Desi sunt multe lucruri de spus despre iubita noastra echipa si despre meciul cu crapedul, nu pot sa nu ma scarbeasca domnul George Becali. Dansul, cu convingerile sale de luptator, a ajuns sa fie jalnic. Pe el nu il mai intereseaza altceva decat politica. Nu mai tine cont de nimic. Pentru el Steaua in CL reprezinta, capital politic si bani pentru a-si finanta campaniile electorale. A ajuns precum dl Copos. Desi il apreciez pentru tot ceea ce a facut la Steaua in toti acesti ani, nu pot sa nu remarc faptul ca s-a transformat, l-a acaparat lupta politica, succesul electoral, elogiul maselor pentru el este ca un afrodisiac. Eu cred ca aceasta atitudine va dispare odata cu un esec usturator al echipei noastre, daca cel cu Middlesborough nu a fost suficient pentru a-l trezi la realitate.
Desi nu sunt un simpatizant al dl Becali nu pot sa nu ii dau dreptate in privinta manifestarilor unor suporteri de-ai nostri. Or sa imi spuna acesti "ultrasi" ca ei sunt cei care fac spectacol, ca daca vreau pe stadion sa ma comport ca pe stadion si daca vreau la opera sa ma comport ca la opera. Vreau sa ii contrazic sa le spun ca spectacolul nu inseamna violenta, ura, ca daca se bat cu jandarmii nu rezolva nimic, nu joaca mai bine Steaua, nu da 10 goluri Elton samd. Teribilismul unor pusti sau al unor oameni care nu gandesc decat cu 0.0001% din capacitatea creierului nu fac altceva decat sa dauneze echipei si implicit lor. NU vreau sa spun ca esecurile recente ale Stelei sunt vinovati, aceste esecuri vin ca rezultat al plafonarii unor jucatori, a antrenorului, care imi aduce aminte de era Piturca care se incapatana cu introducerea unor jucatori ce nu mai erau in forma dar care erau "jucatori de suflet". Asa ceva in fotbalul profesionist nu e posibil, asa ceva nu poate fi tolerat in primul rand de conducere, care desi nu trebuie sa se amestece peste antrenor trebuie sa il traga la raspundere.. In speranta ca nu v-am plictisit, si daca am divagat prea mult imi cer scuze, va rog sa sustineti in continuare Steaua si sa incercam ca la meciul cu Dinamo sa fim uniti.
PS: Asa am reusit sa imi spun si eu ofurile.