prefer sa nu ma uit. ![]()
prefer sa nu ma uit. ![]()
sa fim stelisti adevarati...s ne sustinem echipa la greu..asa ca hai s merem toti la meci si s strigam <suntem cu tine>
![]()
sa fim stelisti adevarati...s ne sustinem echipa la greu..asa ca hai s merem toti la meci si s strigam <suntem cu tine>
Unde draga sa "merem"??urmareste si tu dicutiile nu mai posta aiurea :roll:
vad ca iarashi au inceput ziganii cu fel de fel de declaratii in presa, ca de fiecare data...
stelistii am vazut ca au fost cam rezervati in declaratii dar sper sa vorbim pe teren duminica.
obraznicia ziganilor vad ca a depasit orice limita dar asta cred ca nu mai surprinde pe nimeni...
Cu Steaua pana la moarte !
Eu zic ca batem, dar va trebui sa jucam foarte bine pentru ca rapidul e o echipa de contraatac. care are si atac si defensiva buna; intr-un cuvant o echipa destul de buna dar tot Steaua e cea mai tare
sal all ,forza Steaua.daca tot nu faceti aceasta deplasare in giulesti,sa le demonstram la toti adevarata fata a suporterilor stelisti la meciul cu dinam0 ca sa le inchidem gura la toti fraierii ....forza Steaua
va fi un meci greu dar sa speram ca vom trece cu brio de el si apoi sa le dam papara la catei in Ghencea.sa ne aratam adevarata fata a suporterilor stelisti creand o atmosfera de vis . :wink:
Pazea lumeeee...cad din abundenta rapidisti pe site...mai rapid 4 life, dar voi nu aveti mai site? Ca nu e ca asta stim si noi...da' chiar asa? Sa ne invadati cu totii? :lol: :lol: :lol:
In viata mea nu am urat nimic inafara de RAPID SI Dinamo.Rapid cu totii bucatarii lor comunisti care nu stiu ce-i ala fair play,iar dinamuishtii ... o echipa care fara arbitri este 0 asa ca sunt increzator ca intotdeauna daca NENOROCITUL ala de Rada nu-l faulteaza pe Elton in min. 2 si il trimite la Steaua 2 ( Bologna ) putem spera la un 0-2.
Hai Steaua! Hai baieti!
Cei mai multzi dintre noi probabil ca se intreaba cum va arata PRIMUL 11 pe care Oli il va trimite in teren in Giuleshti. Din punctul de vedere al ashezarii ar cam fi doua posibilitatzi : 4-4-1-1 cu care am "defilat" majoritatea sezonului sau 4-3-1-2, o formula de joc aparuta recent pe tablele de joc din vestiarul rosh-albastru, o ashezare ceva mai apropiata de aspiratzile suporterilor, de nevoile pe care Steaua le are in acest moment si, de ce nu?, de spiritul Stelei.
Deshi probabil vetzi spune ca cele doua ashezari pot deriva una dintr-alta, si nu prea are importantza care dintre ele va fi preferata de Oli, tzin sa precizez ca diferentza esentziala pe care o prezinta 4-3-1-2 in comparatzie cu 4-4-1-1 este aparitzia a doua varfuri autentice (fatza de unul singur) si a unui singur mijlocash cu sarcini preponderent defensive (fatza de doi). Ma ashtept ca Oli sa ramana consecvent trendului din ultimele partide si sa trimita pe teren cel de-al doilea sistem, un 4-3-1-2 flexibil, care poate oricand deveni pe faza defensiva un bloc 4-4-1-1, cu care baietzii noshtrii sunt obishnuitzi sa ashtepte incursiunile adversarilor.
