FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Rapid - Steaua 2 - 3

«14567811»
Virgil28.03.2007 09:13

S-au pus in vanzare, la casele stadionului din Giulesti, biletele de intrare la meciul Rapid – Steaua, programat duminica seara, de la ora 20:00.

Tribuna a II-a : 22 RON

Tribuna 0 : 75 RON

In celelalte sectoare in care este permis accesul (peluza I si tribuna VIP, dar si la tribuna a II-a si tribuna 0), intrarea se va face pe baza abonamentelor si a invitatiilor.

andreea_s28.03.2007 09:41

Bafta Steaua in meciul de duminica! O sa fiu alaturi de voi indiferent ce se va intampla. Va iubesc si va tin pumnii!

alice4steauaBUC28.03.2007 10:34

Nu as putea sa merg in giulesti sa stau printre ei...nu mi-as putea controla reactiile...si ar fi grav...daca nu se face deplasarea, si din cate am auzit, mai mult ca sigur nu se face, prefer sa stau acasa si sa vad meciul la TV :(

AU28.03.2007 10:42

Prea mult vrem sa ne bazam pe Elton. deja l-a luat la ochi mucescu jr si nu-l vad bine. crapidul are un joc urat bazat pe duritati, intimidari si provocari. asa ca toata echipa trebuie sa fie unita si sa puna osul. nu tre sa astepte de la Elton sa faca tot. cu cat se vor implica mai multi in joc cu atat brazilianul va fi mai liber si va putea sa-si depaseasca adversarii prin calitatile de necontestat pe care le are.

in alta ordine de idei, trebuie sa fim uniti si sa nu raspundem provocarilor celor de sub pod si astfel ei isi vor pierde rabdarea si noi o sa ne putem face jocul. sa nu raspundem la duritati mai ales ca avem parte de un arbitru exigent. neraspunzand ii vom face pe milogi sa se piarda si nu o sa le mai iasa nimic. repet jocul lor se bazeaza mult pe intimidare si neraspunzadu-le vor claca sau cra-cra

deasemenea sper sa nu se faca deplasarea. trebuie sa se continue protestul. sa fim uniti. oricum , orice decizie vor lua peluzele nu trebuie contestata de catre cei care nu sunt implicati. numai ei stiu, in primul rand, frustrarea vorbelor spuse de Becali sau a ignorantei jucatorilor .

asa ca SA FIM UNITI PENTRU Steaua NOASTRA PE CARE O STIM SI O DORIM CU TOTII.

Undeath28.03.2007 11:52
Prea mult vrem sa ne bazam pe Elton. deja l-a luat la ochi  mucescu jr si nu-l vad bine. crapidul are un joc urat bazat pe duritati, intimidari si provocari. asa ca toata echipa trebuie sa fie unita si sa puna osul. nu tre sa astepte de la Elton sa faca tot. cu cat se vor implica mai multi in joc cu atat brazilianul va fi mai liber si va putea sa-si depaseasca adversarii prin calitatile de necontestat pe care le are.

in alta ordine de idei, trebuie sa fim uniti si sa nu raspundem provocarilor celor de sub pod si astfel ei isi vor pierde rabdarea si noi o sa ne putem face jocul. sa nu raspundem la duritati mai ales ca avem parte de un arbitru exigent. neraspunzand ii vom face pe milogi sa se piarda si nu o sa le mai iasa nimic. repet jocul lor se bazeaza mult pe intimidare si neraspunzadu-le vor claca sau cra-cra  

deasemenea sper sa nu se faca deplasarea. trebuie sa se continue protestul. sa fim uniti. oricum , orice decizie vor lua peluzele nu trebuie contestata de catre cei care nu sunt implicati. numai ei stiu, in primul rand, frustrarea vorbelor spuse de Becali sau a ignorantei jucatorilor .

asa ca SA FIM UNITI PENTRU Steaua NOASTRA PE CARE O STIM SI O DORIM CU TOTII.

Sigur nu se va face deplasarea la 400 de bilete :lol: , dar sper ca in meciu cu Dinamo sa veniti toti si sa ne sustinem echipa.

Motanu D28.03.2007 13:47

Rapidul e genul de echipa care ar putea uneori sa castige dar prefera sa piarda. Greu de explicat de ce, dar asta e mentalitatea care a urmarit echipa aia din 1923 si pana in prezent.

Unii zic ca in asta consta frumusetea rapidului...

Nu putem avea pretentii de la suporterii lor.

andreea_s28.03.2007 17:55

Ce drog ciudat, / Esti ros-albastru fermecat, / Ma duci la cer / Si-innebunesc, / Doar cand te iau simt ca traiesc. / Orice ar fi / Te vom urma / Oriunde-ar fi locul unde tu vei juca / Steaua acum / Steaua mereu / O singura echipa in sufletul meu.

