Lubos asta,oricât ar fi de bun,trage cu gazdele.
Important este sa nu stie care e gazda... :lol: :lol:
Lubos asta,oricât ar fi de bun,trage cu gazdele.
Important este sa nu stie care e gazda... :lol: :lol:
se apropie ziua cand trebuie sa-i pacalim pe rrapizi :lol:
Thereau va marca, asistat de Elton. steagcruce2
totusi,cand e meciul,sambata,sau duminica?Si la ce ora? 8O 8O :?:
Duminica, ora 20.
Dap.....Steaua mereu pana la moarte.....o bate cu 2-0 pe Rapid....o sa se razbune chestia de anul trecut....FORZA Steaua!
Eu stiu una buna .... ii batem de le suna goarna de la tren in cap ...FORZA Steaua :lol:
Mai fzr,voi sunteti inexistenti pt noi.Ati prins si voi glas de vreo cativa ani incoace,dar ar fi cazul sa va vedeti de lungul nasului!Iata ce parere are despre voi marele capitan al Stelei 86':"Tudorel Stoica, fosta glorie a "ros-albastrilor", considera ca lupta pentru locul doi nu e strict o afacere intre Steaua si Rapid.
-Domnule Stoica, se apropie derbiul cu Rapid. Cum vedeti Steaua?
-Daca ne luam dupa ultimul joc, Steaua e in revenire de forma. Cu Argesul au iesit din groapa, dar au de tras daca vor pozitia secunda. Sper ca victoria contra pitestenilor sa le dea moral in Giulesti.
-Se joaca acolo soarta locului 2?
-Nici vorba! Nu vedeti ce evolutii inconstante au si Steaua, si Rapidul si CFR-ul? De exemplu, Rapid s-a impiedicat singura la Vaslui. Cine ar fi crezut? Orice e posibil in etapele ramase.
-Are si CFR Cluj un cuvant de spus in lupta granzilor?
-Normal. Asta nu e doar o afacere Steaua - Rapid. Pe 2 ar putea veni si Clujul sau Gloria Bistrita!
VALOAREA LUI Elton SE VEDE CU RAPID SI Dinamo
-V-a placut Elton?
-Da, desi inca nu mi-a facut o impresie definitiva. E talentat, creativ, dar sa nu uitam ca a intalnit niste adversari modesti. Probele de foc pentru el vor fi cu Rapid si Dinamo.
Ce amintiri aveti de la disputele cu "feroviarii"?
Pai, stiti cum era atunci, Rapidul ba statea, ba nu statea prin "A". Era in general o echipa bunicica, pe care o bateam. Nu se chema derbi cand jucam cu ei, ca acum.
Vedeti partida sub Grant?
Nu m-am decis. Credeti ca as fi primit bine? (rade) Insa in mod sigur voi merge in Ghencea, la meciul cu Dinamo."-sursa ziarul online
daniele...tu lasa-l pe fzr si nu mai scaote capu din pamant ca tu nu stiai cand e meciu...da lasa ca ai o scuza ejti din portugalia...oricum...la ce mizerabil jucati...eo tare nu inteleg de ce emiteti pretentii.si lasa povestirile alea inainte de 89' cu derbi si dalea ca voi jucati la stadionu de langa cimitir cu 3000 de oameni si in rest numai rapidisti...la voi acasa aveati morcovelu
!!!asta iti spun ca un neutru de tot ce reprezinta violenta si dastea...sunt doar un suporter!!!...juego de gleznes!!!
@ ANti cska
ce destept esti!Nu stiam cand e meciul,pt ca am citit pe spt ca s-a cerut ca meciul sa se joace sambata,in loc de duminica vezi aici:http://www.spt.ro/section=1&subsection=20&articol=19750 !Si am fost derutat,atata tot!
@ ANti cska
Dc esti asa de rautacios? :roll: nu inteleg...omu' nu stia cand se joaca sigur...nici eu nu stiam, puteai sa-i raspunzi frumos, nu asa, rautacios!
Avem pretentii de la noi stelistii, ce naiba! ![]()
Tipul nu e stelist. Daca citesti cu atentie mesajul ai sa deduci acest aspect. ![]()
Si totusi meciul se joaca sambata 31 martie...
Radoi, Nicolita, Goian au jucat sambata in meciul cu Olanda. Cel ami probabil vor juca si miercuri in meciul cu Luxemburg... si sambata urmeaza meciul cu rapedul ..
Ma intreb de ce a fost reprogramat meciul :roll:
sunt foarte multe intrebari de genul asta la care noi inca nu putem raspunde...
ce putem face? sa ne rugam sa joace Zicu, Badoi si cu Mazilu in meciul de maine seara...
Si totusi meciul se joaca sambata 31 martie...
Radoi, Nicolita, Goian au jucat sambata in meciul cu Olanda. Cel ami probabil vor juca si miercuri in meciul cu Luxemburg... si sambata urmeaza meciul cu rapedul ..
nu mai dezinforma. de unde stii tu ca se joaca pe 31. uita-te mai bine pe LPF pt ca acolo scrie clar SE JOCA PE 1. nu e inspirata pacaleala asta pe care o incerci.