Odata stabilit sistemul, mai raman de ales PIONII, deshi eu unul trebuie sa recunosc ca am facut ratzionamentul invers, tzinand seama mai intai de pioni inainte de a alege o formula de joc. Virgil a expus intr-un comentariu facut acum cateva zile o formula de joc care poate trezi multe critici, dar care mie mi s-a parut cea mai echilibrata si mai "datatoare de sperantza" :
------------Andrey--------
Nicolitza Goian Radoi P Marin
-----------Lovin------------
Paraschiv-----------Boshtina
-----------Elton------------
------Thereau-----Badea----
Daca in privinta portarului, a celor doi fundashi centrali (singurii "viabili" in acest moment), a lui Elton, Boshtina si a varfurilor (tzinand cont de perioada gri a lui Iacob) probabil ca mai toata natziunea stelista gandeshte asemanator, celelalte posturi pot provoca diverse reactzii, cum ar fi :
?de ce nu Marin pe dreapta si Neshu pe stanga?
?de ce nu Nicolitza extrema dreapta si Paraschiv la inchidere?
?ce cauta Lovin pe teren?
Voi argumenta !
Nicolitza
Suntem cu totzii nemultzumitzi de ultimele sale evolutzii. Adversarii par a-l fi citit. In afara plusului dat de disponibilitatea la efort, pare ca e incapabil de un dribling, o pasa sau o centrare utila. Acestea, alaturi de prestatzia de "distrugator" din partida cu Olanda (cand n-a reushit mai nimic, in afara de a-i pune betze in roate lui Robben - si e chiar de admirat pentru asta), sunt motivele pentru care consider ca Banel ar trebui folosit fundash dreapta(si nu doar duminica, ci de acum inainte). Daca tzinem cont ca "brazilianul" Zicu evolueaza preponderent pe stanga atacului rapidist, deci in zona "Nicolitza", gasim un motiv in plus pentru a-l plasa in acea zona a terenului pe baiatul din Faurei. Poate va reushi sa-l sugrume si pe infatuatul mercenar machedon.
Paraschiv
Tehnica si clarviziunea in joc ale lui Paraschiv, ambele lipsa, nu prea ii ofera acestuia un atu important pentru ocuparea postului de extrema dreapta. Totushi, el se dovedeshte pentru duminica o solutzie cu adevarat potrivita, daca tzinem cont de pofta de joc din ultimile partide (mai ales cu Argeshul) cand a avut aparitzii nenumarate in atac si la finalizare, dar si de faptul ca pe partea sa de teren vor evolua Zicu si Perja. Astfel, Para va putea pe faza de aparare sa-l sustzina pe Nicolitza in lupta cu Zicu, iar pe faza de atac, tzinand cont de apatia aceluiashi Zicu si de postul ingrat pe care va evolua Perja, va putea crea, alaturi de Nicolitza, superioritatzi importante pentru echipa noastra. Un alt aspect ar fi ca Para va putea, la nevoie, ocupa rolul de mijlcoash central-dreapta, in cazul in care echipa se va regrupa intr-un sistem 4-4-1-1 pe faza de aparare.
[Marin]
Petre Marin poate evolua aproape la fel de bine atat pe partea stanga a apararii, cat si in dreapta. Tzinand cont istoria sa la Steaua, e evident ca acesta are o experientza mult mai mare ca fundash stanga si, nu de rareori ne-a aratat-o, se simte mult mai bine pe aceasta parte. In lupta pentru titularizare cu Neshu, Petrica are doua mari atu-uri : experientza si sigurantza defensiva, arme importante daca tzinem cont ca va trebui sa se "rafuiasca" cu Valentin Badoi. Sincer sa fiu, oricat de mult l-ash aprecia pe Neshu pentru finetzea sa cand e la balon, nu prea l-ash vedea cu ochi buni in duelurile cu Badoi, mai ales ca un anume Szekely l-a cam ridiculizat nu cu mult timp in urma...
Singurul semn de intrebare legat de Marin este daca acesta e apt fizic, tzinand cont ca revine dupa o accidentare.
