FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Rapid - Steaua 2 - 3

«191011»
Bogdan4Steaua03.04.2007 12:15

Cand ai in fata un sistem de joc 3-4-3 este greu sa faci marcaj om la om. Vina nu i-a apartinut lui Petre Marin. El si-a acoperit bine zona. Nu acelasi lucru se poate spune despre Stancu.

danielcristian03.04.2007 13:36

Eu cred asa:

Andrey:a gresit la al doilea gol al rapidului,cand a scapat mingea in fata,in rest a aparat bine;

Stancu:a avut o contributie la deschiderea scorului,prin sutul sau deviat apoi de Thereau;in aparare e slab,nu are curaj sa intre la mingi si daca o face ,deobicei o face prin fault;

Goian:foarte exact,cred ca si-a revenit;

Radoi:capitanul de care avem nevoie,a luptat ca un erou,trebuie totusi sa se abtina de la a ridica picioarele pe sus;

Marin:a pierdut cateva mingi,dar tinand cont ca n-a mai jucat o perioada,cred ca el va evolua in aceiasi nota buna cum ne obisnuise;

Paraschiv:nu se vede,dar se simte...truditor ,fara sa exceleze;

Bostina:e tehnic,te poti baza pe el,pacat ca incetineste toate actiunile la care participa;

Banel:fuge mult,pacat ca nu-si ridica capul din pamant;eu cred ca Banel a dat tot ce a putut in meciul cu rapidul,dar astept mai mult de la el;

Elton:nu este cautat de colegi cu mingi,ceea ce da impresia ca lipseste din joc perioade bune;cred ca e un jucator de mare valoare;

Badea:jucatorul meciului,se lipeste la jumatati de actiuni pe care le transforma in gol;

Thereau:a jucat bine,si-a arata clasa;

Ochirosii:a marcat golul vietii,jucator care ne da sperante pt viitor;

Victorie meritata,Steaua a fructificat ocaziile avute,ca o mare echipa,in timp ce rapidul ramane sa se spele pe cap cu posesia mai buna.Gigi ramane cu visul ca daca spune ca rapidul a fost mai bun si si-a pus fularul lor la gat,atunci se va umple de voturi...

G.H.O.S.T.03.04.2007 14:57
Cand ai in fata un sistem de joc 3-4-3 este greu sa faci marcaj om la om. Vina nu i-a apartinut lui Petre Marin. El si-a acoperit bine zona. Nu acelasi lucru se poate spune despre Stancu.

pai nu cred ca Steaua face marcaj om la om. aia era zona lui Petre Marin. daca nu a reusit sa isi acopere zona, inseamna ca e vina lui. mai ales la primul gol. la al 2lea sa zicem, ca toti s-au pregatit sa iasa la offside, dar Goian a ramas jos dupa jocul periculos al "celui mai alb dintre milogi" si l-a scos din offside pe zicu.

te rog sa revezi golul lui Ganea sa vezi unde era Petre Marin si unde trebuia sa fie el. daca la golul asta nu are nicio vina... :roll:

Bogdan4Steaua03.04.2007 15:05

Mingea a ajuns cu noroc la Ganea la primul gol. Acel balon nu avea voie sa traverseze in diagonala intregul careu. Are si P. Marin partea lui de vina, insa nu ii putem pune in carca golul. La golul lui Zicu s-a iesit la offisde...daca nu era Goian cazut, atacantul rapidist era semnalizat in pozitie de offside.

G.H.O.S.T.03.04.2007 15:39

Cu ultima parte sunt de acord, ca asta am zis si eu. Dar parerea mea ramane ca Petre Marin are 90% vina la primul gol. Oricum, bine ca s-a terminat cu bine. Asta e important. Pana la urma toti jucatorii au contribuit la victorie.

axl2304.04.2007 17:27
La golul lui Zicu s-a iesit la offisde...daca nu era Goian cazut, atacantul rapidist era semnalizat in pozitie de offside.

Goian a fost indolent si nu s-a comportat ca un fotbalist profesionist la faza respectiva. a cazut, s-a ridicat in fund si-a ramas asa sa urmareasca jocul. urat din partea lui.

focus04.04.2007 19:11

Olaroiu declara ca a dorit sa stea la cutie si sa joace pe contra-atac. Oare de ce nu i-a iesit si cu Boro? La cum ne-am aparat cu Rapid, orice echipa mai "infipta" ne dadea cel putin 3 goluri. Norocul nostru a fost ca milogii au jucat slab si pe deasupra au mai si gresit.

c.ronaldo1705.04.2007 03:46

@Focus

Ai chef de criticat, dar apararea a jucat fara greseala. Golurile le-am primit din faze fixe.

steaua_cristian17.04.2007 18:04

Ca intotdeauna i-am ologit pe milogi.

forzateaua steaua_ro steag1 sprecl2

UEFA_Champions_League.gif

2051728159_asdasda.jpg

22222.JPG

«191011»