FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Rapid - Steaua 2 - 3

«167891011»
predatorpulse731.03.2007 20:07

meciul cu rapid TREBUIE castigat ca sa taca din gura panaramele din giulesti,iar apoi trebuie luatejavrele la rand ca sa se demonstreze cine e echipa cea mai buna din Romania.0-0 cu Vaslui.Daca profitam de macar o sansa din tur sau retur ca sa ne apropiem de javre acum ne bateam la titlu.Dar ne-am decis ca acest titlu sa-l dam cadou. Nu inteleg cum nu s-a prins nimeni ca Dinamo in retur mereu joaca de rahat,si de ce jucatorii nostri nu trageau mai tare ca sa-i ajunga chiar daca si arbitrii au influentat destul de mult acest campionat,Steaua tot putea sa-l castige.

javrele joaca de cacao si cu nspe puncte in fata,imaginati-va daca eram la cateva pc de ei cum jucau sub presiune... aduceti-va aminte ce a zis Borcea:ca vrea cat mai multe in fata noastra in retur ca apoi intra Radoi.Stia Borcea ce zicea,pentru ca la Dinamo e mereu un recul in joc pentru ca nu sunt asa grozavi cum se dau si se culca pe o ureche,lucru care s-a intamplat si cu multi din jucatorii nostri in acest campionat. Respect decizia galeriei dar la meciul cu javrele neaparat trebuie sa fie p stadion.

Am murit de ras la faza lu Borcea cu 100.000 de oameni la universitate daca castiga campionatul.

Are dreptate,daca aduce tot MAI-ul si angajatii lui de la butelii si ai taranului de turcu.Auzi,"cea mai iubita echipa din Romania" HA HA HA :lol:

dode56ro31.03.2007 20:19

Inainte de etapa trecuta am visat ca Steaua bate cu 2-0. Acum Am visat ca va castiga cu 6-2 adica Rapid - Steaua 2-6. Poate se indeplineste si visul asta.

Forza Steaua!!!

alice4steauaBUC31.03.2007 20:40
Acum Am visat ca va castiga cu 6-2 adica Rapid - Steaua 2-6. Poate se indeplineste si visul asta.

FORZA Steaua!!!

In primul rand jucam cu Rapid, o echipa cu care ne "batem" la locul 2...Rapid oricat am vrea noi nu e national!!!trebuie sa intram hotarati sa muncim pentru victorie, nu cu sentimentul ca vom castiga sigur...daca vrem victorie trebuie sa luptam pentru ea!!! :evil:

Bigy31.03.2007 21:09

Degeaba bate Steaua cu 10-0 dak nu vine galeria

Antares31.03.2007 21:42

Daca jucatorii vor juca asa cum trebuie sa joace nu vad ce ar putea impiedica Steaua sa bata rapidul rau de tot.Multa bafta .Poate e mai bine ca nu se duce galeria ultrasilor la meci ... nu de alta dar sa nu cada cocioaba aia de stadion pe ei atata tot.

leynad7231.03.2007 21:58

Cam mult optimism pe-aici, bravo voua, desi nu prea vad de unde si pana cand...dar ma rog, cateodata poate prinde bine, mai stii ?

Din pacate, din ce-am vazut ca joaca "razboinicii" anul asta as zice sa ne multumim si cu un egal, care e destul de greu si asta de obtinut.

In afara de absentele lui G.Coman, Ov.Petre si (sper) Lovin, alte motive de optimism nu prea vad, asa ca.....

Forza Steaua !

martanu01.04.2007 01:20

Faptul ca Meme a declarat ca ne multumim cu egal alaturat cu reputatia de fricos lui Oli.....tare mi-e teama ca vom juca la egal. Sper sa nu fi luat prea multe notite Oli din meciul nationalei cu Olanda ca o sa castigam in deplasare doar in sezonul viitor.

c.ronaldo1701.04.2007 04:55
Acum Am visat ca va castiga cu 6-2 adica Rapid - Steaua 2-6. Poate se indeplineste si visul asta.

FORZA Steaua!!!

In primul rand jucam cu Rapid, o echipa cu care ne "batem" la locul 2...Rapid oricat am vrea noi nu e national!!!trebuie sa intram hotarati sa muncim pentru victorie, nu cu sentimentul ca vom castiga sigur...daca vrem victorie trebuie sa luptam pentru ea!!! :evil:

PSV 1-5 Ajax, de ce nu am reusi si noi ?!