[Lovin]
Daca ati parcurs expunerea pana aici, si suntetzi in tema cu accidentarile lui Ghionea si Ov Petre, ar trebui sa shtitzi ca Lovin ar fi singura solutzie la inchidere pentru duminica. Urcarea lui Radoi ar shubrezi centrul apararii, unde ar aparea Baciu, iar folosirea lui Paraschiv ar fi inoportuna datorita gabaritului sau, dar si poftei ofensive pe care a aratat-o in ultima vreme "capitanul nostru de rezerva". Deshi Lovin se "bucura" de cele mai multe critici din partea noastra, a suporterilor, eu am apreciat evolutziile sale din ultima perioada. Pare in vana, alearga mult, incearca sa-si ajute coechipierii. Nu are posibilitatzi tehnice deosebite, insa cu un rol tactic bine determinat, cu o sustzinere potrivita din partea colegilor, cu gabaritul sau (util la faze fixe), Lovin poate sa-si faca treaba cu brio duminica.
Partitura imaginata mai sus este probabil ne-atragatoare si nesurprinzatoare. Pare insa cea mai echilibrata formula, din cate mi-au fost date sa citesc sau sa-mi imaginez. Deshi imi doresc ca Oli sa aleaga o astfel de echipa, ma ashtept la fel de bine ca atat el, cat si profesionistul din tabera adversa, sa surprinda duminica.
Indiferent de partitura, sper sa ieshim invingatori.
Forza Steaua !
Si multa inspiratzie Oli !!!
Daca Oli nu a riscat in meciurile facile, in care echipele respective aveau o ocazie sau doua in tot meciul, sunt de parere ca vom vedea ceva de genul:
------------------- Andrey -----------------
----- P. Marin - Goian - Radoi - Nesu ------
-- Nicolita - Paraschiv - Lovin - Bostina --
-------------- Elton -----------------------
--------------------- Thereau --------------
Ce mi-as dori eu:
------------------- Andrey -----------------
--- Nicolita - Goian - Radoi - P. Marin ----
- Croitoru - Paraschiv - Bostina/Ochirosii -
----------------- Elton --------------------
------------ Badea - Thereau ---------------
Bai sincer...dupa meciurile nationalei as juca cu Radoi mijlocas defensiv(parca asta a jucat) , a recuperat o gramada de mingi.
Asa ca eu as dori sa vad in teren :
-------------------Andrey------------------
Saban/Marin---Ghionea---Goian----Marin/Nesu
-------------------Radoi-------------------
Croitoru/Nicolita-------Cristocea/Ochirosii
-------------------Elton-------------------
------Thereau--------------Badea-----------
@vood0o
Problema e ca Ghionea nu va evolua in meciul de maine. Cel putin asa se vorbeste in targ. Deci Radoi va juca fundas.
Io mi-am bagat medical duminica ca sa ma pot duce la meci... problema e ca ma duc la Tribuna a 2-a la stricati atat de mult iubesc io Steaua... as lasa si serviciul... ma duc chiar intre ei sa-i pot vedea pe baieti la treaba! Sper sa castigam!
Frate, eu unul nu stiu cum poti sa te duci tu sa vezi meciul dintre milogi............ :roll: :roll: Ori o sa te scremi pe tine la fiecare faza tare a noastra, ori iti vei lua omoru de la milogi! :cry: Plus ca trebuie sa te mai prefaci cat de rapidist esti tu la fazele lor.........eu unu nu pot privi un meci al Stelei pe stadion fara sa ma manifest, sa cant etc....
Daca tu poti.........BAFTA!!!! :wink:
Mama sa vezi ce face Steaua...macel de nu pleaca milogii de pe teren cu capu plecat... ![]()
![]()
Stimati suporteri stelisti, fratilor, va rog din suflet reveniti asupra acestei hotarari.Acest meci este, daca nu decisiv,cel putin foarte important pentru ocuparea locului 2 la finalul campionatului.Loc care ne va permite sa jucam (echipa binenteles) iar meciuri memorabile la toamna in LC.Eu personal cred si sper ca avem sanse si la locul 1.
Echipa are nevoie de sustinerea si incurajarile voastre in momentele grele ale jocului.Voi veti sustine echipa Steaua si nu pe George Becali.Nu uitati ca G.Becali este "trecator" pe la aceasta echipa, nu-l substituiti echipei, el este un afacerist care a bagat bani la Steaua ca sa castige imagine, dar firea lui il tradeaza si ce "construieste" azi, maine darama din nechibzuinta.
