O victorie de care aveam nevoie ca de aer !! 

Cateva ganduri despre baietii nostri :
Andrey a scos cel putin un gol ca si facut la Zicu, si a iesit mai mereu bine pe centrari. Eu i-as pune un 8.
Pe dreapta iar au fost probleme mari, Stancu a fost slab rau de tot. L-a respins Rapidul si l-am luat noi de bun . Alta decizie stralucita a marelui manager MM Stoica. Bine ca-i suspendat. Nu cred insa ca mai apare Saban. Mai curand Nesu pe stanga si Marin pe dreapta.
Din vara insa ne trebuie fundas dreapta. Musai !
Goian : In general, m-a bucurat evolutia lui. Sigur pe el, n-a miscat marele Ganea mai deloc. N-ai ce sa-i reprosezi la goluri.
Radoi : Precis in aparare, exasperant insa cu intrarile cu piciorul sus. Admirabila insa atitudinea la pauza, cand a insistat sa joace desi avea entorsa. Pentru asta, nota 10.
Petre Marin: bine spre foarte bine. Exact in interventii si jocul general. Unicul nostru fundas lateral valoros. La 34 de ani !Da Doamne sa nu se accidenteze.
Nicolita : In nota obisnuita. Alearga mult, dar cu capul in pamant, driblingul e ceva strain, realizari ofensive cam lipsa. 6 maximum.
Bostina : ar cam trebui sa ne paraseasca la vara. Tehnica aia a lui o are cam degeaba, ca nu se transforma in pase utile sau driblinguri spectaculoase, ci in mingicarii inutile, terminate de obicei cu pierderea mingii sau pase inutile. Anost si in seara asta.
Elton : noua noastra vedeta are valoare, insa cred ca am face mai bine sa nu ne mai dam cu parerea despre el pana in vara. Binisor azi.
Badea, 10 mare de tot, cu fundita si coronita. Cu riscul de a parea exagerat, cred ca n-am mai avut atacant ca el de la Adi Ilie incoace. Are simtul golului, apare exact unde trebuie, chiar daca e vorba doar de impins mingea in poarta.
Thereau : Cam din aceeasi categorie cu Badea. Speculant, reflexe excelente si simtul golului. Sper sa nu se fi accidentat, in momentul asta e clar peste Iacob.
Ochirosii : Un gol enorm pentru el, la varsta asta. M-a surprins Oli ca a gasit curaj sa-l bage.
In fine, trebuie sa-i acord niste felicitari si lui Olaroiu. E primul meci din returul asta in care tactica sa chiar a mers.