MArynu_Stelistu01.04.2007 06:46

Salutare lumeee.......as dori ca in ziua de 1 Aprilie, Steaua sa fac o farsa foarte tare Rapidului........sa îi umileasca cu un vreo 2-3 -0 si Gigi Becali sa isi rasplateasca jucatorii cu ceea ce trebuie.As mai dori daca acet comentariu se citeste pana-n ora meciului ....Elton sa il faca de rusine pe rada cu "r" mic nici nu merita scris cu r mare.Succes FC.Steaua Bucuresti si Oli ai incredere ca un pusti numai de 17 ani ca mine va avea incredere in tine ca vei antrena Steaua si sezonul urmator ;).SUCCES.Un scor anume normal ca cel favorabil Stelei 3-1 :wink:

c.ronaldo1701.04.2007 07:26

Am intrat azi pentru a doua, a treia oara in viata pe site-ul coloratilor si am fost "surprins" (oare?) de pagina de start care ne era "dedicata" noua. Si spre "surprinderea" (iar) nu am gasit nici o stire in care cei de sub pod sa fie incurajati, dar am gasit un mesaj de genul: "Voi nu intelegi ce inseamna suporter Raped!". Chiar nu-i inteleg. :wink: :lol:

champion*01.04.2007 08:30

Fiecare isi doreste o victorie, si va fi greu. Le doresc jucatorilor mult noroc, nu prea conteaza spectacolul ci punctele, avem nevoie de pct.

Forza Steaua!!!

fularsteaua2fularsteaua2

metzzz01.04.2007 08:53

1 Dinamo 59p

2 CFR Cluj 46p

3 Steaua 44p

4 Rapid 44p

victorie cu bronzatii , cu animalele si cu filiala bronzatilor de la Cluj si campionatul e al nostru :)

altfel se duc toate sperantzele :|

Dragoshel01.04.2007 08:58

logic da , practic nu se stie:D

Asta vrem toti stelistii, dar sa vedem..

Mihai_stelist01.04.2007 09:10

Ce au facut ma, s-a desfiintat brigada aia de suferinzi de la ei, ultras unione?

forever_STEAUA01.04.2007 11:27

@Mihai_stelist

Termina cu postarea reclamelor aiurea..

bubylycy01.04.2007 12:16

Batem..trebuie sa revina si Steaua din amorteala in care a cazut..

Sper sa se trezeasca cu milogii sa-i bata.. macar cu 3-0 da e bun si un 1-0 :P:D:D :lol:

jimmy1901.04.2007 12:17

2-1 pt noi :wink:

fansteaua4601.04.2007 13:47

Obligatoriu trebuie sa invingem

vierme_200901.04.2007 14:06

Intrati pe

sa vedeti ce stie varu Elton cu mingea... 8) steagcruce2
milan_nikolov01.04.2007 15:16

Rapid e buna ecipa, dar castigam noi. Forza Steaua!!!

***alex***01.04.2007 16:10

Cosmin Olãroiu va trimite în teren urmatorul "11": Andrey- Stancu, Goian, Rãdoi, Marin- Nicolițã, Paraschiv, Boștinã- Elton- Thereau, Badea

Este! Un singur mijlocas defensiv!

steaua_ro FORZA Steaua!!! steag2

Alessandro01.04.2007 16:13

Ar fi excelent sa jucam doar cu un mijlocas defensiv!E suficient!Trebuie sa jucam cat se poate de ofensiv,un egal(in conditiile victoriei CFR-ului) nu ne avantajeaza deloc!HAI Steaua!Sa dezinfectam si ultima sursa de aviara din Romania... :P

mardari01.04.2007 16:27

Fratilor ajutati-ma si pe mine ca sunt in Canada si nu stiu cum pot sa vizionez meciurile pe net dati-mi si mie o adresa, ceva va rog! :D

The Flyer01.04.2007 18:44

despre meci:Olaroiu e un [......],nu-l schimbi pe Cyril cu Ochirosii,nu se poate sa nu faci presing,nu se poate sa nu vezi ca Stancu si Nicolita sunt petarde!!!!!Oli,ITI MULTUMIM PENTRU FAPTUL CA RRAPIDUL NE DOMINA!!!!!!!!!PLEACA,[............................]!arbitrajul,cu scapari,unele majore,gen cotul aplicat lui Elton si nesemnalizat,galbenul acordat lui Goian la faza cu Ganea,eu am vazut invers si golul al doilea al rrapidului,din off-side,dupa ce am vazut la TV!daca nu a fost o sa rectific postul!

in concluzie,lasa-ne,olaroiule,daca nici in meciurile astea nu jucam ceva concret,mai ales ca ratatul de Coman ne-a facut cadou un gol............e pacat sa mai stai la Steaua!

Later edit :D GGGGGOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

!!!!1

SE PARE CA AI AVUT BULAN CU PUSTIU'!

Phire01.04.2007 19:17

N-am jucat extraordinar, dar important e ca de data asta am stiut sa profitam de ocaziile pe care le-am prins.

Ma bucur mult pentru Ochirosii, desi nici eu n-am inteles schimbarea aia. Sper ca asta sa-i dea si mai multa incredere pe viitor, ca tupeu si talent are din plin.

Mi-a placut mult Vali Badea azi, a si marcat si are si 50% merit si pentru al doilea gol.

In schimb...chiar nu vede nimeni ca Stancu nu e de Steaua?! Chiar nu se putea juca cu Petre Marin pe dreapta si Nesu pe stanga?

Si mai am un bai...tare as vrea sa-l vad pe Radoi potolindu-se cu intrarile alea criminale...e pacat pentru ca se vede ca, din punct de vedere al formei, si-a revenit in mare parte...

Oricum, e o victorie tare dulce :D I-am mai pus o data pe inaripati cu ciocul pe gheare:D

«167891011»