Lupta Steaua duminica...pt voi, pt noi, pt demnitate, pt ca ati fost si sunteti cei mai buni...indiferent ce vor spune altii!

steagcruce2 steagcruce2

mircea_zion28.03.2007 21:49

3zile 19ore 19minute 28secunde atat mai avem pana la un meci decisiv in anul 2006-2007 , BAIETZI jucati pentru noi , nu pentru banii ci pentru suporteri , haideti la meci! Steaua VICTORIE ! :)

cucu_bine29.03.2007 05:57

Nu stiu de ce va ganditi numai la proteste.... nu mergem sa il sustinem pe Gigi sau pe Meme, mergem sa o sustinem pe Steaua neconditionat....si ce daca sunt 400 bilete .... trebuie sa fim acolo!

alovelo29.03.2007 06:48

Dupa sedinta de aseara s-a hotarat ca nici Peluza Nord si nici Peluza Sud nu vor face deplasarea in Giulesti.

francezu7229.03.2007 09:01

HAI Steaua!BATE IN giulesti! steagcruce2

sorin_77729.03.2007 10:48

trebuie sa spun ca nu sunt deloc de acord cu decizia galeriei...

Daca galeria crede ca prin neprezenta lor la meci demonstreaza ceva lui Gigi se insala... mai rau, echipa le va simti lipsa... Steaua trebuie sustinuta si trebuie iubita. Nu pentru gg se merge in giulesti, mai ales ca nu e casa lui acolo... Se merge pentru Steaua si pentru victorie... Ne trebuie o victorie cu rapid acum si ar fi mai importanta aceasta victorie decat calificarea in semifinalele cupei UEFA de anul trecut in dauna lor... Aceasta victorie ne poate duce in CL... Este cel mai important meci din an... Acum ori niciodata...

greco29.03.2007 10:54

pana la urma, aceiasi baieti care sunt in toate deplasarile hotarasc daca merg sau nu in giulesti. cand ii vad pe cei care nu merg niciodata ca ii judeca, am impresia ca cei din peluzele nord si sud ar avea un fel de datorie fata de ceilalti suporteri. asta e situatia... trebuia aratat intr-un fel sau altul ca Steaua fara suporteri nu e Steaua, trebuie sa inteleaga si Gigi si Meme ca pe ei Steaua i-a creat si fara Steaua nu exista.

in ceea ce priveste jucatorii, poate de-acum incolo se vor gandi ca in deplasarile de sute sau chiar mii de kilometri sa faca 10 pasi si sa-i salute pe cei care fac mult mai multe sacrificii decat ei pentru acest club.

inima ros-albastra29.03.2007 13:04

cea mai tare faza ar fi sa dea gol Elton cu capu de langa rada=))=))=))=)) cred ca as muri de ras ...s-ar p--a pe ei:)))) FOrZA Steaua M--E LA SPURCATi

undeva29.03.2007 13:21

Rapidiştii nu se tem de brazilianul Stelei, Elton, şi spun că nu îi vor face marcaj om la om jucătorului care are o înălţime de 1,58 m. Ionuţ Rada şi-a avertizat din start adversarul şi spune că nu îl va menaja. Fundaşul rapidist are o înălţime de 1.90.

"Nu îi vom acorda o atenţie specială, noi jucăm la cîştig şi nu ne interesează un anumit fotbalist. Elton să aibă grijă, nu va fi menajat. Mingea trece, jucătorul rămâne", a spus Rada pentru Gardianul.

si o spune "marele" jucator macelar rADA.

grig29.03.2007 13:27
Din curiozitate am intrat pe site'ul rrapizilor sa vad ce posturi au inainte de meci... :lol:m-am amuzat teribil"ii batem de le suna apa in cap pe a.u.rolaci"  :lol: nu concep nimic altceva decat VICTORIA!nu ma intereseaza cum, cand, cine sau in ce fel...sa marcheze si Andrey in minutu' 90 precum faimosu' Palop...sa stam noi in tensiuni! :lol: vrem victorie cu rapidu si Dinamo!!!  :evil:
8)
deeaisa29.03.2007 14:35

m-am saturat de atata suspans , vreau sa joace odata !!!! :cry: .... si sa castige desigur :twisted: steagcruce2

blueridge30.03.2007 05:44

Eu am incredere in baieti, mai putin in Oli care in meciurile importante se teme si transmite starea lui si jucatorilor. In plus cred ca avem nevoie de o echipa de psihologi deoarece baietii au demonstrat ca au valoare si pot etala un joc net superior campionatului intern numai ca pica psihic. Oriunde stelist si alaturi de rosi-albastri.

O rugaminte la voi, sunt in USA si mor ca nu pot vedea echipa la treaba. Stie cineva vreun site care transmite meciurile Stelei? astept cu nerabdare raspunsurile vostre deoarece meciul se apropie, inima pompeaza sange ros-albastru si nimic nu e mai placut sa vezi Steaua calcand in picioare rr....!