Va veni si momentul cand o sa i-o platiti cu varf si indesat, adica la...viitoarele alegeri!
Atunci sa va achitati "datoria" fata de el, pentru ofensa adusa,nu va razbunati pe echipa, fiindca riscati sa va furati propria caciula.
Ma incearca un profund sentiment de regret ca datorita distantei (si serviciului) nu pot sa fiu si eu alaturi de voi in tribuna.Daca fizic imi este imposibil, in schimb cu inima va rog sa ma credeti voi fi alaturi de voi si de echipa, fiindca sunt totusi convins ca Steaua va beneficia din plin de sustinerea voastra morala.
Fie ca echipa cea mai buna, adica Steaua, sa castige pentru gloria clubului si-a minunatilor ei suporteri!
.........HAI Steaua Bucuresti !.............
intr-un fel ai dreptate, dar am citit comunicatul peluzelor nord si Sud, si la cum sriau ei acolo ca sunt tratati, de jandarmerie, de federatie, de Gigi Becali, si ca echipa nici macar nu ii saluta la sfarsitul unui meci in deplasare... :roll: , le dau mare dreptate. Si poate prin acest propest se sesizeaza cineva din conducere..., poate se iau masuri, poate nusth...
am inteles ca biletele puse la dispozitita suporterilor stelisti au fost vandute rapidistilor in urma hotararii luate de galeria Stelei.
pana la urma trebuia facut ceva,daca am inceput acest manifest il ducem la capat indiferent daca jucam cu rapid,Dinamo sau Unirea Urziceni.e momentul sa ne facem si noi ascultati prin vorbele liderilor de galerie sau macar respectati.si mie ca si oricarui alt stelist,imi displace faptul ca rapid pleaca inca din start cu un avantaj si ca atunci cand e mai greu ai nostri nu au parte de sustinatori,dar si-au facut-o singuri.cu toate ca mi se pare ca acest prostest nu o sa rezolve nimic,daca o sa castigam meciul Jiji o sa o intoarca si o sa spuna ca nu are nevoie de suporteri ca sa bata in giulesti.probabil cel mai mult o sa resimta jucatorii,dar asta nu inseamna ca o sa ne respecte...si cu urmatoarea ocazie o sa faca la fel
da-l afara pe Olaroiu :twisted: curaj veti bate cu 3-0 pe rapid.SUCCES! ![]()
Mesajul de mai jos apartine lui DMX_spinner
![]()
L-am transferat prin copy/paste la topicul potrivit continutului lui.
rrapidisti in Europa
salut dragii mei si scumpii mei frustrati! Va rog sa nu mai fiti asa ingrijorati pentru noi, ca n-am dus-o atat de rau in Cupa UEFA si in grupele Champions League! Dar vaai... vai... ce se-ntampla? milogii au facut misto si au ras de noi... *click* www.........com *click*.... (loading) Dar vai, ce site impresionant... ce site, doamneee! Al cui o fi aces site? Al cui o fi acest site cu atatea poze interesante? Vai, ce fonturi si ce butoane...incredibil... INCREDIBIL! Poze in format A6, 256 de culori, JPG... INCREDIBIL!!! Ce site... ce SITE!!! Dar vai, nu-mi cere parola, pot accesa orice sectiune doresc... INCREDIBIL!!! Haideti sa intram *click*... vaai.... VAAAAAI... ale cui or fi aceste poze???? Acest set are 4 poze, clima semifinalistica, mingi de piele, aparatori si toate cele.... vai, nu pot sa cred! Ale cui sunt aceste poze si cine sunt in ele? Sunt si copii de mingi in spate...mmmmm... cred ca acest meci s-a disputat in sferturile de finala ale cupei UEFA...hmmm... ce chestie... haideti sa facem click aici unde scrie OPEN... Vaaaaaaai, vaaaaaaaai... chiar am gasit pozele pe care le cautam, ce chestie... vaaaai!!! Dar ce se-ntampla !?!?!?! INCREDIBIL, NU SE POATE!!! Priviti aceste poze:

INCREDIBIIIIIIIIL!!!! NU SE POATE!!!!! Haideti sa ne uitam mai atent sa vedem cat e scoru... Steaua - rrapidos (cero - cero) , sfertos de cupos uefos.... INCREDIBIL!!! Dar vai, aceasta echipa Steaua este echipa mea de suflet, ia acei milogi plang... vai, nu-mi vine sa cred! Oare de ce plang? Plang c-au facut 0-0? Vai, nu pot sa cred!!!!!!!!!!!!!! Vai, dar este INCREDIBIL!!!!!!!!