@AU
De unde pana unde am incercat sa dezinformez?
Uita-te aici:
site oficial:
Comitetul de urgenta al FRF intrunit pe 21.03.2007 a modificat programul competitional al etapelor de dupa Paste. Programul Stelei este urmatorul:
Et. 24: Rapid – Steaua 31.03.2007
Et. 25: Steaua – Dinamo 07.04.2007
Et. 26: Gloria Bistrita – Steaua 14.04.2007
http://www.steauafc.com/nou/index.php?cat=...noutati&id=4290
site FRF:
Competitia: Liga I Burger Anul 2006-2007 Etapa 24
Gazde: SC FC RAPID SA București
Oaspeti: SC FC Steaua Bucuresti SA
Oras: București
Judet: București
Stadion: Rapid Giulești
Data: 31-03-2007
http://www.FRF.ro/index.php?meci=6002
Mai vrei ceva?!
PS: O informatie se verifica din doua surse...
PPS: Duminica sa nu uiti sa urmaresti meciul...
@forever_STEAUA
in primul rand atentie la cum vb.pt ca nu te-am jignit. am vrut doar sa te corectez
in al doilea vezi ca esti in eroare .organizatoare este LPF. etapa se desfasoara pe mai multe zile. meciul este insa pe 1 de la ora 20 transmis de kanal d. dupa cum vezi toate meciurile sunt trecute in aceeasi zi:
Competitia: Liga I Burger Anul 2006-2007
SCS CF CFR ECOMAX Cluj SA - FCU Politehnica Timișoara & INVEST SA
SC FC Politehnica Iasi SA - SC FC U Craiova SA
AS CF GLORIA 1922 Bistrița - FCM UTA Arad
SC FC CEAHLÃUL SA Piatra Neamț - FC NAÞIONAL 2000 SA București
FC Unirea VALAHORUM Urziceni - CS Pandurii LIGNITUL Târgu Jiu
SC FC Otelul SA Galați - CS Jiul Petroșani
SC FC RAPID SA București - SC FC Steaua Bucuresti SA
SC Dinamo 1948 SA București - SC SPORTING CLUB SA Vaslui
CS FC Farul Constanța - SC FC 2005 SA Pitești
sursa FRF
dar programul meciurilor propriu-zis este altul in functie de televizari.
ps: trebuie sa stii sa alegi sursa credibila.
faza cu copilul te baga intr-o eroare si mai mare. mai vb noi!!!!!!!!!!!
mi se pare mie sau voi incepeti sa va certati pe aici si uitati intradevar de ce lasati mesaje aici; sa va reamintesc : ACESTA E SITE-UL Stelei NU CA SA VA CERTATI VOI.
Forza Steaua ![]()
@deeaisa
OFF TOPIC: Si ce ar trebui sa scriem pe site-ul suporterilor in afara de Forza Steaua si ce tare ii ala sau celalalt?
PS: oricum noi nu ne certam, doar vorbim in contradictoriu.... :twisted:
Tipul nu e stelist. Daca citesti cu atentie mesajul ai sa deduci acest aspect.
da...ai dreptate, recunosc nu am citit cu atentie, doar am aruncat un ochi asa peste postul lui :wink: deci "am luat foc" degeaba :lol:
Duminica mergem peste bronzati .. niste nimicuri ale ftbalului romanesc care traiesc din nimic.. 3 Titluri ..Nici o calificare in Champions League .. asta e Rapidul.
Si Thereau o sa marcheze la sigur......Badea mai are si el sanse....la fek si Elton..........oricum noi vom kstiga la sigur.....degeaba spune Dinamo ca e cea mai iubita echipa...ca nu e..e Steaua...pana si astia din cta o iubesc pe Steaua....stiu asta fiindk sunt din cta...sunt putzini dinamovisti pe aici....i gasesti doar dak kutzi prin toata cta...dar nu sunt dekt 3 4
Hai ca ii batem!!!!!!!!!!! HAI Steaua!!!!!!!
@AU
Mai copil crescut in intuneric, de unde pana unde am incercat sa dezinformez?
Ia de aici:
site oficial:
Comitetul de urgenta al FRF intrunit pe 21.03.2007 a modificat programul competitional al etapelor de dupa Paste. Programul Stelei este urmatorul:
Et. 24: Rapid – Steaua 31.03.2007
Et. 25: Steaua – Dinamo 07.04.2007
Et. 26: Gloria Bistrita – Steaua 14.04.2007
http://www.steauafc.com/nou/index.php?cat=...noutati&id=4290
site FRF:
Competitia: Liga I Burger Anul 2006-2007 Etapa 24
Gazde: SC FC RAPID SA Bucureşti
Oaspeti: SC FC Steaua Bucuresti SA
Oras: Bucureşti
Judet: Bucureşti
Stadion: Rapid Giuleşti
http://www.FRF.ro/index.php?meci=6002
Mai vrei ceva?!
PS: O informatie se verifica din doua surse...
PPS: Duminica sa nu uiti sa urmaresti meciul...
Deci FRF a gresit, STEAUAFC.COM a corectat intre timp!
Meciul este duminica!
tot e bine ca s-a rezolvat misterul... ![]()