COOL30.03.2007 06:40

am pariat victorie pt rosh-albashtrii.... asa ca luptatzi, luptatzi da' din picioare nu datzi:P:P:P:P :wink: :wink:

sorin_77730.03.2007 07:02
... trebuie sa inteleaga si Gigi si Meme ca pe ei Steaua i-a creat si fara Steaua nu exista.

eu iti dau foarte mare dreptate, insa NICIODATA Gigi si Meme nu vor asculta cu urechea la mesajele suporterilor si actiunile lor. Daca echipa va iesi victorioasa dupa meciurile cu Rapid si Dinamo fara aportul suporterilor, Gigi va iesi in fata si va spune cu urmatoarele cuvinte: "Cel mai bun suporter sunt eu, echipa a castigat si fara galerie. Stati acasa, nu mai veniti la stadion." Si arunca astfel buba la galerie. Eu unul, pentru binele Stelei, as vrea sa se intample asa, cu riscul de a se ascuti si mai tare conflictul, dar sa avem cate 3 puncte luate rapidului si cainilor...

Eu totusi cred ca prin neprezentarea galeriei la meci se dovedeste faptul ca pana acum se venea pentru GG si MM... nu pentru Steaua. Ne-am certat cu ei, nu mai venim... Si Steaua cui o lasam?

CREIERU7830.03.2007 07:40
Trebuie sa castigam cu orice pret...cu toate ca va fi greu...totusi am mare incredere in Badea ca va inscrie din nou in Giulesti...de data asta pentru. Steaua. Forza Steaua!!! Si sper ca protestul va continua!

asa este ai perfecta dreptate numai sa invingem

FORTA Steaua!!! steag2 fularsteau2

Rapidiștii nu se tem de brazilianul Stelei, Elton, și spun cã nu îi vor face marcaj om la om jucãtorului care are o înãlțime de 1,58 m. Ionuț Rada și-a avertizat din start adversarul și spune cã nu îl va menaja. Fundașul rapidist are o înãlțime de 1.90.

"Nu îi vom acorda o atenție specialã, noi jucãm la cîștig și nu ne intereseazã un anumit fotbalist. Elton sã aibã grijã, nu va fi menajat. Mingea trece, jucãtorul rãmâne", a spus Rada pentru Gardianul.

si o spune "marele" jucator macelar rADA.

Rada este cel mai mare magar din cati au cra cra acolo in cuib + M C-tin ei 2 sunt cei mai magari sper sa le innoade Elton picioarele si sa dea cateva pase decisive.

dumitrumb30.03.2007 09:36

Forumul suporterilor fcsteaua.ro

nu accepta reclama la pariuri.

Moderatorii

forever_STEAUA30.03.2007 09:40

@dumitrumb

Exista o sectiune a forumului dedicata exclusiv reclamelor... Nu ezita sa o vizitezi...

horas30.03.2007 09:56

Desi sunt multe lucruri de spus despre iubita noastra echipa si despre meciul cu crapedul, nu pot sa nu ma scarbeasca domnul George Becali. Dansul, cu convingerile sale de luptator, a ajuns sa fie jalnic. Pe el nu il mai intereseaza altceva decat politica. Nu mai tine cont de nimic. Pentru el Steaua in CL reprezinta, capital politic si bani pentru a-si finanta campaniile electorale. A ajuns precum dl Copos. Desi il apreciez pentru tot ceea ce a facut la Steaua in toti acesti ani, nu pot sa nu remarc faptul ca s-a transformat, l-a acaparat lupta politica, succesul electoral, elogiul maselor pentru el este ca un afrodisiac. Eu cred ca aceasta atitudine va dispare odata cu un esec usturator al echipei noastre, daca cel cu Middlesborough nu a fost suficient pentru a-l trezi la realitate.

Desi nu sunt un simpatizant al dl Becali nu pot sa nu ii dau dreptate in privinta manifestarilor unor suporteri de-ai nostri. Or sa imi spuna acesti "ultrasi" ca ei sunt cei care fac spectacol, ca daca vreau pe stadion sa ma comport ca pe stadion si daca vreau la opera sa ma comport ca la opera. Vreau sa ii contrazic sa le spun ca spectacolul nu inseamna violenta, ura, ca daca se bat cu jandarmii nu rezolva nimic, nu joaca mai bine Steaua, nu da 10 goluri Elton samd. Teribilismul unor pusti sau al unor oameni care nu gandesc decat cu 0.0001% din capacitatea creierului nu fac altceva decat sa dauneze echipei si implicit lor. NU vreau sa spun ca esecurile recente ale Stelei sunt vinovati, aceste esecuri vin ca rezultat al plafonarii unor jucatori, a antrenorului, care imi aduce aminte de era Piturca care se incapatana cu introducerea unor jucatori ce nu mai erau in forma dar care erau "jucatori de suflet". Asa ceva in fotbalul profesionist nu e posibil, asa ceva nu poate fi tolerat in primul rand de conducere, care desi nu trebuie sa se amestece peste antrenor trebuie sa il traga la raspundere.. In speranta ca nu v-am plictisit, si daca am divagat prea mult imi cer scuze, va rog sa sustineti in continuare Steaua si sa incercam ca la meciul cu Dinamo sa fim uniti.

PS: Asa am reusit sa imi spun si eu ofurile.

Mihai_stelist30.03.2007 13:46

pisamas pe ei de alb-negriciosi, ne-au facut ei noua video, au uitat ca sunt niste ciori

http://www.fzr.ro/stire_detaliata/Stiri/Vi..._oi___/2803.htm

«14567811»