Asa ca dragii mei "prieteni", maftei, rada, Coman, badoi si restul milogilor din toata tara, nu va mai faceti griji, ca o echipa care se califica in semifinalele Cupei UEFA, joaca in grupele Champions League si scoate milioane de dolari profit, n-o duce chiar asa de rau... Si nu va mai uitati in gura prostilor plina de maro! Si daca vreti sa va etalati frustrarile, faceti-o la voi acasa, in baie! Si nu mai fiti invidiosi pe noi, ca eu sunt sigur ca si voi veti avea performantele noastre... in maxim un an veti castiga si voi CUPA CAMPIONILOR EUROPENI! Buahahhahhahahhaha hahahahhahahhahah muahahhahahhahahahhahahaha hahhahahah HAHAHAHHAHAHHAHAHHAH UHUHUUHU HAHAHHAHAHHA, CE GLUME DE [RAHAT] AM IN MINE!!!! P... mea, toata viata voastra o sa va mandriti cu alea 2-3 titluri castigate.... hahahhaha... V-am pupat... Salutari de la Ghencea, si nu uitati ca Steaua n-o duce chiar atat de rau. Va salut, dragii mei. Pa, ne mai intalnim in campionat!
Mda..un meci pe care nu trebuie sa il tratam cu indifentza. Au si ei jucatorii lor buni. 1. Trebuie sa marcam cat mai repede iar apoi sa nu facem greseala sa ne organizam in aparare pentru. ca "cea mai buna aparare este atacul. 2. Sa evitam accidentarile pentru ca sa nu uitam ca saptamana viitoare urmeaza cainii. Deci..hai sa nu ne bucuram prea tare de victoria cu "marea" echipa FC Arges. FORZA Steaua!
Eu nu am priceput ce e cu acest mesaj. Ceva de un hacker pe site-ul Rapedului?
PS: Nu radeti ![]()
forza Steaua .ce bine ar fi daca o sa se termine la egalitate meciu dinam0 Vaslui ,si apoi Steaua sa castige la orfani aia acasa ...
happy happ :twisted: y dinam0 -Vaslui 0-0<:-P<:-P :lol: :lol: forza Steaua ale ale ale ale
Acum e sansa Stelei sa salveze sezonul din Romania.
Victorie cu Rapid
Victorie cu Dinamo
Rezultatul ne apropiem la 9 puncte de catei, dinamu avand deplasari grele.
Suntem optimisti,dar trebuie sa fim realisti si sa nu uitam ca nu am mai castigat un derby din 2005,ca Oli nu are vreun derby castigat in campionat in cele doua mandate la Steaua si ca lucrurile nu stau chiar cum trebuie in echipa noastra.
Ne asteapta un meci dificil de tot,cei de sub Pod vor juca cu toata inversunarea acumulata in sezonul trecut si vor ataca din start,de aceea trebuie sa fim mult mai destepti ca ei.
Dupa cum am vazut ca joaca "echipa cea mai iubita din Romania" in seara asta cu Vaslui,m-am convins ca la anul echipele noastre vor face figuratie in Liga,daca Steaua nu va fi prezenta,de aceea sper ca baietii nostri vor realiza ca doar ei pot face fata in grupele Ligii si trebuie sa treaca peste Rapid