-au batut....oricum toata lumea stie ca suntem mai buni ca ei asa ca degeaba cred ei ca or sa ne bata mereu.

Pr0-ionutz08.04.2007 17:27

Primul 11 care mi l-as dori eu ar fi:

------------Andrey-----------

P.Marin--Goian--Ghionea--Nesu

-----------Radoi-------------

--Paraschiv--Ov..Petre--Nicolita---

-------------Elton------------

-----------Dica--Thereau,Badea------

c.ronaldo1708.04.2007 17:36

@Pr0-ionutz

Daca puneai cu un om in minus nu era ceva nou, dar asa cu un om in plus

«11213141516»